icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
21. máj 2012

@buba78 tak môj otec bol chorý ale totálne na KO,ale to asi 2 týždne do zadu a teraz to chytá mňa,len s tým,že ja si nemôžem dovoliť byť KO ked som s malou sama 😅

crazybabenka
autor
22. máj 2012

tak už som KO aj ja....v noci 40tky....zimnica....teraz príde svokra k malej.....ja som jak vygr.....rezanec.....dokážem len sedieť na posteli a notebook na kolenách.....malá sa našťastie vedľa mňa pekne hrá a pozerá rozprávky

pohodacka
22. máj 2012

@crazybabenka pane bože..drž sa..viem ako ti je..keď mala malá tú virózu a na druhý deň som to dostala ja,ja som myslela,že to je môj koniec.Strašne zle,ani postaviť,ani sadnúť,len odpadnúť a zimnica taká,že by som potrebovala 7 paplónov.A vonku 30 stupňov,to bol ten horúci víkend.Hádam všetci svätí pi mne stáli keď Nelka celý deň spala,čo bola slabá z prebdenej noci.Tak sa snaž buvať,potiť a hlavne skoro uzdraviť.Nebolo to fakt nejaký následok očkovania Paulušky ako píše @janemari?Lebo dr mi vysvetĺovala,že 8-10 dní môže prísť u niekoho nič,u niekoho soplík a u niekoho dokonca riadne nepríjemná choroba.Konečne to bolo posledné očkovanie a najbližšie bude v 6 rokoch,lebo my sme mali zatiaĺ reakciu na každé jedno 😖

crazybabenka
autor
22. máj 2012

tak chvála bohu všetky výsledky negat.....všetky výsledky vyvrátili mononukleózu.....a doktorka bola o nej na 100% presvedčená......ostáva síce záhadou....s čoho má také horúčky.....ale výsledky ukázali....že je len trolilinku anemická

janemari
22. máj 2012

@crazybabenka tak ťa doktorka len poriadne vystrašila 😠 ale chvála Bohu nieje to mononukleoza. Tak ja sa trápim s nádchou,ale ubažujem či to nieje alergia 😅 tak sa zajtra nič neudeje zájdem na alergologiu a budem musieť zobrať zo sebou aj malú.už sa teším aký cirkus bude robiť.Posledné dni je taká zúriva,že už jej mám dosť,začne hocikedy zúriť a čo je najhoršie hádže sa nekontrolovateľne dozadu čo je pre jej hlavu dosť nebezpečné,asi jej dám prilbu 😕 a ked už inak nemôže tak ma bije a nielen mňa.Neviem čo jej je,len ju vždy nechať vyzúriť asi.

buba78
22. máj 2012

@janemari nie ste sami...........aj my mame fazy zurenia vacsinou poobede.........

pohodacka
22. máj 2012

@janemari

@buba78
naša sa tiež vie neskutočne jedovať keď niečo robí a nejde jej to-za 5 sekúnd stráca nervy,nehádže sa o zem,ale začne pišťať,revať,no div mi uši neodpadnú,ja zvýšim hlas nech prestane a ona sa sama ukľudní.Alebo príde za mnou a chce ísť na ruky.Ale nerváčiť vie teda na 1 😀

janemari
22. máj 2012

@buba78 a teraz mi povedz ako zakročiť,byť ju nechcem a ked na ňu zakričím,alebo jej dohováram tak jedným uchom dnu a druhým von. 😔

buba78
22. máj 2012

@janemari u nas to fungovalo donedavna,ze nereagovala dohovaranim ani pacnutim po zadku a ani zvysenim hlasu.........uz mesiac vie co je po zadku......nonono.......na zvysenie hlasu sa rozplace........pri vyhrazani sa varechou hned prestane,ale niekedy nepomaha nic a to ked sme von....ide si za svojim

janemari
22. máj 2012

@buba78 no tvrdohlavá to dievka.Ale aj Laura je taká a potom ked sa udrie tak je plač.A ja niesom superman aby som ju vždy zachytila a zase chodiť non stop za ňou sa nedá.Inak dnes sme dostali konečne spievankovo,tak malá sedela a čumela na to,občas sa pomykala,alebo ma chytila za ruku,ale žeby ju to nejako oslovilo to nie 😢 a to som čakala,že bude ako ostatné deti,že bude s toho namäkko a ja budem mať chvíľu voľno 😅

buba78
22. máj 2012

@janemari neboj zacne ju to bavit

pohodacka
23. máj 2012

@janemari neboj,púšťaj to stále a ona si zvykne.U nás to ide nonstop,už to máme smm aj v telefóne,už ma z toho hlava bolí 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
23. máj 2012

tak baby....na dnes si nič neplánujte.....umyla som okná.....takže bude zaručene liať :D

pohodacka
23. máj 2012

@crazybabenka tak presne to býva u nás,umyjem ich a po mne ešte preleští dážď 😀 😀 inak aj k nám môžeš prísť,už pomaly cez ne ani nevidím 😀 a už si fit ke´d makáš?Čo pekne neoddychuješ?

crazybabenka
autor
23. máj 2012

@pohodacka ale už k nám nebolo vidieť....a museli sme svietiť aj cez deň 😀 😀 😀 😀 teplotu ešte mám....ale už som sa nemohla na ne pozerať 😀 😀 😀

janemari
23. máj 2012

Tak ja som dnes zvládla alergologiu aj s malou,zmenila mi lieky takže poobede si idem po a budem doplácať cca 10 eur už sa teším 😅 Celkom fajne sme to zvlali s kočíkom po schodoch aj výťahom a bolo tam také drobné dievčatko perpetum mobile také ako Pauluška a robila dosť veľký krik tak sa Laura bála držala ma za ruku,ale nakoniec zaspala.

