icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
24. mar 2012

@janemari krásna.... berieš aj objednávky 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
24. mar 2012

moja nová mánia

sliver
24. mar 2012

tak čo pripravené na zmenu času?

crazybabenka
autor
24. mar 2012

@sliver ježiš kedy zase....to už?

crazybabenka
autor
24. mar 2012

@sliver ja som asi 100 rokov za opicami

janemari
24. mar 2012

@crazybabenka určite budem brať objednávky pokiaľ bude záujem 😉 Ešte chcem vyskúšať klobúčik,len potrebujem kúpiť material. 🙂

sliver
24. mar 2012

no som zvedavá kedy zajtra ráno vstaneme 😉 ked sa budí fest skoro tak teraz to bude o hodinu neskor 😀

crazybabenka
autor
24. mar 2012

boli sme pozerať kačičky.....a stráááááášne nás to ukonalo 😀 😀 😀 😀

buba78
24. mar 2012

@janemari veru prechadzanie robi zazraky........ja sa z Teba zblaznim........ved ty mozes otvorit internetovy obchod......to si urobila za ten cas co spala?.........ci si sedim na vedeni a este aj navarit........ja som nejaka nesikovna.........rozmyslam aku kombinaciu by som dala nasej urobit......tato ma riadne dostala..........neviem sa na nu vynadivat

buba78
24. mar 2012

@crazybabenka to co ty vyrabas........ja som z toho jelen...pises knihu o malej?

crazybabenka
autor
25. mar 2012

@buba78 nie nie....to sú knihy s rozprávkami.....len ich kupujem.....to sú knihy na mieru......dieťatko je v nich hlavným hrdinom.....a v tom CD.....sú pesničky ....v ktorých sa dieťatko spomýna

janemari
25. mar 2012

@buba78 tak začala som ju večer ked malá zaspala,ale kedže som nemala dostatok vlny musela som skončiť a ráno sme išli na nákup do mesta. Ked sme sa vrátila malá si dala olovrant a zalomila,ja som dala variť a pomedzi tom som hačkovala.No musela som kus vypárať,kedže nemali bielu a vymslieť ako to skombinujem.A kým sa zobudila,dovarila som aj uhačkovala čiapku a ked vstala ešte narýchlo urobiť kvietok a pihačkovať ho 😀
Tak dnes do rána malá spala bez prestávky,žiadne budenie na papanie a vstala o 8.00 😲 Nuž deň u prarodičov ju zmohol,ved toľko pomáhala 😀 Dnes sme boli na výlete v prírode,na mieste kde mohla vyrastať 😅 Krásny deň počasie,výlet,ale zároveň bolestné spomienky a otázky 😔

buba78
25. mar 2012

@janemari zabudni na tazke chvile........my dnes same cely den....tato pilil konare so susedovcami pred domom,aby sme mali slniecko

janemari
25. mar 2012

@buba78 snáď raz zabudnem,ale to nebude možné kedže mám malú 😔 Ja naozaj neviem ,čo je somnou 😖 a teraz pred doriešením jednej veci to bude ešte horšie 😒 Snažím sa nemyslieť na minulosť,stále niečo robím,ale ten pocit sa nedá zastaviť.Neviem prečo,ale má zlú predtuchu,že sa niečo stane 😨

buba78
25. mar 2012

@janemari je to hrozne byt sama aj ked ma ten moj niekedy hneva.......ale kazdy potrebuje toho druheho.....nic sa nestane......nestras.........konecne je jar,aby clovek nabral energiu a budes podnikat v hackovani, co Ta urcite naplna.....zakazujem Ti pisat,ze mas depku a poddavat sa tomu..musis byt silna pre Lauru.......ved ma Teba a ty ju..........neskor Ti bude pomahat a to bude super........ja sa uz neviem dockat...drzte sa

