icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
28. feb 2012

@sliver
@buba78 čo som členka Nivea klubu....tak chodia raz za čas vzorky a časopis.....tam bola súťaž "náš rituál pred spaním" tak som tam napísala náš rituál....a už aj na to zabudla....bolo to ešte niekedy v lete.....len dnes mi mm doniesol lístok...že mám balík na pošte....že čo som zas objednala 😀 😀 😀 😀 pozerám, že Žilina....normálne som bola vyvalená ako stromy v Tatrách 😀 😀 😀

pohodacka
28. feb 2012

@janemari to mi je ľúto,neviem čo ti poradiť,určite sa to už zlepší a dobehne aj tie naše krpane..strašne ti to prajem...naozaj,úprimne.
@crazybabenka gratulujeeem,ja som nikdy nič nevyhrala,toľko mám ja šťastia 😀 😀

janemari
28. feb 2012

@pohodacka poobede som s nou ešte trénovala a asi ju to vyčerpáva,lebo dnes spala 3 krát čo nezvykne spať a som rada,ked spí aspoň raz. Pár krát sa vynerváčila,vyrevala,bolo mi jej ľúto,ale viem,že to inak nedosiahnem,len tak,že sa vyzúri a potom sama začne rozmýšľať ako sa pohnúť.Je strašne tvrdohavá,povaha po ockovi a nepohneš sňou ani za šľaka pokiaľ nechce.Bude to tvrdý boj.

pohodacka
28. feb 2012

@janemari možno bude,ale s dobrým koncom,uvidíš..kedy idete k tej dr?

janemari
28. feb 2012

@pohodacka tak na poradňu cca o týždeň a neurologiu budúci mesiac.

pohodacka
28. feb 2012

@janemari veľmi držím palce,aby bolo dovtedy všetko super..uvidíš čo ti povie..na poradni aj očkovanie??

janemari
28. feb 2012

@pohodacka áno malo by to byť posledné očkovanie do nožičiek,už teraz mám nervy ako to zvládne 😔

buba78
28. feb 2012

@crazybabenka ja mam z Teba dost.........kde chodis na tie prirovnania.vzdy sa nasmejem az do krcov v bruchu
@janemari prosim Ta netrap sa......chce to cas........nemusi byt vsetko podla knizky.......a Laure nic nechyba a verim jej,ze coskoro vsetko dobehne....cvicenie pomaha..to cvicite podla Vojtu?

pohodacka
28. feb 2012

@janemari neboj,zvládne to.A ako píše Lubka,Laurinka všetko dobehne!!!

janemari
28. feb 2012

@buba78 nie necvičíme vojtovku,len som s nou cvičila najprv pretáčanie,čo jej už ide.Teraz sadanie,vstávanie a snažím sa ju dávať na 4.

sliver
29. feb 2012

@janemari - a nad vojtovkou si neuvažovala? teda ako je to hrozné... ja som ju s malou cvičila, teda mm lebo mne bolo do revu ale rozhýbala sa krásne....

janemari
29. feb 2012

@sliver na neurologii nekázala,ževraj je to v poriadku,ale ked pôjdem na kontrolu tak uvidím. dnes už bola na zemi šikovnejšia,dávala som ju zase na štyri,ae mám čo držať cca 10kg,len má slabé ručky a neudrží sa nich.Tak len cvičiť,cvičit a cvičiť.

buba78
1. mar 2012

tak sme sa vcera pekne vyprechadzali az s ami nechcelo domov....kde je dnes to slniecko........potrebujem energiu......clovek si stale mysli,ze jeho dieta nevyjde tam a neurobi to,ale vcera sme sa presvedcili.........pekne si vysla na obyvackovy stolik az presla na TV stolik........nic nerobim,len lestim telku.......a dnes este lepsie........skoro zohila na seba tazky botnik az som dostala hysteriu........uz som sa videla v zachranke a na operacnej sale s natrhnutou slezinou....skoro som nestihla ist na alergo so sebou......nesmiem ju spustit z oci

pohodacka
1. mar 2012

@buba78 veru,hrúza aj u nás,každý deň je odvážnejšia,len vykrikujem a stresujem stále kde je.MMy sme tiež dnes boli na prechádzke,jááj,super,normálne to teplo človeka dobíja energiou..Neluša sa vyšantila,až na to,že má ona strach či je doma v obývačke alebo 3 centimetre vzdialená od blata-keď sa jej nechce po dvoch,hodí sa na 4 😀 😀

petuska123
1. mar 2012

baby zacinaju mi puchnut clenky ☹

pohodacka
1. mar 2012

@petuska123 to je normálne,buď rada,že neni 30 stupňov,to je des..neboj,vylož nôžky a oddychuj 😉

