icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
31. jan 2012

prechádzka....boli sme vyštípať bacila 😀

crazybabenka
autor
31. jan 2012

niečo z výzdoby

crazybabenka
autor
31. jan 2012

včera sme kúpili v lídli tie kocky....konečne sa aspoň hráme na poriadok

pohodacka
31. jan 2012

@crazybabenka aké krááásne balóniky s jednotkou,ja také nemám ☹

crazybabenka
autor
31. jan 2012

@pohodacka objednaj....nie sú drahé....a ešte stihnú prísť....dala som ti tam tie linky na predchádzajúcej strane http://partydoplnky.sk/balony-prve-narodeniny/p...

sliver
31. jan 2012

@crazybabenka - ta sukunka je užasná!!!!!

crazybabenka
autor
31. jan 2012

ešte modelka v oblečku....

sliver
31. jan 2012

@crazybabenka - jej to ma tiež to odrážadlo 😉
tá suknička je užasná, asi si dáme ušiť taku len my máme ešte na to trošku čas...

moja mamina sa pustila do štrikovania 😉 no ma trošku problem s velkostami, tento svetrík bol páraný trikrat kým trafila velkosť 🙂))
ale na zimu perfiš... tak dufam že sa rozbehne a bude štrikovať a šiť ako divá 😀

crazybabenka
autor
31. jan 2012

@sliver dostane na narodky.....vlastne už dostala.....vyberala som so šatníka veci....ona ho tam zbadala a bolo vymaľované 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
31. jan 2012

@sliver bohovičná je v tej súpravke ....a ako už frajersky sedká 😀 😀 😀

sliver
31. jan 2012

@crazybabenka - praveže ani moc nesedka, to som bola vedla nej a segra rýchlo fotila a ja som ju občas pridrzala... kamoškam detičky už sedeli a Sonka moc nesedí ale je to tým že nema príležitosť sedieť, vlastne sedí iba ked ju dávam do stoličky, inač je stále ležmo... kamoškam detičky už dávno boli v športiaku kde sedkali tak sa naučili skor sedieť ako Sonka... ale mne to nevadí... ved ma čas... neponáhlame sa nikam 😉

pohodacka
31. jan 2012

@sliver ale no ty si už aká kráásna modelka veliká,perfektné oblečko
@crazybabenka krásne je oblečko,
baby,inak lístky na spievankovo zajednanééééé 😉 😉 17.2 ruka horeee 😉

crazybabenka
autor
31. jan 2012

je to trochu od témy....ale pozerala som....kedy bude spievankovo u nás a skoro mi prišlo zle.....to už aj deti zneužívajú na predvolebnú kampaň....je mi normálne na zvracanie....už sa nezastavia pre ničím 😠 😠 😠 😠

sliver
31. jan 2012

@crazybabenka - jojo je to vramci poedvolebnej kampane ale mne je to jedno hlavne že tam bude Spievanka a Zahrajko 😉 nech si hovoria čo chcu....

crazybabenka
autor
31. jan 2012

@sliver ale aj tak...no na ....... "našťastie" u nás budú až po voľbách

sliver
31. jan 2012

a Žilina im zmizla z ponuky ☹ ☹ ☹
my sme chceli ísť.....
@pohodacka - budem iba závidieť 😒 😒

buba78
31. jan 2012

@janemari veru kamoska mu pomahala,lebo Olivia nechcela ist z ruk
@crazybabenka teda si ma pobavila..aspon teraz mam trosku srandy pri citani.......inac som mala hororovy den...to poznam,len nechapem ako chlapi dokazu tak tvrdo spat.....presne,ked ju uspim a vrati sa z WC,tak sa ma pyta a sup je hore....mozno vyzeram kludne,ale dokazem mat v noci riadne nervy..........to kupil sam ten narodeninovy kompletik?.....klobuk dole.....ma dobry vkus........a ja som sa este od narodenia nedozila prespanej noci
@sliver aj Tvoj je tak tvrdy?co su z jedneho cesta?
@pohodacka aj Tvoj je v tomto klube?.....ja tiez chodim po spickach a nedycham a on spadne do postele ako keby prave odpadol a suchce holymi nohami pri chodzi

crazybabenka
autor
31. jan 2012

@buba78 sám....ja som si vyberala darček k narodeninám pre seba.....v C&A mali výpredaj 😀 😀 😀

pohodacka
31. jan 2012

@crazybabenka tak som nakoniec objednala tie balóny s 1 a mne sa páči aj nápi čo tebe nie 😀 😀 HappyBday-taká girlanda s kvetinkami.

