icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
24. aug 2012

@zuzu100 nádherné sú obe 🙂

buba78
24. aug 2012

@pohodacka aj my sme uz mali MAMI..vlastne hovori mi tak casto,ale teraz ju ucim MAMINKA a ona povie MAMIKA
@crazybabenka uz ste tam?.......tak ty mas zadara liposukciu...aspon nieco pozitivne pre Teba

crazybabenka
autor
26. aug 2012

@janemari
@buba78 @pohodacka už sme aj dodovolenkovali....museli sme sa predčasne vrátiť....malá ráno 40tky....zvrackala....takže sme išli domov a zajtra k doktorke.....ale tipujem, že nás zničila klimatizácia.....bez zapnutej sa tam spať nedalo.....a asi si to vybralo svoju daň....aj my máme chytené hrdlo ☹ ☹ ☹

pohodacka
26. aug 2012

@crazybabenka pane bože..moja zlatáá.My sme už tiež na tú klímu doplatili,je to hnusoba,ale tak keď bez toho sa fakt nedá.Princezná malinká..nech sa dá hlavne rýchlo dokopy,nech je rýchlo zdravá,dovolenku si vynahradíte.Veď ste pár dní boli,aj to niekedy pomôže..My už konečne ok,bez teplôt,ako si písala,zuby vyšli,teplota odišla tiež.Držte sa,daj vedieť ako jejj je..a ukáž nám nejaké fotočky ako sa Pauluška zabávala 🙂 Držte sa..

janemari
26. aug 2012

@crazybabenka chuda male,zase chora 😖 Tak nech sa rýchlo prelieči a už konečne nechajte všetky choroby za dverami 😉

buba78
26. aug 2012

@crazybabenka ty brdo........a nebola to nahla zmena pocasia?.........rychle uzdravenie vsetkym

crazybabenka
autor
27. aug 2012

tak naša prvá spoločná dovolenka sa skončila predčasne 40tkami a našimi druhými antibiotikami v živote :(((((

pohodacka
27. aug 2012

@crazybabenka stále má také vysoké teploty?Ako jej je?Je to angína?malé zlatíčko,nech sa rýýýýchlo uzrdravííííí.

crazybabenka
autor
27. aug 2012

ešte doktorka nevedela čo to je....ale crp sme mali zase vysoké.....tak zobrala aj stery....zajtra mám volať....moč našťastie negatívny.....a aj v poriadku....žeby bola dehydrovaná......a mandle, že má ako 2 slivky.....už chválabohu od rána neteplotuje.....v noci mala skoro 41,5.....skoro som zomrela.....rýchlo zábal....potom jej našťastie klesla....a už sa do rána držala "len" na 38,5 ☹ ☹ ☹ ☹ to mám zato....že som sa chválila....že nám už vyše 2 mesiacov nič nebolo 😔 😔 😔

buba78
27. aug 2012

@crazybabenka nic si nevycitaj...ty kokso taka teplota az ma mrazi.....raz sme jej dali zabal a tiez to malo efekt na 38,5.....drzte sa

pohodacka
27. aug 2012

@crazybabenka čožeeee??!!!To nemyslíš vážne tú teplotu,bože,chudatenko malinkéé ☹ ☹ ..bože,nech jej je lepšie,držre sa,daj vedieť.

janemari
28. aug 2012

@crazybabenka tak vy s tými teplotami teda bojujete 😕 Ale lieky určite zaberú a bude už v poriadku.Nechápem ,ako sa to na nu lepí.Ale snád z toho vyrastie a potom už nebude bývať chorá.

crazybabenka
autor
28. aug 2012

tak nechcem si porieknuť....ale už sme bez teploty ....a už je to nasp5 môj maličký živánik 😀 😀 😀 😀

pohodacka
28. aug 2012

@crazybabenka tak super..len tak ďalej 😉

pohodacka
29. aug 2012

@buba78
@crazybabenka baby,vy už máte pre malé detské postieľk,že?Ja práve pozerám na nete,lebo stál je medzi nami a ja spím tak na 15 cm,takže pozerám detské postele.Chcem sa ale opýtať-tá zábrana-na jednej strane postele,aby dieťa navypadlu-akú ju máte veľkú..resp.dlhú,po celej dĺžke postele?Lebo na obrázkoch je všade tak do štvrť postele ak to dobre pozerám,no ale naše dieťa sa v noci vrtí na všetky smery,ja sa bojím,že by mohla vypadnúť toz spodnou časťou,,kde už zábrana nie je..aj keď píšu,že je od 1.roka,bezpečná,certifikovaná atď..

