icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
18. mar 2012

@pohodacka klobúčik vzhľadovo pekný....len naozaj je na ňom vidieť, že má ešte rezervu....a to ti akú veľkosť poslali somári sprostí

pohodacka
18. mar 2012

@crazybabenka najprv 12-18 mesiacov-to bol brutál veľký a toto je 6-12 mesiacov,aj tak veĺký 😠

buba78
18. mar 2012

@sliver
@janemari
@pohodacka dakujeme........v noci teploty do 38,3.....cez den 37,4......z nosa mame vodopad.......najlepsie ked kychne a je to von,lebo odsavanim to nejde..........uspavanie katastrofa......trva jej to hodinu......teraz zaspala......sme same do zajtra......

janemari
18. mar 2012

Čaute tak ja som dnes totálne KO,včera som išla spať okolo1.00 nie a nie zaspať,potom sa malá zobudila o 3.00 na papanie a pred 6.00 už bola na nohách.Ráno tu bol"ocko" takže doobeda neexist spať a poobede necelú hodinku spala,ja som si ľahla k nej,ale spala som máličko,kedže hviezsa spala asi 45 min a som sa zobudila tak mi bolo strašne zle až na odpadnutie,ešte že som bola u našich. Teraz už spí,ale ja mám robotu ešte a zajtra zase príde ex. Malá mi je po stretnutiach taká zlá,nerváči,zúri,nechce spať skrátka hnusná neviem čo s tým robiť 😖

pohodacka
18. mar 2012

@janemari moja,bože nezávidím ti..malo by sa s tým tvojim ex niečo robiť..k ničomu dobrému to nevedie..
@buba78 chúďa malinké,držte sa zajtra samé,nech sa Olivka rýchlo uzdraví!!!

janemari
18. mar 2012

@pohodacka jemu je to jedno a keby vedel,že ja mám s ňoi potom starosti,len by ho to tešilo.Uvidím ako to bude pokračovať,ale pokiaľ sa to bude zhoršovať,budem to musieť riešiť.

pohodacka
18. mar 2012

@janemari určite hej,hlavne pre dobro malej.

janemari
18. mar 2012

@pohodacka tak ja stále dúfam,že to ona sama porieši a na druhej strane nebude na veky sedieť,len v kočíku a potom zbadá "ocko" čo je to starostlivosť o akčné dieťa.

crazybabenka
autor
19. mar 2012

@pohodacka no to sú debili ....a potom niečo objednej......to čo si mala objednať 3-6m.....hovorím....ony majú v tých veľkostiach parádny bordel

janemari
19. mar 2012

Ahojte tak dnešná noc bola lepšia,malá je vonku s "ockom" tak som rýchlo povysávala a relaxujem.Vonku je tak krásne,dúfam,že počasie vydrží do pobedia,chcela by som ísť tiež s malou trochu von.

pohodacka
19. mar 2012

@janemari u vás krásne?U nás otras,boli sme teraz vyše hodiny ,Nelka mala na sebe zimný overal,ktorý som už mala zbalený na zimný oddych 😀 😀 a aj to mala studené ruky a nos.Vybehala sa riadne a teraz buva.

janemari
19. mar 2012

@pohodacka tak aj u nás sa už zatiahlo ☹ Malá zaspala vonku v kočíku,tak som sa potešila,že sa vyspí,nechala som ju v chodbe v kočíku.Či ti neprišli z nejakej sekty a toľko kvákali,že mi ju zobudili.Už je nadesiatovaná,hráme sa a pomaly budeme obedovať. Potom aj tak pôjdeme von,musím si ísť nakúpiť mám prázdnu chladničku 😖

pohodacka
19. mar 2012

@janemari mala si hneď pred tými zo sekty zavrieť dvere.To inak zbožňujem keď mi ju zobudia-napr.poštárka alebo tak podobne. 😠

janemari
19. mar 2012

@pohodacka ja som im jasne povedala,že mi spí dieťa ,ale poznáš to taký sú neodbitný. Malá mi našťastie po obede zaspala,bolo síce revu,nervou,ale spinka.

