icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
5. jún 2012

baby za akú tupaňu som bola zase ja dnes......boli sme v C&A ....muž mi zdrhol a pozerám že sa s niekým vonku rozpráva......tak som nakúpila ....vyšla von....a išla za nimi.....chalani mne hneď ahoj.....tak ja ahojte.....a debata ako "starý kamaráti" .....keď odišli......tak sa pýtam muža.....že kto to bol.....a on hurónsky výbuch smiechu....na strašná prča.....a ja nechápačky.....sa ma spýtal....či naozaj neviem kto to bol ....alebo si s neho robím srandu.........a keď mi povedal....kto boli tí dvaja....tak ma skoro odviezli.....boli to Milan Jurčina....a Ján Laco.....asi som jediná hokejová fanynka....čo nespozná hokejistou..... (PS...môj muž chodil s Jurčinom na základku :D) :D no som ja ale trúba :D

crazybabenka
autor
5. jún 2012

@buba78 moja budem na teba myslieť.....budem ti môcť zavolať??? aby som vedela....či si OK?

janemari
5. jún 2012

@buba78 ďakujeme a Laura tiež spala len hodinku. Inak ja sa čudujem ako sa to dieťa budí,otvorí oči a fnguje hned utekať,hned kvakoce a ukazuje čo chce.To nie ako ja kým sa preberiem 😀

pohodacka
5. jún 2012

@buba78 neboj,myslíme na teba,mysli na to,že ti to pomôže do budúcna.Držíme palce,myslíme na teba....
@crazybabenka no pekná si ty Slovenka,takýchto pánov nepoznáš ?!?!No dobre,Jurčinu by som možno nespoznala,ale Laca áno.

buba78
5. jún 2012

@crazybabenka v pondelok ma budu robit 3-4 hodiny.zavolaj mi v utorok.to uz budem riadne prebrata

buba78
5. jún 2012
janemari
6. jún 2012

@buba78 nakoľko vás tu trochu zanedbávam,som mimo obraz čo je s tebou.Čo ti idú robiť? 😲

crazybabenka
autor
7. jún 2012

jáj baby....som hotová.....malá už skoro týždeň zle spáva....trápia nás zúbky......očné sú už chvála bohu prerezané.....už len posledné stoličky.....už sú tenúčko pod ďasienkom.....dnes sme sa zase vyspali do mrzuta.....takže viem čo nás čaká....žiadne prezliekanie perín....ale ideme s kočíkom von.....tam aspoň nie je mrzutá a neplače

pohodacka
7. jún 2012

@crazybabenka chúďa malé..inak u nás to isté doobeda-nervózna,asi tiež zúbky,stoličky sú vonku,na rade sú očné,ďasienka má opuchnuté,ale zúbky ešte nič...tiež sme sa boli sklidiiť vonku na dve hodiny,tak sa unavila,žesom ju ledva prebalila,prezliekla a už aj spí,Dúfam,že 2-3 hodinky potiahne.Čo už s nimi,musíme to spolu pretrpieť ☹

janemari
7. jún 2012

Vy ste už poriadne zubadlá.my máme vonku len dva zúbky a 1 je už vonku,ale len pár mm a pravdepodobne pôjde aj posledná jednotka,má to rovnako opuchnuté ako vedľa a žuje cumel o pretrh na tej strane. Zatiaľ to zvládame v pohode,nieje nervozna,papá momentálne zaspala. Poobede sa chystáme von len nejako hnusne úka tak som zvedavá či nedoženie nejakú búrku.

buba78
7. jún 2012

@pohodacka
@crazybabenka pripajame sa a este mame aj sople od utorka a to sme pred tyzdnom vo stvrtok dobrali antibiotika

janemari
7. jún 2012

@crazybabenka som si teraz prečítala tvoj príspevok o hokejistoch a som sa dobre zasmiala 😀 Iná ženská by odpadávala,chcela sa s nimi fotiť a ty si ich vlastne akoby odignorovala 😀 Inak ja som dopadla raz podobne, veľká hokejová fanušička na strednej a pár rokov po bol u nás na základke Ján Lašak, nakoľko tam kamoška učí mi doneial od neho podpis a ja blbá,že to je čo ona že podpis a ja že od koho tak mi povedala a ja tupá,že ok ďakujem a to je kto 😀