pohodacka
29. aug 2012

No už som objavila aj také..so zábranou po celej strane 😀

crazybabenka
autor
29. aug 2012

@pohodacka my máme takú do polovice.....malá zatiaľ na veľkej posteli spala len 2 noci na dovolenke....ale necestovala po celej posteli.....hádam jej to bude stačiť 😉

sliver
29. aug 2012

ahojte kočeny,
tak leto skončilo a život sa vracia do normálu 😀 😀 😀 😀
bolo perfiiiiiiiiiiiš, odporúčam, užasná dovolenka pre rodiny s detičkami, vlastne tam boli samé rodiny s detmi, malá si to užila naplno, hrala s talianskymi deťmi ako keby tam patrila, niekedy som mala pocit že im viacej rozumie ako mne, ked mna vobec neposlucha 😀
v rakusku bolo tiež super, užasné Alpy 🤐
@pohodacka ked som čítala o tej posteli tak som sa zasmiala lebo akurát dnes sme malej kupili zábranu na postel, my máme postel po drahom a je masívna z dreva, idem iba vymeniť matrac... zábrana v Ikei stála 8 ečiek a som rada lebo jej ju dám potom preč a bude používať postel dalej, teda ked bude väčšia 😉

buba78
29. aug 2012

@sliver konecne si doma..........buduci tyzden by som chcela ist do toho centra vo Vrutkach s Tebou..len neviem ci funguje

buba78
29. aug 2012

@pohodacka my mame z ikei drevenu za 70eur a je tam zabrana do pol postele..spi na nej mesiac a este nespadla.zvykla si a ja sa konecne vyspim....obcas pride okolo 2h alebo az 6 rano ku mne uz sama........ta postel ma nizku zabranu..madrac som kupila cez net kokosovo-molitanovo-pohankovy,lebo v ikei maju len pruzinove.......rozmer je 160 na 70..vacsiu postel nezmestime do nasho mega bytu.......ked bude mat usite na stenu taky chranic potom hodim foto

pohodacka
30. aug 2012

Ďakujeem baby za rady,včera nám známi tiež doporučili ikeu..tak dáme výlet 😉
@sliver no vitaaaaaaj,supeer,veru,na dovolenke je iný život,my už teraz riešime Vys.Tatry v novembri..jasné,že Sonka lepšie rozumie deťom.Nelka je vo fáze,keď je pri deťoch,mňa ani nepozná a keď ju beriem od nich,tak plačeeee.teším sa na krááásne fotoooooo..

sliver
30. aug 2012

@buba78 - funguje dohodneme sa...

sliver
30. aug 2012

@pohodacka - jojo odporúčam Ikeu 😉 Sonka má celu izbu od nich, vždy si myslím že už máme všetko a aj vždy ešte niečo najdem 😀
môj mm išiel dnes prvýkrát do roboty po dovolenke a už včera sedel na nete a naplánoval výlet do Osla v Norsku 😀 v októbri ....

pohodacka
30. aug 2012

@sliver jééé a čo v Nórsku,niečo špeci?

sliver
30. aug 2012

@pohodacka - nie nič špeci, len ako turisti na výlet lebo sme tam ešte neboli 😀 a môjho drahého to fest ťahá na sever...

crazybabenka
autor
30. aug 2012

@sliver no to je prístup....keby to na môjho muža platilo... 😀 😀 😀 toho je veľmi ťažko dostať z mikulášskeho okresu 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
30. aug 2012

inak baby .....je to len nevinný návrh.....ale čo urobiť zase nejaké stretko.....niekedy v októbri....čo vy na to?

sliver
30. aug 2012

@crazybabenka - no to on ma stále zajačie úmysly... len aby niekedy neutiekol bez nás 😀 😀

ja som za stretko, hocikedy hocikde (len nie ked sme v Osle 😉 )

pohodacka
30. aug 2012

Ja tiež,len už máme dva októbrové víkendy program..a to j ešte október relatívne ´daleko..pri našom tatíkovi tiež jeden nikdy nevie 😉

buba78
30. aug 2012

@crazybabenka moja prave som Ti to chcela navrhnut....nejako sa mi cnelo po vsetkych ludoch............ale 13.10 nemozem........mame stretko po 15r zo zakladky
@pohodacka moja ty sa uz nevyhovoris.....takze daj nejaky tip a muzovi zakas,ze vtedy si uz ty vymyslela program