Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka miláčik očné idú posledné.....najprv 8 stoličiek 😉
@buba78 rozmýšľame skôr či v rodine nemáme bacilonosiča.....resp....možnosť B .....zase sme začali navštevovať detské kolektívy......no neviem....ide ma poraziť
@crazybabenka tiež som bola v tom,že očné posledné a kámoška ma presviedčala,že jej malému išli očné,preto som to tak napísala...neviem teda či zle videla 😀 😀
@pohodacka ako nehádam sa....možno mu naozaj išli.....mne zubárka povedala.....že ostatné si môžu ísť ako chcú....ale očné idú posledné.....lebo upravujú rad.....nepýtala som sa...čo to znamená.....ale myslím si....že upravujú medzierky medzi zúbkami
@crazybabenka presne tak som to aj ja počula,alebo čítala..no neviem..to je jedno..vy sa hlavne držte..ako v noci?
@pohodacka noc po dlhom čase v pohode....tri krát sa zobudila....2x na mliečko raz na cumeľ.....ale hneď zaspala....tak som zvedavá čo nám dnes zase povie doktorka
Pomooooooooc - mám krvavy puzgier na bradavke...co mám robit?
@crazybabenka držím palce,daj vedieť..
@zuzu100 ja som pľuzgier nemala,ale totálne krvavé chrasty..buď sa samé vysušili alebo kalciova masť je dobrá-to mi poradili v lekárni..sú na nej nakreslené bradavky,resp.prsníky,len treba dobre umyť pred kojením..
@buba78 ved v nedeľu večer som ju napchala čerstvým chlebíkom s masielkom a večer ešte spapala mliečko a ráno bola krásna stolica.A veru dvojizbák malý,veci sú už odnesené do charity,za plný kôš všelijakých vecí som vyhodila do koša a ešte ma čaká halda papierov.Asi mi nebudeš veriť,ale mám odložené ešte lístočky zo školy čo sme si popod lavice posielali 😀
@crazybabenka nie nie.........po prvych stolickach idu ocne a potom az tie druhe stolicky okolo 20-30 mesiaca....bacilonosicmi sme vsetci........netrap sa pre to.....my sme robili hysteriu,ked sestrina dcerka ma stale sopliky......doktorka jej urobila vytery a nakoniec ma vsetky skolkarske bacily a ked ma priznaky ako napr.sopliky a kasel treba to liecit antibiotikmi......nechcem prerieknut,ale teraz je ok.......snad jej to vydrzi........uziva aj dlhodobo uz mesiac probiotika a kolostrum
@zuzu100 nedojci z neho,len odsavaj,aby sa zahojil...........najlepsia mast bola ta MAM......ved ju mas,nie?
@janemari ty si riadna zberatelka.........vcera a predvcerom kakanie ake......
Baby....že za akú lazaňu som ja dnes bola v tescu.....vykračujem si po obchode....pohodka nakupovanie.....len po mne ľudia nejak divne kukali.....a deti ukazovali prštekom.....pomyslela som si.....tak je pravda....som vorvaň....ale zase sú aj tučnejšie odomňa.....že by som až také vzrúšo vyvolávala....😀 potom sa pozriem.....a kostica s podprdy mi tak trčala, že mi skoro oko vypichla....no hanba na 100rokov....hovorím mužovi....či mi nevie nič povedať....že boh vie ako dlho už chodím takto.....a on mi somárisko sprostý povie....že či si myslím....že sa mi ešte po 4 rokoch manželstva a 7 spolu....ešte díva do výstrihu 😀 😀 no nezabite ho
@crazybabenka no som sa teraz faaaaaaaaajn pobavila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vy ste bláááázni 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka dakujem za pobavenie pred spaním 😀 Tak po mne sa stále divne dívajú,asi ozaj vyzerám,že som mimo,ale s tým už nič nenarobím 😀
@pohodacka diky za kompliment
@zuzu100 aj mne vzdy islo odsavackou malo,ale musis ho zahojit,inac to bude dlho trvat
@janemari super spravicka
@crazybabenka a to si necitila?.......no a uz obzera ine vystrihy.......s muzom sme sa riadne pobavili....dakujeme.aj na buduce
boze uz sme sa tesili,ze do piatku budu doma a vraj az v pondelok....sestra je uz na nervy........jedna sestricka ju ponizuje,ze ako krmi ako prebaluje......ona len place.....chyba jej aj dcerka a majte dve deti,ked sa nieco take stane,tak zosaliete..........uz som jej dohovarala nech neplace a povie co si to dovluje ze nema 18r ,ale 31.....je jedno ci ma druhe dieta......vzdy je to stresujuce a o to viac,ked babo ochorie hned po narodeni
@buba78 tak to sme dve..ja keď treba otvoriť hubu nehľadím na nič..či vyhubujem 20 ročnej alebo 60 ročnej.Samozrejme,že keď je to oprávnene..aj keď potom ma trošku zamrzí,že sa musím chovať slušne k staršiemu,ale mňa keď niekto vytočí,koniec..dnes keď prišiel tati z roboty išli sme sa ešte previezť na bicykloch na hodinku,lebo Nelka šermovala s prilbou pri dverách.Išli sme na na také verejné priestranstvo,taká veĺká lúka,poblíž taká reštiko-krčma a detské mini ihrisko.Ani neviem odkiaľ sa vyrútili psy-traja,z toho dvaja po mnaželovom bicykli začali vyskakovať na malú,tá celá bez seba pišťala havo,mm už začínal zvyšovať hlas,no a keď ma chytila panika,že ublížia malej-boli mi hádam po pás tie psy,tak som spustila-Krista,berte si tie psiská a neviem z akých dôvodov nemajú obojky,náhubok!Zavolám na vás políciu,že tu ohrozujú ľudí!" Taká mladá viezda vybehla ,spiacim hlasom že Harry nechaj,a bolo vybavené,tí tam brechali.nejaký pán nám okríkol,že on vám nič nespraví,reku no jasné,to ma nezaujíma,berte si ich,lebo skončia zle,potom ich vzali.MM mi šuškal,že ticho,kašli na nich,no isto,ešte hlasnejšie som spustilia..no len by sa niekoho z nás dotkol,tak by videli čo by som narobila.Sme museli preč.Ani decko nesmieš nechať pobehať a dať si od smädu kofolu,lebo sa bojíš,že ťa psisko roztrhá 😠 😠
@buba78 jáj bože ....je mi ľúto sestry....akoby som bola druhý krát v pôrodnici.....bŕrr....ani som nemusela mať druhé bábo doma.....a revala som, že chcem ísť domov

@janemari nemyslela som,ze jej to nedavat,ale potrebuje zbytkovu stravu co je pecivo,maso.....pozri na nete,aby sa jej tvorila stolica...tak som to myslela...super,ze jej to islo samo........vidis,ze ked papa ,tak aj kaka....ja nic neopatrujem doma aj ked sa tazko lucim s tym,ale dvojizbak je maly
@pohodacka nie ste same........my sme take iste na zureni.......az nechapem,kde sa to v nej berie.....musim sa riadne ovladat......ale uz dostala po zadku aj varechou.....neviem asi idu ocaky.....v noci spi......cez den len hodinu.......snad ju to coskoro prejde......najprv Vam pojdu stolicky a potom ocaky
@crazybabenka boze zase ten kolobech?.......chudatko male........my sme dnes prvy krat od narodenia grckali......od zurivosti dala bublifuk do ust myslim tu palicku na fukanie......to bola chut.....trochu pregrcla...bola hotova z toho.......rychlo sa vyliecte.......a ziadne vylety ,ked uz bude dobre