icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
7. feb 2012

@pohodacka - cmulam cmulam cmulam 😀 😀 😀
len sa bojím aby nebolo pre mna už neskoro... ono cez den to akosi prežijem, len lenoším, nič nerobím a vyvalujem sa pri malej no večer som KO a tiež v noci, nevládzem z postele vstať... dufam že tento den to nejak prekonám!!! nádcha sa mi spustila a tečie mi fest z nosa...

pohodacka
7. feb 2012

@sliver no bože,to ti nezávidím,neznášam tento stav.Máš čo robiť so sebou,nie ešte okolo malej..len aby to ona nedostala chúďatenko..no,dúfam,že ti zaberú,ono je pravda,že sa majú nasadiť už na začiatku-pri prvých príznakoch chrípky..ale hádam zaberú držííím palce.

sliver
7. feb 2012

dnes 22:56 je spln

crazybabenka
autor
7. feb 2012

@sliver no tak viem prečo malá v noci vystrájala 😎

sliver
7. feb 2012
https://www.youtube.com/watch?v=D9XO8yZRKkc

kuknite najma cca od 6minuty

crazybabenka
autor
7. feb 2012

@sliver ty koky....kde to kúpim 😀

crazybabenka
autor
7. feb 2012

prešli sme celú kuchyňu juchúúúúúú.....mamina sa viac teší ako Pauluš.....resp. Pauluš si myslí, že mi šiblo :D

pohodacka
7. feb 2012

@crazybabenka je to strašne zlaté ako idú,že??Neluša nemá chybu..taký opatrný krok,sa vždy pobavím dobre 😀

pohodacka
7. feb 2012

@sliver noo,tomu sa povie kočiar,sem s ním 😀 😀

božeeee,zase spllln 😠 😠 😠 na Nelku platí 100%,cez deň tiež spala málo,no "teším" sa na na noc..zase bude vykladať sama sebe po sediačky na posteli 😀 😀 😀

janemari
7. feb 2012

Ahojte tak dnešné vyšetrenie na kardiologii dopadlo dobre,ževraj je malá ok a kontrola v 18 mesiacoch.Nepochopila som prečo kontrola,ked je v úplnom poriadku a potom som čítala papiere a má tam napísaný šelest a stupeň 2. Ale kašlem na to,ved uvidíme na ďaľšej kontrole.Inak dnešný den začal úžastne,najpr mi volal otec ,že musíme ísť z domu skôr,takže som mala necelú hodinu na nachystanie sa a to som práve vstala ked volal.Som si povedala nestresujem,všetko som krásne zvládla a taká hrdá vyšla von zabuchla dvere a ked somišla zamknúť zistila som,že som kľúče nechala vnútri čo by nebola žiadna katastrofa/oco mal náhradné/ale ako zákon schválnosti boli v zámke a ešte aj trohu pootočené.Tak kedže neviem od radosti čo s peniazmi som musela kúpiť novú fab a aj kryt na zámok 😖 Ale čo som nechápala,ako som to flegmaticky zobrala,hovorím ocovi,nedostaneme sa mi dnu,nedostanú sa ani druhý,ideme k doktrovi a ked sa vrátime budeme to riešiť 😀

buba78
7. feb 2012

@crazybabenka moja netrap sa.....ved mas Paulinku........povedz si,ze aspon mas jendo ako nic ako moja kamoska 4.IVF neuspesne...........ale vsetky do Teba hustime.......kazda to mysli v dobrom

crazybabenka
autor
7. feb 2012

@buba78 nejak to na mňa dnes doľahlo.....ale potom Pauluška rozohnala všetky chmáry

buba78
7. feb 2012

@sliver co spln?..........to zas bude spat........a to uz zacala pekne spavat....napapa a zaspi......ten typ nadchy neznasam......utieram do nekonecna a potom si davam nos dokopy dalsi tyzden........to uz mas komplikaciu chripky

buba78
7. feb 2012

@crazybabenka neboj prejde a neblazni,ze nas opustis
@janemari to je smola.......pekna poznamka....oca si urcite potesila......deti maju bezne selest a vyrastu z neho

janemari
7. feb 2012

@buba78 bola to smola,ale neberiem to ako tragediu asi som zostala už otupená po riešení toľkých problémov.Ale naozaj jeden zámok je nič oproti iným problémom čo majú druhých.
@crazybabenka mala si len slabú chvíľku a môžete sa stále snažiť o druhé a už nie si tak tlačená tým,že nemáš bábetko,lebo máš Paulínku a druhé bábo určite príde ani nebudeš vedieť ako 😉

