icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
27. mar 2012

@sliver no to je tých 20eur čo som ti aj ja spomínala vtedy no mm len zaniesol do učtárne rodný list malej

pohodacka
27. mar 2012

@sliver bože,aká som blbá-tiež mi to všetko vybavoval mm,tak si nespomeniem.Ale určite v tvojom zamestnaní na mzdovom ti poradia.Myslím,že odtiaľ mi dali nejaké papiere na potvrdenie.Spýtaj sa tam,ja sa opýtam mm či si nepamätá.

janemari
27. mar 2012

Tak kočky,dnes sme boli na kontrolu na neurol. malá napreduje,ale ešte to nieje ono,takže kontrola o 3 mesiace. A nakúpila som material na čiapočky,takže v prípade záujmu sa dohodneme 🙂

crazybabenka
autor
27. mar 2012

@janemari tak super....neboj doženiete všetko 😀 😀

janemari
27. mar 2012

@crazybabenka mňa potešilo,že povedala,že nemusíme cvičiť vojtovku,že ona je skrátka po zadu,resp,ona je dosť ťažká a pevná na svoj vek aj to môže robiť problémy.

sliver
27. mar 2012

@janemari - no tak to je super že nemusíte cvičiť vojtovku, naša povedal aže vklude možeme že to jej len pomože že bude potom neskor ohybnejšia... no ja ju necvičím, však jej nič nechýba....
hlavne že je všetko OK a ostatné detičky rýchlo dobehne!!!

takže aj my máme daňový bonus 😉 občas treba skontrolovať výplatnú pásku manžela 😀 😀

crazybabenka
autor
28. mar 2012

@sliver Soničke prajeme všetko najlepšie k prvým meninkám 😀

kikai
28. mar 2012

kocky nakolko ssa dlhsie snazime o mimi a vy uz tehulkujete chcela by som sa opytat treba si nejak sledovat tie plodne dni alebo sa na to vykaslat?moze to vyjst hocikedy a co pomoze k otehu?

sliver
28. mar 2012

@crazybabenka - ďakujemeeee

pohodacka
28. mar 2012

@kikai čím viac budeš sledovať ovuláciu,tým horšie.Nemusíš ju mať v strede cyklu.Najmä nie vtedy,ak máš nepravidelný menzses.Skús si merať BT,ale to je podľa mňa len zbytočný stres.Držím palce.

crazybabenka
autor
28. mar 2012

dnes mám nejak nostalgickú náladu....stále dookola si púšťam našu svadobnú pesničku.....aj Pauluške sa páči

https://www.youtube.com/watch?v=l-TCQ9R24MA
sliver
28. mar 2012

@crazybabenka - tak tuto vobec nepoznám.... skoro som aj slzu vyronila...

crazybabenka
autor
28. mar 2012

@sliver ja ju milujem....tiež som ju nepoznala....ale keď sme pustili svadobné dvd....a tam nám ju dal....veruže som slzu vyronila 😀 😀 😀 😀

pohodacka
28. mar 2012

@crazybabenka krásna,dojemná 😉

buba78
28. mar 2012

@janemari supeeeeeer,ze je to uz skoro ok...........tak otvaras obchodik........porozmyslam aku by som chcela farebne,ale urcit eso siltikom a keby aj trosku na uska prirobene,ale bez snurok
@sliver ty ani nevies ake mate prispevky.....nikdy som mu pasku nekotrolovala,len zalozila...skoro som na Sonku zabudla........vsetko naj k meninam......cmuk od Olivie

buba78
28. mar 2012

@crazybabenka tu som nikdy nepocula.,...pekna

crazybabenka
autor
28. mar 2012

@sliver jeee Sonka má dnes aj 8 mesiacov....no krásne....gratulka 😀

sliver
28. mar 2012

@buba78 - dakujeme
nie neviem, lebo to ov narodenia malej riešil drahý tým že ja som bola s malou u rodičov tak obehával od začiatku všetko on a až teraz som sa začala starať konečne do papierovačiek....