janemari
25. mar 2012

@buba78 ja sa len bojím obdobia,ked sa začne pýtať prečo,poprípadne ju bude ocko štvať proti mne.Malému diaťatu nemôžeš vysvetlovať,prečo a zatiaľ som nerozmýšľala čo jej odpoviem. A hačkovanie?Už mám v hlave nové nápady,ale neviem kedy začnem 😅 Ale určite ked niečo urobím,tak odfotím a dám sem. Teraz asi urobím niečo pre moje krsňa,len musím kúpiť zelenú vlnu 😉

crazybabenka
autor
26. mar 2012

baby už mi to ide na nervy.....už skoro mesiac som chorá....teraz ma pre zmenu chytila taká nadcha 😠 😠 😠 a nie a nie sa s toho dostať.....už som si kúpila aj také somariny na podporu imunity.....a trt

pohodacka
26. mar 2012

@crazybabenka nemáš to alergiu?Keď si nachladnutá..moja mamina nikdy nemala alergiu a proste len tak prišla z ničoho po 40-tke-to je pliaga,príde si kedy chce 😀 😀

sliver
26. mar 2012

@crazybabenka - to si fakt ešte stále chorá? ja že si už dávno zdrava...
to musí byť humus... ale tak hádam to slniečko vytiahne

crazybabenka
autor
26. mar 2012

@pohodacka
@sliver neviem....už som bola 2 dni dobre....a včera mi začalo tiecť z nosa ako novomanželovi s ..... 😀

pohodacka
26. mar 2012

@crazybabenka 😀 😀 😀 ty si blázon,to zase boloprirovnanie 😀 😀 nesvrbí ťa hrdlo a netečie z nosa "riedka voda"?? kýchanie..?To je hnusná alergia 😠 😠 😠

crazybabenka
autor
26. mar 2012

@pohodacka hrdlo nie.....ale pripadá mi ....akoby som mala v nose stále pierko....no proste nádcha....ale už som sa nadopovala pinosolom 😀

sliver
26. mar 2012

kočeny potrebujem poradiť
v januári sa mi menila materská na rodičovský a odvtedy som nedostala prídavky či čo to je, predtým mi chodila materská + 22 eur... odvtedy tých 22 eur už nechodí, to je OK? ja som myslela že to budem dostávať stále, som myslela že su to rodinné prídavky ktoré možem poberať ja alebo manžel, či sa pletiem???
ako to máte vy?

crazybabenka
autor
26. mar 2012

@sliver určite máš dostávať aj tých 22eur má ti chodiť 217,24

pohodacka
26. mar 2012

@sliver samozrejme,že ti to platí stále!!!!Len keď ti končila materská,mala si ísť pre tlačivá na sociálnu a zase kadejaké papierovačky povybavovať,nepamätám si presne aké,choď sa tam určite opýtať.U nás to dostáva mm na účet a normálne stále.

sliver
26. mar 2012

@crazybabenka - tých 217,24 je už dokopy s tými 22? či mám dostávať 217 a 22?
@pohodacka - drahý to vybavoval... ja som si len dnes robila poriadok v papieroch a na výpise z účtu som si všimla že to tam nemám 😉

pohodacka
26. mar 2012

@sliver mm dostáva jedných 20(+nejaké drobné) rodinné prídavky + ďalších 20 daňový bonus na dieťa.

buba78
26. mar 2012

@janemari no budes to mat tazke......
@crazybabenka fuha,tak to je zle........snad uz sa vyliecis.......ty teda hadzes prirovnania.....to by ma nenapadlo
@sliver to mas dostavat stale.....to si prisla na to az teraz?...ved to dostava dieta pokial neprestane chodit do skoly

janemari
26. mar 2012

@sliver ja mám tých 217,24 dokopy stými 22,52

sliver
27. mar 2012

tak potom to mám ok, mám 217,24... no predtým mi chodila materská a zvlášť 22 tak preto som ostala zaskočená
ale ak je to už v tých 217,24 tak to mám...
keby som to dala posielať manželovi tak ja dostanem 195 a on 22... len teraz rozmýšlam nad tých druhých 20 že daňový bonus čo si spomínala ty @pohodacka... čo preto urobiť? 😉