icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
15. feb 2012

U nás sa spalo od trištvrte na 7,ale cez deň držala rekord-nechápala som,že vládze.Bola hore od pol 11 rána-spala pol hodinu od desiatej.A ťahala do večera tej trištvrte na 7,v noci 3 x jedla.

Ďakujeeeeeeeem za srdiečko,potešilo ma 😉

sliver
15. feb 2012

@pohodacka - nam dr. hovorila že vigantol do roka...

ja neviem čo je tej mojej buchte... odsať jej nič neodsajem... teraz sa mi zdá že už nádchu nemá len je nervozna ako sto čertov... v noci sa budila každu hodinu a ani nie že budila len plakala, prišla som k postielke a ona spinkala, pohladkala som ju alebo dala dudu a klud... nadránom to bolo už každých 10-15min... neviem čo ju trápi... asi fakt tie zubky no nič nevidno ale vobec nič... už jej tam kukám skoro každu hodku 😀 😀 😀

pohodacka
15. feb 2012

@sliver určite zúbky,niekomu sa prerezávajú aj mesiac...a duplom ke´d mala soplíky-to bolo presne u nás pri prvom zúbku-týždeň soplík,inak nič a splík prešiel a vykúkol zúbok 😉

buba78
15. feb 2012

a mame zas vsetko biele na sankovacku.....napadlo zo 20cm snehu...........konecne nebude tak mrznut

buba78
15. feb 2012

@sliver nekukaj,neboj vyjde a bude zas ako predtym

sliver
15. feb 2012

@buba78 - no riadne napadlo, ja som bola v obchode a v lekarni a prišla som ako snehuliak, tlačila som fáro pred sebou až som nevládala... a kým som odhádzala zpred domu tak som sa spotila....
ozi možem ísť do tej kaviarne zo stretka s kočíkom???

crazybabenka
autor
15. feb 2012

@sliver podľa mňa sa tam nedostaneš...kvôli tým schodom

sliver
15. feb 2012

tam boli schody?

crazybabenka
autor
15. feb 2012

no tri ako sa vchádza dnu
@sliver

buba78
15. feb 2012

@sliver ja som sa tam vytrepala,ked som isla to vybavit...........mozes ist s kocikom........budete niekde na boku.........neboj nevyhodia Ta

petuska123
15. feb 2012

ahojte baby takze cakame chlapceka 🙂 🙂 🙂

sliver
15. feb 2012

@petuska123 -jééééééééééééj blahoželáme k vajčiakovi 😉 😉

crazybabenka
autor
15. feb 2012

@petuska123 vééééééééééľka gratulka 😀 konečne chlapina 😀

crazybabenka
autor
15. feb 2012

Boli sme dnes nakupovať 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
15. feb 2012

pohodička pri telke 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
15. feb 2012

dnes dával v mekáči :D happymeal nie do papierovej ale do plastovej krabičky...no niet lepšej hračky....malá s tým behá po byte....toľko radosti :D

buba78
15. feb 2012

@petuska123 supeeeeeeeeeeeeeeeeeer....konecne po dlhej dobe

buba78
15. feb 2012

aky je to zazrak,ked tym detom mozog tak rychlo dozrieva a chapu suvislosti....dnes ma Olivia prekvapila.......pri kazdej odryznutej chrumke dala aj mne bez pytania......po vypiti mliecka mi nazorne ukazala pusinkou ako mam cuckat a pchala mi flasu do ust.........vecer,ked som varila kasu do flasky rychlo isla do obyvacky a lahla si na vankus na zemi a tesila sa,ze ide pit....vzdy ju dam na gauc na vankus a pustim rozpravku.........tesim sa uz teraz na dalsie pokroky...........zajtra pracujem,som zvedava co vyvedu s tatom

janemari
15. feb 2012

@petuska123 gratulujem,konečne budú mať naše princezné nejakého princa 😀
Aj mi sme dnes boli vonku .to ísť s kočíkom katastrofa prišla som domov spotená ako kôň a hovorím,načo chodiť do posilovne,taká prechádzka po snehu je zaberák na nohy,ruky,chrbát skrátka precvičím si všetky svaly 😝

buba78
15. feb 2012

@janemari aspon nieco pre nas zadarmo........

pohodacka
15. feb 2012

@petuska123 gratulujeeeem,už máte vybrané ak meno?

pohodacka
15. feb 2012

Babuľky ďakujeeeem ešte raz za srdiečka,ste zlaté,potešilo ma to..mám Vás rada..aj keď len cez internet 😉

crazybabenka
autor
16. feb 2012

tak baby....neviem po akej dlhej dobe...lebo si to už nepamätám....sme spali celú noc.....neviete kde sa dá objednať ohňostroj 😀 😀 😀 😀

sliver
16. feb 2012

@tinara23 - ahojkaj, čo nového? bola si si dať urobiť tie testy nanovo či?
stále na teba myslím a dúfam že je všetko OK!!

lenrom
16. feb 2012

Ahojte dievčata tak vidim že rastiete do plnej krásy 🙂 Aj my rastieme tatko pekne.Sme trošku mrzutejši ale da sa to zvládnuť.Mala spávava niekedy aj celu noc a to je len čisto kojena, niekedy 6h a potom sa napapa a zasa ťaha do rána.Všetko pcha do ust ale zubky ešte nejdu....

pohodacka
16. feb 2012

@lenrom jéééj,krásavica malá,aká buckatá je bohovsky,tak len naďalej poslúchaj princeznička 😉
@tinara23 presne,aj ja som normálne večer ako som išla spať na Teba myslela,že si vlastne ani nenapísala ako dopadli výsledky,daj vedieť,verím,že je všetko ok,držkaj sa aj s bábenkom...

pohodacka
16. feb 2012

Bože,ako je úžasne teplúčko,teda v porovnaní s tými mrazmi,milujem keď je takto všetko zasnežené,ale po 20 minútach sme išli domov..skoro som pokazila kočík,spotená som totál,išla som po ceste,lebosa nedalo výjsť na chodník,no jedna katastrofa.Nelku tak nadhadzovalo chúďa v tom kočiari až zaspala.Tak som vyložila nákup,preniesla ju,vyzliekla a haja ďalej.
No zajtra som zvedavá na koncert..včera som písala so "zahrajkom",zatím všetko platí,žiaden sneh ceste neprekáža 🙂

tinara23
16. feb 2012

@sliver
@pohodacka babulky ďakujem, že na mňa myslíte 🙂 ja zatiaľ nemám nič nové, zajtra idem k mojmu dokymu, tak hádam ma kukne sonom. Nejak som sa cez víkend ukludnila, začali ma bolieť viac prsia a aj som mala tri dni ťažobu na žalúdku, tak si hovorím, že snáď ten drobec rastie. Snažím sa veriť a myslieť pozitívne 😉

crazybabenka
autor
16. feb 2012

@lenrom jaaaaaaaaaaj krásna babuľka 😀 😀 😀
@tinara23 drž sa 😉

sliver
16. feb 2012

@lenrom - krásnučká je, buclatá kočena, juuj by som ju povyťahovala za tie líčiska 😉 😉
nech len dalej tak krasne spinka a nech máš stále kooopec mliečka

@pohodacka - ja som dopadla podobne, svalovica dovi dopo... ale krásne je ked je toľko snehu... ako u nás boli chodníky odhrnuté len jeden dom je fest dlhý popri chodníku a vchod maju z opačnej strany tak neodhadzuju sneh a tam som nemohla pretlačiť kočík ani keby... zaborený v snehu...
ty máš také koneksie so zahrajkom? a to čo.... si to riadne užite zajtra, vyjašte sa 😉