icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
16. feb 2012

@tinara23 - aké hádam ma kukne sonom, ved nech niečo robia... budem silno myslieť zajtra na teba a čakať správy...

pohodacka
16. feb 2012

@sliver nóó..musela so ho pozdravovať od Neluši 😀 😀 😀
@tinara23 drž saaaaaaaaa,myslíme na Teba a daj vedieť.

janemari
16. feb 2012

Baby ja som zbytá ako kôň,dnes som bola dvakrát na výjazd s kočíkom a bolí ma celý človek. Tak som i povedala v takejto kope snehu jedine sánky,nakoľko na nové nemám,som dostala kúpiť opierku,oco zreparoval moje staré sane,namontoval opierku a domov sme už išli na sánkach,to bola paráda,Laura výskala,smiala sa ,bola som taká šťastná,že som jej to mohla dopriať.Nemáme síce ani fusák,ale zase som zaimprovizovala,zabalila do deky a našupla ju do krytu z druhého kočíka a pekne sa to dá uchytiť na opierku,skrátka parada 🙂

pohodacka
16. feb 2012

@janemari nie je nad šikovnú,vynaliezavú maminu 😉 😉 tiež viac nejdem s kočíkom,to bol boj.

buba78
16. feb 2012

@lenrom krasne babatko...drzte sa
@tinara23 verim,ze bojuje......oddychuj
@sliver ty si bola dnes na tej kave?.....v tej metelici?

buba78
16. feb 2012

@janemari ani my nemame nove........tiez tolko rocne....manzel natiahol nove sedenie a operadlo sme tiez kupili.....dobre si sa vynasla namiesto fusaku.........my sme dali este moj z detstva a sanky s nim vyzeraju stylovo

janemari
16. feb 2012

@buba78 zen kryt z kočíka je taký šikovný,že sa nasúva,takže bambuľke tam nohy aj s dekou nasuniem a idemééé,pod zadok som jej uhačkovala sedáčik a je tam ako vo vatičke. Inak ako som musela začať od nuly a v podstate s níčím,som zistila,že bez mnohých vecí sa dá v pohode prežiť a ked nemám na nové čo potrebujem musím pohnúť mozgom a nájsť alternatívu. 😎

sliver
17. feb 2012

@buba78 - nie idem dnes 😀 včera som bola kočíkovať...

buba78
17. feb 2012

@sliver ja,ze si to mala vcera..........mozno sa uvidime v meste

sliver
17. feb 2012

@buba78 - mala som ísť v stredu, no nešla som kvoli tej nádche a včera som čakala na segru ktorá neprišla kvoli snehovej kalamite 😒 😒 😒

crazybabenka
autor
17. feb 2012

no takže zázrak sa nekoná....do rána sme zase žúrovali 😒 😖 😝

buba78
17. feb 2012

@crazybabenka nemala si to vcera prerieknut...

tinara23
17. feb 2012

Ahojte kocky, takze rano som zacala spinit, u dokyho vsak srdiecko krasne bilo a mame 7mm, sme tak na 7tt, predpisal mi duphaston, ascorutin a kludovy rezim. Sme sice pozadu, ale verim, ze spinenie prestane a drobec to dobehne 😉

sliver
17. feb 2012

@tinara23 - juuuj hlavne že bilo srdiečko
tak kludový režim, nič nerobkaj iba papaj a oddychuj 😉
drobec zabojuje a dobehne všetko... niektoré deti potom aj predbehne 😉

pohodacka
17. feb 2012

@tinara23 supeeer,len sa drž,hlavne oddychuj!!Tie merania nie sú presné,podstatné je srdiečko.

pohodacka
17. feb 2012

Tak baby koncert Spievankova za nami..neboli sme úplne do konca,lebo naše dieťa nemalo problém sa na mňa prilepiť a pred všetkými by mi bola schopná zdvihnúť sveter a cucnúť si,tak sme odišli.Ale celkovokoncert super,spievanka to vie s deťmi fakt na 1..boli s nimi na pódiu,spievali,robili hada ..je pravda,že najlepšie si to užijú 2-3 ročné deti,ktoré už sú samostatnejšie,boli normálne nadšené keď s nimi spiavali a hrali sa-kolo kolo mlynské atď..Neluša len pozerala-keď spievali sledovala ,ani nedýchala a keď rozprávali,tak ju to nebavilo,chcela ísť pobehať 😀 😀 😀 samozrejme nemala šancu keďže bola hlava na hlave.Ale po pravde čakala som viac ľudí,sála bola zaplnená tak do trištvrte..tak tancovačka za nami,zajtra môže začať ďalšia-s mm sme dorobili výzdobu,zajtra o pól tretej strielame konfety a detské šampáňo 😉 😉

sliver
17. feb 2012

@pohodacka -parádička 😀 😀 😀
isto je pravda že si to najviac užiju väčšie detičky ale verím tomu že aj Neluška mala neskutočný zážitok
zajtra riadne pooslavujte!!!

