icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
29. jan 2012

@buba78 ja budem dávať od troch..teda teraz som v tom ,možno okolnosti to zariadia inak,ale zatiaľ určite od troch,,ale aspoň bude Olivka medzi ostatnými detičkami,bude"ostrielanejšia" to je super.
Ja sa nudím,otras program,to je strach..idem pozerať tie dovolenky,vyhliadnuť nejaký hotel pomaly.
Zajtra mi prídu šaty z bessu-1 rôčik,už sa teším či ich nedomrvili zase 😀 😀 🙄

buba78
29. jan 2012

@pohodacka myslela som,ze len ja sa nudievam.....pojdem asi spat......juj aj ja som si myslela,ze budem do 3 rokov doma......dovolenka by sa zisla.....no az ked budem naplno pracovat

pohodacka
29. jan 2012

@buba78 veď to,odreagovať sa,lebo niekedy mi už prepína.Včera som sa s mm pochytila,som bola nervózna aj na malú-chúďa ani nič zlé nerobila,len ja som vrčala na všetky strany,tak ma trošku vyhrešil ☹ ☹ ,ale potom som si uvedomila,že mal pravdu..keď niekedy je to už na nervy,aj keď by som tento život s malou krpaňou nemenila za nič na svete 😉

janemari
29. jan 2012

Ahojte,tak ja dnes zase nabitý den,ako vždy.Ale dnes bolo krásne vonku tak sme sa s Laurou vyprechádzali na slniečku,bola som jej ešte dokúpiť kaše Hami kým sú v akcii a podarilo sa mi zajednať tortu.Ešte vyberám inšpiráciu akoby mala asi vyberať a zajtra to dám cukrárke nech urobí. O týžden už budeme oddychovať po akcii krst 🙂

janemari
29. jan 2012

Teraz som vás dočítala,čože čože materská už na vás dolieha 😀 nechcete nejaké z mojich problémov aby ste sa prebavili s riešením 😀 Ale nie žartujem,na jednej strane ma hnevá,že stále niečo riešim a na druhej som aj rada,lebo nemám nudný život. Ked sa vráti mama domov budeme riešiť robotu,ale ešte minimálne pol roka by som do práce nechcela ísť,ale čo bude je otázne 😔

crazybabenka
autor
30. jan 2012

tak už som aj ja bez fotky....že vraj stará fotka....no keď stará tak stará.... 😀 😀 😀 😀 😀

pohodacka
30. jan 2012

@crazybabenka to nemyslíš vážne,to čo im ešte nebude vadiťťťť?????To už je trápne.

Tak baby,prišli šaty,sú super,majú šťastie v tom bess-i 😀 😀 😀 len sú akurát,je pravda,že som to len navliekla na hrubé body,ale neviem neviem či v lete budú ok,no na holé telíčko hádam hej.
Tak na ukážku priložím do albumu 😉

crazybabenka
autor
30. jan 2012

@pohodacka a všetky albumy mám už len pre priateľov.....šarapatí tu jedna trúba.....inak teraz ľutujem, že som neobjednala fialové 😀 😀 😀 😀

pohodacka
30. jan 2012

@crazybabenka noo,sú krásne,bolasom milo prekvapená,krajšie ako na fotke.Ale aj ružové sú krásne.A čo ti niečo vypisovala tá trúba,či?
No ale vo štvrtok velikááá oslava,žee?Už máte tortu?Nám bude piecť svokra klasickú,žiadnu rozprávkovú 🙂
Kupovala si aj nejaké čačky mačky na hlavičku a tak?

crazybabenka
autor
30. jan 2012

@pohodacka joj bude bude....pozvánky rozoslané......výzdoba hotová 😀 vyzdobili sme v sobotu....lebo budeme mať hektický týždeň ....tortu máme objednanú....hádam 3kg bude stačiť 😀 a aj čačky mačky na hlavu máme.....však potom zavesím foto 😀 😀 😀

sliver
30. jan 2012

tak som jedina s fotkou... som zvedava dokedy 😒 alebo aby som bola IN si ju zmažem sama zo solidarity 😉
ja som mala vždy albumy iba pre priatelov... aj ked tam moc nedavam... lebo sa mi nechce davať aj na FB aj tu 😉

@crazybabenka - som akurat videla taký istý kočík ako maš ty, ja že si prišla na návštevu 😉 juuuuj to si už aj nervozna 😉 to bude oslava, paradička, budem čakať na foto...

