icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

petuska123
13. feb 2012

ahojte baby dnes ma boli brucho viete mi poradit co stym???

buba78
13. feb 2012

@petuska123 ahoj.........to sa Ti roztahuje maternica a na com visi ,tak to taha a boli......ale ak by si sa necitila dobre chod na pohotovost do nemocnice,alebo rano ku svojej gynekologicke...drz sa

petuska123
13. feb 2012

@buba78 hadam to prestane 😒

sliver
13. feb 2012

@petuska123 - presne roztahuje sa ti maternica... ale ved ideš pozajtra k dr. a ak to nebude nič hrozné tak sa tam spýtaš... podla toho ako ťa bolí to brucho či moc alebo len pobolieva....

petuska123
13. feb 2012

@sliver no uz vydrzim pobolieva...ale sa mi zda ze uz aj prestava...cely den na nohach a masirovanie da asi zabrat kedze v mojej praci musim pritlacit na tie ich chrbty 😠 😠 😠

sliver
13. feb 2012

@petuska123 - juuuuj tak to musí byť namahavé stále stáť na nohách, to je možno aj to že si unavená, relaxuj... ty robíš masérku?

petuska123
13. feb 2012

@sliver ano maserku

crazybabenka
autor
13. feb 2012

ja mám zase pochybnosti....ale už by som ale mala asi prestať rozmýšľať.....že keby to bolo tou lyžičkou....tak by ani jogurt nechcela....veď ten je v pohode lyžičkou....asi by ma mal už niekto prefackať 😝

buba78
13. feb 2012

@crazybabenka zmen den a zacnite chodit von cez obed aspon na pol hodinu,aby si vyvetrala hlavu

pohodacka
13. feb 2012

@crazybabenka to je ťažko..u nás je to tiež čudné,doteraz milovala sladkú activiu,a teraz ju do nej nemôžem napchať..resp.žiadny jogurt-O výžive ani nehovorím-nula bodov.Dnes jedla mandarinku-také 4 mini kúsky.
Možno je na to niečo,že keď to majú deti aj ako nejakú formu zábavy-hrania,tak spapajú viac.Našej napríklad keď nastrúham jablko,tak to nechce.Keď jej dám do ruky celé,ešte aj so šupou,tak ho pekne hryzie,spapá štvrť jablka.Hrá sa s tým,behá a hryzie si.Len keď jej dám do ruky krajec chleba,síce papá,ale mne vlasy dupkom stavajúúú 😅

pohodacka
13. feb 2012

Ozaj,v piatok máme ísť na to Spievankovo.Len som sa dnes trochu nasr...tak miesto 3 zajednaných lístkov nám dali jeden,že veď rodiča s dieťaťom pustia automaticky..no len ja chcem,aby sme išli obidvaja.Ja ju sama držať dlho nevládzem+chceme si to pofotiť na pamiatku..ak tam začnú robiť cáviky,tak sa asi točím na päte.Lebo už museli presunúť miesto konania kôli veľkému záujmu-500 detí + ich doprovod.Tak to som zvedavá ako to dopadne..vidieť,kto to organizuje,aj to tak vyzerá 😀 😀

buba78
14. feb 2012

@pohodacka pobavila si ma tymi vlasmi..........ja nasu dam do stolicky a v nej papa......tiez nam zacala jedavat jablko so supkou........babka jej kupila broskynovy a jahodovy jogurt a chutil velmi,lebo neboli kusky

crazybabenka
autor
14. feb 2012

@pohodacka u nás rovnako....volali...že to presúvajú do väčších priestorov....tak neviem či vôbec pôjdeme....zdá sa mi....že už to bude pre také malé dieťa "masová" akcia 😒

pohodacka
14. feb 2012

@crazybabenka no,ja som zvedavá ako to dopadne..ten kulturák je fajn,že sú stoličky rozložené tak,aby videl aj ten čo príde posledný-teda vždy ďalší rad vyššie a vyššie.No,tak to som teda zvedavá či naša malá duracelka vydrží sedieť..alebo budeme po prvej pesničke utekať kade ľahšie 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
14. feb 2012

@pohodacka v RK to bude v Koniarni....tam kde hrajú ružomberčanky basket....no uvidíme

sliver
14. feb 2012

aj my by sme radi išli no pochopili že v žiline asi nemaju šancu uspieť 😀 😀 😀

Sonka má svoju prvú nádchu... to je hrozné, je umrnčaná a mna z toho bolí hlava, ja to vždy znášam horšie ako ona... večer budemmať taku migrenu že dovi dopo a že pekný valentín... budem rada ked si budem mocť lahnuť a nič nebudem počuť...

