icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

nellymn
12. okt 2010

@crazybabenka veľmi pekne ďakujem. Dúfam, že bude všetko Ok. Keďže ideme rodiť cisárskym, som o niečo pokojnejšia / veď obe vieme o čo ide /.

janemari
12. okt 2010

@nellymn supeeeeer,uz sa tesim na piatok a pokecame.Dohodni nejaky termin ked budem mat poradnu aby som ta mohla prist pozriet do porodnice 😉 aspon si to tam obzriem 😀

nellymn
12. okt 2010

@janemari 🙂 . Aj ja sa veľmi teším na piatok, aj na to, že sa stretneme.

zuzana_18
13. okt 2010

@nellymn jééééj,to sú dobré správy,strašne ,strašne moc ti držím palce.Neboj,všetko dobre dopadne a za chvíľku ti budeme všetky (v dobrom) závidieť .Držkaj sa!!!

janemari
13. okt 2010

No nellymn bude nasa prva tehulka a ako to vidim tak ja to uzavriem 😉 Ale nie budem verit,ze pribudnu nove tehuky. 🙂

crazybabenka
autor
13. okt 2010

@janemari žiadne uzatváranie.....tak ako sa rozbieha stará téma.....rozbehne sa aj tá naša.....pevne tomu verím 😀

zuzana_18
13. okt 2010

Baby,musí nás niekto vystriedať keď my už budeme s bábikami na rukách-už nebudeme tak často na koníku.

crazybabenka
autor
13. okt 2010

@zuzana_18 ale hádam sa už baby na niečo "spučia"....verím tomu....že to je len prechodné obdobie 😀

janemari
14. okt 2010

A potom zalozime babetkovsku temu a budeme si davat rady co a ako 😉

crazybabenka
autor
14. okt 2010

@janemari no veď toto 😀 a budeme nervózne s každého kýchnutia :D

crazybabenka
autor
16. okt 2010

no babule nejak sme začali skoro víkendovať.....žiadne nové správy? Nelly ešte si kinderko? 😀

zuzana_18
16. okt 2010

@crazybabenka veru aj ja som sa pozerala,že je tu nejako tichučko.Babule asi oddychujú a nellymn noooo,neviem neviem....či o chvíľku nebudeme gratulovať. 🙂

crazybabenka
autor
16. okt 2010

@zuzana_18 no veď som pozerala, že už to má za 9 😉 a ty čo máš nové.....bruško poslúcha?

nellymn
16. okt 2010

Ahojte babule. Takže sa poctivo hlásim, že som ešte Kinderko 🙂. Aj keď už nie na dlho, teda aspoň si myslím.
V piatok som bola na poradni a už som otvorená na 2,5 cm. Bruško tiež už pomaličky sem-tam tvrdne. Pobolieva ma už aj ráno aj večer. Sú to také bolesti ako pri menzes. Maličká sa už pomaličky pýta na tento svet.
Dnes večer mi už začala pomaly odchádzať aj hlienová zátka. Takže pôrod by mal nastať do niekoľkých dní. Ale je to individuálne.
V pondelok mi kázala doktorka prísť okolo 16 hod. na záznam srdiečka. Má službu na oddelení. Podľa výsledkov sa potom dohodneme čo ďalej.
Dúfam, že maličká do pondelka vydrží ešte v brušku, dohováram jej. Zajtra preležím celý deň 🙂,

crazybabenka
autor
17. okt 2010

@nellymn no tak držíme pršteky.....nech všetko dopadne tak ako má.....daj nám vedieť.....a už sa strašne teším na fotečky malej Sofinky 😉

zuzana_18
17. okt 2010

@crazybabenka bruško poslúcha,už aj budúci šťastný tato cíti kopkanie,už je to silnejšie ako na začiatku,hlavne strašne podarené.A tvoje,všetko ok?
@nellymn supeer,myslíme na teba ,držíme palce,všetko dopadne super a čakáme na info a rady našej prvej maminy.

