Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka mi si na dovolenku ešte počkáme....ale ako to vonku vyzerá....tak sa budeme na bazéne jedine tak korčuľovať 😀 😀 😀
@crazybabenka neboj,hlavne,že vypadnete z domu a odreaguješ sa 😉
len keď si predstavím čo ma potom čaká....tak mi je všelijako...ale ako Michal včera zahlásil....aspoň budem mať za sebou veľké upratovanie pred vianocami 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka - to som si ja hovorila minulý rok ked som sa v oktobri nasťahovala do nového domu kde som zo začiatku iba upratovala lebo však všetko bolo špinavé tak som na vianoce nerobila nič 😀 😀 😀
kde si?
@buba78
babeny ja mám už cestovnu horučku, normálne ma chytá stres, doteraz ked sme cestovali bolo všetko super, lebo pre nás dvoch dohromady nič netrebalo a ked aj sme zabudli tak sme sa zaobišli alebo kupili.... no s malou mám normálne stres... to je hrozné, ved my taký cestovatelia, zjazdenu na mašine celu europu, letecky sever a idem na dva týždne do talianska a stresujem 😀 😀 😀
stále uvažujen že nemožem zabudnúť to a tamto malej...
idem radšej von so Soňou nech filtrujem 😀
@sliver neboooj,vsetko bude supeeer,nezabudnes na nic a keb aj,tam dokupis 😉 Ja som praveze balila celkom v pohode,den pred dletom,seba,malu aj mm a normalne som na nic nezabudla 😀
Hlavne si uzite,oddychni si,Sonke nech sa paaaaaci,nech sa vysanti,uvidis ako sa odreagujes..kedy idete<Dnes na noc?
Tie crocsy co si sa pytala tam stali 15 leva,takze cca 7/8 eur.Ja sm ich tu zasadne nechcela,ze sa jej bude vyzuvat nozicka,ze v tm nebude vediet chodit a super,ine ani nechce.Takze dobra kupa za par supov 😉
@sliver tak ich zober,ved unesies..nasej sa v nich fakt chodi dobre a v piesku naozaj potrebuje.Tam kde sme boli,plaz cistili,takze bola cistucka,aj piesok,aj ked obcas sa nejaky spak z cigzrety nasiel.A hlavne poobede uz bol piesok tak vyhriaty,ze sa nedalo na boso.Kedy idete?
@pohodacka - no len tie čo dostala su jej veľké... jedine kupiť nové 😒 😒 ale fakt uvažujem že v čom tam bude chodiť... možno kupim až tam lebo akosi nestíham kupovať veci 😀 a to chcem ísť do obchodu ešte zajtra kupiť niečo mne na seba 😀
ideme zajtra v noci, ubytko máme od soboty, no cestujeme v noci aby Sonka spala lebo by nám nevydržala toľko v aute...
ako malá prežila let?
@sliver nie,kupis normalne,vies co,ja nan nedam dopustit.Zvladla pekne skoro 5 hodin cestz ked ratam aj autobusy,cestu k hotelu a tak..bola taka trosku otapena,cocculine homeopatika su slabe,dokonca som citala na nete vyjadrenia detskej lekarky,ze sa po nom zvracia viac ako bez neho.Daj Sonke stvrt tabletky pol hodku pred cestou,fakt budes pokojnejsia..
kočeny držkajte sa a riadne si užite vodu hoci aj na kupaliskách, má byť krásne, tak si užite zbytky leta!
my sme akurát za dve hoďky čo Sonka spí pobalili, teraz ideme na opekačku 😀 a v noci vyrážame....
vrátime sa neviem kedy 🙂)) camp máme do soboty no možno ešte niekde zablúdime... uvidíme ako sa nám bude chcieť 😀
baby konecne teplo na kupanie...........ta sa vysantila............tatinko uvaril gulasik na chate.......deti sa vyhrali........ja,ze je uz znicena vecer a zaspala o21h ako bezne
@buba78 mnnnaaam,taky dobry gulasik..ja uz som 4 dni na diete koli tomu zlcniku,ale dnes som neodolala cibulovemu salatu a pecenemu kuriatku..No to verim,ze sa tam deti vysantia,mate to tam naaaadherne,fakt.radost tam chodit.
A ozaj,ty ako po tej operacii?Aj citis ulavu<Je ti lepsie?Uz si aj nieco pribrala?Vysledky z hystologie ok?Boze,to je otazok,napis IP ak nechces sem..
tak ...víkend u rodičov za nami.......čaká nás horúci týždeň....dúfam, že vydrží teplo aj cez víkend....aby sme sa vyčľapkali do sýta 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka jasné,že vyjde,neboj,vyčlapkáte sa do sýta 😉
@crazybabenka nehanbi sa..prečo?V tom je veľa faktorov,mm to má viac menej dedičné,veľa krát sa trýzi dietami,schudne tak max.5 kg a koniec,potom to ide pomaly naspäť.Teraz pred dovolenkou sme sa za to pohádali,lebo si poobjenával kadejaké debiliny,zaťažuje to aj srdce tie kadejaké tabletky n chudnutie,ja hneď stres,že sa mu niečo staane.proste chcel by schudnúť aj 20-30 kg,ale neviem neviem.V obývke stacionárny bicykel,stroj na brucho,ale mám dojem,že len aby malo čo zavadziať.Ja som takúto váhu nemala nikdy.Mávala som cez 50.Je to kojením.Nech mi niekto vraví,že nie.Nikdy som sa takto neprežierala,veď ja sústavne vyjedám.Pokiaľ som nemala malú.musela som dávať bacha,pribrala som,teraz si dám klobásku,zajem slaninkou a nič.Mamina je ešte menší chrúst ako ja
Preberáte váhu,juuj mať tak znova 52 kg 😀
@crazybabenka je tiež skoro nič nejem a pohybu pri malej až až až a kila nejdu dole ani za nič 😖
Inak dnes volali od dokiny,najprv,že infarkt,lebo oni volajú,len ked sú zlé výsledky. Ale potom,že všetko v absolutnom poriadku a stačí prísť len na kontrolné sono o pol roka.To ste mali počuť ten balvan čo mi padol zo srdca 😀

@crazybabenka veru,kto sa preziera......tebe tiez kraaaaaasnu dovolenku,idete do tej Podhajskej?
Tak u dr nic nove,zajtra na krv na lacno koli tomu zlcniku..jaj,ale som si dala,som sa tesila,ze som pribrala aspon kilo,ale vyvratila som asi dalsie 3 kila 😀