Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
Sonka už urobila 6 krokov úplne sama, šikulka moja 😉
gratulujeme...je to šikovnica 😀 😀 😀 😀 😀
@sliver úááu,super,to je riadna šikulka,ešte nás o dva týždne predbehla 🙂 supeeer,no počkaj mamina,o chvíľu už ma ani nedobehneš 😉
bože baby,aj u Vás je také "úžasné" počasie?Otras,stále poprchá,dnes sme boli vonku akurát tak v obchode a domov,lebo začalo liať.Včera to isté,išli sme na bicykle a po pol hodine lejak..hlásia tak až do piatku,ma tu šlahne asi.Potom od soboty tridsiatky vkuse 5 dní,no konečne,sa teším.
u nás pršalo a boli sme von lebo som musela niečo vybaviť, zmokli sme a teraz svieti slnko, keby som vedela tak počkám a idem až teraz....
no na konci týdna má byť krásne....
No,v nedeľu že tropické teplo..neviem či nebudeme bazén na chate napúšťať 😉
@crazybabenka kedy budeš volať bube?Veľmi silno pozdravuj..dnes som na ňu myslela,normálne som vravela mm,že nech sme fakt zdraví,lebo si neviem predstaviť riešiť nemocnicu..veď toto dieťa za mnou plače keď sa vzdialim na pol metra..a keby sa nekojila..no koniec..len ona nebude môcť rozprávať ešte..
@pohodacka si zlata,ze si na mna silno myslela
@crazybabenka diky
@sliver riadne sikovna
baby som doma.........len my zeny mame smolu..ked chceme,aby chodila pravidelne,tak ani za svet.........a mne dnes presne na hodiny.......nadrogovali mna a poslali domov.....spala som ako drevo.......takze opat v pondelok,ale uz som si vydupala,ze pridem az v den operacie rano a to ma mali dnes brat okolo 13h......mala mi zaspala az o 22.15h co ma strazila.........takze sme skoncili s postielkou.......hlavne,ze ma super madrac a hniezdo v celej postielke........kym kupime postel sa budeme tlacit pol roka...aj to je otazne ci ju bude chciet
@buba78 no my sme v nedeľu v decodome kúpili malej detskú izbu aj už z veľkou posteľou.....a za tie peniaze tam bude spávať....aj keby nechcela 😀 😀 😀 😀
@buba78 - 😒 si mala predtuchu že to presne tak príde... škoda že nepočkala jeden deň :(((
neboj sa, možno časom ked sa uistí tak pojde zase do postielky, podľa mňa treba skúšať alebo raz ked bude taký úplne KO deň že ju fest unavíte a bude odpadávať na rukách tak by som ju šuchla tam a zaspí a potom tam už bude stále... neboj sa, nevzdávaj sa a skušaj a do mesiaca ju máš naspať v postielke 😉 ved ty si šikula
@crazybabenka a kde ju idete zariadit,ked mate tiez dvojizbak.........to uz ju chcete dat do svojej izbicky?
@sliver si podarena........raz mi zaspala sama ,ked bola KO.....odvtedy nie......3 mesiace ju tam nedam,kedze ju nemozem dvihat
my tiež postupne nakupujeme do detskej izby... chceli sme teraz robiť ale povedali sme že najprv dorobíme garáž a potom sa pustíme do detskej tak o mesiac, dva....