pohodacka
7. feb 2012

No,takže spln u nás už začína-Nelka zaspala o pól 8,vstala s plačom o 8,mrnčala,nevedela sama čo chce až doteraz.Zaspala pri kojení.Čakám kedy príde ďalšie zobudenie 😠 😠

buba78
8. feb 2012

@pohodacka my sme zaspali o pol 9........zobudil asa o pol 1.........zaspala mi na rukach a po ulozeni do postielky sa spamatala,kde je........jasne vybojovala si do postele.....spala do 6,pila mliecko a este sme spali do 7h.........nas teraz ten spln obisiel

pohodacka
8. feb 2012

@buba78 ja som mala šok,ako som tu písala o pol 10 večer,že zaspala,tak ťahala do pól 8 ránaaaaaa,no som sa dívala ráno na hodiny či dobre vidím 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
Ja už hodinu stojím pri šporáku a robím palacinky,Neluša už mala tri dne po sebe mäsko,dnes vyskúša palacinku 🙂

buba78
8. feb 2012

@pohodacka cozeeeeeeeeeeeee??......a ty sa stazuj.......to nejedla celu noc?.........posli tie palacinky leteckou postou 🙂

pohodacka
8. feb 2012

@buba78 no ale to sa jej stalo asi prvý krát v živote,asi sa pomýlila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sama som bola v šoku--fúúúj,už som zjedla asi šiestu..zase sa prežeriem a bude mi z toho zle,už ma to nebaví,dlho trvajú,ešte zo dve a končím-pošlem ti 😉 😉

crazybabenka
autor
8. feb 2012

@pohodacka no teda parádička
u nás zase teploty......najhoršie je....že na mňa asi niečo lezie....celý deň mi nejak blbo.....nemôžem nič zjesť....nejak ma napína.....dala som variť hovädzí vývar....hádam ho dokážem nejak do seba dostať.....mm a Pauluš majú paradajkovú.....malá ju zbožňuje.....včera s mm tlačila segedín....nechcela som jej dovoliť veľa ho zjesť.....no ale aký cirkus spustila.....keď sme jej nechceli viac dať.....no proste pravá liptáčka.....švápka a kyslá kapusta....čo môže byť lepšie 😀 😀 😀 😀 samozrejme....že bol varený tak pre ňu......veľa nesolíme....a žiadne korenie

buba78
8. feb 2012

@crazybabenka teploty?....hrozne...dalsi zub?.....nech mate za tym..........a ty oddychuj pokial sa da

crazybabenka
autor
8. feb 2012

@buba78 no veď stále tie isté....len ten jeden dole (4) sa jej nevie prerezať....hrča ako svet.....úplne fialová....čo jej muselo žilku seknúť a nič....nám tie zuby idú na striedačku....dole 4 (1-2) hore 4 (1-2) trojky nič....aj hore aj dole.....a inú nám 4ky hore sú už obe na polku von....to aj odpuchlo.....teraz jedna v katastofálnom stave.....a druhá....už je tvrdá hrča.....aj krásne vidieť pod ďasienkom.....ale je pekne ružové......a tiež po trojkách ani chýru ani slichu

pohodacka
8. feb 2012

@crazybabenka chudatenko malinké,bože to je des s tými zubami 😠 😠 😠 necch to rýýýchlo ide preč,aj tebe samozrejme,našej tiež chutil segedín..zajtra dáme šošovičku,nech si poprdká 😀 😀

sliver
8. feb 2012

takže toto si isto urobím.... a že bez šitia 🙂))
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=8273
len my máme ešte čas ale hádam v lete.... teraz je Sonka ešte maličká 😉

crazybabenka
autor
8. feb 2012

tak baby hlásim.....tým čo pijú detičky sunar nutradefense v tescu v akcii za 5,49eur

crazybabenka
autor
8. feb 2012

@pohodacka vidíš si ma inšpirovala.....šošovicu sme už dávno nemali....veruže zajtra spravím

sliver
8. feb 2012

ja akurát varím fazulku 😀 😀 😀

buba78
8. feb 2012

a ja mam co zajtra varit

buba78
8. feb 2012

@pohodacka prislo,ale malo