Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@janemari ....keďže sme tu včera neboli.....tak dodatočne všetko najlepšie krásnej bábike....veľa zdravíčka ....šťastíčka a lásky do života.....nech Vás všetko zlé v podobe tatíka z ďaleka obchádza.....posielame veľkú pusinku 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka ďakujem,kiež by si mala pravdu čo sa tatíka,týka,ale je to čoraz horšie ☹
@janemari tipujem, že malej k narodeninám kúpil obrovský darček.....ktorí sa ti ani nezmestil do bytu 😠
@janemari neboj Janka....jemu to raz život všetko zráta
@crazybabenka jasne ani sms neposlal,že gratuluje a prišli mi nejaké peniaze na účet tak počítam,že to poslal on pre malú,aby mal doklad,že aha dal som malej a je to vybavené. Ja len dúfam,že sa mu to zráta skôr ako malej alebo mne prepne 😖
@janemari a akú cifru jej poslal? 1,50e 😠
ahojte baby v albume mam nove foto z dneska inak je vse ok mali ma 1600 gramov a glukozovy test je ok 🙂
@crazybabenka nie 20e ako na vianoce,to má lacnejšie a bez problémov,Ved aj motorka stála viac ako 20e a aj obyčajne topánočky sú drahšie,ale čo už.
@petuska123 super,len tak ďaľej o chvíľu to budeš mať za sebou a budeš písať o mamičkovských starostiach 😉
@sliver je to dobrý relax tie ručné práce ,že?
ahojte baby.....vecer som zachripla a dnes uz skoro nemam hlas......moje nervy...zajtra pracujem.doktor bude rad,ze som ticho........bude si sam kricat DALSI
babule dnes idem k tomu môjmu gyndošovi....som zvedavá.....čo mi zase je....už ma asi vystre
@crazybabenka držíííím palceeeeeee,nech si zdravá ako tá rybkaaa 😉
@pohodacka - Sonka druhý den stagnuje... ako je to lepšie ako bolo v sobotu ale ešte jej tečie soplík... už to nie je také hrozné tak hádam ju to prejde, no len ked vidím ako je hnusne a zima 😒 pomohlo by keby bolo pekne teplučko
no super že si sa konečne dokopala a bola u toho dr. to budeš stále brať toko liekov? či iba teraz dočasne?
@buba78 - nezávidím, chúďa, nech si čo najskor zdravá!!!
@crazybabenka - držím dnes palce, som ani nevedela že máš nejaký problém...
@janemari - tak to sa teda riadne trhol, na prvé narodeniny až toľko, ty kámo
pako
babeny ja som bola včera von, normálne bola pri malej aupair 😀 moja segra a my sme boli s drahým večer von, ako zo začiatku nervozita ako hovado, srdiečko mi sťahovalo že ona je domka bez nás (to je iné ked bol s nou mm) ale potom sme to zvládli a prešlo to, super som sa zabavila s kamošmi a nasmiala toľko ako dlho nie, už mi to veľmi chýbalo
@sliver v dobrom závidím,že si bola vonku,ja sa neviem dokopať.My sme mali katastrofálnu noc,viac plakala ako spala.Len za mnou na ruky,tak som ju vláčila,keď som nevládala,dala som ju ľahnúť,zase rev.Po druhej zaspala,pred siedmou už bola vyspatá.Samozrejme nervózna a mrzutá.Ledva som dovarila.Teraz už ale pol hodinu spí,ešte aj susedia vŕtajú,nechápem čo už dva týždne sústavne vŕtajú v 3-izbovom byte.Čakám poštárku,keďže som jej zase naobjednávala veci a dnes majú prísť.Takže už bude aj vyspatá 😠 😠 😠
Čo sa liekov týka,mám prísť o dva týždne na kontrolu,uvidím ,či niektoré vysadí.Ale asi mi to nechá celú sezónu keď niečo kvitne.Strojček určite,ten musím dýchať vždy,keď sa mi bude ťažko dýchať.Len všade je napísané,že dojčiace a tehotné ženy len vo výnimočných prípadoch užívať!Takže určite to malej neprospieva.Ach jaj,no na nervy všetko..
takže záhada stále pokračuje....gyndoš nevidel nič abnormálne ani na sone.....ešte čaká na krv....či nemám zbesnené hormóny....pichol vyvolávačku mrchy.....ale sám bol úplne mimo čo mi je....lebo všetko v norme
@sliver tak si sa trochu zrelaxovala super,neboj zvykneš si a budeš sa vedieť uvoľniť aj ked budeš bez malej.