Baby,potom to budeme posúvať ďalej vašim princeznám ,ktoré rok ešte len bude čakať.. 😉

janemari
31. jan 2012

@crazybabenka Paulínka je hotová modelka 😉 a krásne ste to vyzdobili.Ja som tiež pozerala v letáku tie kocky z Lidla,ale neviem či sa tam dostanem. Ale chcela by som dať urobiť uovi nejakú drevenú truhlicu,aj ked len z bielej drevotriesky a ja by som ju už pomaľovala a slúžila by aj ako lavica.
Inak kočky dnes to dopadlo celkom fajn,som spokojná a viem čo má čaká do budúcna.Tak len dúfam,že to pôjde podľa plánu aspon do nejakého roka malej.
@sliver to si nič nerob z toho,že mamina párala,moja štrikuje roky a veru ked išla robiť prvý svetrík malej sa napárala,lebo nieje zvyknutá robiť pre takýchto krpcov.A kým dorobila prvý malá z neho aj vyrástla 😀

pohodacka
31. jan 2012

Mňa tiež netrápi,že je ten koncert spojený s kampaňou.Na rovinu som sa dńes spýtala či tam mám ako počúvať výlevy politikov a že nie,že ony len zaplatili koncert a budú detičkám na konci rozdávať malé darčeky.Takže ešte to má aj výhody,je to zadara 😀 😀 lístky len kôli kapacite,nech sa to nepreplní.

pohodacka
31. jan 2012

@buba78 no jasné,včera ešte aj telefonovať začal,pohoda 😀 😀 😀 😀 a Nela spala 😀

janemari
31. jan 2012

Inak aj mi sa častejšie budíme posledné noci a vždy je hladná.Som jej nakúpila mliečko a ja že nám vydrží aj 2 mesiace,tak o určite ked sa zobudí aj 3 krát za noc a vždy chce mliečko.Ale má riedke kakanie,tak asi jej tiež pôjdu zúbky.

sliver
1. feb 2012

@pohodacka - to fakt zadara??? božinku ako závidím....

ozi kočeny... kutik na ustach zmizol... hned na 2-3den bolo vidieť zlepšenie a teraz už nič nema...
božinku ako je to možné že plastové lyžičky pre detičky im robia kutiky...

tinara23
1. feb 2012

@crazybabenka
@sliver baby máte krásne modelky 😉 sú úžasné

sliver
1. feb 2012

@tinara23 - no a ty ako? teraz niekedy ideš k tomu dr. že?
ako sa cítiš? test si si kedy robila naposledy?

tinara23
1. feb 2012

@sliver ahoj, no citím sa inak ako minule, prsia bolia o dosť menej, zle mi nie je vôbec, akurát viac citím podbruško a hlavne čo ma štve tak ma pichá po stranách, ale viac na pravo, tak sa trošku bojím. No ale minule som brala utroš a teraz nič. Idem dnes poobede k dr. Test som robila naposledy pred deviatimi dňami, ale meriam BT a tá sa stále drží hore, som si povedala, že nejdem testovať, nechám to už na osud 😵

sliver
1. feb 2012

@tinara23 - juj tak to budem poobede čakať na spravy.... možno že ti povie aby si si dala utroš... uvidíš
juj ale je to užsané že sa to podarilo, to je také krásne... fakt ešte teraz mi to robí taku radosť ked si nato spomeniem, užasné....

sliver
1. feb 2012

@tinara23 - juj tak to budem poobede čakať na spravy.... možno že ti povie aby si si dala utroš... uvidíš
juj ale je to užsané že sa to podarilo, to je také krásne... fakt ešte teraz mi to robí taku radosť ked si nato spomeniem, užasné....

crazybabenka
autor
1. feb 2012

Tááááááááááák 25teho ideme na SPIEVANKOVO :D prežijeme kvôli malej aj KDHkov 😀 😀 😀 😀

janemari
1. feb 2012

@tinara23 držíme palce,aby bolo všetko v najlepšom poriadku a netrpezlivo čakám na správičku,len tú si asi prečítam,až večer.
@crazybabenka tak Paulínka sa vyteší,viem si ju živo predstaviť.
Laura mi nie a nie zaspať,takto mi včera nespala poobede.Trošku som ju potrápila skúšala som jej šiatky,nech ju urobím za kočku na nedeľu ked ideme na tie krstiny.Ak večer stihnem hodím foto do albumu,len nejako nestíham,mám toľko roboty na pc,že si budem musieť vyčleniť asi jeden deň len na prácu s pc a všetko pôjde bokom 😝