Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka
@crazybabenka super,ze idete na spievankovo.....uzite si to
@sliver este som to nepozerala,ze v ZA to nebude......skoda.......neviem ci to boli plastove lyzicky,ale napadlo ma ci v tom case Vam nesli zubky,lebo vtedy je dietatko oslabene..sestrina dcerka vzdy mala afty v puse a my herpeticku anginu
@tinara23 super,ze uz dnes.........neboj bude vsetko ok,ked to vyslo
@crazybabenka vsetko naj k 1 rocku....cmuk
@buba78 Ďakujeme ale až zajtra....ale si prvá gratulantka 😀 😀 😀
@crazybabenka prekrasna.......riadne si ju nafotila z kazdej strany
@crazybabenka - krasnučká je, božinku ked taketo tortičky by sa nemali ani jesť... ved to je taká škoda to zničiť...
ahojte baby aku mate odsavacku na sople??na vysavac??ci na baterky,
@petuska123 - na vysavac jednoznačne
no tak baby už som naspäť, môj doktor je PN, takže ho zastupoval taký starší doktor, ktorý nerobí sono, takže ma len prehmatal a potvrdil, že maternica je zväčšená na 6tt a, že to vyzerá dobre, takže drobca som nevidela ☹ 17.2. idem znovu, tak dúfam, že bude aj sono, nechávajú ma v napätí 😉
@petuska123 na vysavac a staci
@petuska123 my na aterky s melódiami,najprv ju navnadím na melódie a potom rýchlo strčím do nosa 😀 😀
@buba78 to ja nie....to nafotila baba čo ju piekla....my sme ju boli len teraz zobrať 😀
@crazybabenka aj sa pripájam ku kratulácii,veľa zdravíčka,šťastia,poslušných rodičov a čím skôr nejakého súrodenca 😉 Krásna tortička a aká je vo vnútri,myslím chuťov,si mi narobila chute juuuj.
@janemari jogurtovo ovocná...nech môže aj Puluška.....Ďakujeme za gratuláciu 😉
Tak myslela som,že niečo porobím na pc,ale Laura len rev a reve asi ná idú zúbky.Tak pôjdem s ňou do postele nech sa obe vyspíme. 😖
Tak babule,máme vonku konečne ďalší zúbok-ľavá vrchná dvojka,nakoniec mala kámoška asi fakt pravdu,že tie nespavé noci sú zúbkami..ale túto noc som mala šok,bola hore len raz..
Baby moje,dnes sme mali návštevu,Neluškin "kolega" z pôrodnice,tak ja mám kľudné dieťa 😀 😀 hyperaktívny chlapček,už dva mesiace sám chodí,vyštveral sa mi na všetok nábytok,pod stol,stoličky,no proste chúďa jeho mamina,mala čo robiť,fakt malé šidlo.Riadny 12 aj pol kilový chlapisko,že papá už všetko,včera si dal klobásku a dnes na raňajky párky 😀 😀 😀 😀 a zdravý je jak rybka-podarený 😀 😀
Nelke som včera dnes dala sladkú fazuľu,no už dlho mi tak veľa nespapala,aká som bola rada,nová chuť,tak ju bavila..a potom to kakanieeee 😀 😀
@crazybabenka jogurtovo ovocná???Mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!
@buba78
@janemari
@sliver
@crazybabenka
@nellymn baby,krááásne sú všetky princezničky,vy tiež-maminy,aj tatíkovia,super fotky,krásna pamiatka..až ma to dojalo..hlavne foto docenta..úžasný pocit ide z neho,energia,ľudskosť.
Náááááááááááááádddddddddddhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeernééééééééééééééééééé!!
Tak a je to tu......presne pred rokom som sa stala mamou......milujem to naše krásne dievčatko ..... si pre nás to najkrajšie najdokonajlejšie a najdôležitejšie na svete.....Ľúbime ťa Paulínka najviac ako sa len ľúbiť dá!
@pohodacka a kde je ta foto???
@crazybabenka - Zuzi blahoželáme malej Paulínke k jej jednému ročku a tebe k ročnému maminkovaniu, ktoré zvládaš na jednotku
Obidvom veľa zdravíčka a budte také šťastné ako doteraz!!!!

Laura je v postieľke.ležala hrala sa a teraz pozerám a ona na brušku 😲 šikovnica moja malá,teším sa 🙂