Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka no pekne..neboj,je to len tým,že idú zúbky.Tá známa čo som písala,jej malej museli dávať injekcie,málo priberala,do roka bola na hraničnej váhe,chudučká..teraz je prváčka na základnej škole,je to malá buchtička,dr nakázala prísnu diétu.organizmus dobieha zameškanéé 😀 je bucľoška riadna.
@crazybabenka tak snáď sa jej papkanie rozbehne,zuby sú hnusná vec a ja sa už teraz desím,ako to bude Laura znášať.Pri druhom mala horúčku necelých 40,preplakala celú noc. Teraz je síce nervozna,hryzie cumlík,ale zúbky nevidieť žeby išli tak uvidíme.
a múdra svokra....že s mm mala to isté.....že jesť ani bohovi.....chodili po liečeniach a stále bol ako trlo suché....že čo sa ona naplakala ....natrápila.....a teraz aký je to kus chlapa
@crazybabenka tak tvoja svokra vie vždy potešiť 😅 Snáď zajtra spapá viac a ked pôjdete na kontrolu bude to v poriadku.Budem držať palce.
@crazybabenka manzel bol trdlo?......ako s aclovek pocas zivota zmeni........veru kludne daj od bolesti rano a mozno cez den popapa......
@buba78 no....keď som videla jeho fotky z detstva....tak som nechcela veriť 😀
@crazybabenka môj to isté,tiež bol na vojne taký vychudený a teraz je riadny chlap 😀 no čo,dobre im je pri nás 😀 😀 😀 😀 my sme tiež dnes konečne spapali ryžu s maskom,ale jogurt ani náhodou-zjedlasom ja-ako inák 🙂
no tak hlásim...že dnes sme sa konečne pekne napapali ...ráno síce vypila málo mliečka.....a na obed nechcela jesť....urobila som jej zemiak a prsia na vode....a keď som jej dala do ručičky, že mala také kusy že mohla hrýzť....tak sa tak naduchlila.....ale lyžičkou keď som jej chcela dať....tak bojkotovala zase.....ale večer kašičku už spapala pekne
@crazybabenka a kedy idete k tej dr,zajtra?
@pohodacka budem jej ráno volať....lebo mi nepovedala kedy mám prísť....a ráno tam bude veľa chorých detí po víkende....tak či nemôžem prísť medzi "poradňové" detičky
Baby a čo sa nám ešte dnes stalo....boli sme v tescu....a už sme išli domov....nasadnutý v aute....len pozerám....že auto vedľa nás neprirodzene "skočilo" dopredu.....obzriem sa....a veľká dodávka cúvala a narážala do neho....tak mm začal trúbiť....vyskočili sme s auta....a začali na neho kričať.....a trieskať mu po aute....vyšiel von....naťatí bulhar....popozeral....naskočil do auta....potiahol kúsok dopredu...a znovu začal cúvať pre istotu do nášho auta.....to už mm obehol dookola a vytiahol ho spoza volantu....rýchlo som odpísala číslo....ale keď to videli....tak naskákali do auta a ušli....utekala som do teska na informácie....nech privolajú toho majiteľa.....volali sme hneď policajtov....no neviem čo akoby bol ten bulhar dopadol....keby nám rozbil auto ako tomu "susedovi" na parkovisku....asi by ho bol mm zabil...ale dostala som pochvalu od policajtov.. :D .že som sa zachovala správne....že je už málo "uvedomelých" ľudí....že by cudzieho majetok nebránili....nedajbože číslo odpísali a išli hľadať majiteľa ... veď s cudzieho krv netečie.....majiteľ mi ešte dával peniaze....ale nezobrala som.....dosť zaplatí....keď mu budú audinku opravovať
@crazybabenka no teeeda,to je fakt pekné od teba..zachovali ste sa správne,fakt..klobúk dole...len chudák ten majiteľ ☹
@crazybabenka tak daj vedieť ako u dr..myslíme na váás!!!
