icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
1. jún 2012

@pohodacka pôjdeme aj tam.....ale len tak na víkend .....a ešte do Senca na stretnutie Januároviek

sliver
1. jún 2012

@pohodacka - 18.8.
Rakusko milujeme, máme zjazdené Alpy na motorke, každé leto sme tam strávili min. dva týždne, no teraz sa na moto nedá tak ideme aspon na 4 dni k jazerám...

sliver
2. jún 2012

dnes sme boli v BA... to bol riadny výlet, aj sme jej prehrávač púšťali ale všetky rozprávky ju vydržali baviť tak 5min a potom sa už nudila... ale Spievankovo odpozerala celé... božinku to budem asi stále počúvať v aute, asi mi z toho bude šibať, ved to celé poznám a púšťať to stále dokola... idem asi hladať novú mániu... kamoška mi odporúčala Teltabies tak idem kuknúť... asi jej nahráme reklamy 😀 😀 😀 tie miluje 😀

zajtra ideme kukať staré vláčiky a voziť sa tak sa teším
http://kamsdetmi.sk/mdd-2012/mdd-zeleznica-pre-...

ako oslavujete MDD???

pohodacka
2. jún 2012

@sliver my ako vy.Celý deň sme trávili po obchodoch.MM chcel ísť tiež do BA,ale Neluša sa zobudila pred NR,tak sme radšej išli tam a po okolí.Už som bola zmorená z toho behania.Nemám rada behať po obchodoch,skúšať,radšej nechcem nič.Najlepšie keď mi mm niečo kúpi,donesie a ja len zúžitkujem 😉 .
U nás to isté-nebavia ju rozprávky,jedine spievankovo.Ešte ju tata naučil na pesničky typu Náš malý pes boby-a podobne 😀 to už dávno počúva a tie tanečky,no komédia.Zajtra ideme na to prijímanie.

crazybabenka
autor
4. jún 2012

my máme zase novú máminu....volá sa to Timmy Time.....išlo to na čechoch ako večerníček....teraz jej to musím púšťať na PC.....ale už sme objednali DVD kolekciu 😀 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=7AHvzskE6NQ
petuska123
4. jún 2012

baby vy ste rodili v 41 tt??

pohodacka
4. jún 2012

@petuska123 myslím,že
@crazybabenka ..nie?Ja som sa poponáhľala,resp.naše dieťa-v 38 TT. 😀 😀
Jéé,ale už sa Ti to krááti,držíme palce,tešíme sa na fotočky.

pohodacka
4. jún 2012

@crazybabenka v dobrom závidím,že Pauluška vydrží niečo pozerať.To naše dieťa v posledných dňoch jak z divých vajec.Nezavrie ústa ani na sekundu.Včera sme mali široká rodina slávnostný obed,no koniec.Sa smiali či máme domadiktátora.Tá hundrala ešte aj s plnými ústami.Nikto nemohol rozprávať,lebo hneď kričala po ňom,ešte aj rozkladala rukami.Potom keď dotyčná osoba stíchla,tak viedla monológ ďalej.Potom ma zas von ťahala,tam mravcov uháňala,hučala,pišťala,keď jej utekali,tak no no no.No čašníčky mali komédiu a ja zmorená jak hovado. 😀 Vôbec jej neprekážalo,že spala na obed necelú pol hodinu,čo inokedy spáva 2-3 hodiny pravidelne na obed.Ale o 19.00.konečne zabuvala 😀 😀

crazybabenka
autor
4. jún 2012

@petuska123 ja v 42tt

crazybabenka
autor
4. jún 2012

@pohodacka počúvaj nemáme mi tie deti cez kopirák ??? akoby si našu opisovala 😀 😀

pohodacka
4. jún 2012

@crazybabenka ja som už nevedela či sa mám hanbiť,či smiať..Komédia s nimi 😀 😀

crazybabenka
autor
4. jún 2012

@pohodacka a keby si videla našu ako zabávala celú čakáreň u kožnej....nikoho sa nehambila....každému sa prihovárala....no opica jedna 😀 😀 😀 😀