pohodacka
14. feb 2012

Taaak sme dostali najkrajšieho Valentína-chodííímeeee 😉 😉 😉 klamala by som,keby tvrdím 100% ,ale 85 % určite,už sa sama vyberie aj do kuchyne.Ak sa podarí,natočím ju.

buba78
14. feb 2012

@sliver juuuuuuuj chudatko ....to nas mrzi.....skore uzdravenie.......takze chytila od tatinka....davaj jej s nasivinom aj nejaky solny sprej.......zvlhcuje sliznicu a uvolnuje upchatie.......jasne,ze odsavanie je potrebne ak ide nieco...menej kurte,lebo este viac sa jej bude nostek upchavat...my ked mame nadchu,tak s anas drzi dva tyzdne.....aj my sme v takom veku dostali....kasli na valentina.........my to berieme ako kazdy den a neoslavujeme.....

pohodacka
14. feb 2012

@sliver zlatíčko malé,držkajte sa,tiež sa cítim čudne,nezávidím Ti,akurát som chcela písať čo je s Tebou,že si dávno nenapísala.Držte sa..

buba78
14. feb 2012

@pohodacka aj vy?......super...........gratulujeme..........nasa sa uz otaca ako frajerka........my sme sa konecne dockali..........boze ved vy nemate este rok

pohodacka
14. feb 2012

@buba78 aj mňa prekvapila.Až mi dnes slzy vyhŕkli,aká bola zlatá..ale aj ona sa z toho teší,až sa smeje keď sa jej podarí doraziť do cieľa.Ale dnes fakt pokročila najviac.Som sa len pozerala keď prišla do kuchyne,po obývačke už v pohode,no a samozrejme keď je ťažký terén,ešte sa hodí na 4 😀 😀 ,ale gro prejde po 2 😀
gratulujeme aj my Olivke..každé dieťatko inak,kámoškina začala v 15 mesiacoch a ten kámoš z pôrodnice čo som spomínala ,že boli na návšteve začal chodiť v 10 mesiacoch.

crazybabenka
autor
14. feb 2012

sranda....všetky tri sa rozhodli začať chodiť naraz.....a Olivia bola kolegiálna a počkala na naše baby 😀 😀 😀 ešte Laurinka a Sonička....ale tie majú ešte čas

sliver
14. feb 2012

@pohodacka - jo dlhšie som nepísala lebo mi akosi chýbala energia... najprv som bola ja chorá, potom drahý a dnes Sonka tak moja nálada je na bode mrazu... a to sa konečne oteplilo...
blahoželám k prvým kročikom, paradička!!!

@buba78 - to ma ani nestraš že dva týždne, ved to nezvládnem... ona mrnčí pre všetko... s takým revom sa zobudila že som nechápala... je smedná tak mrnčí... je hladná tak mrnčí... pre všetko, predtým bývala taká nervozna tak som prišla na to že jej niečo chýba, teraz všetko dáva najavo mrnčaním...
aj vám blahoželám k chodeniu, zachvílku nebudeš chodiť kočíkovať so mnou ale bude pobehovať popri kočíku 😉

ked maju detičky nádchu chodievate von či vobec? ako dlho vám štandardne trvá nádcha? mám ísť s nou k dr. alebo liečiť len domka?

buba78
14. feb 2012

@crazybabenka dakujeme za uznanie.........dnes ste ako papali
@sliver diky.........jasne,ze budeme splou kocikovat.........ja som isla k dr,ked bola taka mala......ked nemohla dychat nechodili sme von,to taj 3 dni a potom uz v pohode............neboj to len nam trva,tak dlho nadcha

buba78
14. feb 2012

@sliver ozaj kup je cebion-obsahuje vitamin C....byva aj cebion multi,ale potom nemozes dat vigantol,lebo je v nom

pohodacka
14. feb 2012

@buba78 ozaj,dokedy budete dávať vigantol?Niekto vraví do roka,naša mi hovorila,že tak do roka a pól.

buba78
14. feb 2012

@pohodacka my mame este davat az do leta a potom nie.......inac do roka ak ma dieta rok v lete,lebo potom ma slniecko ,ale my sme zimny

buba78
15. feb 2012

po dlhej dobe sme boli v noci dve hodiny hore

crazybabenka
autor
15. feb 2012

@buba78 tak to naša potom na diaľku žúrovala s Olíviou....ale ona vydržala o dve hoďky viac....od druhej do 6tej

buba78
15. feb 2012

@crazybabenka ty si ma teda rozosmiala.....esteze je sudrzna