crazybabenka
autor
8. jún 2012

@janemari s Janom sme rodina.....teda mm je s ním bratranec 😀 😀 😀 😀
@buba78 boli sme dnes u tej doktorky.....porobila jej stery.....zhrozila sa, že žiaden tuk na brušku....len koža.....že už nesmieme ísť s váhou dole......že na zúbkovanie je to dlho hnačkovať.....ide ma poraziť.....a samozrejme smecta a hylak....ako si hovorila.......ale našťastie aj papá aj pije pekne.....takže žiadna dehydratácia.....teraz spapala "suchý" rožtek úplne celý

pohodacka
8. jún 2012

@crazybabenka koľko váži?Tak nech jej ony dajú niečo na pribratie.Veď ty jej papať dávaš,nemôžeš za to,že je chudučká,,,každé dieťa je iné.Kámoškina malá má v júli 2 roky a 9 KG!!! Každé dieťa je krásne,ale teraz budem hnusná,tá malá je nepekná,ale to je iný prípad-jej mama má totiž názor,že noačo,mne sa páči ,že je chudá,ja jej naschvál dávam menej,nech neni jak buchta.Som skoro odpadla.Tak dieťa vo vývine budem takto brzdiť.Ty si protiklad-dávaš jej všetko,len Pauluška proste asi viac spáli..Tej kámošky malá je každý mesiac chorá,stále dokola antibiotiká.Tak ju dr hrešila,že je slabá,slabá imunita,že jej má zaviasť mlieko-bebu alebo tak a dávať jej tokeď málo spapá tuhej stravy.Noa jej reakcia??!! No určite!Žiadne mlieko,nepotrebujem,aby pribarala a bolo z nej mašuro.Tak to už som celkom bez komentára.

crazybabenka
autor
8. jún 2012

@pohodacka už sme mali 9,2.....ale už sme zase na 8,5kg..... ☹ už máme aj výsledky zo sterov.....všetko negatívne....aspoň tie základné.....rozšírené budú až v pondelok.....doktorka povedala, že jej asi bude musieť nasadiť niečo na zvýšenie chuti do jedla.....ale malá keď bude viac papať.....tak zbohom rodina......to ju rovno zanesieme do tesca.....nech im tam všetko vyje......ako ja si s toho "nič nerobím" ......viem, že papá a pije dostatočne.....ježiš keď jej dám halušky.....veď to sa naje ako starý valach.....ja by som to mala problém zjesť......len mi to tak vždy zle padne......keď mi hovorí....že sme chudí.....akoby som sa ja v kuse vypásala na slanine.....a malej nedala......veď ja by som si aj posledné od huby odtrhla a jej dala........ale dnes už chvála bohu len 2x kakala.....tak dúfajme....že sme naozaj hnačkovali len zo zúbkov

pohodacka
8. jún 2012

@crazybabenka neboj,priberie,keď aj viac,noačo,ona to vybehá,veď tie deti sú jak strely...

crazybabenka
autor
8. jún 2012

@pohodacka tak zase by som bola nerada....keby bola taká ako ja s mm... 😀 😀 😀 😀

janemari
8. jún 2012

@crazybabenka no vidíš hokejová rodinka 🙂 Dnes sme prvý krát cestovali s malou busom a zvládli sme to na jednotku 🙂 A musím oznámiť že už aj mi fičíme na spievankove a už mi z toho šibe.Malá ráno vstane zoberie dvd a ukáže na telko a že zapni. Dnes som ju ani do vane nemohla dostať 😀

pohodacka
8. jún 2012

@crazybabenka no,to som sa aj ja bála-ona je celý tatik,nech neni tučka..ale tak čo,gény nezastavíš 😀 😀 tak keby to bolo vážne,tak to riešim potom s dr,ale obmedzovať ju v strave určite nebudem,najmä teraz nie,keď má rásť.Zatiaľ je akurát,uvidíme ako to pôjde ďalejTeraz ma napadlo..bývalá kolegyňa je taká dosť pevná,ale fakt že dosť a má už dve deti.Prvá dcérka bola do dvoch rokov strašne chudučká,stále na hranici váhy.riešila ich nejak dr,neviem ako..teraz dcéra chodí do prvej triedy a deti sa jej smejú,že je mašuro..trápi saona a mamina ešte viac.Dr jej to laicky vysvetlila nejak tak,že to telo si akoby zapamätalo koľko málo vtedy prijímalo,a teraz to chcelo dohnať.Teraz sú vo fáze,že chodia k lekárke,ktorá malej "šije na mieru" diétu a musí zhodiť.Najviac ju trápi,že ju naučila na skĺadké nápoje,o čistej vode nechce ani počuť.Aj pre toto dávam Nelke zásadne čistú vodu alebo ochutenúLucku-to je tak jemne,niekedy ešte aj to zriedim s vodou.Minule mm doniesol jupíka,dala som si ja..

