Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka najprv 12-18 mesiacov-to bol brutál veľký a toto je 6-12 mesiacov,aj tak veĺký 😠
Čaute tak ja som dnes totálne KO,včera som išla spať okolo1.00 nie a nie zaspať,potom sa malá zobudila o 3.00 na papanie a pred 6.00 už bola na nohách.Ráno tu bol"ocko" takže doobeda neexist spať a poobede necelú hodinku spala,ja som si ľahla k nej,ale spala som máličko,kedže hviezsa spala asi 45 min a som sa zobudila tak mi bolo strašne zle až na odpadnutie,ešte že som bola u našich. Teraz už spí,ale ja mám robotu ešte a zajtra zase príde ex. Malá mi je po stretnutiach taká zlá,nerváči,zúri,nechce spať skrátka hnusná neviem čo s tým robiť 😖
@pohodacka no to sú debili ....a potom niečo objednej......to čo si mala objednať 3-6m.....hovorím....ony majú v tých veľkostiach parádny bordel
Ahojte tak dnešná noc bola lepšia,malá je vonku s "ockom" tak som rýchlo povysávala a relaxujem.Vonku je tak krásne,dúfam,že počasie vydrží do pobedia,chcela by som ísť tiež s malou trochu von.
@pohodacka tak aj u nás sa už zatiahlo ☹ Malá zaspala vonku v kočíku,tak som sa potešila,že sa vyspí,nechala som ju v chodbe v kočíku.Či ti neprišli z nejakej sekty a toľko kvákali,že mi ju zobudili.Už je nadesiatovaná,hráme sa a pomaly budeme obedovať. Potom aj tak pôjdeme von,musím si ísť nakúpiť mám prázdnu chladničku 😖
@pohodacka tak ja po včerajšom pokuse spať s malou cez den nechcem o tom ani počuť.Dávno mi tak zle nebolo.Radšej budem niečo robiť,alebo relaxovať.
@crazybabenka jasne som im prejavila nezáujem,ale vieš že sú otravný ako muchy.Našťastie malá bola dnes celkom v pohode.A po obede spala niečo cez hodinku,normálne som nechápala.Ale bolo na malej vidno,že je pokojnejšia ked si cez den pospinká.
@crazybabenka aj tu konečne od zajtra hlásia 18 až 20 stupňov až do štvrtka,supeer,to sa úplne inak chodí von ako takí pobabušení..
Teraz som sa dobre pobavila ...pozerám teleráno....a ktože je to v príspevku o prezúvaní pneumatík....náš bývalý farár, kt. odišiel s cirkvi.....ale musí sa mu nechať....ostal pri fachu....duša ako duša :D 😀 😀 😀 😀
ahojte kočeny, tak ja sa hlásim po predlženom víkende 😀 😀 😀
včera sme oslavovali Jozefa, tak mal mm dovolenku a tiež som bola u gyn. tak bol s malou...
ja som po víkende vždy taká vycucnutá a mám pocit že nič nestíham....
@buba78 no ako maličká?
@crazybabenka ahoj....diky......noc lepsia......konecne sme neplakali pre brusko a spali.sice sme vstali o 5.15h......uz spi od 10h.....chcela som ist k dr popocuvat,ale menej kasle.....kupila som jej vcera mukosolvan.....vraj tie bylinne napr.hedelix nie je vhodne pre deti ak ma rodic alergiu ako ja.......konecne nam prestal vodopad z nosteka po 4 dnoch,ale zas je to teraz hustejsie.......poobede pojdeme von obzriet ciapku so snurkami a siltom....mame len bez snurok a ked fuka som si neista ci jej nenafuci do usiek....a vy ako
@buba78 ja sa snažím svokre vysvetliť, že nejdem s malou v piatok na pohreb....a nevie to pochopiť

@pohodacka klobúčik vzhľadovo pekný....len naozaj je na ňom vidieť, že má ešte rezervu....a to ti akú veľkosť poslali somári sprostí