pohodacka
4. jún 2012

@crazybabenka moja zlatá..viem si ju predstaviť 🙂 .My sme teraz boli na zmrzke,naháňala vtáčiky,že im dáme kornútok..samozrejme jej uleteli,tak nebudem ani komentovať čo tam dovádzala 😀 😀 😀

pohodacka
4. jún 2012

Dala som foto ..malá dostala na MDD čiapku od tety,@janemari mrkni pre inšpiráciu,je dobrá,vzdušná-dierková a dobre sedí na hlavičke 😉

sliver
5. jún 2012

@petuska123 - ja v 41tt 😉

sliver
5. jún 2012

beťárki sú tie vaše princezné 😀 😀 😀
Sonka má éru čítania knižiek, s ničím sa nehrá iba s knižkami, sedká a tie tvrdé knižky listuje a vykladá a kecá... všetky zvieratká sa jej najviac páčia 😀 😀 😀

pohodacka
5. jún 2012

@janemari všetko len to najlepšie k meninkám Lurinke,nech je hlavne ZDRAVÁ,šťastná,spokojná...cmuuuuk od Neluši 🙂

petuska123
5. jún 2012

no ja asi budem prenasat vyzera to tak 😒 nic sa nedeje brucho netvrdne nic.. 😠 a tak by som uz aj dnes isla rodit 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janemari
5. jún 2012

@pohodacka ďakujeme pekne 🙂

pohodacka
5. jún 2012

@petuska123 skús vybehnúť po schodoch,mojej mamine tak poradili a ani nedobehla..resp.dobehla,ale do pôrodnice 😀 😀 😀

sliver
5. jún 2012

@petuska123 - ešte oddychuj, vklude nohy hore a relax... božinku ved my sa teraz nezastavíme... a božinku už som 10 mesaicov nespala noc vkuse, čoby som zato dala 😒 😒 normálne taká dovolenka tri dni, žeby som nič nerobila a dve noci vklude spala.... jáááááááj môžem snívať.......
neboj ono to príde...

sliver
5. jún 2012

@janemari - všetko najlepšieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sliver
5. jún 2012

jo schody aj mne radili v nemocnici a tak sme tam tri kočky behali po schodoch hore dole 😀 😀 😀 sa sestričky smiali na nás 😀 😀 😀 no nepomohlo... potom ešte aj fitlopta... ale Peťak ved do 12.teho je ešte daleko....

crazybabenka
autor
5. jún 2012

@petuska123 ty len ešte oddychuj a hlavne spi....ak sa ti ešte dá dobre uložiť.....potom už budeš o spánku už len snívať 😀 😀 😀 😀

janemari
5. jún 2012

@sliver ďakujem 🙂
Ja nejako nestíham,dnes so po dlhej dobe doobeda na nete,Laura spinká tak som sem rýchlo skočila čo nové,lebo večer ked sa sem dostanem okolo 21.00 tak mám čo robiť,aby som si všetko stihla povybavovať a nesedela tu do rána 😀 U nás je hnusné počasie od rána prší a človek by len spal,keby aspoň tá moja hviezda chcela aspoň 2 hodinky spať 😎

crazybabenka
autor
5. jún 2012

@janemari všetko najlepšie princeznej k meninkám 😀 😀 😀 😀

janemari
5. jún 2012

@crazybabenka ďakujeme 🙂

buba78
5. jún 2012

@janemari tiez sa pripajame...vsetko naj........nasa v poslednej dobe spi len hodinku..
@sliver ja som uz nespala 19mesiacov

pohodacka
5. jún 2012

@sliver veru,tak sa konečne normálne vyspať.Túto noc stále mrnkala,neviem či je spln či čo,na nu to vždy účinkuje.Ale zase keď som sa tu ako tehotná nudievala,tak som stále hovorila-bože,nech už sa narodí,lebo umrem od nudy. 😀

buba78
5. jún 2012

baby od nedele som tu neni......drzte mi palce.........nech uz je jul,aby som na to cim skor zabudla