buba78
8. jún 2012

@crazybabenka su virozy.....mozno ste fakt prekonali rotavirusy.......aj my to mozme aj ked sme zaockovane,ale v lahsej forme....ta nasa asi nikdy neschudne aj ked je chora......vazila som ju......12,6kg nahu presne v den 19 mesiacov
@pohodacka ty kokso to co je za kravu
@janemari my ficime na Macko PU......vsade ho vidi....a fakt je tam,len ja som slepa.napr.na okne auta ako clona
@pohodacka zas jej vsetko nejedz..........obcas nezaskodi.........aj my pijeme caj a vonku vodu cistu........raz za tyzden mozno aj dva jupika

crazybabenka
autor
9. jún 2012

@pohodacka joj tak u nás zo sladkého nehrozí nič.....malá nechce sladké.....keď som jej skúsila trošku osladiť čaj.....tak mi ho vypľúvala......iba horký.....alebo čistú vodičku......chvíľu sme pijávali tie cappy detské.....aj tie sme jej riedili vodou.....inak ich nepila.......a aj tak ich už máme od kožnej zakázané......takže sme zase pri vodičke a čajoch.....aj v jedení.....radšej ohlodáva mrkvu ako niečo sladké......ale to je strašná výhoda.....lebo sme sa aj my pupkáči začali pri nej zdravšie stravovať 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
9. jún 2012

@buba78 no neviem.....zatiaľ všetko negat......aj keď sme boli u doktorky.....tak som ju rozbalila....a akurát bola pokakaná......tak doktorka hovorí.....no to je ale "hustá stolica" na hnačku........no boli sme tam ani nie 10 min.....malá začala plakať.....ukazovať na plienku....a znovu pokakaná......tak už potom "uverila" že kakošíme o prietrhy......a ešte k tomu....budete sa smiať......ja tiež nekakám voňavkou.....ale to až abnormálne smrdí......nás všetkých 5 čo sme boli v ordinácii synchrónne tak naplo.....že mi až smiešne prišlo.....a malá hneď do toho zahlásila že fuuuuuuuj....a chytila sa noštek 😀 😀 😀 😀

sliver
9. jún 2012

hnevá má MK ☹ ☹ ☹
v tom bazáre ako dali bazár+ tak som skončila... iná diskriminácia... nechcem platiť nič zato že chcem predať veci za pár ečiek lebo sa mi to nechce skladovať a zbytočne mi to bude zavadzať... sa naštvem tak to zanesiem niekde a bude pokoj....

pohodacka
9. jún 2012

@sliver ale nemusíš ísť na bazár+..to je dobrovoľné,tak prečo sa hneváš?Na bazose sa platí podstatne viac ☹

sliver
9. jún 2012

no lebo teraz ked kukáš inzeráty tak ti najskor ukazuje tie kočky čo maju bazar+ a tie čo ho nemaju su daleko daleko za nimi
som dávala pred dvomi dňami inzeráty a doteraz mám že si ich ani jeden človek nepozrel.... to som nikdy nemala... vždy som mala aspon to že si ich niekto pozrel......
a táto stránka mala pomáhať mamičkám a nie zarábať....

crazybabenka
autor
10. jún 2012

@sliver toto sa ani mne nepáči.....a ešte aj keď máš bazár + tak ťa môžu nejak predbehnúť....či vypnúť.....nechápem ten systém

sliver
10. jún 2012

@crazybabenka - ja som začala hladať iné bazáriky a idem dávať tam...
aj tu kočky písali že idu dávať inde tak čo už...
strašne ma nahnevali ☹

buba78
10. jún 2012

@sliver mas detsky domov pri nas........ja som si nevsimla,kde mam inzeraty ci daleko.........idem kuknut

buba78
10. jún 2012

pekne zakoncenie dna .....zhorela mi zehlicka....nedozehlene.........tatinko upiekol ovocny kolac........babka pride za chvilku....v pokoji mozem odist do nemocnice so slzami v ociach...........pekne sa tu majte

crazybabenka
autor
10. jún 2012

@buba78 moja drž sa....budeme na teba myslieť
@sliver vieš čo....kamarátka inzeruje na baby bazáre....tak sa jej idem popýtať na podmienky....a presuniem tam