@pohodacka dám určite dám....ale vieš čo...normálne som mala zo seba dobrý pocit 😀
@crazybabenka ty si riadne akčná žienka,klobúk dole 😉 Tak teda aj tvoj mm,že bol tiež taký pohotový. Inak chcela by som si stiahnuť to video čo som ti posielala link kde sme s krpaňou a neviem si s tým rady.Mohla by som ťa poprosiť,ak budeš mať čas,žeby si sa ty na to pozrela,ked si už taká šikuľa 😔
@janemari jasne pozriem sa zajtra na to 😉
@crazybabenka budem ti vďačná,nahrali sme to síce na video,ale pokrčila sa nám páska a práve v tej časti kde malú najviac vidieť ☹ ale máme foto aj v mestkých novinách.Chcem ,aby mala Laura na pamiatku ked vyrastie.
@janemari ak sa mi nepodarí....segra sa pozná s Radkom....či ako sa volá...ten čo má panorámu....tak jej poviem....nech si pýta
@crazybabenka ja som rozmýšľala sa ešte opýtať kamošky zakladateľky MC je jeho suseda,žeby poprosila o nahratie ,ja by som si aj zaplatila za to.Ale na nahrávke je aj ona,tak by to možno chcela.V utorok máme prvé stretnutie MC tak sa jej opýtam a keby nechcela tak by som to skúsila cez teba. A krásna tortička,kde na ne chodíte? 🙂
@crazybabenka teda to bol stres den.pekne od Vas.....Vas mat vzdy na blizku......torta vau......ten musi posluchat...som zvedava co pre Teba vymysli
@crazybabenka no to je krááásny dôkaz lásky,paráda..ja vymýšľam akurát tak nejaký pozdrav a z tesca to malé srdce ovocné,,pozdrav samozrejme s fotkou jeho najmilovanejšej dcérušky 😉
@janemari jedna babula ich pečie....ona sa tak vyhrá s detailami 😀 tak som objednala tomu môjmu poľovníkovi...
@buba78 no neviem....včera "nenápadne" zisťoval...čo by som tak chcela....tak som mu povedala, že kvetom nič nepokazí.....len už nie v kvetináči....lebo mi vždy kúpi tie ružičky....a zakaždým mi vykapú
@crazybabenka bohovskééé,supeeeeeer!!
tá naša Hermína je asi naozaj len rozmaznanica rozmaznaná.....dnes som jej uvarila tak...že mala celú mrkvu....petržlen....kaleráb na kúsky....zemiak na štvrtinky...a kuracie prsia tak aby ich mohla zobrať do ručičky....a futrovala tak ako keby nikdy nejedla .... zapíjala čajom.....a ešte si aj duplu pýtala....potom pekne cik cik do šerblíka a spí....
Info od doktorky.....7500g....na rebrách by ste jej mohli hrať....dostali sme také kvapky na zlepšenie chuti do jedla....ale nikde ich nemajú 😒 .....v stredu na preváženie....ale skonštatovali sme s doktorkou....že to asi bude lyžičkou....lebo ručičkami sa pekne napapá....a lyžičkou odmieta.....že jej možno vadí na ďasienka.....mám ju radšej nechať jesť ručičkami....aby som jej nesprotivila jedlo
@crazybabenka bože,toľko sme mali v 5 mesiacoch 😒 😒 ,ale podstatné je,že je zdravá a papá .Držte sa..veľa chuti do jedla 😉
@crazybabenka a zahada vyriesena..neboj vahu dozenie
Som tu len skok,pozrieť čo nové
@crazybabenka som rada,že malá je v poriadku a prišli ste na záhadu prečo nechce papať.Tak už teraz ju nikto nezastaví a pekne priberie a bude s nej buchtička 😉

@janemari len mlieko a jogurty....dnes sme tancovali od radosti keď sme do nej dostali 5 lyž. polievky a štvrtinku krajca chleba.....ale už sme s bubou prebrali, že ona vl. s mliečkom papá dosť....ale v noci ....lebo vlastne....od večera do rána mi vypije aj pol l mliečka.....samozrejme nie naraz