pohodacka
19. mar 2012

@janemari bože,naša spí od jedenástej a stále búva,ja som po dlhej dobe zaspala s ňou-ako je to fajn,som si oddýchla,už som plná energie a ona ešte haja 😀 😀

crazybabenka
autor
19. mar 2012

@janemari no ja by ich nakopala....
@pohodacka u nás je stále pekne.....dnes som si naplánovala prezliekanie perín....a už mi ich aj pekne prefúkalo na balkóne....boli sme sa prejsť....a teraz ideme znovu 😀 😀 😀

janemari
19. mar 2012

@pohodacka tak ja po včerajšom pokuse spať s malou cez den nechcem o tom ani počuť.Dávno mi tak zle nebolo.Radšej budem niečo robiť,alebo relaxovať.
@crazybabenka jasne som im prejavila nezáujem,ale vieš že sú otravný ako muchy.Našťastie malá bola dnes celkom v pohode.A po obede spala niečo cez hodinku,normálne som nechápala.Ale bolo na malej vidno,že je pokojnejšia ked si cez den pospinká.

pohodacka
19. mar 2012

@crazybabenka aj tu konečne od zajtra hlásia 18 až 20 stupňov až do štvrtka,supeer,to sa úplne inak chodí von ako takí pobabušení..

janemari
19. mar 2012

Tak babenky urobila som mojej hviezde prvú čiapočku 🙂

crazybabenka
autor
20. mar 2012

Teraz som sa dobre pobavila ...pozerám teleráno....a ktože je to v príspevku o prezúvaní pneumatík....náš bývalý farár, kt. odišiel s cirkvi.....ale musí sa mu nechať....ostal pri fachu....duša ako duša :D 😀 😀 😀 😀

sliver
20. mar 2012

ahojte kočeny, tak ja sa hlásim po predlženom víkende 😀 😀 😀
včera sme oslavovali Jozefa, tak mal mm dovolenku a tiež som bola u gyn. tak bol s malou...
ja som po víkende vždy taká vycucnutá a mám pocit že nič nestíham....

janemari
20. mar 2012

@sliver tak ste si to užili 🙂 Ja ti ani neviem čo je víkend,stále dookola niečo,ale nesťažujem sa,nestíham rozmýšľať nad blbosťami.
Inak kočeny ak všetko pôjde ako má budúci týždeň idem do ďaľšieho dôležitého boja.

pohodacka
20. mar 2012

@janemari neviem do akého,ale aj tak veeeeľmi držím palce,aby bol boj úspešný v tvoj prospech 🙂

janemari
20. mar 2012

@pohodacka dakujem 🙂

sliver
21. mar 2012

@janemari - aj ja silno držím palce
to ti verím že máš každý den rovnaký... my to máme iné tým že je drahý doma, teraz bol aj v pondelok a stále sme si mysleli že je nedela a včera som mala pondelok 🙂))

janemari
21. mar 2012

@sliver tak to máš pravdu pokiaľ si naučená na nejaký stereotyp a zrazu sa veci udejú npr. v sobotu,čo klasický robíš v nedeľu máš posunutý celý týždeň 😀

crazybabenka
autor
21. mar 2012

@buba78 no ako maličká?

buba78
21. mar 2012

@crazybabenka ahoj....diky......noc lepsia......konecne sme neplakali pre brusko a spali.sice sme vstali o 5.15h......uz spi od 10h.....chcela som ist k dr popocuvat,ale menej kasle.....kupila som jej vcera mukosolvan.....vraj tie bylinne napr.hedelix nie je vhodne pre deti ak ma rodic alergiu ako ja.......konecne nam prestal vodopad z nosteka po 4 dnoch,ale zas je to teraz hustejsie.......poobede pojdeme von obzriet ciapku so snurkami a siltom....mame len bez snurok a ked fuka som si neista ci jej nenafuci do usiek....a vy ako

crazybabenka
autor
21. mar 2012

@buba78 ja sa snažím svokre vysvetliť, že nejdem s malou v piatok na pohreb....a nevie to pochopiť

sliver
21. mar 2012

@buba78 - ahojky 😉
tak to je už lepšie ked ste boli aj von, čo kupila si čiapku?