icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
13. apr 2012

my vigantol ešte dávame....po roku kázala doktorka dávať raz za 2-3dni.....v lete nemusíme....a potom v zime do 2r.....kanavit sme nedávali vôbec

sliver
13. apr 2012

dakujem kočky, tak končím s Kanavitom... už mi viac báb napísalo že pokial začneme príkrmami...
Vigantol pokračujem dalej minimálne do roka a potom sa spýtam dr.

pohodacka
13. apr 2012

@sliver kanavit aj my len do pol roka,vigantol do leta 😉

pohodacka
13. apr 2012

No čo baby,čo chystáte na víkend?My v sobotu oslavu,tak asi doma.
Konečne som sa odhodlala volať alergológovi,keďže po mojej poslednej prechádzke som ledva dýchala a v lekárni sa boja niečo dať na alergiu,že kojím,tak idem hned v pondelok ako akútny stav 😉

sliver
13. apr 2012

@pohodacka - neblázni... niečo sa ti stane... len radšej chod
my ideme zajtra ku kamoške na návštevu a v nedelu ideme makať na záhrade 😀 😀 ideme dať vydlaždiť ten náš maličký dvorček tak ideme prehadzovať hlinu zprava dolava 😀 😀

ozi ako sa Nelinka podpísala na pase?

pohodacka
13. apr 2012

@sliver maminka ju podpísala 😉 ale fotka -výjav s otvorenými ústami 😀 😀 😀

sliver
13. apr 2012

@pohodacka - stále uvažujem či jej idem vybaviť ten pas alebo nie... ako môj mm má platný ešte 8 rokov a ja 5 rokov tak by nám to vklude vystačilo do jej 5 rokov ked by som jej vybavila svoj... ako rada by som bola aby mala svoj pas ale jediné čo ma hnevá je to že je to na dva roky, keby to mala do 5 tak to isto urobím ale takto....

pohodacka
13. apr 2012

@sliver veď to,je to o ničom..fakt sa ti viac oplatí,aby bola zapísaná s Vami,potom jej dáš svoj.Pokiaľ to teda bude takto..že to môže byť.

pohodacka
13. apr 2012

@buba78 a ty akoooo?Kde siii?

buba78
13. apr 2012

@crazybabenka boze chuda..inac aj my sme narazali,ale teraz uz vidi priestorovo........
@janemari vau,ale ste riadne....my sme mali 11kg a 77cm
@sliver ano do pol roka......to vigantol do roka a ked je dieta v zime narodene ,tak do roka a po

buba78
13. apr 2012

@pohodacka ty si odvazna s tou alergiou..........na co cakas,ze sa zadusis?

buba78
13. apr 2012

@sliver pekne urobte

@pohodacka nejako ma nieco chytilo.....asi chripka.......teraz Vas citam a zapajam sa........vcera ma zacalo boliet hrdlo a v noci zimnica.......teplota len 37,5.radsej som si dala hned od teploty..doobeda som zvladla prechadzku a cez obed sme spali dve hodiny.......dnes lepsie.....cely tyzden som bola nejaka unavena a cele telo ma bolelo

pohodacka
13. apr 2012

@buba78 veď v pondelok idem-ako akútny stav,povedal dr,lebo že inak by som bola na rade až o dva mesiace.Ja som sa všemožne vyhýbala liekom kôli kojeniu,ale niektoré vraj môžem,tak nech mi niečo dá.Dnes sme boli poobede vonku dve hodiny a des,boli sme pri mamine,tá už bola na nervy ako kašlem.Neznášam túalergiu.Dúfam,že to Nelka nezdedí ☹ Lebo máme chatku-záhradku vedľa nášho mesta v dedine a tam sa teším,takže bez liekov neni šanca tam ísť.

