Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
tak sme dovýletíkovali.....bolo úžasne....malá si vodičku strašne užila....my sme spálení od slniečka .....ale bolo super....keby sa tak podarilo každý víkend 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka - kukala som na FB že ste riadne výletili ;) parádička!!! ma prekvapilo že v tej Podhájskej nebolo ani vela ludi...
kočky poradte....
už ste všetky mali jeden rôčik... čo ste malej kupovali na narodeniny alebo čo dostala od iných?
plánujeme čo jej kupiť a aj starí rodičia zisťujú čo majú zháňať 😉
@sliver vieš čo....ľudí tam bolo na hrúzu....to sú fotky z rána....keď len kupko otvorili 😀 😀 😀 potom sa mi vybila baterka....tak som dofotila 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka jéé,krásne výletíky,super,že ste si užili.V Podhájskej je fajn,len ako píšeš,ľudí plná prdel..ale tak kde nie je v lete na kúaliskách,no nie?
My sme boli na tej záhrade,tam máme takú chatku.Dá sa aj prespať,ale s malou nie.Tá potrebuje letisko.Bolo úžasne,v bazéne šantila o 100-300 😀 😀 ani koleso,ani nafukovací čln ju nebavil,len uháňala z jedného konca bazéna na druhý 😀 naháńala sa s loptou.Ani spať poobede nechcela.Máva trojhodinový spánok a teraz presne pol hodinu.Som myslela,že ma šibne,ešte som si len vyložila nohy,zobrala časopis a ona vstala a už sa aj pratala do bazéna 😀 Zajtra má byť zase tropické teplo,som zvedavá čo samé poriešime.nie je to ono bez tatíka,ke´d už musí do roboty 😖 asi tak pri dome.
@sliver vieš čo my ako rodičia vlastne ani nič presne v ten deň,kupujeme každý iný 😀,ale dostala oblečenie,tortu,kočiarik s bábikou-to sa ti zíde,deti to beví.neluša keždé ráno uteká pre bábu a bozkáva ju pol hodinu 😀,potom taký hrací vláčik,knižky,detský fén no a samozrejme prašule 😀
@crazybabenka veru kazdy vikend.......ale to len snivam......my sme mali dnes bazen.....baby sa tak vysantili......hlavne nasa,az som nechapala........dali sme im teplu vodu.....opakovane som ju natierala a mala aj tak cervene pliecka a rucky........a bonbonik mne sa zaryl kliest na brucho...taky mini....uz je sezona......dobre,ze neprisli burky z tepla
@sliver to bolo u nas tiez velky problem........nasi jej kupili odrazadlo co mate uz aj vy.....jasne,ze nejake oblecko a sestra stavebnice i ked sa s tym nevedela hned hrat,ale teraz sa s tym bavi denne
@buba78 my sme natierali až 50tkou....tak v pohode....teda ...malá v pohode....my sme zhorení na uhoľ.....
@crazybabenka niečo mi hovor,ja mám plecia a chrbát taký červený,že rak je ešte biely 😀 mm ani nehovorím,ten ledva spal,včera mal zimnicu a dával si paralen.Nelka našťastie len trochu ručiny,natierala som ju dokola.Radšej nech je ako cmar biela,len nech nemá úpal,lebo to som už prežila a nikdy viac..
@buba78 - Lubka myslím na teba, drž sa
no ved to že malej kupujeme stále niečo, každú chvílku čo nás napadne a potom prídu narodky a ja neviem čo jej kupiť...
som uvažovala nad niečim z: Duplo Lego, taká drevená stavebnica, teda kocky drevene, kočík, hracie klávesnice so zvieratkami... no neviem
najviac som chcela kupiť plastový domček na záhradu a na zimu do izby ale je mi luto 100ečiek tak sme sa so segrou rozhodli že jej urobíme iba do izby s kartonov a pomalujeme 😉
@sliver Tak ja som to na prvé narodeniny poriešila asi tak,že krstný malej dali euráče a drevené puzzle,prastarka euráče aj s mojimi krstnými, starkovci kúpili odrážačku a dali aj nejaké euráče a ja som malej kúpila psíka na baterky,dala urobiť tortu,výzdoba a oslava.Jedna známa kúpila drevenú hojdačku a kamoška dala euráče. A za peniažky som postupne podokupovala čo bolo treba topánočky,oblečenie,poprípadne nejaké hračky. My sme s malou pochodila všetky možné hračkárstva a predávačky jej ukazovali cez plyšaky,bábiky až po neviem čo hračky,ale ju vôbec nič nezaujímalo a preto som jej nasili nič nekupovala,načo to má stáť v kúte nakoniec.
volala som s bubou.....už má po operácií
@crazybabenka - super, dakujeme za info 😉
všetko v poriadku?
