icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
18. feb 2012

@pohodacka aj ja sa pripájam ku gratulácii,nech maličke nechýba zdravie a láska od jej najbližších,nech je šťastná a nech pekne naďaľej napreduje. 🙂

pohodacka
18. feb 2012

@janemari Ďakujeme pekneee 🙂

pohodacka
19. feb 2012

Baby moje,zajtra na nás myslite,o pól druhej sa očkujeme ☹ ☹ ☹ ☹

buba78
19. feb 2012

@pohodacka neboj ona to zvladne lepsie ako ty

janemari
19. feb 2012

@pohodacka budem držať palčeky,aby ste to obe zvládli 😉 Nás to tiež čaká za cca 2 týždne.

pohodacka
19. feb 2012

@janemari ďakujemee .

crazybabenka
autor
20. feb 2012

@pohodacka dnes na vás myslíme

pohodacka
20. feb 2012

@crazybabenka ďakujemeee

tinara23
20. feb 2012

ahojte kočky, happyend sa nekoná, v nedelu sme leteli do nemocky, začala som mať v noci strašné bolesti a krvácať, takže poobede robili kyret, už bohužiaľ nebilo srdiečko 😔 teraz si musím dať od všetkého pauzu, lebo už som na svoknutie.

cherry1981
20. feb 2012

@tinara23 ☹ ☹ Strasne mi je to luto, a tak som drzala palce, drzkaj sa ☹

crazybabenka
autor
20. feb 2012

@tinara23 pane bože...to mi je fakt ľúto....som v duchu s tebou......tak som ti držala päste...normálne mi tak stekajú slzy po lícach.....drž sa moja

sliver
20. feb 2012

@tinara23 - božinku je mi to luto, ja som tak verila a silno držala palce
riadne oddychuj, hlavne sa ty musíš dať doporiadku...

petuska123
20. feb 2012

@tinara23 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ fnuk

pohodacka
20. feb 2012

@tinara23 bože,to snáď ani nemôže byť pravda..veru,skús teraz nejak vypnúť-aj keď to nie je jednoduché,ale potom to určite pôjde bez problémov-keď budeš vyoddychovaná..držkaj sa,neboj,všetko bude ok.

Tak očkovanie za nami,samozrejme plač ešte sme len vošli do objektu,kde je dr a už mrnčala,v ambulancii už ručala na plno.Nedala sa poriadne ani odmerať-cca 74 cm a váha cca 9,5 kg,odvážim ju dnes holú ke´d pôjde do vane,lebo ony ju vážili oblečenú-teda v tričku a pančuškách.Inak všetkook,psychomotor.vývin super a môžme pomaly prejsť na našu stravu.Baby,solíte koreníte trochu alebo úplne vôbec?

crazybabenka
autor
20. feb 2012

@pohodacka no a je to za vami....teraz to už len prežiť bez teplôt.....ja dávam malej už to čo varím nám....len napr....keď varím guláš....tak jej spravím iné.....ja jej len trolilinku posolím morskou soľou....uvoľňuje zo zeleniny nejaký vitámín

pohodacka
20. feb 2012

@crazybabenka presne,ja tiež už dávam napríklad rajčinovú,fazuľovú,ale guláš nie,max.vybrať zemiaky.
Veru,len prežiť bez teploty.teraz nemá,už pol hodinu spí,ani som jej nestihla dať nurofen.Som zvedavá kedy vstane.Minule mala teplti až na druhý deň-ráno,tak som zvedavá..

sliver
20. feb 2012

@pohodacka - aj Sonka mala 2krát teploty na druhý den ale až poobede
držím palce nech to máte rýchlo za sebou... ja som chodila na očkovanie vždy v piatok 😉 nech sa trápi aj tatíno v sobotu nie len ja 😀

pohodacka
20. feb 2012

@sliver akurát bola hore s plačooom a dvíhala nôžky,tak sme dali nurofen,napila sa a zaspala..no som ja zvedavá na noc,teraz zo sna mrnká,asi ju to bolí.Ale potešila nás dr,že ešte 15 mesačné očkovanie do ručiny a potom do 6 rokov pokoj,konečneee!!

