Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka mnam.............mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Hellouu žienky,čo novéé?
@pohodacka veru co sa tu deje........co ste vymreli?
ja mam toho dost......najprv ma muz nasral v sobotu.....vraj nejde na oslavu kolegovi.........potom sa rozhodol behom telefonatu s kolegynou....pytala som sa kedy pride...vraj nevie....super......dala som mu 4eura na autobus a nech ma do utorka,kym pride vyplata.......on frajer prisiel taxikom o 1h.....skoro som ho zabila....a aby nestacilo polozil veci na zem v kupelni.........cudovala som sa.....rano som hned kricala,ze co to znamena a on,ze si pregrcol.....ma STASTIE,ze mame Oliviu,lebo som nechcela,aby videla ako sa s nim vadim.....tak som mu povedala,nech do utorka zije zo vzduchu.......
a nasa hviezdicka stale NIE......veru vie na co sa to pouziva......besnie,skace na sedacke a spat nie........ked osm vypla tleku este skusala ci ju ovladac neposluchne a pusti si macka PU....zaspala az o 21H......hlavne,ze tatinko bol tvrdy hned ako zalahol...ved mal dovod.......sobotna noc preflamovana a vcera bol v 24,takze je nevyspaty a dnes bol s malou,kedze som bola v praci..........len nech vie,co je to kazdu noc byt hore opakovane rok
inac si stiahnite CVICIME S MISOU 5-je to spievanie s detmi a nasa to tancuje...nasmejem sa
@buba78 áách tí chlapiii naši zlatí,ja vždy poviem môjmu-bože ja už kedy konečne pôjdem "na noc" na drink,vypnem,odreagujem sa...môžem čakať,možno,ke´d bude Nelka v škôlke 😀 😀
no hneď aj hovorím mm nech to stiahne,lebo Nelka ešte ráno ani naraňajkovaná neni,ledva hľadí a už kričí daj ľa ľa,snažím sa ju zabaviť,alebo zahovoriť nech si pozriem niečo iné,ale je neodbytná,pochádza po mne s ovládačom 😀 😀 😀 a je bohová-naučila sa ukazovať áno,ale sa vždy smejem,naschvál sa jej pýtam nech mi ukáže že áno-dobre že hlavu neodtrhne od krku jak kýva tou hlávkou 😀 😀
@buba78
@pohodacka pre tento istý dôvod som si dala 2x do týždňa zumbu.....lebo ma môj nasr....dil.....že on príde s práce a potrebuje si oddýchnuť......a ja si kedy oddyýchnem.....ja môžem byť v práci 24h denne a ešte aj takto blbo za to platia 😀 😀 😀 samozrejme to tak vážne nemyslím .....ako to píšem......malú ľúbim viac ako svoj život.....ale teraz nám bude tatino 2x do týždňa kúpať a uspávať.....som si istá, že keď prídem domov......tatino bude spinuškať a malá bude mať v postieľke rodeo 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka ako keby si nevedela-CO UZ JE TO LEN ZA ROBOTU STARAT SA O DIETA?? 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka ale si ma pobavila......ked mne sa cvicit nechce........veru by mohli kupat,ale aj tak som najradsej ked ju ja..........aj nas vcera odpadol skor ako mala
ja som bola včera von na drink (pivko) dokonca s manželom a jeho kolegami 😀 😀 😀 segra dávala pozor na Sonku a vrátili sme sa až o polnoci 😀 .... chodím cvičiť 1*týždenne (zvažujem 2*), kúpe a uspáva iba drahý každý deň 😉 😉
mám ja doma neuveriteľný poklad!
ale zase minule ked išiel na služobku tak som bola KO, na dobré sa dobre zvyká 😀
@sliver aj u nás uspával tatino.....ale zrazu si malá želala mňa....a už mi to prischlo...... 😀
@pohodacka - nie Sonka zaspávala na fitlopte a poslednu dobu zaspáva už len tak na rukách alebo s niekým v posteli a po 10min ju preložíme do postielky
ozi moja ja neviem čo s kojením... mám taký pocit že je už o ničom... že Sonka sa len tak pohrajká, niečo pocucká a to je všetko... nenaje sa z toho isto lebo zachvílku je hladná, kojila som ju vždy pred spaním ale prišla som nato že sa mi zachvílu budila hladná, ked som jej dala aj jesť niečo iné tak vydržala dlhšie buvať...neviem či sa mám nejka snažiť si zvýšiť produkciu mliečka alebo postupne prestávať či čo???