janemari
17. okt 2010

@nellymn drzime palce a cakame na spravicku ze z je Sofinka na svete.To by bola sranda keby sa narodil chlapec,ze 😀

crazybabenka
autor
18. okt 2010

@zuzana_18 my sme tiež v poriadku......žubrienke sa celý víkend čikátalo.....bolo to strašne zlaté.....skákalo mi celé brušo.....stále sa v brušku točí ako malá helikoptéra

crazybabenka
autor
18. okt 2010

@janemari no tak to by bol naozaj goool 😀

zuzana_18
18. okt 2010

@crazybabenka no to som zvedavá aký to bude pocit keď bude mať štikútku,včera mi už aj mierne deformoval/a/ bruško. 🙂

crazybabenka
autor
18. okt 2010

@zuzana_18 šikovný krpček 😉

zuzana_18
18. okt 2010

@crazybabenka no,zlaté to je.V piatok by som chcela ísť mojej dr,už ma dávno nevidela a som zvedavá či sa ten tajnostkár ukáže.

crazybabenka
autor
18. okt 2010

@zuzana_18 no my už počkáme do MT.....aj keď som zo dňa na deň zvedavejšia a zvedavejšia :D

janemari
18. okt 2010

Kocky a kedy ste citili prve pohyby?

crazybabenka
autor
19. okt 2010

@janemari okolo 17 18 tt....ale to je u každej indi vindy.....ale čítala som, že u prvorodičiek je to okolo 20-24tt..... 😀

zuzana_18
19. okt 2010

@janemari ja som už končila 19.týždeň keď som zacítila,aj to také,že som ešte pol dňa rozmýšľala či je to ono. 😀
Ale keď som sa dr pýtala,povedala mi,že ako prvorodička mám čas až okolo 20.týždňa a neskôr.

@crazybabenka ani nehovor,ja som tiež tak strašne zvedavá čo to bude,aj keď sa pripravujem na chlapčiatko.Aj vecičiek som veľa podostávala od známej-prevažne v modrej farbe.Ale najdôležitejšie je,že každý deň čakám kým má drobec pozdraví a už som spokojná 🙂 .
Kto vie čo tý naša mamina nellymn.

crazybabenka
autor
19. okt 2010

@zuzana_18 vieš čo.....akurát začal večer mm debatu.....čo to asi bude....či sa toho 15 ukáže alebo nie.....mne ti to bolo nejak jedno.....asi som si už zvykla na skutočnosť, že sa to dozvieme až v januári......zatiaľ mi stačí, že kopká o 106.....aj keď viem, že keď budem mať ísť do MT tak celú noc od zvedavosti nezaspím 😉 mi máme výbavičku.....zatiaľ v neutrálnych farbách......a akurát keď som si včera robila zoznam, že čo už mám a čo mi chýba.....tak som zistila, že mám pripravené pre miminko 3 dupačky a 1 súpravu do nemocky.....lebo mi všetci hovorili, že nekupuj malé....bábo rýchlo rastie.....no keby som to nebola skontrolovala.....tak neviem neviem.....asi by naozaj behalo holou ritulkou.......od kamarátiek som dostala aj modré vecičky....a od segry zase ružové.....ale všetko som to zatiaľ nechala u mojej maminy.....a zoberiem domov až keď budeme vedieť čo to bude 😉

janemari
19. okt 2010

Juuj ze 20tt tak to si este pockam,som zvedava ake to je.

zuzana_18
20. okt 2010

@janemari tak to sa oplatí čakať,je to ten najkrajší pocit aký si dokážeš v živote predstaviť. 🙂

crazybabenka
autor
20. okt 2010

@janemari neboj sa....to príde za chvíľku.....je to ten najúžasnejší pocit....hlavne keď krpec trafí obličku alebo vaječník.....ale má to vopred odpustené 😉