@pohodacka ja som zvedavá kedy sa ja dostanem k alegologičke asi ozaj ked ma už bude poriadne dusiť 😖
@crazybabenka tak teraz už len počkať na vysledky krvi záhada sa možno vyrieši 😉
Ja som včera malú uspavala dve hodiny a tak nespala kľudne nakoniec so musela ísť k nej.Jesť začína pomaličky zase normálne,tak snád sa dostaneme do nornálu.Teraz spinká,ale kým sa uložila horor 😖
@crazybabenka no čo by ti bolo,Paulínka bude mať bračeka 😉 😉 😀 😀
u nás ako som písala,zobudila nás poštárka,ale trochu som si s ňou pospala..aspoň niečo.
@pohodacka moja braček ani sestrička sa nekoná....na sone nebolo nič vidieť...a aj testy boli negatívne.....teraz mi zobral krv....ak by ešte hormóny haprovali.....zajtra mám volať o výsledky......pichol mi aj vyvolávačku mrchy....a tradične....10dc.....duphaston min 3 mesiace....potom zase na kontrolu
@crazybabenka no nevadí,o mesiac bude braček 😀 😀
ja sa radšej tie krámy ani nekomentujem..ani chýru ani slychu-mala som dostať pred dvoma týždňami..hmm.nechýbajú mi,tak čuším 🙂
@pohodacka len aby Nelka nemala na ceste bračeka 😀 😀 😀
@crazybabenka nestraaššš,ona si ešte neprosí 😀 😀
@pohodacka hej ....ako vieš....pýtala si sa jej 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka diky....aj moj je rad.......dnes pridem domov z roboty a skoro som odpadla...dieta v hojdacke pozera rozpravku a on zehli......hned som sa opytala ci ho volala zehliaca doska
@pohodacka veru si si zasluzila dohovorit......aj stali tie lieky,co.........ani nehovor o menzese.....zas by som potrebovala dva roky od neho pauza...to bola parada..pekne sa doberate s crazy.....ty nevies co robis,ked sa bojis?
@crazybabenka co si sa jej nedockala,kolko uz?..........ale nam ten docent chyba na nase problemy
@sliver diky..tak to my sme este neboli s manzelom nikde sami od narodenia Olivie
@janemari co ste nepapali?..preco...o uspavani ano nehovor......teraz zaspala po pol hodine lezania......niekedy zaspi az po hodine
@buba78 naposledy som mala 15teho feb. .........vieš, že som si naozaj na neho zo slzičkou v oku dnes spomenula......teraz by som ho tu tak potrebovala ☹
mm žehlieval ....ale teraz asi zabudol 😀 😀 😀
@buba78 niee,práveže viem čo robím,ja som aj písala,že mne menzes nechýba,že ja čuším 😀 😀 😀 ty máš šikovnééého manžela,supeeer.
@crazybabenka no jasné a hovorí mi-"mami,ešte neponáhľaj s bračekom,veď si oddýchni,stále okolo mňa beháš" a tak,vysvetlila mi to,tak ju teda poslúchnem 😀 😀 😀 😀 😀
100% nám haprujú hormóny,nič nové pri policystických vaječníkoch 😠 ☹

@janemari vsetko naj modroocke.......my sme tiez mali len mojich rodicov a sestru so svagrom a dcerkou..........stacilo......som rada,ze ste si ho obliekli
@tinara23 drzim palce.......vsetky Ta vieme pochopit ako na to myslis....hematologia a genetika su dolezite ,ked si to mala vzdy komplikovane........objednaj sa,lebo aj na vysledky sa dlho caka......verim,ze problem najdu a vyriesi sa......my sme to absolvovali este pred IVF
@sliver rychle uzdravenie......mna vcera vecer zacal boliet kutik oka ....dnes osm bola na ocnom v nemocnici....vraj jacmen.....no super.....vecer som tak zachripla a tecie mi z nosa do krku......proste ideal.......sme same......rano ma caka opatrovanie sestrinej dcerky.....zas pasy.....v utorok do prace a snad absolvujem konecne aj kadernicku ak neodkvecnem do postele.......uz som strasna........co za svina ma prenasleduje......len nech sa Olivia drzi,lebo ma porazi