Čo sa váhy týka,dnes som ju vážila a mala rovných 10 kg,ale s pamčuškami,plienkou a body,tak neviem koľko odrátať,ale ona je aj drobná.Po mne asi..

buba78
13. apr 2012

@pohodacka pol kila

pohodacka
13. apr 2012

@buba78 hej?Až?Tak to má potom cca 9,5..ale hovorím,je drobunká,na ročnej mala tak 73-4 cm a vy tu všetky píšete cca 77-78 cm.
@crazybabenka vy ako s váhou,už viac priberáte?

janemari
13. apr 2012

Ahojte,tak dnes sme boli na otvorení materského centra a na moje prekvapenie tam bolo veľa detičiek. Malá viacmenej pozerala,aj sa s niečim zahrala,ale bolo to tam trma vrma,ked sa začala s niečim hrať prišlo druhé dieťa a zobralo jej hračku.Chúďa nechápala čo sa robí,len pozerala,že prečo jej to vzali. 😔

sliver
14. apr 2012

kočky ako dávate malým liečiky?
Sonka má nádchu a chcem jej dať homeopatiká no nie a nie ich do nej dostať... popučím to, dám tam trošku vody no akonáhle idem k jej ustam tak to všetko vyprskne a je to všade len nie v jej ustach...

pohodacka
14. apr 2012

@sliver do malej striekačky-nabok do ústočiek vstrekni a mala by to spapať..

buba78
14. apr 2012

@sliver nepuc to,ale daj do trosky vody rozpustit.....ako pise pohodacka a ja jej hned zavriem pusu....ja nedavam na lyzicke,lebo som nikdy netrafila a vyliala....radsej striekacka z nurofenu
@janemari chudatko......to pochopi neskor...nasa to uz chape,lebo sesternicka jej berie a uz zaciname aj my

janemari
14. apr 2012

Tak kočky zajtra oslavujeme 🙂 ešte som chcela urobiť nejakú výzdobu,ale už nevládzem som totálne KO. Dúfam,že zajtra nafotíme kopu fotečiek a potom dám do albumu 😉

sliver
14. apr 2012

@janemari - jéjda zajtra tu je veliký oslávenec, veliká slečna!!!
parádne oslávte

Sonka sa borí s velikou nádchou, ale sople tečú prúdom, aj odsávam ale tečú a tečú...
síce teraz búva ale stále stonká....

janemari
14. apr 2012

@sliver a nejdu jej zúbky? Nebude nejaká veľká oslava ,len také posedenie,ale samozrejme torta a darčeky budú.

sliver
14. apr 2012

@janemari - ja tie zúbky už čakám ani neviem koľko... už raz mala nádchu a tiež som myslela že zúbky, prešlo ju to za dva dni ale to bolo len také slabunké, trošku tiekol soplík, no toto je prúdom stále.. odsajem a za 5 min má sviečku dole... teda moj mm tomu hovorí že sviečka... stále že idem ti utrieť sviečku...

tinara23
15. apr 2012

ahojte babulky 🙂 ako sa tu máte ? ja sa pomaličky preberám zo sna 😉 a idem sa vrhnúť na vyšetrenia 😉 začala som pracovať od marca, takže myšlienky išli trošku iným smerom, ale stále mi myšlienka na tehu nedá pokoj 🙂 držkajte sa 🙂

sliver
15. apr 2012

@janemari - Laurinka všetko najlepšie!!!!!!!!!!!!
veľa zdravíčka a nech ste s mamičkou stále len a len šťastné!!!

sliver
15. apr 2012

@tinara23 - to ti verím že ti myšlienka nedá pokoj... ani sa nečudujem... aké vyšetrenia ti idú robiť?

tinara23
15. apr 2012

@sliver to ešte neviem, objednám sa asi znovu do iscare, ale gyn. doporučuje hematologiu a genetiku.

janemari
15. apr 2012

@sliver aj mi sme soplíkovali skoro mesiac a zubky nikde 😖 A ďakujeme za želanie,dúfam,že budeme.
@buba78 tak dnes sme naplno využili darček od teba 🙂

pohodacka
15. apr 2012

@janemari Laurinka,všetko len to najlepšiee k narodeninkám,veľa zdravia,rob maminke ďalej radosť!!!
@tinara23 vieš,že som na teba myslela cez týždeň?Je fajn,že robíš,určite to psychike pomôže a podarí sa potom všetko lepšie.
@sliver Soninke rýýýchle uzdravenie,možno len zúbky..držte sa.

janemari
15. apr 2012

@tinara23 určite si sa trochu zrelaxovala,rozum si oddychol a teraz sa môžeš zase pomaly pustiť do ďaľšieho boja ,budem ti držať palčeky,určite si porob všetky dostupné vyšetrenia a potom budeš mať oveľa väčšie šance 🙂
@pohodacka ďakujeme pekne 🙂