icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

petuska123
7. mar 2012

ahojte baby ako sa mame???ja uz skrtam dni v kalendari kedy odidem z prace 😀

buba78
7. mar 2012

@petuska123 joj to mas este daleko na matersku.......my sme konecne spali celu noc bez papania do 6h....normalne som sa vyspala......konecne som sa dockala....sme zdrave a to je hlavne,lebo je zas chripka......nemocnice maju zakazane navstevy......a ty ako si vychutnavas brusko......uz nakupujes vybavicku?

petuska123
7. mar 2012

@buba78 no veru ze nemam 😀 kedze cely april si berem dovolenku 😀 😀 😀 😀 takze uz len marec odrobim

buba78
7. mar 2012

@petuska123 super,ze uz len mesiac......to budes mat cas nakupovat....boze ako som salela a musela odolavat...tolko nadhernych veciciek......vacsinou mame vecicky po sestrinej dcerke

crazybabenka
autor
7. mar 2012

@buba78 jeee gratulujem k prespinkanej noci....konečne 😀 😀 😀
@petuska123 no teda držkaj sa

Tak vrátili sme sa od poľských susedov 😀 Palka má novú trojkolku....láska na prvý pohľad....novú stoličku na papanie.....lebo na tej predtým nemala pásy....a utekala mi s nej

sliver
7. mar 2012

@crazybabenka -a kde presne ste boli?
ja som dostala odporúčanie že mávaju lacnejšie mliečko (čo mne ešte netreba lebo kojím) ale aj kašičky a plienky... kupuješ to tam?
ja som kupila kašičky v polskom tešíne ked sme boli na výlete v CR tak sme si tam už zašli 🙂))) ale plánujem ešte aj tak ísť niekam, no neviem kam, asi do Jablunkova...

pohodacka
7. mar 2012

@crazybabenka ten kočík si si nakoniec rozmyslela?

pohodacka
7. mar 2012

Dnes prišiel klobúčik z bessu čo som posielala na výmenu.Normálne ma šokovali nie len z toho,že je konečne dobrý,ale aj z tej rýchlosti 😀 😀 takže komplet šatky-číslo 86 ledva ledva..a k nim klobúk 74ka trolinku ešte voľný 😉

crazybabenka
autor
7. mar 2012

@pohodacka ani mi nehovor....ešte teraz trpím 😀 mali úžasný....aj mm zjednal....ale keď som si spomenula....ako už nechce byť v kočíku....tak som sa rozhodla, že už dobačujeme so starým.....kúpili sme radšej trojkolku
@sliver mi chodíme do Jablonky a Nového Targu.....majú lacnejší nutrilon....pod ich názvom babylon či ako ....ale ja už s poľska nechcem nič....a nedajbože niečo pre detičky....teraz to neber tak....že je niečo strašné...že si kúpila kašičky.....ja mám proste na celý ich "potravinový priemysel" svoj názor.....a čím ďalej tým viac sa v tom utvrdzujem

pohodacka
7. mar 2012

@crazybabenka asi hlavne mäso ☹

crazybabenka
autor
7. mar 2012

@pohodacka to je o všetkým potravinách....napr. soľ ide skoro všade....aj do koláčov....ale to nie je len o poľskom mäse....ale humus k nám posielajú aj Francúzi.....kuracie prsia prepchaté rastovými hormóny a antibiotikami 😠

pohodacka
7. mar 2012

@crazybabenka veru a potom že naše krpane brušká bolia 😠 😠 😠 😠 😠

crazybabenka
autor
7. mar 2012

@pohodacka preto kupujem len naše zaručene slovenské....u nás je používanie antibiotík a hormónov zakázané.....možno som naivná.....ale verím tomu

pohodacka
7. mar 2012

@crazybabenka po pravde ja už neverím ničomu..minule už ani neviem kde to bolo..že aj ovocie je škodlivé,postrekujú ho.zelenina to isté.Budeme asi žiť z lásky 🙂

janemari
7. mar 2012

ahojte,tak mi sa držíme dobre a skôr mám pocit,že malej naočkovali besnotu,lebo od včera je ako z divých vajec. Ako sa jej podarilo postaviť tak koniec ,nie a nie ju udržať v kľude.Na jednej nôžke to má také ztuhnuté z toho vpichu,taku menšiu hrču. Ale inak je v pohode.

crazybabenka
autor
7. mar 2012

@janemari že besnotu....to ty si hviezda 😀 😀
@pohodacka a preto som šťastná....že aspoň v základnej zelenine a ovocí sme samostatní....aspoň....že starí rodičia dopestujú

janemari
7. mar 2012

@crazybabenka však keby si ju videla čo dovádza,musíme s ňou za ruky behať,vyskakuje,behá,ked ju posadíš hned sa zošuchne na zem,aby mohla behať.Dáš ju na postel prevaľuje sa z jedneho konca na druhý,včera som ju chytila LTT bola skoro na zemi,píska,vrieska,hádže nove chsichty skrátka nemôžeme s nej.

