Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka moja netrap sa............kazdy chce opak....
@janemari Všetko najlepšie k meninkám aj my prajeme :D
@pohodacka
@crazybabenka ďakuem vám pekne babenky 🙂 Hviezdička robí radosť skoro stále,aj ked pohnevá,ale to k tomu patrí,no nie? A hlavne nech už budú aj iné radosti života,hlavne jedna 😉 potom sa už bude všetko zvládať lepšie 😵
No čo babule,čo nové naše krpane?Moja robí zlobu pri umývaní zúbkov,nejak sa jej to prestalo pozdávať,necche si dať,celá sa trepe,nervy má,vyhadzuje mi kefku von a zatvára ústa.Neviem ako na ňu,chce si velice sama,ale to sa samozrejme na umývanie zubov nepodobá 😀 vaše ako?Už sa jej vyhrážam,že jej všetky zhnijú a vypadnú,ale nejaka asi nerozumie..
a kto vie ako naša dovolenkárka @sliver hmmm?Určite suppper,teplučko je ,kúpajú sa o sto tristo.
Ahojte...sme po ockovani s vakcinou Rotarix -1.krát...dufam vsetko bude ok....ak máte cas kuknite moje inzeráty - zacala som dokladat vecicky po mojej dcérke 😉
@pohodacka naša to isté....ale keď sa vybesnie s kefkou...tak mi dovolí dočistiť....ale musí to byť bleskovka 😀 😀 😀
Baby moje,my máme skoro 40 tky,teraz neviem či zuby alebo..na dovče kolegovci mali choré deti,teda jeden malý mal 40 tky a angína,prišli sme domov,mal to jeho braček ,no a dnes tepltujeme my.Už mám nervy čo bude v noci,čípky nechce,až víska,ja neviem či ju to tak bolí,,sirup vyplúva..no super...baby moje,počujte,ked dam nurofen,môžem po 4 hodinách kombinovať s paralenom?
@pohodacka no do kelu....nám na to zabral vždy ibalgin sirupček.....pomaličky dávať aby jej ostával na jazyku....resp. pomaličky stekal.....my sme mali 40tky pri očných zuboch.....iné nám nezistili vtedy....držím prsty.....pre istotu by som zavolala na detskú pohotovosť....ony ti poradia čo môžeš kombinovať a ako.....ja mám našťastie v chvíľach keď si neviem poradiť našťastie našu zlatú @buba78 ktorú vždy otravujem....a ona je taká zlatá, že mi vždy poradí 😉
@crazybabenka ďakujeeem moja.Mm bol teraz na pohotovosti.Kázali po 4 hodinách striedať nurofen s paralenom.Tiež si myslím,že to môžu byť očné,sú na rade,už sa tlačia.Uvidím ako ráno,pôjdem ju dať pozrieť k dr,ale na noc sa teda neteším ☹
@buba78 musím aj ja od teba vypýtať tel.č..
@pohodacka no ako je princeznej?
@crazybabenka v noci 2.20 žeravá,vyš 39,dali sme čipku,po hodine zaspala.Teraz vstala,hovorí mi auu,ale nevie ukázať keď sa pýtam,kde je áu.Ešte je len ráno,už má 38.papať nechce.Idem volať dr,dám vedieť..
@pohodacka držkajte sa
@crazybabenka tak ani sme nemuseli chodiť..len som začala hovoriť,že vysoké teploty,ráno hnačka jak.. a už ma dr prerušila,že očné zuby.Že už sme tretí pacienti dnes,že to môže ísť až na 40.Len zrážať teplotu.Ak sa mi nebude zdať,zajtra pred víkendom ju máme prísť ukázať,ale že 99% očné zuby,ani papať nechce,je mrzutá,kričí auuu,no paráda..
