icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
27. júl 2012

@janemari - Ahoj Janka, deje sa niečo ked si na FB zmenila foto a ten koment k tomu o malej....
dufam že je všetko OK!

pohodacka
27. júl 2012

Baby ,viem,že by sa do 2 rokov nemal kinedryl,ale dávali ste už niektorá deťom?
@crazybabenka,myslím,že ty si raz spomínala,že ti dr povolila štvrť tabletky pre Paulínku,nie?

sliver
27. júl 2012

@pohodacka -nedávala som

zuzu100
27. júl 2012

Ahojte, v stredu vecer a vcera vecer sme mali teplotu 38 po odcitani, takze dala som mu Panadol, dnes vecer sme mali uz len 37,4 po odcitani.. uz som nedala Panadol...dufam ze bude vsetko okey...

sliver
27. júl 2012

@zuzu100 - super ste to zvládli, už to bude dobre, neboj 😉

crazybabenka
autor
29. júl 2012

@pohodacka áno 😉

pohodacka
29. júl 2012

@crazybabenka ok,dám teda ..dnes so zohnala aj tie ospevované zázvorvé lízatká,proti nevolnostiam na cestách,tak to som zvedavá.

sliver
29. júl 2012

@pohodacka - a čo jej býva zle ked niekam idete?

pohodacka
29. júl 2012

@sliver no jasné...ale zase ako kedy,dnes sme napríklad boli ešte podokupovaťnejaké veci,išli sme do obchdov asi trištvrte hodinu tam,trištvrte hodinu späť a nič,pohoda.Inokedy ideme "za roh" a grcká.Minulý týždeň sme boli asi 40 km a už keď sme boli tesne pred domom tak sa vyvracala.Neviem podľa čoho záleží,vždy sa snažím jej dať jesť len niečo ľahšie.Dnes som sa dokonca bála,papala hovädzie máso na šťave so zemiakmi a celkom dosť a nič jej nebolo.Vždy mám stres,dávam cocculine,len neviem či nejak extra zaberá.Tak teraz mám dilemu-autom do Blavy,potom hodina a pol letu..ako to zvládne.Radšej by som dala ten kinedryl.Záleží aj kedy pôjdeme,aby som nasmerovala tak spánok,keď spí v aute,môžme ísť aj na kraj sveta,jak drevo..

buba78
29. júl 2012

@pohodacka kinedryl je super..........aj nas lekar ho odporuca na cesty..aspon bude pokojna a spat.aspon dufam.......peknu dovolenku

pohodacka
29. júl 2012

@buba78 ďakujeme..ešte týždeň..tak pôjdem teda kúpiť..bála som sa keď každý straší,že do 2 rokov sa nesmie..

zuzu100
29. júl 2012

Ahojte, má niekto skusenost s vakcinou Rotarix?

petuska123
30. júl 2012

@zuzu100 ja tiez uz pomaly uvazujem ci dat alebo nedat zaockovat tak rady sem 🙂

pohodacka
30. júl 2012

@petuska123 základné očkovanie určite áno...ostatné- "dobrovoľné" nemáme žiiadne..

pohodacka
30. júl 2012

@sliver kedy má Sonka rôčik?

sliver
30. júl 2012

@pohodacka - už mala 😉 v sobotu

sliver
30. júl 2012
pohodacka
30. júl 2012

@sliver jééééé,gratulujeeeeeeeeeeeemeee,veľa,veľa zdravíčka krásnej princezničke,nech robí rodičom radosť a ´dalej rastie do krásy,krásna tortička,aj vyzerá chutne,hne´d by som polovicu zjedla 😀 daj ešte viac fotočiek 😉

sliver
30. júl 2012

@pohodacka - dakujeme
dám na FB len mám taký problém, že fotky u svokrovcov sa vobec nevydarili a bojím sa ked tam dám same s mojimi rodičmi že sa urazia... musím ešte pouvažovať ako ...
ináč v sobotu oslava u svokrovcov dopadla hrozne, s mm sa doteraz nerozprávam, no včera u nás oslava s mojimi rodičmi bola nádherná

pohodacka
30. júl 2012

@sliver neboj,s drahým bude ok..to vždy tak býva,ke´d chceš a záleží ti na tom,aby sa to vydarilo,tak just sa niečo pokazí.Asi moc kibicovali,čo 😉 ..neboj,to bude ok,tak vyber aspoń zopár od svokrovcov,aby to nevyzeralo,že si ich tam nechcela.