@crazybabenka super...nech sa drží,oddychuje..pozdravujeme!!!
No čo?Ako zvládate toto horúco baby?Ja poobede ani nechodím von,to sa nedá ani dýchať,nie že ešte uháňať malú.Tú som dnes vytasila na balkón do vane-na fb je foto no ale robila randál,hádzala hračky susedovi na balkón ,tak o chvíľku bolo po kúpaní 😀 😀 potrebuje veľký priestor,čo by sa ona tlačila v malej vani? 😀
@crazybabenka že ju pozdravujeme a nech sa dá čím skôr do poriadku 🙂
@crazybabenka - Sonka sa už dva dni ani nehne od Timmyho, stále pred telkou sleduje, maximálne si knižku listuje jedným očkom ak náhodou...
aj tá Miša sa jej páči, príde mi to ako české spievankovo 🙂))
tak baby....sme zase hospitalizovaní.....malá mala vysoké horúčky......ráno CRP 133.....tak sme išli rovno na oddelenie.....a už nám tečie druhá výživa ☹ ☹ ☹ ☹
@crazybabenka pane bože..presne som išla na MK ti písať,že ťa tu ani na FB neni,že čo sa deje???!!Pane bože a čo sa stalo,to tak náhle?Anjelik malý,držte sa!!!V piatok má meninky,nech už je zdravá a pekne pooslavuje...
@crazybabenka ☹ ☹ ☹ ☹ chúďatenko, držkajte sa
@pohodacka z ničoho nič......len bola trošku mrzutá.....nechcela papať.....len vodičku a o 11tej sa už pýtala spinkať.....čo inokedy ju mám poobede problém nahnať spať......odmerám teplotu a bách že skoro 40.....tak som jej dala sirupček.....spala 3 hodiny.....čo inokedy pol hodinku.....do rána sme stále bojovali s teplotami.....aj po sirupčeku stále 38,5 39......ráno sme šli k doktorke.....urobila jej CRP....a hneď nás pratala na detské......stále jej idú výživy......sestrička mi povedala....že až do rána.....čo som sa bála ....že to budú močové cesty.....tak našťastie sú čisté......zajtra sono......no uvidíme....malá je statočná.....statočnejšia ako ja s Michalom ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@pohodacka v piatok má malá meniny.....my s mužom zajtra 4. výročie svadby....a v sobotu sme mali ísť na 60tku.....bude sa nám smutno oslavovať ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢 😢
@crazybabenka bože,až mi slzy vybehli keď si predstavím ako jej idú výživy..bábike malej.verím,že to znášate horšie vy dvaja,boli by sme takí istí.Bože,nech už skončí tá pliaga,veď je stále choručká.Držte sa,neboj,bude ok,pomôžu jej..
@crazybabenka to tak býva,keď sa človek na niečo teší,tak sa to dohúka.Neboj,oslava bude aj o rok,vy si ju môžte spraviť s drahým kedykoľvek,nech je hlavne Paulínka zdraváááááááá.
@pohodacka ja revem stále keď sa na ňu pozriem.....v hlavičke infuzka....ručičky a nožičky poviazané aby si to nevytrhla.....muž keď prišiel.....a uvidel ju.....tak som myslela....že ho idú ratovať....skoro mu srdce odtrhlo
@crazybabenka bože,to sa ani čítať nedá,nie že ešte na to pozerať ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ja som na malú tiež precitlivelá,mm ani nekomentujem.Mňa by odviezli asi keby ju takto vidím.Ale tak čo by som mala robiť,musela by som stáť pri nej a bojovať s ňou a nie robiť tam hystériu.A to ona ticho ležká,nehýbe sa,nevytrháva si ti,neplače?Debilné otázky,ale neviem si to ani predstaviť.Bože,nech ste rýchlo doma a Paulínka zdravá!!!
@pohodacka plače...hnevá sa....lebo nechce ležať.....ale teraz už má prehrávač....tak idú rozprávky a spievankovo dookola tak sleduje.....neviem čo sa mi stalo s bookom.....tatino musel doniesť prehrávač.....lebo mi nechcelo spúšťať DVD .....aby si to z hlavičky "nevytrhla" tak má priviazané ručičky....takže nevytrhne.....teraz som sa tešila....že konečne jej výživa doteká.....že konečne ju odviažu.....a sestrička doniesla novú konskú....tak nm asi zase bude tiecť celý deň 😢 😢 😢 😢 😢

@buba78 ono by bolo pekné keby sa chcela držať,ale aj chodiť len sama ruky preč,prejsť cez prekážku?NEchytajte mááá asi to poznáš :D