Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
dakujem kočky, tak končím s Kanavitom... už mi viac báb napísalo že pokial začneme príkrmami...
Vigantol pokračujem dalej minimálne do roka a potom sa spýtam dr.
No čo baby,čo chystáte na víkend?My v sobotu oslavu,tak asi doma.
Konečne som sa odhodlala volať alergológovi,keďže po mojej poslednej prechádzke som ledva dýchala a v lekárni sa boja niečo dať na alergiu,že kojím,tak idem hned v pondelok ako akútny stav 😉
@pohodacka - stále uvažujem či jej idem vybaviť ten pas alebo nie... ako môj mm má platný ešte 8 rokov a ja 5 rokov tak by nám to vklude vystačilo do jej 5 rokov ked by som jej vybavila svoj... ako rada by som bola aby mala svoj pas ale jediné čo ma hnevá je to že je to na dva roky, keby to mala do 5 tak to isto urobím ale takto....
@crazybabenka boze chuda..inac aj my sme narazali,ale teraz uz vidi priestorovo........
@janemari vau,ale ste riadne....my sme mali 11kg a 77cm
@sliver ano do pol roka......to vigantol do roka a ked je dieta v zime narodene ,tak do roka a po
@sliver pekne urobte
@pohodacka nejako ma nieco chytilo.....asi chripka.......teraz Vas citam a zapajam sa........vcera ma zacalo boliet hrdlo a v noci zimnica.......teplota len 37,5.radsej som si dala hned od teploty..doobeda som zvladla prechadzku a cez obed sme spali dve hodiny.......dnes lepsie.....cely tyzden som bola nejaka unavena a cele telo ma bolelo
@buba78 veď v pondelok idem-ako akútny stav,povedal dr,lebo že inak by som bola na rade až o dva mesiace.Ja som sa všemožne vyhýbala liekom kôli kojeniu,ale niektoré vraj môžem,tak nech mi niečo dá.Dnes sme boli poobede vonku dve hodiny a des,boli sme pri mamine,tá už bola na nervy ako kašlem.Neznášam túalergiu.Dúfam,že to Nelka nezdedí ☹ Lebo máme chatku-záhradku vedľa nášho mesta v dedine a tam sa teším,takže bez liekov neni šanca tam ísť.
Čo sa váhy týka,dnes som ju vážila a mala rovných 10 kg,ale s pamčuškami,plienkou a body,tak neviem koľko odrátať,ale ona je aj drobná.Po mne asi..
@buba78 hej?Až?Tak to má potom cca 9,5..ale hovorím,je drobunká,na ročnej mala tak 73-4 cm a vy tu všetky píšete cca 77-78 cm.
@crazybabenka vy ako s váhou,už viac priberáte?
Ahojte,tak dnes sme boli na otvorení materského centra a na moje prekvapenie tam bolo veľa detičiek. Malá viacmenej pozerala,aj sa s niečim zahrala,ale bolo to tam trma vrma,ked sa začala s niečim hrať prišlo druhé dieťa a zobralo jej hračku.Chúďa nechápala čo sa robí,len pozerala,že prečo jej to vzali. 😔
kočky ako dávate malým liečiky?
Sonka má nádchu a chcem jej dať homeopatiká no nie a nie ich do nej dostať... popučím to, dám tam trošku vody no akonáhle idem k jej ustam tak to všetko vyprskne a je to všade len nie v jej ustach...
Tak kočky zajtra oslavujeme 🙂 ešte som chcela urobiť nejakú výzdobu,ale už nevládzem som totálne KO. Dúfam,že zajtra nafotíme kopu fotečiek a potom dám do albumu 😉
@janemari - ja tie zúbky už čakám ani neviem koľko... už raz mala nádchu a tiež som myslela že zúbky, prešlo ju to za dva dni ale to bolo len také slabunké, trošku tiekol soplík, no toto je prúdom stále.. odsajem a za 5 min má sviečku dole... teda moj mm tomu hovorí že sviečka... stále že idem ti utrieť sviečku...
ahojte babulky 🙂 ako sa tu máte ? ja sa pomaličky preberám zo sna 😉 a idem sa vrhnúť na vyšetrenia 😉 začala som pracovať od marca, takže myšlienky išli trošku iným smerom, ale stále mi myšlienka na tehu nedá pokoj 🙂 držkajte sa 🙂

my vigantol ešte dávame....po roku kázala doktorka dávať raz za 2-3dni.....v lete nemusíme....a potom v zime do 2r.....kanavit sme nedávali vôbec