Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@bique nemaj pochyby,ale ver
@pohodacka ja trpnem,aby sme neochoreli....sestrina vracala vo stvrtok.sestra v piatok.svagor v sobotu a babka vcera a to sme boli u nej a zacalo jej to v noci o 23h.......teraz trpnem kedy pride k nam karantena.......su same virozy
@deni66 ty si teda z toho jedneho cykla stihla 3 krat vklad.......
@crazybabenka velke upratovanie v pondelok?........ja vzdy v sobotu
@petuska123 ahoj.........boze ty uz budes za chvilu maminou......co to teda bude..treba uz chlapca
@tinara23 uz si bola u doktora?
@petuska123 - a zatial to v pohodičke zvladaš v praci?
ja som bola doma cele tehu... v praci mame dosť psycho tlaky 😉
@petuska123 a nerozmyšlala si isť na 3D..my sme boli a boli sme veeeeelice spokojný,jednak nám povedali,že je to na 100% dievčatko..ale hlavne jej pozrel všetky orgániky, pomeral ju a ešte aj pozrel ako v srdiečku jej prúdi krv 😀 😀 a spravil nám super foto 😉 😉
my sme boli tiež na 3D no a našťastie že som ho nemusela platiť lebo ho mam moj gynekolog, keby som ho mala platiť tak zbytočne vyhodene prachy
mala vtedy spala a ručičky cez tvar takže nič sme nevideli... aj sme hýbali bruškom a bola ako zarezana 😀 a spachtoší doteraz klop klop klop no dievčatko potvrdil ale tiež som chcela taku krasnu fotku no nič...
@sliver no my sme mali veru šťastie ..naša sa vrtela..aj keď najskôr mala rúčky cez tvár ale potom sa pekne ukázala..herečka 😀 😀 ale bol tam 1 pár čo dnu už išiel v ten deň 4x lebo sa ich chlapček nechcel ukázať a doktor chcel zmerať noštek..tak sa bola prechádzať pomedzi 🙂 ...a ja som hlavne bola rada, že popozeral fakt všetko..miestami som mu ani nerozumela..tým výrazom 😎
@crazybabenka
@sliver
@janemari
@pohodacka baby co je dnes s Vami?
babenky myslíte žeby mohol byť kutik na ustach aj z lyžičky? Sonka ma už tretí týždne kutik a je to presne odvtedy ako prikrmujeme že papa z lyžičky...
uvažujem či nemam kupiť nove???
@pohodacka - tieto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8845333&tab=1
ja už neviem čo... len som dufala že to prejde... tak idem asi kupiť nove.. možno to pomože chudatenku... ved hadam to nie je nejake drahe...
Ahojte kočeny,včera sme mali problém zo zaspaním,neviem či jej idú zúbky,alebo čo.Ale celkovo je nejaká plačlivá a neexistuje od nej odísť.KEd ma nevidí začne plakať a potom aj ked prídem za ňou len plače kým ju nevezmem na ruky. Dnes ma chytil bedrový klb,bolí máj ďas. Natrela som si to kostihojovou masťou a uvídím.Už predtým som mala problém,ževraj zápal a po pôrode v nemocnici ma tiež bolel,ale to viac menej z toho,že som na tom boku ležiavala. No snáď to prejde a ja budem môcť fungovať momentálne v dvoch domácnostiach.
@buba78 nechápem čo sa mi stalo s tým klbom,ved som nechodila viac ako inokedy.Ale dnes som si obula von staré topánky,tak je možne,že ako sú vychodené tak mi zaťažilo klb. Tak momentálne je toho viac,ale ak sa veci ešte viac skomplikujú ako sú budem nútená ísť do roboty a potom to bude makačka 😅 ale zvládneme všetko,veď kvôli tejto mojej hviezde sa to oplatí,no nie? 😉
@sliver nie presne tie,ale podobné,kúpila som to normálne v drogérii,bolo tam 5 zabalených,bolo to okolo 1-2€,vôbec nie drahé.
@janemari kámošku tiež bolievajú kĺby,berie nejaké vitamíny z lekárne a veľmi jej pomáhajú,len neviem ako sa volajú 😖 a neboj,jasné,všetko sa dá zvládnuť,si silná žena.Laurinka by išla do škôlky?
@pohodacka Tak do škôlky určite nie,kedže obaja starká aj starký by boli nezamestnaný. Ale všetko sa ešte uvidí,kedže malá nedokáže byť bezomňa.Prvoradá je ona,musí sa naučiť byť nejaký čas bezomna a potom by sa to riešilo.Zatiaľ je to tak ako je,zvládame to.Práca to je to posledné riešenie,ktoré by som nerada,riešila aspoň pol roka.A čo sa týka klbou,moja mama má reumatickú artritídu,takže mám veľkú pravdepodobnosť,že ju budem mať aj ja.
@sliver ja som kupovala tiež tie umelé lyžičky babynova myslím a som spokojná,bolo ich tam 5ks a stáli akolo 1 eura.
tak si spravím dnes výlet a pojdem kupiť tie lyžičky, možno to pomože...
@janemari - ja som brala Colafit na odporučanie z lekarne no vobec mi nepomahal... kedysi som prekonala reumatický zápal takže reuma nastarobu istá ☹
Po pôrode ma strašne boleli kolena... a vlastne bolievaju doteraz ale už menej, pomohlo by mi keby som schudla a nebudu toľko namahané 😒
baby ake davate vyzivy babam a kde kupujete

@tinara23 veru veget konecne