@pohodacka - krasnučke su tie fialkové, fakt nadherne

pohodacka
30. jan 2012

@crazybabenka no supeer,tešíme sa na foto,daj tip na nejakú peknú pozvánku,ty si kreatívnejšia 😉
@sliver ďakujeme 😉 😉

loriana
30. jan 2012

Dievčatá, je tu niektorá z vás, ktorá absolvovala genetický ultrazvuk /NT screnning/ neskôr, ako v 13.tt? Lebo ja som teraz v 13.tt a môj gynekológ mi minulý týždeň na kontrole nič nehovoril, som objednaná o mesiac do bežnej poradne a to je on aj zástupca prednostu vo fakultnej, je pôrodník, tak by o tom mal niečo vedieť, nie? Lebo všade teraz čítam, že každá to absolvuje v 11.-13.tt, tak som z toho trochu v strese. Na jeho net stránke čítam, ak tomu dobre rozumiem, tak to on robí až v 16.tt, je to možné, máte niektorá skúsenosť? Ďakujem!

pohodacka
30. jan 2012

@buba78 diki si zlatá,hej,papučky poctivo nosí,dokonca si tak zvykla,že ju ani nenapadne dať si todole.Šatočky sú bohové,dala som 80-86,ale poviem ti,budem rada ak to v lete oblečie v pohode,dúfam,že hej,teraz sú akurát,ale na body..Daj väčšie,určite.Text môžeš dať akýkoľvek,meno,že lúbi maminku,ocinka a také.
@loriana boli sme v 12TT,neviem ako sa má chodiť,ale určite tvoj lekár vie čo robí.

crazybabenka
autor
30. jan 2012

@loriana no ja som bola v 13tt....však mu skús zavolať a opýtať sa.....za opýtanie nič nedáš.....nie som odborník....ale to som ešte nepočula, že až v 16tom

janemari
30. jan 2012

@crazybabenka tak už aj teba zrušili?a to som rozmýšľala že tiež hodím starú čiernobielu fotku 😀 A to som bola vyklepaná,že ma osoby ktoré nechcem,aby ma tu našli nespoznali na tej fotke a oni,že mi nieje vidieť do tváre. Inak nieje jedno či ti nevidieť na 100% do tváre,alebo tento univerzálny obrázok? Ved by sme boli lepšie rozlíšiteľný svojimi fotkami ako týmto .... Inak neviem o čom vlastne tento koník je či o fotkách,alebo o tom čo si tu píšeme. A koniec koncov ako môžu vedieť či som na tej fotke naozaj ja? 😎

sliver
30. jan 2012

@janemari - ved to... ako možu vedieť že je Zuzkina fotka stara? ved to mohla byt fotka robena pred mesiacom len je čiernobiela... čo ju videli či čo??? a keby som si tu dala fotku niekoho ineho?

janemari
30. jan 2012

@sliver ved to hovorím,že keby som si sem dala fotku hocikoho z rodiny tak pokiaľ nemám v albume fotky tak nezistia,že to nie som ja.Ale kašlem na nich,mám podstatnejšie veci na riešenie ako ich 🤐 Ved mi sa tu už poznáme. 😉

buba78
30. jan 2012

teda s tymi fotkami je to smiesne..........ja,ze si dam nejaku........kaslem na nich..........dnes super den.......doktorka sa cudovala,ze uz ju idem dat v septembri do skolky..mala by vediet,ze sa davaju deti od 2 rokov......jasne,ze ju nedam od septembra,ale decembra...napisala mi to k peciatke......no zlata to zena......hlavne,ze mi nezabudla povedat,ze musi mat osvojene hygienicke navyky....hned som ju zrusila,ze niektore skolky to akceptuju a davaju detom plienky.
o 11h mi zaspala v aute...sup do postielky..o 12h vyspata ,tak som si k nej lahla.....vstali sme o 14h a o 15h som mala byt s nou u kozmeticky......tak rychlo sme davno neobedovali,balili sa a obliekli......o 17h som is konecne dala kavu od vcera.........hlavne,ze som si pospala....zajtra idem makat......varim v maxi hrncoch po dlhom case......zajtra na obed pride kamoska s rodinou......chodia tu k lekarom a su z Oravy....snad manzel zvladne obsluhu.....