@buba78 terajšiu obývačku máme dlhú a sú do nej 2 vchody......tak ju ideme rozdeliť na miniatúrnu spálňu.....a detskú izbu.....a v terajšej spálni bude obyvka 😉
@crazybabenka tak podobne to plánujem aj ja urobiť 😀 Ale asi urobím s obyvačky minispálen a malú obyvačku a v spálni bude mať malá detskú izbu 🙂
@buba78 my to tak nemôžeme spraviť....lebo v spálni....budúcej obyvke máme balkón....a to by sa stále behalo cez detskú.....a nemala by žiadne súkromie.....takto tam bude stena.....síce zo sadrokartónu.....ale že vraj nejakého špeci akustického 😀 tak bude mať súkromie 😀 😀 😀
baby modre z neba ma znici........nasa hviezda nechce vecer spavat pred 20h,tak som ju nechala a pozerala do pol 10h.....ja som revala a ona si v 2 pribehu vsimla,ze to dievcatko ma postel MACKA PU.....vsade ho vidi....nasla som na nete,len je to dost male 130 na 70..........keby aspon 160 na 70...........juj skoda
@buba78 ja tiež nariekam pri modrom z neba.aj s mm.To sa nedá pozerať niekedy.Už úplne inak vnímam príbehy,kde sú choré deti..hneď všade vidím Nelu.A hotovo hrča v hrdle jak svet.Strašné tá ľudská bezmocnocť keď majú choré,nevinné detičky.ách jaj,nech sme zdraví..fakt..Olivka je takáto bystrá?Moja zlatá,naše dieťa sa kúpe vo vani s mackom pu-je tam nakreslený 🙂
@crazybabenka - jej sedátko z Lidlu ;) my máme ten fialový šerblík, chcel mm kupiť aj sedátko do serky ale som povedala že to máme ešte čas ;)
krásnučká je na tom WCku 😉
@pohodacka ja mam PU maniu..co vidim,hned vsetko chcem..........dnes som jej kupila krasnu magnetku v draciku a nafukovaciu loptu....jasne Macka PU......od babky a dedka ide dostat podlozku pod tanier-pohar so slamkou-maxi puzzle.....no co ine ako PU---este chcem maminu nahovorit na tanierik v KIK..........ja asi zosaliem......a ked som videla obliecky skoro som nespala
Ahojte,tak mi už beháme ako profíci a lákajú nás schody 😅 hore vybehne po štyroch,ale dole ju nenechám. Až sa mi vlasy ježia ked vidím ako behá,teda zatiaľ chodí,ale pár krát sa už rozbehla a čakala som kedy sa niekde vystrie. My nemáme zatiaľ žiadnu mániu ani Macko PU,ani Kitty skrátka nič, zatiľ ju zaujao len spievankovo. Minule u našich stála pri kresle triasla nožičkou raz dopredu,potom dozadu ako sa jej podarilo.Najprv sme mysleli,že ju bolí a nakoniec sme zistili ,že tancuje rockenrol so spievankova 😀
presne presne....ešteže sa máme na koho vyhovoriť 😀 😀 😀 😀 "nás" najprv držal macko pu.....potom hellou kitty....a teraz plynule prechádzame na minnie 😀 😀
@janemari no šikovnica krpatá.....my už inak ako po schodoch ani domov nechodíme.....našťastie len na druhé poschodie 😀 😀 😀 😀
ste zlaté s tými mániam 😀 😀 😀
ja som mala maniu Macka Pu ked som bola ešte tehu ale už ma to prešlo, všetky kamošky si mysleli že budem mať mániu Kitinky lebo chovám mačičky ale nie nemám... teda nemám žiadnu mániu a popravde ma láka vždy niečo iné ako ostatných 😀 ozi nie máme mániu maskáčovu 😀 😀 😀 zbadám niekde v bazáriku maskáčové gate a už kupujem 😀
Laurinka je šikovnica, aj naša Sonka už chodí, no a po schodoch štvornožkuje už asi mesiac, chvílku na nu nedám pozor a už je na schodoch ale to aj preto lebo náš kocúrik Bob sa tam vždy postaví a pajedí ju odtial 😀 tak ona samozrejme ide za ním 😀
Tak čo baby,ako idete tráviť tropicky teplý víkend?My chceme malej napustiť bazén nech sa vyšantí,dúfam,že to výjde.
@pohodacka my ako vzdy chatovanie.......
@janemari vidis vsetko dobehla......tie schody ma desia doteraz,ale uz vie ist sama hore ked sa drzi zabradlia
@sliver coooooooo.........chodi?........riadne zavcasu
@crazybabenka som rada,ze nie som salena len ja z tej manie.......teda sa musim riadne krotit

@crazybabenka - ja som tam už tiež dala, lebo mi tiež kamoška spomínala ;)