icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
29. máj 2012

@pohodacka urcite sa pomylili a malo to byt 80e......napiste odvolanie........nezaplatte to..........to ste na kureni a vode neminuli.......my sme tiez stale kurili na stupni 3 a sprchujeme sa denne.......mala sa kupe.........kazdy 2.den periem....nech ide muz a narobi poriadok........neznamena,ze ked mate peniaze budete platit na druhych

buba78
29. máj 2012

baby konecne sme zdrave.........jupiiiiiiiiiiiiiii ide sa von ..........pytala som sa na ockovanie kedy mozme proti zltacke..........sestrckou len cukalo...........mala som vela otazok.........no musia si na mna zvyknut.....este som sa pytala aj za sestru co sa zabudla na poradni.........ved predsa su na to tam

buba78
29. máj 2012

este som zabudla...........ake su tie deti vynaliezave........ked nasa nieco chce z mojich ruk hned krici PÁCI.......nechcem to zas prerieknut.....spali sme celu noc v postielke aj ked sa najedla a dala som ju tam nenamietala.........sice jej trvalo hodinu kym zaspala........asi bola vyspata,ked spala od 19h do 3h

pohodacka
29. máj 2012

@buba78 aj u nás fičí pači,lepšie povedané TAČI 😀 😀 je to strašne milé,stále to dokola rozpráva.Najzlatšie je to-už to robí vyše týždňa,vždy keď sa kúpem večer,tak trieska na dvere,stojí tam s mojím pyžamom a podáva mi ho tačiiii 🙂 sa vždy super pobavím aká je zlatá.Tento týždeň zase bola komédia,akurát tu bola babka,tá sa skoro počurala.Malá mi vyhádzala utierky zo šuplíka a hovorím jej:a to čo si urobila?Pekne si musíš poupratovať teraz po sebe.Postavila sa,ťahala ma za gate ku špajzi,otvorím jej,ona vytiahla metličku,lopatku a začala zametať kuchyňu.Nemala chybu-sila ako si to to dieťa zapamätá..denno denne zametám,tak už to pozná.
Super,že si tak vieš povedať u dr,ja čuším,potom banujem.Presne tak,nato sú tam,aby poradili.

buba78
29. máj 2012

@pohodacka ja som chcela ochutnat jej polievku z kompotovej misky ci je este tepla,tak som odpila........ked to videla hned hodila lyzicku a davaj...skoro ma porazilo......vobec si neuvedomujem co robim a ona je riadny pozorovatel

pohodacka
29. máj 2012

@buba78 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
29. máj 2012

tak už prišlo vyúčtovanie aj nám....my našťastie preplatok.....u nás už fičí páči dávno....ale myslím si, že som vám to už písala.......ja každý deň nestíham žasnúť aká je múdra.....všetko opakuje....a rozumie......poviem jej....dones papučky alebo čiapočku....uteká donesie...úžasná je.....najnovšie máme loptovú mániu.....kopne do lopty a kričí gooool
@buba78 super, že ste zdravučké....som na vás myslela

pohodacka
29. máj 2012

@crazybabenka u nás zase gool s loptou fičí dávno.Veru,je to úžasné aké sú šikovné tie naše detičky.Veľa krát si ani neuvedomujem čo poviem,čo urobím a ona to všetko vníma a za pár dní keď ja to už neriešim ona to spraví.Jáj,zlaté sú,nech sú nám len zdravéééééé!!

buba78
29. máj 2012

@crazybabenka diky,ze na nas myslis
@pohodacka veru zdrave

crazybabenka
autor
31. máj 2012

no babulky čo máme nové?

sliver
31. máj 2012

toľko akcií na MDD je že si neviem vybrať kam máme ísť 😀 😀 😀
ale samozrejme to tato zariadil za nás a na úžasný den detí v sobotu ideme do BA a so Sonkou ho strávim v shoppingu... ide ma poraziť :(

pohodacka
31. máj 2012

U nás to bude asi nápodobne -v shoppingu,keďže ja klasika na poslednú chvíľu idem zoháňať šaty.Deň detí oslávime dnes spolu s meninami 😉 🙂