@sliver jáj no čo sa týka kojenia...mne stále vyhovuje a u nás to nie je len sem tam pocuckanie,ale stále tak večer zaspáva a hocikedy aj cez deń si dá.Zistila som,že mi to absolútne vyhovuje,keď aj niekde sme v aute alebo tak.Najv´dačnejšia som bola teraz keď sme mali tú virózu s vracaním.Do Nelky nič dostať,všetko išlo von,ale MM bolo jediné čo prijímala a celkovo ju to ukľudňovalo.Nemusela na infúzie keďže v mlieku mala aj tekutiny,aj ju zasýtilo.Dr mi kázala stále si ju prikladať,nebude dehydrovaná a aj jej to pomôže sa vzchopiť.Ešte nedávno som aj ja uvažovala či prestať alebo ako...ale zistila som,že som kojeniu vďačná.Tento týždeň bol v televíznych novinách nejaký renomovaný lekár z kanady a hovoril o dobrých účinkoch kojenia,že on odporúča kojiť aj do 4 rokov-samozrejme,že až tak nebudem,ale hovoril len o dobrých účinkoch ,že to nie je len zasýtenie,ale dokázal sa vplyv na inteligenciu-tým nechcem povedať,že nekojené sú neinteligentné,sama nie som kojená vôbec a nie som blbá 😀 😀 ,ale proste že stále má mlieko v sebe látky,ktoré to dieťa ochraňuje a tak ,proste veľa dobrých účinkov.Nelka vlastne nebola ešte nikdy chorá-klop klop,okrem teraz tej 24 hod.virózy ,ale nejaké angíny alebo tak-horúčky ešte nemala.Nechcem prerieknuť.Neviem,mne to fakt vyhovuje,malú to ukľudní,Vie si vypýtať sama,takže dávam jej normálne všetkú stravu a medzitým keď má chuť,povie mi daj cici,cucne si a je dobré.V noci sa preberie,cucne si,otočí sa na druhú stranu a spí ďalej.Neviem,ťažko sa hovorí,ale okolo 2 rokov sa pokúsim odstaviť-tak to mala švagriná pri oboch deťoch..neviem.no ak si to Sonka nevyžaduje,ale Nelka teda hej.Ale fakt mne to zatiaľ vyhovuje..
@pohodacka - lne ja neviem či si to Sonka vyžaduje 😀 😀
kedy si Nelka začala pýtať?
ako Sonka sa kojí, pije ale občas sa iba pohrajkáva... a ja netuším kedy jej teda mám dávať... v noci vstáva už iba raz, trošku si cucne a buva
ja som tiež rada že kojím a som fest zástanca kojenia, dokonc aosm bola na prednáškach o kojení a každu kamošku dupem nato aby kojila 😀 😀 ja len neviem či ju mám nechať tak pocuckávať alebo začať zvyšovať produkciu mliečka, že ak by ho mala viac tak možno...
som šťastná že som vobec vydržala doteraz a budem sa snažiť dlhšie aj napriek všetkým problémom (už pol roka kojím iba z jedného prsníka ☹ )
@sliver ona si pýta dlho..už na pol ročnej poradni si pamätám-sa dr smiala,že má dobrý reflex.Vtedy si pýtala tak,že si dala ručinu na ústa,cucala si ju a dívala sa na mňa-to som vedela ,že chce papať.Potom si zvykla a robí to dodnes,aj keď teraz už povie daj cici.To cici povie tak ccc=to som ju naučila ale pred 2 týždňami,predtým len daj.Okolo nejakého 8-9.mesiaca-ke´d sa už vedela za mnou doplaziť,tak vyhŕňala tričko a obslúžila sa.No ona je hotový maniak.Teraz ešte aj cárovná napije sa z jedného,rukou odsunie,napasuje si druhý a ťahá 😀 😀 skús piť veľa tekutín a častejšie ju prikladať,tak sa ti vytvorí viac mlieka čím bude Sonka viac ťahať.
AHOJ MA NIEKTO ZAUJEM O FEMIBION. AK ANO POSLITE SPRAVU
No aký pekný hokej to bol,škoda,že som nepodala.Najzlatší sú tí chalani na konci pri hymne.ako im to spolu "ladí"-sa smejem,bohoví sú 🙂
tak my sme mali včera celodenný výlet do TN....teda TN a Dubnica nad Váhom....jáááj fajne bolo.....a cestou s5 sme sa ešte zastavili v minizoo na kozom vŕšku....takže perfektne strávený deň
dnes ráno...keď som vyberala malú s postieľky ....som nevedela...či plakať....alebo sa smiať.....malá si neviem kedy "odstránila" plienku.....takže postieľka nakompletku precikaná...paplónik ....vankúšik....madrac....všetko.... 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka nemajú chybu tie deťuše s čím všetkým si poradia 😀 😀 😀 aj my sa chystáme do tej mini ZOO,tak hovoríš,že sa aj oplatí?
@pohodacka nooo na "celodenný výlet" by som to nevidela......je to skôr reštika.......ale je to tam pekné.....vonku je ihrisko pre deti.....a majú somáriky....lamu......kozy.....zajace.....pávy .....bažanty.....domácu hydinu.....a divé kačice....ale reštika je super http://kozivrsok.sk/web/sk/home
@crazybabenka jáj,no ja by som skôr celodenný výlet..no uvidíme,ale ďakujem,daj aj ty foto ak ste fotili princezničku 😉
Aj my sa tam chystáme ale kvoli tomuto 😀 😀 😀
http://kozivrsok.sk/kozi_vrsok/images/Plagat 20...
@sliver nejde otvoriť ten link

@zuzu100 - krásnučký je!!!!!!