pohodacka
1. mar 2012

Inak baby moje,už ste ráno o 4 pozerali televízor???????Som myslela v noci,že ma šlak trafí:Od pol tretej bola hore,nie a nie sa ukľudniť,stále si sadala na postel,mrnčala,rozkladala..po hodine som sa nasr..,zobrala ju do obývačky,reku tak sa teda hraj keď nemieniš spať 😀 😀 😀 ,pustila telku a pozerali sme jak priblblé 😀 😀
Potom sa velice na mňa uložila,tak ešte ale pol hodinu sledovala tv a potom zaspala.Bolo pol piatej preč.O ôsmej už bola vyspatá,teraz spí .Ale za max.pol hodinu ju budím,nechce sa mi tu šaškovať zase v noci 😀 😀

crazybabenka
autor
1. mar 2012

@petuska123 sadnúť a vyložiť....a mangel masírovať

crazybabenka
autor
1. mar 2012

baby dnes som bola tak užitočná, že až ....manželíkovi som rezňov narobila....napiekla koláč a žemle...vygruntovala celý byt....a ešte sme sa s malou stihli aj zahrať....no dnes som šikovnica 😀 😀 😀

janemari
1. mar 2012

@crazybabenka dnes bol asi dobrý deň,aj ja som ráno vstala,vyvetrala,upratala postel,dala si raňajky a ked som si sadla už k studenej káve/ako vždy/ že trochu pohačkujem kuk na hodiny a že 8.00 hodín 😲 .Nakoniec som na kompletku upratala spálen a ked prišiel po nás starky,povysávala som a šup k Laurinej prastarkej a krstnej.Vykočíkovali sme moje krstna aj krpaňu a šup domov,krástny deň. A musím pochváliť Lauru,ako som jej zrušila chodítko začali sme napredovať,pomaly sa zo sedu snaží zdvíhať,vie byť na kolenách a už sa trochu udrží na štvornožke.Len ked ju držím na 4 tak nechápe system lozenia,alebo len prepletá rúčkami,alebo sa drží na rukách a hrabcuje nôžkami 😀 A ked sa takto vymordovla u prastarkej a krstnej tak krásne spala skoro 2 hodiny.Normálne som bola nesvoja kedže spáva max.hodinu,nevedela som čo mám robiť zrazu toľko času 😝

pohodacka
1. mar 2012

@crazybabenka no teeeda,dobrááá,jaschystám gruntovať zajtra polovicu a v sobotu druhú,už som si tak zvykla,lebo naraz to mám veľa,funím jak lokomotíva.

@sliver už si kúpila kočík?Ja akurát dnes tu z bazáru a hotovo.Sme sa s mm zhodli,resp.ja som povedala,že načo drahé..Nelka už pomaly v ňom nebude,je to fakt na pár mesiacov.Ale vyzeral v pohode,zachovalý,ešte v záruke,pani ho už nepoužíva,prišla mi taká solidná..tak za 100vku.Podstatné je,že má preklápaciu rúčku čo som aj chcela.

buba78
1. mar 2012

@crazybabenka a to si ,kde zobrala tolko sily.........co Ti preskocilo?.......neboj aj ja mavam take osiale a dost casto az na to,ze moc nepeciem.........dnes sa pekne Olivia ukazala Sonke ako si vie presadit....normalne mrncala a lezala na bruchu a kopala nohami,lebo chcela tu hracku co ma Sonka.....uz si presadzuje svoju osobnost......snad ju to coskoro prejde,aby som sa nemusela hanbit
@pohodacka tak to sme este nikdy nedivali telku v takom case.......my spavame dve az 2,5hod cez obed.....kedysi ledva hodinu.....to sa meni......dnes prisla sama zo spalne,ked sa vyspala na obed...ja,ze co su to za zvuky....super sa vyspala na postlei az bola otlacena na obidve strany

buba78
1. mar 2012

@janemari vidis aka sikovnica.........aj mne ked zacala vela spavat nevedela som co s casom...to je zmena,co
@pohodacka aky si vybrala

pohodacka
1. mar 2012

@janemari no výborne,len tak ďalej Laurinka,neboj,už to pôjde,len sa snaž dať od nej čo najďalej tú bežku 😉 😉 o chvíľku ju budeš naháňať 😀

janemari
1. mar 2012

@buba78 verím,že sa bude čím ďaľej tým viac zlepšovať a napredovať.Potom by som možno zrušila aj to vyšetrenie na neurologii.A s tým spaním by to bola príjemná zmena,nakoľko mám tak veľa práce čo sa mi pri malej nedá porobiť a po večeroch som grogy a to nerátam,že momentálne malá nechce byť sama v izbe pri spaní.Ale pomaly idem skúšať,či na stretávku s otcom nepôjde aj sama a pokiaľ to bude schopná zvládnuť,bude to plus pre mňa,lebo budem čas pre seba.

pohodacka
1. mar 2012

@buba78 taký jednoduchý,pekný celkom

sliver
1. mar 2012

@pohodacka - chutnučký 😉
ja som akurát odklikla objednávku 😉 takže už som kupila aj ja 😀 😀 😀

pohodacka
1. mar 2012

@sliver a ty aký?

buba78
1. mar 2012