Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@janemari tvrdnutie aj cítiš.....akoby si ho mala stŕpnuté.....akoby ani nebolo tvoje
ahojte tak este 3 dni a ide sa do MT..... 😉
@crazybabenka mam ho take ztuhnute ze ziaden cit vnom skratka ako skala. 😔
@crazybabenka ..presne tak moja rec.uz sme sa s partnrom dohodli ze skusime IUI...a ked nas bude odhovarat DR. tak pojdem prec....dakujem mooc za radu....este jedna otazocka cim ta stimulovali ked si sla na IUI?ake lieky?
@makovicka53 klasika.....clostil a duphaston 😉 a potom utrogestan
@janemari tak ako píše zuzana_18 ..... zavolaj dokyne....alebo rovno k nej choď......radšej akoby sa malo niečo stať krpcovi
@petuska123 tak držíme päste 😉
Babenky ale ja to mam vazne len vtedy ked ma mm vytoci 😠
@crazybabenka kedy ides do centra?
@crazybabenka ...no vsetko mam odskusane az na ten utrogestan....uvidime 🙂
@janemari myslím, že 15teho....ešte presne neviem lebo som sa ešte neobjednávala.....2ho mám poradňu.....tam mi povie kedy to mám vlastne ísť......lebo som zabudla či v 30tt alebo v 32tt
@makovicka53 ale na druhej strane....u mňa hrala veľkú úlohu aj psychika......proste som sa pred IUI "ukľudnila" a začala to brať športovo.....a teraz ten krpec malý v brušku fauluje....lebo kope do vlastných.....ale ja mu to zrátam keď sa narodí 😀
@crazybabenka myslim,ze sa chodi v 30tt.
Inak babenky myslely ste na nasu nellymn uz by mala byt mala Sofinka na svete.Ked budem mat infosky tak vam dam vediet.Takze dnes prva maminka z nas tehuliek. 🙂
@janemari aj ja na ňu od rána myslím.....ale už by mala byť na svete 😀
@crazybabenka ja som pozerala na hodiny ze aaaa teraz sa narodii Sofinka 😀
@crazybabenka no už viem presne....som objednaná 16.11. na 12.00 🙂
@janemari som to pre istotu poslala sebe 😀 no už viem presne....som objednaná 16.11. na 12.00 😀
@crazybabenka super budem drzat palce aby sa konecne ukazalo co to bude. 🙂
@janemari no uvidíme.....nedávam tomu veľké šance....ja si myslím, že sa to dozvieme v januári 😀
@crazybabenka mozno to je spravny pristup,aj pri iui teda neuskutocnenom si to brala sportovo a sup podarilo sa tak mozno aj teraz pojdes ako na kontrolu a podari sa uvidiet aj male ukryte tajomstvo 😉
@janemari ja si myslím, že ten malý zákerák neukáže za toho pána 😀
@crazybabenka ktovie po kom to dite je 😀
@janemari samozrejme po ockovi 😉
@crazybabenka vies ako sa hovori,ze pluhave po ocovi a pekne a mudre po mame 😎
@janemari tak tak ..... moja reč.....nevieš ešte nič o sofinke?
@crazybabenka vecer po 18.00 ak bude nellymn ok tak budem mat info.
@janemari jooooj taká som zvedavá 😀
@crazybabenka ....no veru tak to treba brat..ja som niekedy v pohodicke a niekedy som zas psychicky na dne...neda sa to nejak naplanovat...jednoducho zivot prinasa kadeco a potom sa tie nalady odzrkadluju....vidis to a mozno budes mať futbalistu 🙂
@makovicka53 alebo futbalistku.....dúfam, ale nedávam tomu veľkú šancu, že to toho 16.11. zlomíme....a bábo sa identifikuje.....ale aj tak to nie je podstatné.....hlavne, že je zdravé

@zuzana_18 ako ja som si to vsimla nahodou ked som bola vynervovana tak som si siahla na brusko a bolo totalne ako kamen,uplne tvrde,pekne som to citila ako skalu.Potom som sa snazila uvolnit a po case to preslo.