@pohodacka aj my sme tak boli....a akonáhle sa prerezali....bolo po teplote.....tak sa držkajte
@crazybabenka ďakujemeeee a koľko to trvalo?Lebo môj mm sa to pýta asi tak každé dve minúty 😎 😀 😀
@pohodacka nám išli všetky 4 naraz.....už presne neviem....ale také 3-4 určite.....skôr tie tri ☹
@crazybabenka ja som zatiaĹ zbadala len spodné.Lepšie by bolo,keby idú všetky,nech to máme z krku.Veď toto je des.Chúďa,taká bola umrnčaná,len mama mama na ruky,aaauu,jesť nič,zase má 100 gramov dole.Zase raz som v´dačná kojeniu.Jedine to chce.Zase hotová dráma dať jej lieky.Nurofen bol v noci,tak ráno paralen-sirup ani za svet,tak sme bežali do lekárne pre tabletkový..no hotovo,dobre že sa nezachádzala.Ale bola už zase horúca.Konečne zaspala,dúfam,že klesne teplota.Bože,inak strašný pocit-prvý krát som to v noci zažila-keď som ju chytila na ruky-ten žeravý chrbátik,nohy..po nurofene sa hádam do pol hodiny tak spotila,že sme prezliekali.Ešte nebola chorá,tak pre mňa sú to všetko šoky 😲 ☹
@pohodacka ja som tiež tak v noci keď mala tie horúčky mala všetkého dosť....keď som jej tak v polospánku merala teplotu a ukázalo 40,5....tak mi nebolo všetko jedno....našťastie musím si poklopať....ja do nej sirupček dostanem v pohode.....a naozaj ten ibalgin jej to zrazil behom chvíľky.....a pekne držal tým 8 hodín.....a bolo vidieť keď sa "blížila" tá 8 hodina.....tak to išlo hore strašne.....u nás vtedy len vlažné polievočky....ani fľašku nechcela....čo ju to bolelo....pred papaním som jej dala aj gélik....ale to mala len zbytočne zlú chuť v pusine.....tak som jej už potom nedávala .....nás ešte čakajú posledné 4 stoličky....už sa belejú pod ďasienkom....ale vyliezť sa im nechce....v pondelok ideme s malou k zubárke :D
@crazybabenka my ideme až v októbri..tak sa držte,nech ju Pauluš nepohryzne 😉
A ozaj,koľko Paulínka váži?Už viac priberá?Mne sa zdá,že naša už hádam pol roka stojí na váhe..
@pohodacka fuuu neviem....už dávno sme sa nevážili....ale podľa ruky 😀 ani menej ani viac....odhadom tak 9-10kg
@pohodacka neboj aj nasa uz vystraja........chvilu ju necham a potom ju poprosim,ze aj ja jej umyjem a da mi v pohode kefku a obidve mame otvorene usta a spievam jej,ze cervik vylezie zo zubkov.......vymyslam si...aj my sme mali uz 40tky pri herpangine....teraz jej je vela.....teraz pediatri su proti kombinacii,cze davat jeden druh pravidelne kazdych 6 hodin.....my sme bezne v robote davali kazde 4 hodiny na striedacku,ale vraj pre lepsi ucinok davat jeden druh.....aj mne minule nasa revala po cipku a vkuse sa pytala kakat a nemohla zaspat,ale ona mi v pohode zje sirup..vcera som tu nebola......bola som hotova....isla som spat.........niekedy pri ocnych moze chytit aj virozu.sestrinej ,ked isli zuby sup chora.........my konecne po 4 mesiacoch mame horne ocne.........inac zabal by som jej dala,ak nema studene koncatiny......my sme uz davali a pomohlo.....drzte sa vsetci
@crazybabenka dakujem Zuzi..veru Ti uz musim zavolat ,lebo do septembra 13 mam uz len pausal a potom uz len to co prevolam zaplatim,takze zlate casy telefonovania skoncili....niekde musime uskrtit......a nasrali ma v orange
boze baby Vam vazia tak malo?.....to len my sme giganti.....mame 13kg a 87,5cm.........za rok pribrala 2 kg......uz 2 tyzden mame prvu vetu CO TO JE......super,ze sa da odpovedat.....tesim sa na PRECO...........to uz nebudem vediet odpovedat..........tak sa jej rozviazal jazyk-HALILALI-miesanie lyzickou,neviem kde to zobrala,....kym som to pochopila.....mamika-maminka........dnes sa rozplakala vecer,chcela dat tatovi pusu a on nie je doma..........vzdy vecer mu da a povie papa,ked ide spat.....rano vstane a krici tato a on nikde...to je vysvetlovania......konecne dva dni neplakala,ked som isla do roboty
@buba78 ďakujem ..aj za číslo.U nás to isté,plačeme za tatom.Tak mu vždy volám do roboty,on jej povie tri slová a je dobre.Aj našej sa pekne jazyk rozväzuje.Včera chúďa taká dobolená len sedela,potm zbadala fľašku,tak si pýtala do nej vodu.Tak reku chce piť ,tak som jej dala na dne...len sa otočím a len kričí puciii-to je že pršííí a voda vyliata po kuchyni.Aj keď sa minule pieklo v trúbe,bola celá zarosená,tak ma tam ťahala a ukazovala,že tam prší :D
Najviac sa mi páči,že už nie som mama,ale mami..🙂
@crazybabenka jéé,tak už dovolenkujete?Tak si poriadne užite.My sme tiež mali v pláne kúpať,ale neviem kedy skončia tie pohúkané teploty.V noci zase žeravá jak hovado,o druhej sme dávali paralen.Teraz zase mrnčí od rána..už mám nervy zo všetkého.Aspoň vy si užite.
@crazybabenka tak si užite dovolenku 🙂 A kedy prídete na tú zmrzku 😉

@pohodacka nie bola som len preventívke a dokine sa nezda ten môj myom tak ma dobre vystrašila.Ale cyto je v priadku a uvidíme na kontrolnom sone,či je všetko ok.