Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka - ináč to som nikdy nevidela tak naviazane babo na tatína ako je Paulínka, ako keby on bol na materskej s nou 😉
@sliver jaj tak ony sú veľká láska....ony jeden bez druhého ani ranu....
@buba78 ďakujem,ale neviem či dokážem ešte prijať nového člena rodiny.
Inak stále ma vyvolávajú naspäť do roboty už neviem čo i o tom mám myslieť.Ale ked Laura trochu podrastie resp.bude schopná byť bezomna dlhší čas tak pôjdem na dohodu.Ovšem neviem ak oto bude finančne ked doriešim tie moje veci.Ak to nedopadne dobre budem musieť ísť aj skôr 😖
@sliver nooo kupili 🙂 takú veľkú plyšovú kravu 😀 😀 u ružovučké pyžamká 😎 😎
@crazybabenka @janemari jeeej tak to je super..ani ja som si to nevšimla ..ešte sa tu moc medzi vami nevyznám 😉 no a veru aj ja som bola tatíkov miláčik... naša malá bude isto taká istá 😉 😉
😉 Inak kočky ked som ráno zbadala koľko navalilo snehu som skoro odpadla.A hned ma napadlo,ešte že nenapadalo do včera rána,lebo by sme sa neboli stretli.Takže správne načasovanie
ahojte..je tu niekto alebo poznate niekoho, komu vysiel KET iba s jednym embrijkom? dik za odpovede
@buba78 ja som bola na 1 cykle IVF..1embryko mi dali hneď ..potom dve embryjka..a.nic..no a posledne sa uchytilo 😀 😀
@bique jooooj tak to ma mrzí že to predtým nevyšlo ☹ ale teraz sa to už uuurčite podarí 😀 a to sa to naše posledné ani nechcelo prebrať..už to vyzeralo, že z toho nič nebude..ale princezná zabojovala 😉
Dievčatá, čo znamená 11tt.+3? To znamená, že som v 11. týždni tehu + 3 dni, dobre tomu rozumiem? Ďakujem!
no baby....veľké upratovanie za nami....podlahy nechám na mangela.....nech aj on priloží ruku k dielu....a my sa ideme s Pauluškou besnieť 😀 😀 😀
ahojte baby dnes mi oznamili ze si mozem cerpat dovolenku 25 dni.takze od aprila nastupujem na dovolenku a od maja na matersku. 🙂 🙂
@petuska123 joj moja gratulka, 20tt ako to rýchlo uteká 😀
@petuska123 ale ti to riadne ubieha 😉 takže už budeš mať veget od práce 🙂

@sliver vidis aka som blba....nas ma oblecko pandy
@crazybabenka skuste dobre prehmatat
@janemari ty si zlata,ze na nas myslis......a ja si prajem pre Teba a malinku noveho clena rodiny,ktory si Vas bude vazit a budete vsetci stastny