icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
13. sep 2012

kočky ako ste učili detičky umývať si zúbky?
malej som čistila odmalička ale teraz si nedá kefku strčiť do úst ani keby, tak jej dám že nech si sama a to prejde hore dole a to je všetko, no to podla mna nie je čistenie, ved sa ani netrafí...

pohodacka
13. sep 2012

@sliver hej,hej,aj tieto deťuše keď idú mimo škôlky majú tie reflexné vesty,bohoví sú,ako sa vzornee drži za ručky 😉 .
Ale na to pieskovisko chodíme normálne dovnútra,do areálu školky,tak tam nepotrebujú ..učiteľky každú chvíľu poctivo počítali 🙂

pohodacka
13. sep 2012

@sliver ja som to tu už nedávno riešila,že Nelka si vôbec nechce dať čistiť,mne už ani ústa neotvorí,maximálne ak tam má pastu,tak ju popapá,tiež si velice chce čistiť sama,ale to sa na umývanie zubov nepodobá.Takže vlastne vôbec neumývame,čo ma veľmi ser.e,ale 12.10 je objednaná na prvú prehliadku,takže normálne že natrvdo bonzujem zubárke a uvidím aký grif dá nech si mi dá umyť 😉

sliver
13. sep 2012

@pohodacka - viem že si to tu riešila ale ja som to pochopila že predtým si dala, iba teraz nechce...
bonzni a daj potom vedieť 😉 😉

crazybabenka
autor
13. sep 2012

@sliver Pauluš sa najprv hrá s kefkou sama......"umyje" spodné....a potom si nechá, ale musí to byť bleskovka 😀 umyť vrchné 😀 😀 😀 😀

sliver
13. sep 2012

@crazybabenka - ako dlho ju necháš sa hrať s tou kefkou?
moja by sa hrala aj stále, má dokonca dve kefky (jednu som jej kupila a jednu sme dostali) a ked sa hrala tak si ju už niekde odniesla, chodila s nou celé doobedie 😀

pohodacka
13. sep 2012

@sliver jasné,dám vedieť,ale nie sme samé..kámoškin dva a pol ročný malý si neumýva vôbec,ale rozdiel je v tom,že jeho mamina to ani nerieši,proste raz nechcel,a ona to odvtedy nechala tak..proste viac mu neumyla 😀 a nejak ju to ani netrápi..hmm.každý máme na to asi iný pohľad..mňa to sere,lebo ja bez toho večer ani nezaspím,ráno prvá cesta vedie do kúpeľňe a moje dieťa má byť nejaká humusáčka??

sliver
13. sep 2012

som dostala šok... ako sa JOJke podarilo natočiť časť Paneláku s Radkom? čo vedeli čo sa stane????

buba78
13. sep 2012

@sliver aj nasa mala obdobie,ked nechcela,lebo jej isli zubky a to ju bolelo...tak som jej len vecer........a teraz to robim,ze nech si sama a pottom ju necham magat sa rukami v umyvadle a stojim za nou a rychlo cistim a spievam aky cervik je tam..stoji na stolceku......a dnes si zmyslela,ze si chce tiez vycistit plet ako to robim ja rano a vecer....snad bude pekna po maminke 😉

sliver
13. sep 2012

@buba78 - no možno je to aj tým lebo teraz jej idú stoličky, aj papá maličko a väčšinou s revom ☹

pohodacka
13. sep 2012

@sliver že??Aj ja som mala šok v paneláku,ja reku to nejaká reklama ide keď sa tam zjavil,alebo nejaká spomienka...kks,asiho plánovali zaradiť do scenára ako Jakubovho otca..chudák..

sliver
13. sep 2012

@pohodacka - fakt šok...aj ja presne že nejaká spomienka lebo tam vyzeral fakt dobre! a to ževraj od mája bol na vozíku tak nechápem... čo som videla foto... maskéri urobia svoje... sila že ho naplánovali dať ako otca ked Jakubova mama je jeho mm teda bola..... fakt silnéééééééé... chudáčik... som z toho stále v šoku akos a im to podarilo...

pohodacka
13. sep 2012

@sliver no,som zvedavá ako to bude teraz ďalej..jednoducho viac sa k téme Jakubovho otca nevrátia a bude..ale na budúce asi ešte bude..hej,hej,vyzeral super.