buba78
20. feb 2012

@tinara23 velmi je luto.......velmi som Ti to uz priala.......veru oddychni si........ja by som bola na tom rovnako
@pohodacka hlavne,ze uz mate po tom....................solim aj korenim s mierou..zvykli sme si
@sliver no my si nemozme vybrat piatok...ty to mas dobre premyslene

janemari
20. feb 2012

@tinara23 je mi to ľúto,tak sme všetky verili,že tentoraz to dopadne dobre ☹ Ťažko sa hľadajú slová,chce to čas a určite bude lepšie,ked si teraz nejaký čas oddychneš,zrelaxuješ,telo sa zotaví a potom sa vrhnete do boja s víťazným koncom. Pevne verím,že tento rok bude s teba tehuľka.
My sme zdravé teda,jedna polovička Laura 😀 a mňa lapla asi chrípka,zatiaľ mám len hnusnú nádchu.Dúfam,že malá to nedostane,lebo neexistuje aby spala v postieľke,chce len somnou v posteli. Ešte nedávno som lamentovala,že sa nevie pretáčať a teraz aby bol človek stále v strehu.Dvíhať sa ešte nedvíha,ale ked som ju dnes nadvihla ked bola na brušku,konečne skrčila nôžky na štvornožku.Poľavila som v cvičení a cca mesiac ideme na kontrolu na neurologiu,tak musíme zabrať,aby sa do toho času aspoň sama posadila,ak sa aj nepostaví. 😅

buba78
21. feb 2012

@janemari tato chripka je na nervy........neboj mala si aj sama zacvici.........aj my spavame vecer v posteli.......najprv dve hodiny v postielke a potom sup do postele..........asi zacnem spavat ja v postielke.....liec sa a drz

pohodacka
21. feb 2012

Tak ako som predpokladala,ráno Neluša vstala o 6.15 umrnčaná,vstala na posteľ-to má ranný rituál,doslova spadla z nôh s plačom-odmeriam teplotu 38,3.Dala som jej nurofen,trošku sa prehrala,teraz zaspala,mrnká,chytám ju,zase je horúca ☹ ☹ to bude deň.. ☹

crazybabenka
autor
21. feb 2012

@pohodacka moja kvetinka maličká....teplota nech hneď ustúpi

pohodacka
21. feb 2012

@crazybabenka ďakujemee ,pre istotu asi pošlem mm do lekárne,dr mi hovorila,že nad 38,5 nie nurofen,ale radšej paralen,to je nejaký detský?Som sa nestihla opýtať včera ,som bola v strese z toľkého plaču 🙄 .Lebo som ju teraz chytila a je žeravá cez tričko.To bude asi viac ako 38.5,teda určite..

buba78
21. feb 2012

@pohodacka najlepsie ked striedas nurofen a paralen kazde 4 hodiny ak jej neklesne pod 38....paralen je aj detsky bud cipok alebo sirup..........ja jej radsej davam cipky.......pokial vela nekaka

buba78
21. feb 2012

@pohodacka vzdy mam doma aj nurofen aj paralen.........inac aj my sme mali vzdy az na druhy den teploty

crazybabenka
autor
21. feb 2012

@pohodacka ja mám ibalgin baby....ten je aj od bolesti aj od teploty

pohodacka
21. feb 2012

Tak búvame s teplotou 38,2.Dali sme nurofen,nech je už zajtra dobre prosím pekne.

@crazybabenka no čo moja,nepísala si tým šikovníkom ohľadom veľkostných čísel?Riskneme tú 86 tku??

crazybabenka
autor
21. feb 2012

@pohodacka písala...hneď ráno...ale umelci sa mi celý deň neozvali....neviem...asi tam ráno zavolám

pohodacka
21. feb 2012

@crazybabenka mantáci,typické-Stále problém 😠 😠