crazybabenka
autor
31. máj 2012

jáááj baby ja som sa dnes nasmiala.....a presvedčila, že chlapi ostanú deťmi....a môžu mať rokov koľko chcú......mm má dnes narodeniny.....oblečenie mu ako darček nekupujem....keďže fasuje "erár" v práci.....a ani mu nemám čo k tomu kúpiť....keďže stále behá v uniforme.....tak som mu kúpila model reálneho auta na diaľkové.....on mi ho ráno čorkol....ani som nevedela kedy.....a keď som mu bola zaniesť do roboty chlebíčky.....tak mi až slzy vyhŕkli od smiechu.....chlapčekovia si v kancli spravili prekážkovú dráhu a hrali sa s autíčkom.....ja som myslela, že sa pototo od smiechu....no proste podarení boli 😀 😀 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
31. máj 2012

@pohodacka jeeee všetko najlepšie Nelke k dnešným meninám 😀 😀 😀

pohodacka
31. máj 2012

@crazybabenka ďakujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀

sliver
31. máj 2012

@pohodacka - jéééj pripájam sa, všetko naaaaaaaaaaaaajlepšie

my sme dnes boli na Spievankove, samozrejme že nesklamalo a Sonka kukala ako puk 😀 😀 😀 asi nechápala ako je možné že tí panáčikovia z TV su naživo pred nou 😀 😀 😀
najviac sa jej páčili detičky ktoré mali pomalované tváre, kukala na ne a behala za nimi 🙂

buba78
31. máj 2012

@pohodacka vsetko naj
@sliver bud rada..........hned by som isla na nakupy keby bolo za co

sliver
31. máj 2012

@buba78 - ved u nás tiež nie je začo.... tak sa idem iba kochať ale mna hnevá to že som mohla byť so Sonkou niekde kde budú detičky a bude oslavovať MDD, nie takto ju budem mať na krku v obchode a večer ma budú bolieť ruky a odpadnem... teraz ma napadlo že idem kuknúť nejaké oslavy MDD v BA 😉

pohodacka
31. máj 2012

@buba78
@sliver ďakujemeeeeeeee veľmi pekne babule.Prečo ťa budú bolieť ruky?my keď nakupujeme,automaticky ju dám sadnúť do nákup.vozíka.Aká je tam len spokojná 😀 😀

sliver
31. máj 2012

@pohodacka - ona je šidlo, obsedí v košíku alebo v kočíku tak 15min a potom sa nudí a chce chodiť...

pohodacka
31. máj 2012

@sliver šikovnica 😀 😀 a už prejde aj sama?

sliver
1. jún 2012

@pohodacka - sama sa ešte bojí, zatial iba s jednou rukou... ale púšťa sa kde sa dá, no stojí na mieste a bojí sa pohnuť nohou 😀 ked sa pohne dopredu tak sa pre istotu hned chytí

crazybabenka
autor
1. jún 2012
pohodacka
1. jún 2012

@sliver aj tak je veľmi šikovná na 10 mesiacov.

pohodacka
1. jún 2012

@crazybabenka prekrásne prostredie a tá cena-odpadnem,perfektné.Veď to aj domov odbehneš keď na niečo zabudneš,to máš naskok 😉

crazybabenka
autor
1. jún 2012

@pohodacka ideme aj s mojou segrou....mm nechcel ísť ďaleko.....a už sme to boli omrknúť je to tam super....tak si pôjdeme aspoň na chvíľu oddýchnuť

pohodacka
1. jún 2012

@crazybabenka jasné,oddych treba,tak si to užite,tiež plánujeme ísť niekedy do Tatier,je to fakt krásne.A kedy idete?

sliver
1. jún 2012

@crazybabenka - juuuj parádička
tieto kadejaké zlavy dráždia denne aj mna 😀 ale odolávam, síce dvakrát som už skoro kupovala...
my pôjdeme za mesiac do Rakuska k jazerám na 4 dni a potom v auguste do talianska a sme švorc 🙂)) vlastne ešte nemám na to nič ušetrené asi budem musieť siahnuť na rezervu...

pohodacka
1. jún 2012

@sliver supeer,Rakúsko je krásne..Taliansko zatiaľ neviem 🙂 ,ale určite hej 🙂 Koľkého idete do Tal.?My 7.8.letíme,takže ešte dĺĺhe 2 mesiace...ale našťastie to uteká strašne rýchlo všetko..

pohodacka
1. jún 2012

@crazybabenka idete aj do toho Štúrova čo si spomínala?