pohodacka
17. feb 2012

@sliver dikiiii,ja budem s deťmi na detskom šampanskom...hmmmm čo nespravíš pre to dieťa? 🙂

janemari
17. feb 2012

@tinara23 nesmierne si ma potešila,niektoré detičky sa zo začiatku vyvíjajú pomalšie ,ale potom to hravo dobehnú ved majú na to 9 mesiacov 😉
Nás trápa zúbky,už včera začali Laure tiecť soplíky,slintoší o 106,dnes mala zvýšenú teplotu a častejšiu stolicu.To by bolo ok,dali by sme čípok,alebo nurofen,len ked bola na šerblíku prehnalo ju a kým som ju balila do plienky mi padlo oko do šerblíka a že čo sa to tam hýbe?A červíky 😖 pravdepodobne mrle.Pozeram na hodiny ešte hodinu ordinuje dokina,tak som malú obliekla,nabalila do kočíka a hajde k dokine,to boli iné behy. Hrdielko má v poriadku,dýchanie tiež takže to budú soplíky a na parazity dostala tabletky.Za mliečko hami sme dostali penové puzzle

buba78
17. feb 2012

@tinara23 supeeeer.....tesime sa s Vami.....srdiecko je zaklad
@pohodacka aspon mate zazitok.....dobre zajtra oslavte

buba78
17. feb 2012

@janemari coze parazity?........ved nechodite do skolky alebo na piesok.........aj vy dospely by ste sa mali preliecit,kde chodis najviac....myslim starkych.......a upozorni aj kamosky ak ste boli s nimi..krasne puzzle......ako ste ich ziskali

pohodacka
17. feb 2012

@janemari kráásne puzzle,bože to myslíš vážne??Už sa vidím ako by som stresovala..poriadne sa vyliečte..ešte že si pozrela do šerblíka.
@buba78 ďakujemee 😉

janemari
17. feb 2012

@buba78 tak stretávala sa teraz s detmi,ked sme chodili na stretká materského centra,ale chodili sme po doktoroch a aj tam sú kadejaký ľudia.Ešte ma napadlo,boli sme na tom krste a tam boli tiež deti a asi chodia do škôlky a jeden do školy tak ešte ta by to mohla nachytať.A ideme sa aj mi preliečiť,mám viacej tabletiek,tak si zoberieme aj mi dospelý.Myslím,že to boli mrle,boli to úplne maličké červíky a stál s išuchá noštek,čo tiež poukazuje na mrle. Puuzle môžeš získať vo vybraných lekárňach kde za výrobky Hami dostávaš body a ked máš 16 bodov dostaneš puzzle.Ja ešte ničo dokupim a budeme mať ešte jedny a sú naozaj krásne.

lenrom
17. feb 2012

@tinara23 vela šťastia........ 🙂 🙂

crazybabenka
autor
18. feb 2012

@tinara23 len nech srdiečko bije ako zvon 😀
@pohodacka a čo dostali za darček od spievankovcov

crazybabenka
autor
18. feb 2012

@pohodacka Nelke prajeme všetko najlepšie k jej prvým narodeninám....veľa zdravíčka....šťastíčka a lásky....nech ťa Boh žehná zlatinko

buba78
18. feb 2012

@pohodacka Neli vsetko naj k prvemu rocku...vela zdravia ..darcekov a pusiniek 🙂 🙂 🙂

pohodacka
18. feb 2012

@buba78
@crazybabenka Ďakujemeeee babuľky,Zuzi,od Spievankovcov,resp.od KDH kov balón KDH a odznak-budúca poslankyňa 😀 😀 😀 😀
Taaak oslava za nami,bolo krásne,dojemne..aj sme si poplakali..mm pustil video ke´d sa narodila keď sme pripíjali..bože,už rok,ako to letí,potom dám foto..

sliver
18. feb 2012

Nelinka všetko najlepšie!!!!
Kopec všetkého... zdravíčka, šťastíčka, lásky, papaníčka a hračiek 😉
Nech si stále šťastná a krásne vysmiata.
Posielame pusinkyyyyyyy

pohodacka
18. feb 2012

@sliver ďakujemeee veľmi pekne 🙂