janemari
23. máj 2012

@crazybabenka teraz dávali v Dámskom magazíne o mononukleoze 😉

crazybabenka
autor
23. máj 2012

@janemari nevidela som....mám pusteného Šatana 😀 😀 😀

buba78
23. máj 2012

@crazybabenka ty dostanes po zadku....preskocilo Ti?.......po takych horuckach.......urcite uz svokru nemas..ta by Ti dala.......vcera si umierala a dnes vstala z truhly

crazybabenka
autor
23. máj 2012

@buba78 veď mi aj s mojou mamkou povedali do telefónu pár "teplých slov" 😀 😀 😀 😀

pohodacka
23. máj 2012

Tak u nás sa od dnes varí každý deň kyslá šošovica 😀 😀 čo skonzumovalo moje dieťa ma ešte teraz šokuje 😀 😀 riadny tanier,z ktorého jedávam ja a to sa postavila pri hrniec a kričala daaaj.Tak som ešte do polovice naložila a ešte z toho dala polovicu.No fakt šok,na to,že ona si dá 5 lyžičiek a je ako strašne najedená.

janemari
23. máj 2012

@pohodacka to bude streľba 😀

petuska123
23. máj 2012

baby este 22 dni

sliver
23. máj 2012

@petuska123 - už čoskoro 😉 😉 😉

babeny ja mám asi alergiu na slnko 😒
neviem čo sa deje ale ruky mám vyhádzané a ked som na slnku tak sa to vždy zhorší ☹ ☹ ☹
mám nervy, ved chodím stále von, nikdy som nič také nemala, ani som sa nikdy nekrémovala, práveže som snedý typ čo nepotrebuje opalovacie krémy, nikdy ma nespieklo, nič... a teraz na staré kolená mi bude slniečko robiť zle ☹ ☹ ževraj niekedy po tehotenstve sa to môže stať... prečo práve ja 😒 😒

crazybabenka
autor
23. máj 2012

@sliver no teda....to ma mrzí 😒
@petuska123 už striháš meter 😀 😀 😀
@petuska123 aj naša strašne miluje strukoviny....a kyslú kapustu....a tie prdíky potom stoja za to....ako starý chlap 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
23. máj 2012

baby tak a už nikdy kura s tesca.....kupujem kuratá len chladené.....nikdy nie mrazené.....teraz sme prišli domov....idem že umyjem kura....a dám ho do marinády na zajtra.....ženy....keď som dala dole fóliu....to akoby tchora roztrhlo.....ja hneď gr..... za mnou hneď muž.....ten sa tak nasr....dil....schmatol kura a hajde do tesca.....som zvedavá ako dopadne

janemari
23. máj 2012

@crazybabenka fuuuj ani mi nehovor,som rozmýšľala že pôjdem kúpiť,ale teraz už nemám chuť 😅
@sliver tak po pôrode sa menia hormony a celkovo telo ženy tak je možné že alergiu máš,ale najlepšie bude zájsť na alergologiu,aby ti to potvrdili alebo vyvrátili.
A baby mi ododnes chodíme 🙂 Boli sme v mat.centre a ako vždy,že pustím malu nech urobí pár krokov a ona ma obišla a prešla pol miestnosti a takto to skúšala kým sa neunavila a potom zase chvíľu lietala po štyroch. A ked sa jej podarilo postaviť bez opory tak to bol koniec kina,že aká som samostatná sa tvárila. A tak sa besnela,že som bola až prekvapená,normálne som ju nespoznávala.

pohodacka
23. máj 2012

@sliver to ma mrzí,alergia je pliaga,môže prísť hocikedy.Moja mamina dostala až po 40 tke.Neboj,liekmi by sa to malo dať zmierniť...držím palce.A s dovolenkou čo?Síce veď môžeš byť v chládku väčšinou.My sme už tiež rezervovali,nakoniec som vybrala ja a tata platil-tak to má byť,nie?
@janemari supeer,gratulujemeee šikulke,už ju teraz neudržíš,naše dieťa nechodí,ale beží maratón,čakám kedy si nabije hubu 😀

@crazybabenka fúúj,to vážne?No daj vedieť ako dopadol mm.My sme akurát minule s mm v bille pozerali mäso,no na grc..akože zelená marináda,kúsok mäsa nebolo vidieť čo to bolo riadne obalené v tej brečke,aby náhodou nebolo vidieť to zelené mäso pod tým,fúj.

buba78
23. máj 2012

@sliver tak to je smola........pisala som Ti na FB.........o 18h 38,5...neviem z coho.....zajtra zrejme nic nebude......juj aka som nasrata
@crazybabenka ty kokso.........ja tam nekupujem....len polske a nikdy nebolo pokazene
@janemari uz mas oci aj na zadku

janemari
23. máj 2012

@pohodacka tak ona takto lieta po štyroch a neraz sa jej to už nevyplatilo a teraz tiež by letela,ale ešte nemá tú rovnováhu tak radšej pomaly ide,ale zase ked vidí že sa môže niečo chytiť tak sa rozbehne a doslova sa hodí,no nie vždy odhadne vzdialenosť 😅
@buba78 tak to mám dávno nakoľko ako sa naučila chodiť po štyroch neobsedela minutku v kľude,ešte aj na šerblíku vyskakuje ako opica 😀 a najradšej pride za mnou,chytí ma za nohy a trasie somnou o dušu 😀