icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
24. okt 2010

@zuzana_18 ako ja som si to vsimla nahodou ked som bola vynervovana tak som si siahla na brusko a bolo totalne ako kamen,uplne tvrde,pekne som to citila ako skalu.Potom som sa snazila uvolnit a po case to preslo.

crazybabenka
autor
25. okt 2010

@janemari tvrdnutie aj cítiš.....akoby si ho mala stŕpnuté.....akoby ani nebolo tvoje

petuska123
25. okt 2010

ahojte tak este 3 dni a ide sa do MT..... 😉

janemari
25. okt 2010

@crazybabenka mam ho take ztuhnute ze ziaden cit vnom skratka ako skala. 😔

zuzana_18
25. okt 2010

@janemari skús radšej zavolať doktorke.Nech ti poradia či je to normálne,aby sa nebodaj niečo nestalo.Radšej sa sto krát vypytovať lekárov na debiliny ako nepýtať sa a banovať.A to ťa nechcem strašiť-ani náhodou!!!

makovicka53
25. okt 2010

@crazybabenka ..presne tak moja rec.uz sme sa s partnrom dohodli ze skusime IUI...a ked nas bude odhovarat DR. tak pojdem prec....dakujem mooc za radu....este jedna otazocka cim ta stimulovali ked si sla na IUI?ake lieky?

crazybabenka
autor
25. okt 2010

@makovicka53 klasika.....clostil a duphaston 😉 a potom utrogestan

crazybabenka
autor
25. okt 2010

@janemari tak ako píše zuzana_18 ..... zavolaj dokyne....alebo rovno k nej choď......radšej akoby sa malo niečo stať krpcovi

crazybabenka
autor
25. okt 2010

@petuska123 tak držíme päste 😉

janemari
25. okt 2010

Babenky ale ja to mam vazne len vtedy ked ma mm vytoci 😠
@crazybabenka kedy ides do centra?

makovicka53
25. okt 2010

@crazybabenka ...no vsetko mam odskusane az na ten utrogestan....uvidime 🙂

crazybabenka
autor
26. okt 2010

@janemari myslím, že 15teho....ešte presne neviem lebo som sa ešte neobjednávala.....2ho mám poradňu.....tam mi povie kedy to mám vlastne ísť......lebo som zabudla či v 30tt alebo v 32tt

crazybabenka
autor
26. okt 2010

@makovicka53 ale na druhej strane....u mňa hrala veľkú úlohu aj psychika......proste som sa pred IUI "ukľudnila" a začala to brať športovo.....a teraz ten krpec malý v brušku fauluje....lebo kope do vlastných.....ale ja mu to zrátam keď sa narodí 😀

janemari
26. okt 2010

@crazybabenka myslim,ze sa chodi v 30tt.
Inak babenky myslely ste na nasu nellymn uz by mala byt mala Sofinka na svete.Ked budem mat infosky tak vam dam vediet.Takze dnes prva maminka z nas tehuliek. 🙂

crazybabenka
autor
26. okt 2010

@janemari aj ja na ňu od rána myslím.....ale už by mala byť na svete 😀

janemari
26. okt 2010

@crazybabenka ja som pozerala na hodiny ze aaaa teraz sa narodii Sofinka 😀

crazybabenka
autor
26. okt 2010

@crazybabenka no už viem presne....som objednaná 16.11. na 12.00 🙂

crazybabenka
autor
26. okt 2010

@janemari som to pre istotu poslala sebe 😀 no už viem presne....som objednaná 16.11. na 12.00 😀

janemari
26. okt 2010

@crazybabenka super budem drzat palce aby sa konecne ukazalo co to bude. 🙂

crazybabenka
autor
26. okt 2010

@janemari no uvidíme.....nedávam tomu veľké šance....ja si myslím, že sa to dozvieme v januári 😀

janemari
26. okt 2010

@crazybabenka mozno to je spravny pristup,aj pri iui teda neuskutocnenom si to brala sportovo a sup podarilo sa tak mozno aj teraz pojdes ako na kontrolu a podari sa uvidiet aj male ukryte tajomstvo 😉

crazybabenka
autor
26. okt 2010

@janemari ja si myslím, že ten malý zákerák neukáže za toho pána 😀

janemari
26. okt 2010

@crazybabenka ktovie po kom to dite je 😀

crazybabenka
autor
26. okt 2010

@janemari samozrejme po ockovi 😉

janemari
26. okt 2010

@crazybabenka vies ako sa hovori,ze pluhave po ocovi a pekne a mudre po mame 😎

crazybabenka
autor
26. okt 2010

@janemari tak tak ..... moja reč.....nevieš ešte nič o sofinke?

janemari
26. okt 2010

@crazybabenka vecer po 18.00 ak bude nellymn ok tak budem mat info.

crazybabenka
autor
26. okt 2010

@janemari jooooj taká som zvedavá 😀

makovicka53
26. okt 2010

@crazybabenka ....no veru tak to treba brat..ja som niekedy v pohodicke a niekedy som zas psychicky na dne...neda sa to nejak naplanovat...jednoducho zivot prinasa kadeco a potom sa tie nalady odzrkadluju....vidis to a mozno budes mať futbalistu 🙂

crazybabenka
autor
26. okt 2010

@makovicka53 alebo futbalistku.....dúfam, ale nedávam tomu veľkú šancu, že to toho 16.11. zlomíme....a bábo sa identifikuje.....ale aj tak to nie je podstatné.....hlavne, že je zdravé