icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
7. júl 2012

@crazybabenka ty máš teda šťastie,mala si ho potopiť na chvíľku za tie reči niekedy 😀

sliver
8. júl 2012

ahojte kočky
ja asi umriem z toho horka... normálne sme si presťahovali izbu lebo sa v tej detskej nedalo vydržať, detská bola na západnu stranu a už sme to tam nezvládali, tak sme narýchlo prešupli postel a postielku do budúcej spálne a postupne nejak dorobíme...
a horko ako koniec sveta a Sonka soplí.....

buba78
8. júl 2012

@sliver joj......to z toho tepla..........veru som Ti chcela pisat ako sa mate....ci nas nepridete pozriet,alebo by som to mozno zvladla aj do mesta

sliver
8. júl 2012

@buba78 - rada by som prišla, potrebujem trošku zmenu lebo mi začína trošku šibať doma a stále vonku dokola to isté... ale až ked jej ustúpi tá nádcha, teda nádcha riadna to ani nie je, ani jej nie je čo odsať len jej vodička tečie stále....

pohodacka
9. júl 2012

@sliver aj my máme soplíky,teda mala ale dva dni,žiadna teplota,nič,len dva-tri dni soplík.Len teraz neviem či je to z toho blbého ventilátora,leb už som bola z toho tepla zúfalá,alebo zuby,lebo nasledujú očné a ešte je aj fajnovo nervózna 😠

sliver
9. júl 2012

@pohodacka ani ja neviem z čoho to je, nemá teplotu len jej tá vodička tečie.... tiež bud je to zo zubou alebo prechladla ked som bola u rodičov lebo spala pri otvorenom balkone.... ako aj dom a spávame pri otvorenom len ona je na opačnej strane miestnosti a u našich sa to nedalo nijak uložiť len že poskladám postielku pred balkon... tak možno nanu trošku tiahlo, neviem... alebo tie zuby, tiež je nervozna no neviem či z toho sopla alebo zo zubov...

sliver
9. júl 2012

ináč užasné leto, vonku krásne a ja poznám toľko maličkých detí čo su teraz choré, samé sople a tri dokonca angína s teplotami...

pohodacka
9. júl 2012

@sliver veď to..ono sú zradné tie klímy,ventilátory.dieťa je spotené,stačí troška ofúknuť a už je zle :(
Práve čítam,že tieto teploty sú ešte slabé v porovnaní s tým,čo má prísť od 15.7.Že 40tky-tzv.tropická katatrofa.Ja už neviem čo a ako bdeme v noci spávať :( Už mi to lezie na nervy,fakt.Dúfam,že na dovolenke bude pre zmenu pršať,lebo už bude dlho sucho

sliver
9. júl 2012

@pohodacka -tak tie predpovede su fakt super, lebo ja som zase videla že po 15.7 ochladenie na 13-17°, v noci dokonca 9° .... som zvedavá ako to bude, ktorá z nám bude mať pravdu 😀 😀 😀

pohodacka
9. júl 2012

@sliver bodaj by si mala radšej ty pravdu...všetkými desiatimi by som brala chladno aspoň na týždeň.

buba78
9. júl 2012

@sliver mas pravdu............je vela angin a soplikov......nech nas to obchadza

buba78
9. júl 2012

preco deti nereaguju hned,ked nieco od nich chceme,aby to napr.nerobili a opak ako je mozne,ze si hned zapamataju a spomenu za par hodin co slubime alebo par dni,kde to videli..........v piatok som Olivii povedala,ze ked pride tatino bude sa kupat na balkone.....po 2 hodinach prisiel domov a ona hned pri dverach dupkala a vyzliekala tricko cez hlavu a plakala,ze jej to nejde a manzel nechapal a to este nebol vo vnutri............no a dnes som isla do lidla a este sme neboli pri stanku a uz kricala PU......v piatok sme isli okolo a bol tam casopis macka PU,len bol stanok zavrety...tak dnes som ho musela kupit..........asi zacnem zdaleka vsetko obchadzat ,lebo nebude pomaly na jedlo.......v lidli maju lopty........co robila pre ne a to ma doma dve velke a dve male

pohodacka
9. júl 2012

@buba78 šikuulka 🙂

sliver
10. júl 2012

@buba78 - bombová 😀 vidíš aká je inteligentná, ju neobabreš 🙂)))

Soňa si zmyslela že dnes nachodí kilometre, doobeda vo Vrutkach chodila po námestí, stále dokola, hore dole, prišli sme domov a pokračuje, chodím za Bobom (kocúrom) alebo len tak, ide do kuchyne a potom naspäť do obývky.... no náramna radosť, asi jej až teraz doplo že vie chodiť, síce už vedela aj predtým ale akosi si to neuvedomovala, no teraz.... som ju chytila na ruky tak nervy a revy že ona chce na zem chodiť.....

