icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
4. aug 2012

@pohodacka - a kde v bulharsku? nejaké mesto alebo oblasť, čo najviac udajov 🙂 a odkedy dokedy?

pohodacka
4. aug 2012

@sliver zlata..takze cast Slnecne pobrezie,je to od letiska v Burgase cca 30 km.Ideme od 7.8.do 14.8.dakujeeeeeeeemmmm.

sliver
4. aug 2012

@pohodacka - kráááásne slnečno 😉
na začiatku dovči veľmi teplo cez 28°, potom (12.8.,13.8.) trošinku ochladenie na 23-25° ale to je podla mňa tiež super 😀
11.8. nejaká prehánka...
ale netvrdím že to tak bude 😀

pohodacka
4. aug 2012

@sliver supeeer,si zlataaaaa,dakujem 😉
Mne tiez bude vyhovovat trosku ochladenie,aspon sa bude dat ist na nejaky vylet,nie po tom otrasnom slnku.Ved potom ti dam vediet ci sa tvoja predpoved vyplnila 😀

sliver
4. aug 2012

@pohodacka - ale kukám že tých 23° je ráno, poobede 25-26....
hlavne že bude pekne, juj závidím, užite si to!
my ideme za dva týždne, už sa neviem dočkať!!!

pohodacka
4. aug 2012

@sliver ja ti budem zavidiet potom ked uz my prideme 🙂
Tiez sa neviem dockat,ratame minuty.Cim je to blizsie,tym to ide pomalsie.Este nedela,pondelok a utorok vyrazame nastastie hned ako vstaneme,o osmej.V klude dve hodinky cesta aj s pauzami koli detom,o desiatej mame byt na letisku a o 12 je odlet.Dufam,ze to aspon bude stat za to,3 krat sme menili hotel,v cestovke uz museli byt z nas na nervy 😀
Stale nejaka zla recenzia,spinave izby..tak sa tata nasr. a zohnali sme cisto novy hotel,resp.otvoreny cca 3 mesiace..nech
je jeho laska mala najvacsia v cistuckom 😀

sliver
4. aug 2012

@pohodacka 😀 😀 😀
tak to fakt museli mať radosť... ja niekedy neriešim recenzie lebo 1000 ludí a 1000 názorov... a niekde kde nám sa páči niektorí by isto neboli... ešte že nie sme nároční, ved dovolenka je o nás, nie o ubytovaní, treba si užiť čas spolu a najma relax a malá nebude riešiť poriadok v izbe ale more, pláž a všetky hračky naokolo, detičky a nové veci
hlavne si to užite a bavte sa, ved sa na dovolenku raz za rok tak prečo si to kaziť 😉

crazybabenka
autor
4. aug 2012

tak dnes som sa zas a znovu presvedčila, že neplánované akcie sú najlepšie.....mm ráno vymyslel výlet.....najprv sme vymietli obchody.....a potom sme prepadli @sliver 😀 😀 😀 😀 nabudúce je na rade buba 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
4. aug 2012

@sliver Sonička hádam ešte teraz predýchava návštevu toho nášho tornáda 😀 😀 😀

sliver
4. aug 2012

@crazybabenka - bolo supeeeeer
ja som bola veľmi rada že ste prišli!!!! žiadne tornádo, už sme tu mali väčšie 😀 ona je zlaťúch malý, bola veľmi dobručká!!! Sonka bola iba mimo lebo vstala a to ešte o hodku skor ako štandard ale po vašom odchode džavotala až do večera 😀

crazybabenka
autor
4. aug 2012

@sliver som sa nasmiala na Palke....keď sme prišli domov....utekala do svojej skrinky....dotrepala žabu....a zahlásila "aj bába má" som sa tak nasmiala 😀 😀 😀 😀

janemari
4. aug 2012

Jááj babenky,mal iste vy stretko super 🙂 Ked som bola u dokiny tak som sestričke hovorila,že sme mali stretko s docentom,tak že jééé aké milé. A aj ona povedala,že docent je jeden múdry a skvelý človek 🙂

