Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@janemari to mi je ľúto,neviem čo ti poradiť,určite sa to už zlepší a dobehne aj tie naše krpane..strašne ti to prajem...naozaj,úprimne.
@crazybabenka gratulujeeem,ja som nikdy nič nevyhrala,toľko mám ja šťastia 😀 😀
@pohodacka poobede som s nou ešte trénovala a asi ju to vyčerpáva,lebo dnes spala 3 krát čo nezvykne spať a som rada,ked spí aspoň raz. Pár krát sa vynerváčila,vyrevala,bolo mi jej ľúto,ale viem,že to inak nedosiahnem,len tak,že sa vyzúri a potom sama začne rozmýšľať ako sa pohnúť.Je strašne tvrdohavá,povaha po ockovi a nepohneš sňou ani za šľaka pokiaľ nechce.Bude to tvrdý boj.
@crazybabenka ja mam z Teba dost.........kde chodis na tie prirovnania.vzdy sa nasmejem az do krcov v bruchu
@janemari prosim Ta netrap sa......chce to cas........nemusi byt vsetko podla knizky.......a Laure nic nechyba a verim jej,ze coskoro vsetko dobehne....cvicenie pomaha..to cvicite podla Vojtu?
tak sme sa vcera pekne vyprechadzali az s ami nechcelo domov....kde je dnes to slniecko........potrebujem energiu......clovek si stale mysli,ze jeho dieta nevyjde tam a neurobi to,ale vcera sme sa presvedcili.........pekne si vysla na obyvackovy stolik az presla na TV stolik........nic nerobim,len lestim telku.......a dnes este lepsie........skoro zohila na seba tazky botnik az som dostala hysteriu........uz som sa videla v zachranke a na operacnej sale s natrhnutou slezinou....skoro som nestihla ist na alergo so sebou......nesmiem ju spustit z oci
@buba78 veru,hrúza aj u nás,každý deň je odvážnejšia,len vykrikujem a stresujem stále kde je.MMy sme tiež dnes boli na prechádzke,jááj,super,normálne to teplo človeka dobíja energiou..Neluša sa vyšantila,až na to,že má ona strach či je doma v obývačke alebo 3 centimetre vzdialená od blata-keď sa jej nechce po dvoch,hodí sa na 4 😀 😀
baby zacinaju mi puchnut clenky ☹
@petuska123 to je normálne,buď rada,že neni 30 stupňov,to je des..neboj,vylož nôžky a oddychuj 😉
Inak baby moje,už ste ráno o 4 pozerali televízor???????Som myslela v noci,že ma šlak trafí:Od pol tretej bola hore,nie a nie sa ukľudniť,stále si sadala na postel,mrnčala,rozkladala..po hodine som sa nasr..,zobrala ju do obývačky,reku tak sa teda hraj keď nemieniš spať 😀 😀 😀 ,pustila telku a pozerali sme jak priblblé 😀 😀
Potom sa velice na mňa uložila,tak ešte ale pol hodinu sledovala tv a potom zaspala.Bolo pol piatej preč.O ôsmej už bola vyspatá,teraz spí .Ale za max.pol hodinu ju budím,nechce sa mi tu šaškovať zase v noci 😀 😀
@petuska123 sadnúť a vyložiť....a mangel masírovať
baby dnes som bola tak užitočná, že až ....manželíkovi som rezňov narobila....napiekla koláč a žemle...vygruntovala celý byt....a ešte sme sa s malou stihli aj zahrať....no dnes som šikovnica 😀 😀 😀
@crazybabenka dnes bol asi dobrý deň,aj ja som ráno vstala,vyvetrala,upratala postel,dala si raňajky a ked som si sadla už k studenej káve/ako vždy/ že trochu pohačkujem kuk na hodiny a že 8.00 hodín 😲 .Nakoniec som na kompletku upratala spálen a ked prišiel po nás starky,povysávala som a šup k Laurinej prastarkej a krstnej.Vykočíkovali sme moje krstna aj krpaňu a šup domov,krástny deň. A musím pochváliť Lauru,ako som jej zrušila chodítko začali sme napredovať,pomaly sa zo sedu snaží zdvíhať,vie byť na kolenách a už sa trochu udrží na štvornožke.Len ked ju držím na 4 tak nechápe system lozenia,alebo len prepletá rúčkami,alebo sa drží na rukách a hrabcuje nôžkami 😀 A ked sa takto vymordovla u prastarkej a krstnej tak krásne spala skoro 2 hodiny.Normálne som bola nesvoja kedže spáva max.hodinu,nevedela som čo mám robiť zrazu toľko času 😝
@crazybabenka no teeeda,dobrááá,jaschystám gruntovať zajtra polovicu a v sobotu druhú,už som si tak zvykla,lebo naraz to mám veľa,funím jak lokomotíva.
@sliver už si kúpila kočík?Ja akurát dnes tu z bazáru a hotovo.Sme sa s mm zhodli,resp.ja som povedala,že načo drahé..Nelka už pomaly v ňom nebude,je to fakt na pár mesiacov.Ale vyzeral v pohode,zachovalý,ešte v záruke,pani ho už nepoužíva,prišla mi taká solidná..tak za 100vku.Podstatné je,že má preklápaciu rúčku čo som aj chcela.
@crazybabenka a to si ,kde zobrala tolko sily.........co Ti preskocilo?.......neboj aj ja mavam take osiale a dost casto az na to,ze moc nepeciem.........dnes sa pekne Olivia ukazala Sonke ako si vie presadit....normalne mrncala a lezala na bruchu a kopala nohami,lebo chcela tu hracku co ma Sonka.....uz si presadzuje svoju osobnost......snad ju to coskoro prejde,aby som sa nemusela hanbit
@pohodacka tak to sme este nikdy nedivali telku v takom case.......my spavame dve az 2,5hod cez obed.....kedysi ledva hodinu.....to sa meni......dnes prisla sama zo spalne,ked sa vyspala na obed...ja,ze co su to za zvuky....super sa vyspala na postlei az bola otlacena na obidve strany
@buba78 verím,že sa bude čím ďaľej tým viac zlepšovať a napredovať.Potom by som možno zrušila aj to vyšetrenie na neurologii.A s tým spaním by to bola príjemná zmena,nakoľko mám tak veľa práce čo sa mi pri malej nedá porobiť a po večeroch som grogy a to nerátam,že momentálne malá nechce byť sama v izbe pri spaní.Ale pomaly idem skúšať,či na stretávku s otcom nepôjde aj sama a pokiaľ to bude schopná zvládnuť,bude to plus pre mňa,lebo budem čas pre seba.
@pohodacka - ten čo som odzačiatku písala http://www.e-superkociky.sk/fotky16429/fotos/_v...

@sliver
@buba78 čo som členka Nivea klubu....tak chodia raz za čas vzorky a časopis.....tam bola súťaž "náš rituál pred spaním" tak som tam napísala náš rituál....a už aj na to zabudla....bolo to ešte niekedy v lete.....len dnes mi mm doniesol lístok...že mám balík na pošte....že čo som zas objednala 😀 😀 😀 😀 pozerám, že Žilina....normálne som bola vyvalená ako stromy v Tatrách 😀 😀 😀