pohodacka
10. júl 2012

@sliver šikulka,skoro začala chodiť,super 🙂 už a blaboce?
Nelka celkom pekne..po novom má otázku-postavila sa n váhu a reku,no?Koľko vážiš?A ona po mne kouko?
Teraz všade kde sa postaví,na rohožku,na noviny,hocičo čo nájde,postaví sa na to a kričí mi kouko?? 😀 |
Tak musím prísť-desať kilov a potom zíde dole 🙂

sliver
10. júl 2012

@pohodacka - zlatá že kouko 😉
Sonka džavoce vkuse, jej sa usta zatvoria iba ked pije a spí. Minule tu mala kamoška dcerku a tá taký introvert že za celý čas som od nej nepočula ani hlásku, zato tá naša, blá blá blá stále aaaaa ale len také jej hatlaniny, občas sa snaží niečo napodobniť tak viem rozpoznať "kde je" "čo je"
minule sme sa s drahým rozprávali že kaleráb a to svojou hatlaninou že "kaleráb" no ale iná sranda ako sa to snaží napodobniť
no a ešte "spieva" a tancuje 😀

pohodacka
10. júl 2012

@sliver pojedujú,ale aj sa nasmejeme..hlavne na tých slovách-po mne dva dni vykrikovala Aďa,lebo počula mm.A ten strašná sranda ešte naschvál kričal na mńa Aďa a ona len opakovala.Hovorím jej-ja ti dám Adi 🙂Stále niečo-dorota bláznivá 😀

sliver
10. júl 2012

@pohodacka 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janemari
10. júl 2012

Ahojte,tak mi sme si niekde uhnali "žabu". Včera mala len biely povlak na perách a dnes vyhádzané ústočká a jazyk. Najprv som myslela ,že pôjdem len do lekárne kúpiť tú fialovú vodičku.Nakoniec som obtelefonovala pár kamošiek mamičiek a vypočula si ich skúsenosti.Jedna kamoška mala namierené dnes k dokine tak že sa jej opýta. Nakoľko naša dokina dovolenkuje k zastupujúcej som nechcela ísť,lebo je príjemná ako vred .... Nakoniec som pohľadala nejaké info na nete a som sa rozhodla,že predsa zájdem k dokine. Vyšetrila ju bez problémov,ale nakoľko má nejaký problém s našou dokinou tak to tam riešila s jednou pani a samozrejme slovník ako drevorubačova žena.A ako doktorka je dosť tvrdá,brrr. ale zvládli sme to,vydenzifikovali jej ústočká,predpísala lieky a teraz už len dúfať,že to rýchlo prejde.

sliver
10. júl 2012

@janemari - 😒 moja malá má žabu asi stále od narodenia 😀 ked bola maličká tak som jej dávala tu fialovu vodičku ktorá jej za den zabrala, na týžden bol pokoj a potom to mala zase... ale je pravda že ona žužle skoro všetko a nejak to moc neriešim... tak má stále na jazyku nejaké flaky, no našťastie to na pery nikdy neprešlo...
máš krásn u fotku, som rada že nie som tu jediná s foto ;) sa mi lepšie orientuje 😀

sliver
10. júl 2012

@pohodacka - Adka neviem ako dopadne tá predpoved ale zatial to vyzerá na ochladenie 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
10. júl 2012

naša už tiež začína pekne opakovať....niečo sa jej pekne podarí....niečo skomolí....taká je zlatá...najnovšie u nás frčí....Kde si? na každého vykrikuje 😀 😀 😀 😀

pohodacka
10. júl 2012

@sliver jááááj moja,bodaj by boli tvoje slová svätééééé..o tom ochladení 🙂

janemari
10. júl 2012

@sliver tak Laura to nikdy nemala,preto som prekvapená zostala.Najprv to mala na perách tak som myslela,že to má z toho,že stále žuje chrumky,ale ked som dnes videla jej ústočká tak koniec mala ich úplne biele a akoby púčiky.Večer som jej to vytierala,mala som strach či sa mi to podarí nakoľko u dokiny robila cirkus a musela som ju držať kým jej to robila.Ale doma krásne otvorila ústočká aj jazyk vyplazila ,aby som jej to vytrela.A čo sa týka fialovej vodičky,údajne ju neodporúčajú a ani ju doktori nepredpisujú,lebo je karcoigénna 😅

buba78
10. júl 2012

@sliver to uz chodi sama?
@pohodacka ja odpadnem z nej..........len co to cloveku da ako to tie deti myslia........dnes videla ako berieme kocik z vlaku.....prisli sme domov a hned to praktizovala so svojim.......vylozila ho na postel a tahala naspat dole a vraj bac........ja sa divam a muz mi hovori,ze to nas napodobnuje.......dnes sme poobede isli do ziliny vlakom,aby mala zazitok........stavili sme sa v starom tescu.......kupila osm jej dvojo legin...su vypredaje..........musela som odist,lebo je pred vyplatov.......idem dat fotky na FB aku nakupnu horucku mala Olivia .......vybrala si aj okuliare,lebo ja nosim a stale chce moje
@janemari veru pekna fotka ako vlastne vsetky.....boze zaba je strasne bolestiva..chuda............co karcinogenna?

pohodacka
10. júl 2012

@buba78 veru,bohovské sú tie deti,naša tiež opaakuje,niekedy keď spravím nejakú "blbosť" len zahováram,nech zase neni aktívna 😀

buba78
10. júl 2012

baby hodila som fotky na FB....tu sa mi uz nechce

sliver
10. júl 2012

@buba78 - jojo malé Tesco v ZA je úžasné... tam maju výpredaje stále 🙂))) človek by tam kupil všetko... ja sa tam musím vždy tak prekonávať ako som odtial neodišla s plnými rukami, ale párkrát som neodolala... niekedy mám nervy že ked som tam sama s kočíkom tak mám čo robiť aby som sa tam po escalátore vytrepala ale potom som rada lebo tam aspon nechodím tak často lebo by som si búchala po rukách pri každom stojane 😀 😀 😀
áno už chodí úplne sama