Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
prešli sme celú kuchyňu juchúúúúúú.....mamina sa viac teší ako Pauluš.....resp. Pauluš si myslí, že mi šiblo :D
@crazybabenka je to strašne zlaté ako idú,že??Neluša nemá chybu..taký opatrný krok,sa vždy pobavím dobre 😀
Ahojte tak dnešné vyšetrenie na kardiologii dopadlo dobre,ževraj je malá ok a kontrola v 18 mesiacoch.Nepochopila som prečo kontrola,ked je v úplnom poriadku a potom som čítala papiere a má tam napísaný šelest a stupeň 2. Ale kašlem na to,ved uvidíme na ďaľšej kontrole.Inak dnešný den začal úžastne,najpr mi volal otec ,že musíme ísť z domu skôr,takže som mala necelú hodinu na nachystanie sa a to som práve vstala ked volal.Som si povedala nestresujem,všetko som krásne zvládla a taká hrdá vyšla von zabuchla dvere a ked somišla zamknúť zistila som,že som kľúče nechala vnútri čo by nebola žiadna katastrofa/oco mal náhradné/ale ako zákon schválnosti boli v zámke a ešte aj trohu pootočené.Tak kedže neviem od radosti čo s peniazmi som musela kúpiť novú fab a aj kryt na zámok 😖 Ale čo som nechápala,ako som to flegmaticky zobrala,hovorím ocovi,nedostaneme sa mi dnu,nedostanú sa ani druhý,ideme k doktrovi a ked sa vrátime budeme to riešiť 😀
@crazybabenka moja netrap sa.....ved mas Paulinku........povedz si,ze aspon mas jendo ako nic ako moja kamoska 4.IVF neuspesne...........ale vsetky do Teba hustime.......kazda to mysli v dobrom
@buba78 nejak to na mňa dnes doľahlo.....ale potom Pauluška rozohnala všetky chmáry
@crazybabenka neboj prejde a neblazni,ze nas opustis
@janemari to je smola.......pekna poznamka....oca si urcite potesila......deti maju bezne selest a vyrastu z neho
@buba78 bola to smola,ale neberiem to ako tragediu asi som zostala už otupená po riešení toľkých problémov.Ale naozaj jeden zámok je nič oproti iným problémom čo majú druhých.
@crazybabenka mala si len slabú chvíľku a môžete sa stále snažiť o druhé a už nie si tak tlačená tým,že nemáš bábetko,lebo máš Paulínku a druhé bábo určite príde ani nebudeš vedieť ako 😉
No,takže spln u nás už začína-Nelka zaspala o pól 8,vstala s plačom o 8,mrnčala,nevedela sama čo chce až doteraz.Zaspala pri kojení.Čakám kedy príde ďalšie zobudenie 😠 😠
@pohodacka no teda parádička
u nás zase teploty......najhoršie je....že na mňa asi niečo lezie....celý deň mi nejak blbo.....nemôžem nič zjesť....nejak ma napína.....dala som variť hovädzí vývar....hádam ho dokážem nejak do seba dostať.....mm a Pauluš majú paradajkovú.....malá ju zbožňuje.....včera s mm tlačila segedín....nechcela som jej dovoliť veľa ho zjesť.....no ale aký cirkus spustila.....keď sme jej nechceli viac dať.....no proste pravá liptáčka.....švápka a kyslá kapusta....čo môže byť lepšie 😀 😀 😀 😀 samozrejme....že bol varený tak pre ňu......veľa nesolíme....a žiadne korenie
@crazybabenka teploty?....hrozne...dalsi zub?.....nech mate za tym..........a ty oddychuj pokial sa da
@buba78 no veď stále tie isté....len ten jeden dole (4) sa jej nevie prerezať....hrča ako svet.....úplne fialová....čo jej muselo žilku seknúť a nič....nám tie zuby idú na striedačku....dole 4 (1-2) hore 4 (1-2) trojky nič....aj hore aj dole.....a inú nám 4ky hore sú už obe na polku von....to aj odpuchlo.....teraz jedna v katastofálnom stave.....a druhá....už je tvrdá hrča.....aj krásne vidieť pod ďasienkom.....ale je pekne ružové......a tiež po trojkách ani chýru ani slichu
@crazybabenka chudatenko malinké,bože to je des s tými zubami 😠 😠 😠 necch to rýýýchlo ide preč,aj tebe samozrejme,našej tiež chutil segedín..zajtra dáme šošovičku,nech si poprdká 😀 😀
takže toto si isto urobím.... a že bez šitia 🙂))
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=8273
len my máme ešte čas ale hádam v lete.... teraz je Sonka ešte maličká 😉
tak baby hlásim.....tým čo pijú detičky sunar nutradefense v tescu v akcii za 5,49eur
@pohodacka vidíš si ma inšpirovala.....šošovicu sme už dávno nemali....veruže zajtra spravím

@pohodacka - cmulam cmulam cmulam 😀 😀 😀
len sa bojím aby nebolo pre mna už neskoro... ono cez den to akosi prežijem, len lenoším, nič nerobím a vyvalujem sa pri malej no večer som KO a tiež v noci, nevládzem z postele vstať... dufam že tento den to nejak prekonám!!! nádcha sa mi spustila a tečie mi fest z nosa...