crazybabenka
autor
4. aug 2012

@janemari také neplánované......mm ráno zahlásil, že chce ísť Trusalovej.....mne sa nechcelo ísť.....ale sľúbil mi....že pôjdeme do MT do obchodou.....tak som volala sliver, že či je v MT next a HM......ale HM je len v ZA.....tak sme išli do ZA.....a sliver navrhla....nech sa cestou s5 u nich zastavíme po jedno DVD....a tak to vzniklo.....a nakoniec to bolo milé stretnutie 😀 😀 😀 😀

janemari
4. aug 2012

@crazybabenka aj ja hovorím neplánové stretká sú najlepšie 😉

pohodacka
4. aug 2012

@sliver dakujem,jasne,to je pravda,neriesim to tiez,hlavne,ze budeme spolu,ale tam sme nasli video,kde normalne zatekalo do izieb,dokonca nejake mravce tam liezli,no to by som ja mala dost,nie ze este mala.Neni som nejaka extra cicka,ani take praveze nemusim,ale cistota,na tu si potrpim.Tatik ma uz upozornil,ze nezabudni zbalit aj pronto ,aby si bola vo svojom zivle 😀 😀 no reku nie,na to sa ja tesim najviac,ze neuvidim hrnce,handry,vysavac,cistiace prostriedky.....

buba78
4. aug 2012

@crazybabenka to vazne?............len ,aby si nas doma nasla.....to ste mali ist uz rano k nim a k nam poobede

crazybabenka
autor
5. aug 2012

@buba78 veď ja som ani nevedela, že pôjdem k sliver.....aj u nich sme boli okolo 2-3....

pohodacka
6. aug 2012

@crazybabenka
@buba78
@sliver babule moje,kedze som tento tyzden prec,tak takto dopredu vseeeeetko len to najlepsie k meninaaam,vela,vela zdravia,stastia,lasky,nech vas polovicky a deticky posluchaju 🙂

sliver
6. aug 2012

@pohodacka - dakujem, si poklad, ty si užííííííííííííííííííííííííí riadne dovolenku!
a fakt všetky máme meniny, to je iná náhoda 😉

janka134
6. aug 2012

babule chcem vam len povedat ze ak pouzivate plienky HAGIStak su v kauflande zo40percentnou zlavou 🙂 😉

pohodacka
6. aug 2012

@sliver dakujeeeeeeeeem,mal by tam byt internet,tak ak budem stihat,tak vas pozdravim 😉

sliver
6. aug 2012

@pohodacka - isto každý pozdrav poteší ale radšej relaxuj a kašli na net 😉

petuska123
6. aug 2012

baby my mame teraz rozrobene pitie caju.dnes sa mi mali dusil ☹ zabehol mu caj nevie dako caj pit z flasky co mam robit?uz sme kupili aj zvlast cumel na caj ale nepomaha.uz mam strach aj caj mu

sliver
6. aug 2012

@petuska123 - neporadím nič špeciálne ale Sonke ešte teraz normálne zabehne ked sa viac napije...
oni su ešte maličkí a nevedia si to korigovať, ja by som to asi nevzdala a skúsila zase, však sa to nejak musí naučiť...

petuska123
6. aug 2012

@sliver vsak ano musi sa naucit lenze dnes ma tak vystrasil vsak bol 30 sek.bez kysliku ☹ uz mam obavu zas mu davat

crazybabenka
autor
6. aug 2012

@pohodacka Ďakujem....uži si krásnu dovolenku 😉
@petuska123 fuuu on je ešte malinký......musí sa to naučiť.....skús mu dať tak, že je podopretý vo vyvýšenej polohe

sliver
6. aug 2012

@crazybabenka - Ďakujeme za super návštevu!!!

sliver
6. aug 2012

@buba78 - Ďakujeme za super návštevu!!!

buba78
6. aug 2012

@pohodacka dakujem......veru uzi si
@janka134 diky,ale nemam ich rada...stale len pampers
@petuska123 presne davaj mu to,ked je dost vysoko ako v sede
@sliver ta nasa Ti riadne zapozovala...........myslim,ze ona bola najstastnejsia ako Sonka.........skoda,ze sa nejako nehrali...snad nabuduce

crazybabenka
autor
7. aug 2012

@sliver 😉 jeejo baby zlaté....Pauluš sa síce do bazéna neprepracovala....ale aspoň tam nahádzala loptičky 😀 😀 😀