crazybabenka
autor
14. sep 2012

jáj babulky moje....už sa nám to zase komplikuje......som myslela ...že sa v stredu sťahujeme....ale v najlepšom prípade to bude až cez ten ďalší víkend 😒 😒 😒 😒

sliver
14. sep 2012

@crazybabenka - je mi luto ale to vždy tak býva... prerábky a všetko také... my sme sa do domu sťahovali o 3 mesiace neskor lebo sa vždy niečo pototottototototot....
to zvládneš tie tri dni navyše 😉

pohodacka
15. sep 2012

@crazybabenka neboj..mysli na to,že potom budete doma v kráásnom,novom..budeš sa lepšie cítiť..

My akurát balíme trošku,tatík nás berie ako náplasť za tri dne bez neho so sebou do Viedne,on si tam na chvíľku odskočí,pôjdeme tam do tej najlepšej ZOO v Európe(vraj) a do zajtra prespíme na hoteli..
Dúfam,že nebude pršať,nemalo by,ale človek nikdy nevie.

buba78
15. sep 2012

@pohodacka uzite si

buba78
15. sep 2012

my uz sme ozaj velky....odmieta mi nosit body,ked ma nohavicky......stale sa pyta na WC.....dnes osm to vonku 2 krat riskla........dufam,ze jej zadocek nezamrzne......inac sme uz dnes mali pancusky...to bola zima......musim si davat pozor na jazyk..opakuje vsetko...povedala som do prčic a ona hned ako papagaj......... 🙂

pohodacka
16. sep 2012

Tak sme dom baby,ZOO krásna,len jeden traumatizujúci zážitok na celý život 😀 😀
Boli tam rôzne pavilóny,tak sme do jedného vošli..džungla,vlhko,teplo...pozriem hore a netopiere.Ja mám paniku,hrôzu,strach neskutočnýýýýýýý.To bolo ešte nič,ale výťhom sa zvezieme dole a tam tma..podmienky vytvorené na život netopierov.A keď sa mi začali premávať pred ksichtom tie hnusnééééé,nechutné netopiere,to ste mali vidieť tú pniku.Ja som pišťala,vrešťala na celú Viedeň.Triasla som sa ešte hádam v aute..fúúúúúj,neznáášam netopiere...ale inak to stálo za to,pekne tam bolo,aj keď vstupné prehnane drahé..Foto na FB 🙂

buba78
16. sep 2012

od vcera vecera mame sopliky.......ved 3,5 mesiaca sme sa drzali.....nech je tyzden za nami

pohodacka
16. sep 2012

@buba78 moja zlatáá..rýýchle uzdravenie prajeme..nech to zostane"len" pri soplíkoch..

crazybabenka
autor
17. sep 2012

@buba78 rýchle uzdravenie prajeme
@pohodacka fuuuu normálne mám zimomriavky.....fuuuj mňa by tam nedostali

pohodacka
17. sep 2012

@crazybabenka ja keby som tušila,nedostane ma tam nikto..najhorší zážitok v živote..fúúj.keby mi teraz dá niekto milión,že choď ešte raz,tak sa ho vzdám..

crazybabenka
autor
17. sep 2012

@pohodacka si jedna statočná hviezda 😀

pohodacka
17. sep 2012

@crazybabenka 😀 😀 😀

pohodacka
17. sep 2012

No ppekne...naše dieťa je pohodlné ako sa patrí..už dva dni kaká veselo do plienky,ani sa neunúva pýtať 😀

crazybabenka
autor
17. sep 2012

@pohodacka a naša všetko do plienky....len príde zahlásiť, že je už po....príde ukáže na riťku...a že fuj fuj 😀

pohodacka
17. sep 2012

@sliver kde si?

buba78
17. sep 2012

@pohodacka diky
@crazybabenka diky
@pohodacka veru co porabas

buba78
17. sep 2012

baby vcera nas tatinko skoro skolaboval.........nechala som malej vecer svietit,ked zaspala....isla som sa umyt a on upratoval kuchynu....vobec nepocul,ze otvorila dvere....stala po jeho boku a bola ticho a on,ked ju zbadal sa zlakol.viem si ho predstavit,ked nieco robi okolie nevnima..... 🙂
a dnes sme same...zajtra pracujem po 2 tyzdnoch oddychu.....