janemari
28. mar 2012

@crazybabenka krásna pesnička až mám zimomriavky 😔
@buba78 obchodík to nie,len teraz mám nejaké "objednávky" od kamošiek,dnes som odovzdávala túto @sliver aj ja sa pripájam ku gratulácii 8 mesiačikov

pohodacka
28. mar 2012

@sliver gratulujemeeee veĺkej slečne🙂

crazybabenka
autor
29. mar 2012

nie je nič "krajšie" ako ráno sa zobudiť a v zrkadle vidieť herpes cez celú hubu.....jáj tak sa "teším" ☹

sliver
29. mar 2012

ja som mala vždy šťastné číslo 28, to som ale napr. v puberte netušila že bude až toľko šťastné 😉
včera sme mali aj výročie s mm 7 rokov, vlastne preto je Sonka Sonkou 😉 meno sme jej dali na znak našej lásky od 28.3. 😀 no a k tomu sa narodila 28.

@crazybabenka - no tak ty musíš mať v sebe riadny zápal ked si stále nejaká prechorená a teraz to vybehlo ešte aj v podobe herpesu... toto máva aj moja mama, nedostane teploty ani ju nič nezmorí len je stále prechladnutá, nádcha, hrdlo a potom jej vybehne šupa na perách....

pohodacka
29. mar 2012

@sliver jééé,krásne s tou 28 😉 😉 presne aj môj mm-vždy sa mu spraví herpes keď niečo je v tele.Naposledy dokonca uzlina na celý krk,som bola na nervy z čoho to je,dr mu povedala,že má aj herpes,takže to je v súcislosti s ním,že v tele je niečo ☹ ☹
@crazybabenka už sa konečne vylieč 😉 😉 😉

sliver
29. mar 2012

@crazybabenka - hlavné je že herpes už býva posledné štádium, tak už choroba ide von 😉

pohodacka
29. mar 2012

Tak my sa trápime so zúbkami,ďasienka opuchnuté,spodná dvojka konečne prerezaná-ľavá ešte nie,ale už každú chvíľu.A ja že čo nechce nič papať.Aká som teraz povďačná kojeniu,,lebo to je to jediné,čo chce.A ešte fľašku s džúsom alebo čajom.Asi jej to studené robí dobre,resp.letné.A tým dudlom z fľašky si to stále škriabe.Aj teplá je,ani som nestihla odmerať,lebo po nurofene zaspala.Jáj,chúdence malé,hnusné zuby ☹ ☹

janemari
29. mar 2012

Tak kočky zajtra mám svoj deň D,prosím vás myslite na mňa a držte palčeky okolo 10.00 ,aby to konečne pre mňa dopadlo dobre. Budem bojovať ako lev,len aby mi bol aj osud naklonený konečne 😔

buba78
29. mar 2012

@sliver nikdy som sa Ta nepytala preco ste vybrali take meno...super skombinovane
@pohodacka moja to este bude trapenia,kym vyjdu vsetky.....nam stale ta jedna stolicka nechce vyjst..my konecne po 2 tyzdnoch pijeme caj ako predtym......dve az tri flasky denne....islo ma porazit ,ked pila len po 70ml za 24h..az som hystercila....ja,ze schudne pocas choroby a nakoniec mame 12,5kg 82cm....za 2,5 mesiaca pribrala zas pol kila

buba78
29. mar 2012

@janemari myslim na Teba.....urcite vybojujes..drz sa

pohodacka
29. mar 2012

@janemari drž saaaaaaa!!
@buba78 veru,len trápenie majú s tými zubami.Tebe tak Olívia veľa vypije?Tak to naša tak deci za deň..ale zase kojím,plienky pocikané má dosť,tak dúfam,že má dosť tekutín 😖

buba78
29. mar 2012

@pohodacka ze vela....to bezne....ty jej davas za to MM....aj mne nepila,ked mala MM......