buba78
8. mar 2012

ahojte baby......ja dnes idem pekne pracovat.......vravela som,ze ta predchadzajuca noc bola vynimka...dala som novu fotku...mame novy usmev pri kazdom foteni

pohodacka
8. mar 2012

@buba78 u nás v noci tiež des..mrnkala viac než spala.O pól 5 sa usadila na postel,hodila sa na mm,tak jej púšťal na mobile pesničky-to má rada.Hlavne,že šiel neskoro spať a ráno zavčasu vstával..hmmm.naše dieťa to tak trápi 😀 😀 ale bol vraj spln,tak sa nečudujem.

Baby moje,no aký "úžas" darček som ja dostala na MDŽ...po roku menzes 😠 😠 a ja že čo ma včera tak hlava bolí-to ma vždy bolievala pred ms a reku čo som aká fešanda už týždeň-samý jebák 😀 😀 😀 😀

sliver
8. mar 2012

@pohodacka - že po roku 😀 😀 😀 😀 som sa pobavila... a nie náhodou po dvoch rokoch? ved ked si bola tehu tak si tiež nemala, či?

pohodacka
8. mar 2012

@sliver bože vidíš??Mantaňa 😀 😀 😀 máš pravdu,nooo,ale aj kráásnu kytičku od mužíka..a čo milujem-zmrzku carte dor tiramisu..hmmm.škoda,že som dostala,by som sa mu poďakovala aj 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
8. mar 2012

tak ja som od mm dostala veľkú milku a orchideu....a malá žena 😀 dostala piškótky

janemari
8. mar 2012

A ja som dostala na MDŽ od seba chorobu,asi som nachladla včera pri umývaní okien 😀 Ale od našich som dostala nejaké peniažky a červené vínko.

buba78
8. mar 2012

@pohodacka vitaj medzi nami....uz si bola posledna bez,myslim...........chudac,nedocka sa dakovania......ked som prisla domov tiez ma cakal pekny tulipan.......kazdy rok nezabudne.....pre mna je kazdy den rovnaky.....teraz sme sa natrapili hodinovym uspavanim......na zadok ignoruje..este sa smeje a na kricanie....to ma este viac na haku ako zadok..........mam pocit,ze vobec neposlucha....stale len zle robi,alebo som uz chora a vidim len zle

buba78
8. mar 2012

@janemari chuda moje.......na Teba som myslela...ved ty si dostala od rodicov naj darceky ako my od manzelov

janemari
8. mar 2012

@buba78 tak ja peniažky odkladám,že si niečo kúpim a nakoniec ich vždy miniem pre Lauru 😀 Ale mám na výber,ekd RP je taký veľký 😉 A najväčšia smola je,že si ani to vínko nemôžem dať 😝

buba78
8. mar 2012

@janemari to budes cely zivot minat pre nu.......kludne si vinko daj........clovek sa stazuje ako zije od vyplaty do vyplaty a vcera v Modrom z neba strasne.......nemat teplo a teplu vodu je hrozne.......hlavne,ze sa podporuju same reality schow

janemari
8. mar 2012

@buba78 no vínko si nedám,pijem už druhý čajík,dala som si paralen a mám nejakú zimnicu tak asi zaleziem do perín kým malá spí.Dnes mi spala len doobeda,tak dúfam,že bude spať do rána. Ja problém s peniazmi beriem len ako dočastný problém,ked pôjdem do práce,budem môcť malej kúpiť viac,splatím si dlhy a bude nám krástne. 🙂

pohodacka
8. mar 2012

@janemari skoré uzdravenie,hlavne nech to nedostane Laurinka..
@buba78 naša celkom poslúcha,len ja mám zase iný "problém"..neskutočne je na mne nalepená,ako je milé,keď príde,hodí sa na mňa,dá mi pusu,do ktorejkoľvek miestnosti idem,tam už aj cupitká po mne..ale miule u našich.zobral ju dedo,babka,ani za nič,hneď mrnčala,naťahovala na mňa ruky,ani za svet byt s nimi,len na mne nalepená..dnes to isté so svokrou..zobrala ju na ruky-koniec-ruky na mňa,tak sa naťahovala,dobre že jej nevypadla..už nech je jar,pôjdeme viac von,potom do materského centra,lebo toto je už moc..keď za nikým,len za mnou..inak je zlatá,prehrá sa..dnes som prezliekala periny,vysávala a to všetko s ňou,ona sledovala a asistovala 😉

pohodacka
8. mar 2012

@crazybabenka aj naša žena dostala-pribináčiky 😀 😀 😀