icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
1. feb 2012

Laura je v postieľke.ležala hrala sa a teraz pozerám a ona na brušku 😲 šikovnica moja malá,teším sa 🙂

buba78
1. feb 2012

@pohodacka
@crazybabenka super,ze idete na spievankovo.....uzite si to
@sliver este som to nepozerala,ze v ZA to nebude......skoda.......neviem ci to boli plastove lyzicky,ale napadlo ma ci v tom case Vam nesli zubky,lebo vtedy je dietatko oslabene..sestrina dcerka vzdy mala afty v puse a my herpeticku anginu
@tinara23 super,ze uz dnes.........neboj bude vsetko ok,ked to vyslo

buba78
1. feb 2012

@janemari vidis Laura sa snazi,ked ju nikdo nenuti a nevidi.......pojde tot eraz uz rychlo.tesime sa s Vami

buba78
1. feb 2012

@crazybabenka vsetko naj k 1 rocku....cmuk

crazybabenka
autor
1. feb 2012

@buba78 Ďakujeme ale až zajtra....ale si prvá gratulantka 😀 😀 😀

sliver
1. feb 2012

@janemari - paradička, šikulka sa snaží sama, presne netreba na nu tlačiť a ona si poradí... a o to vačšia radosť...

@buba78 - nerastli jej zubky vtedy... praveže to trvalo tri týždne a lyžičky už bola posledná možnosť, už som vtedy všetko vylučila...

crazybabenka
autor
1. feb 2012

naša tortička....len ešte sviečku treba dať 😀

buba78
1. feb 2012

@crazybabenka prekrasna.......riadne si ju nafotila z kazdej strany

sliver
1. feb 2012

@crazybabenka - krasnučká je, božinku ked taketo tortičky by sa nemali ani jesť... ved to je taká škoda to zničiť...

petuska123
1. feb 2012

ahojte baby aku mate odsavacku na sople??na vysavac??ci na baterky,

sliver
1. feb 2012

@petuska123 - na vysavac jednoznačne

tinara23
1. feb 2012

no tak baby už som naspäť, môj doktor je PN, takže ho zastupoval taký starší doktor, ktorý nerobí sono, takže ma len prehmatal a potvrdil, že maternica je zväčšená na 6tt a, že to vyzerá dobre, takže drobca som nevidela ☹ 17.2. idem znovu, tak dúfam, že bude aj sono, nechávajú ma v napätí 😉

sliver
1. feb 2012

@tinara23 - božinku... to ťa teda nechávaju v napatí... a čo to pichanie?

buba78
1. feb 2012

@petuska123 na vysavac a staci

buba78
1. feb 2012

@tinara23 tak ten je riadne skuseny,ze vie podla prehmatania urcit tyzden

pohodacka
1. feb 2012

@janemari výýýborne,šikulka malá,presne,ntreba na ňu tlačiť..fakt je pravda,že dieťa vie samo najlepšie kedy a čo chce spraviť..a tak aj spraví.Za chvíľu ju budeš naháňať.

pohodacka
1. feb 2012

@petuska123 my na aterky s melódiami,najprv ju navnadím na melódie a potom rýchlo strčím do nosa 😀 😀

tinara23
1. feb 2012

@sliver na pichanie mi sestrička povedala, že to záleží od uhniezdenia a môže to tlačiť na nejaký nerv a preto to pichá, že je to normálne
@buba78 no uvidíme, je to taký ujo dôchodca, takže neviem...sestrička aj vybavila sono u iného a vraj netreba 😒

crazybabenka
autor
1. feb 2012

@buba78 to ja nie....to nafotila baba čo ju piekla....my sme ju boli len teraz zobrať 😀

janemari
1. feb 2012

@crazybabenka aj sa pripájam ku kratulácii,veľa zdravíčka,šťastia,poslušných rodičov a čím skôr nejakého súrodenca 😉 Krásna tortička a aká je vo vnútri,myslím chuťov,si mi narobila chute juuuj.

crazybabenka
autor
1. feb 2012

@janemari jogurtovo ovocná...nech môže aj Puluška.....Ďakujeme za gratuláciu 😉

janemari
1. feb 2012

Tak myslela som,že niečo porobím na pc,ale Laura len rev a reve asi ná idú zúbky.Tak pôjdem s ňou do postele nech sa obe vyspíme. 😖

pohodacka
1. feb 2012

Tak babule,máme vonku konečne ďalší zúbok-ľavá vrchná dvojka,nakoniec mala kámoška asi fakt pravdu,že tie nespavé noci sú zúbkami..ale túto noc som mala šok,bola hore len raz..
Baby moje,dnes sme mali návštevu,Neluškin "kolega" z pôrodnice,tak ja mám kľudné dieťa 😀 😀 hyperaktívny chlapček,už dva mesiace sám chodí,vyštveral sa mi na všetok nábytok,pod stol,stoličky,no proste chúďa jeho mamina,mala čo robiť,fakt malé šidlo.Riadny 12 aj pol kilový chlapisko,že papá už všetko,včera si dal klobásku a dnes na raňajky párky 😀 😀 😀 😀 a zdravý je jak rybka-podarený 😀 😀
Nelke som včera dnes dala sladkú fazuľu,no už dlho mi tak veľa nespapala,aká som bola rada,nová chuť,tak ju bavila..a potom to kakanieeee 😀 😀

pohodacka
1. feb 2012

@crazybabenka jogurtovo ovocná???Mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!

buba78
1. feb 2012

@pohodacka aj my sa navstevujeme s chlapcekom z porodnice.....po narodeni bol o pol kila vacsii a teraz my sme o 1,5kg.....tak nam idu asi kazdu noc zubky a mame len 6 a siedmy vykuka trosku.....inac nejako zavcasu chodi pri takej vahe........a ja ,ze mala nechodi, lebo dost vazi

pohodacka
1. feb 2012

@buba78 no a keby vidíš ako..on letí,nie že chodí,nestíhaš za ním,zírala som,ale bucloško riadny 😀

pohodacka
1. feb 2012

@buba78
@janemari
@sliver
@crazybabenka
@nellymn baby,krááásne sú všetky princezničky,vy tiež-maminy,aj tatíkovia,super fotky,krásna pamiatka..až ma to dojalo..hlavne foto docenta..úžasný pocit ide z neho,energia,ľudskosť.
Náááááááááááááádddddddddddhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeernééééééééééééééééééé!!

crazybabenka
autor
2. feb 2012

Tak a je to tu......presne pred rokom som sa stala mamou......milujem to naše krásne dievčatko ..... si pre nás to najkrajšie najdokonajlejšie a najdôležitejšie na svete.....Ľúbime ťa Paulínka najviac ako sa len ľúbiť dá!

petuska123
2. feb 2012

@pohodacka a kde je ta foto???

sliver
2. feb 2012

@crazybabenka - Zuzi blahoželáme malej Paulínke k jej jednému ročku a tebe k ročnému maminkovaniu, ktoré zvládaš na jednotku
Obidvom veľa zdravíčka a budte také šťastné ako doteraz!!!!