janemari
30. jan 2012

@buba78 takže ste mali naponáhlo,to poznám 😀 A neboj mužík ti je šikovný určite to zvládne a ked nie,tak mu kamoška pomôže 😉

crazybabenka
autor
31. jan 2012

jaj kvietky moje....to bola zase noc......malá vstávala každú hodinu...cucla trošku mliečka....max na 2 glgy....a za hodinu zase....keď som jej nechcela dať....že som jej pichla nas5 cumel a že spi.....tak taký krik spustila....že koniec.....keby nebolo "cez týždeň" že sa nejde do roboty.....tak o polnoci balím a idem do obyvky....nach sa chvíľku "trapi" aj mm....lebo ten sa expert ani raz nezobudil.....no a o tretej ma tak vytočil......keď sa malá zobudila išiel na wc.....malá si medzitým cucla a hneď zaspala.....len on chodil s mobilom ako trpaslík s lampášikom a postavil sa k postieľke a že vezmem ju k nám a to asi 5 x zopakoval....na čo sa malá zobudila.....a dobreženie lambáda v postieľke.....keby som mala po ruke strelnú zbraň.....tak dojde k nešťastnej náhode

sliver
31. jan 2012

@crazybabenka - no parada....
inač to nechápem tých chlapov že dokažu naladiť vlnu spanku a spia, moj sa zo začiatku budil ked plakala a teraz... nič... može byť hore, rehoty a kriky v postielke a on spí ako keby o nič nešlo...
že trpaslík s lampášikom 😀 😀 😀 to som sa fest pobavila
aj mne sa parkrat stalo že som ju konečne uspala a v tom on potreboval surne na wcko a samo že sa pritom zobudila...

crazybabenka
autor
31. jan 2012

@sliver no ale vieš aké som mala nervy 😀 😀 😀

sliver
31. jan 2012

@crazybabenka - to viem, poznam 😉

crazybabenka
autor
31. jan 2012

@sliver inak to by som aj ja potrebovala vyriešiť záhadu....že malú ručí ako tur....a mm si v pohodičke spinušká

pohodacka
31. jan 2012

@crazybabenka ty si prípad,som sa pobavila fajnovo 😀 😀 náš tato sa budí keď je malá hore,ale to s tým wc a kadejakým jeho zakašlaním,vŕzganím,behaním..to moooc dobre poznám 😀 😀 😀 ja ledva dýcham nech nevstane a on sa prechádza jak na obed po korze 😀 😀
@buba78 čo si sapýtala cez FB-malá má rok o dva týždne a sú jej šaty ako na ieru šité.Síce sú dlhé,ale úzke akurát.Takže keď si predstavím,že majú byť ešte dlhšie,to je moc trošku asi,ale na šírku musíš kúpiť 100% väčšie.
@crazybabenka ešte s tou nocou,u nás sú asi posledné 2-3 týždne noci des..aj 5x papá,ja nechápem čo sa deje,kámoškami tvrdí,že zuby,tak je nervózna a takto sa upokojuje,ja neviem..

crazybabenka
autor
31. jan 2012

@pohodacka vieš čo moja....ja už len spomínam na tie krásne noci....keď prespala celú noc....alebo sa raz zobudila 😖 😝

crazybabenka
autor
31. jan 2012

tato kúpil Pauluške na narodeniny 😀

crazybabenka
autor
31. jan 2012

Naša prvá tutu....len sme fotili pri umelom svetle....a chcelo sa nám búvať 😀