crazybabenka
autor
30. júl 2012

@zuzu100 zbytočné....aspoň s môjho pohľadu....stačí tá "klasická" ktorú hradí poisťovňa
@sliver Soničke všetko najlepšie k narodeninkám.....tak som na to myslela....až som premyslela 😀 😀 😀 ešte v piatok som mm hovorila....že už aj Sonička bude mať rok....že jej musím napísať....ale mám tu na prázdninách aj sestrinu malú a naozaj uvažujem či chcem aj druhé dieťa 😀 😀 😀 😀

pohodacka
30. júl 2012

@crazybabenka to verím,mali sme návštevu-dve malé deti+naše dieťa,ktoré bolo proti nim anjel..ale povedala som mm-teraz otehotnieť,tak sa obesím 😔 😀 😀

sliver
30. júl 2012

Ďakujem kočky

janemari
30. júl 2012

@sliver aj ja sa pripájam ku gratulácii,nech je princeznička zdravá,šťastná,nech ju mamka a ocko poslúchajú a nech jej nič nechýba.Posielame cmuuuk

buba78
30. júl 2012

@zuzu100
@petuska123 ja som asi jedina z nasej temy....dala som,lebo viem co obnasa hnacka s vracanim u deti do 2 rokov.......stretla som sa s tym v praci......a sestrina dcerka ako 22mesacna bola v nemocnici na rotavirusovu infekciu.......je vela typov rotavirusov,ale aspon ta vakcina zmierni priebeh
@sliver dodatocne Sonka vsetko naj.........to si ty robila?...to je hrozne,ked sa pri oslave pohadate pre ineho.....a co bolo hrozne
@crazybabenka ty si ma teda pobavila s druhym dietatom....a aky ma vek,ked si si to rozmyslela

sliver
30. júl 2012

@buba78 - celu oslavu som počúvala že s nimi má iba taku maličku oslavu že velku oslavu bude mať doma a pritom ONI ku nám nechodia a na druhý deň nemala velku oslavu, len prišli moji rodičia a segra, ved my nikoho nemáme... kto by jej iný chodil blahoželať 😒
a nedokážem tu svokru ani počúvať, také zdrobneniny, božinku to je hrozné, nevie sa s nou normálne baviť, to je len Sonuliatko tu, Sonuliatko tam.... božinku aku máš krásnu nožinočku a tak.... no prííííšerne zdrobneniny, vlásočky ti krásnučko narástli, máš krásnučké šatočky, ... atd.
a tam je toho vela, to je nadlho... jednoducho som už buchla, celý týžden som mala depku z materskej, všetko ma hnevalo, chcela som rpestať kojiť, prestať používať látkové plienky, no jednoducho materská kríza (ale to máva isto každá 😀 ) a potom táto do toho...
ževraj plánovali akusi dovolenku o ktorej sa mne nedostalo ani slovo a nakoniec som z toho vyšla ja ako krava že si nič nepamatam....

pohodacka
31. júl 2012

@sliver prepáč,ale som sa z chuti pobavila na tých zdrobneninkách,by asi aj mňa šiblo 😀 😀
jasné,neboj,tiež mávam také krízy.Minule sme boli v reštike,kde sme s mm chodievali keď sme o tehotenstve ani nechyrovali..tak normálne myšlienky,že tu sme sa vždy z robot najedli,ja som si potom zapálila,prišli domov,vyvalili sa,bez starostí,ležali,oddychovali..potom som s prebrala,že bože,ok som z nej nieked unavená,ale milujeeeem ju najviac ako sa len dá a nedala by som ju za nič,...práve stojí na kredenci a vyberá všetky možné čipsy,paličky,sladkostí..no nemiluj ju 😀

pohodacka
31. júl 2012

@crazybabenka a do kedy máš prázdninárku?

crazybabenka
autor
31. júl 2012

@pohodacka to je ešte vo hviezdach....ale asi do konca týždňa 😉

crazybabenka
autor
31. júl 2012

baby ide ma poraziť....aby som toho nemala dosť....tak sa mi do toho všetkého pokazila chladnička.....do ktorej išiel v nedeľu nákup za skoro 400e / mala som už prázdny mrazák....tak sa nakúpilo mäso....syry....atď....však to poznáte) .....a ako na potvoru jej skončila záruka pred týždňom....."našťastie" sme si dali na ňu tú predĺženú záruku....a ja už hovorím....keď ma za deň aspoň raz niekto nenaserie.....tak sa mi ten deň asi ani neráta.....dozvedela som sa najprv....že ony majú na to dva dni....aby sa mi vyjadrili....ako mám postupovať....to som na nich narobila krik....že ja toľko nemôžem čakať....však sa mi všetko pokazí....tak mi poslali čísla na servisy ....ale aby nebolo toho dosť....tak tú chladničku nemá kto prísť opraviť.....to ma už vytočilo.....tak som s nimi narobila cirkus....že či ja mám teraz obhľadávať....kto mi príde chladničku opraviť....že nás poistili za 10min....a teraz nie sa ničomu dopátrať.....tak teraz čakám.....a vyzerá to tak....že keďže to žiadny servis nechce robiť.....tak mi preplatia celú chladničku 😠 😠 😠 😠