icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
18. sep 2012

@buba78 chudák tatinko...ja som raz mala dosť keď mi Nelka zaspala v obývačke,išla som pripraviť postel do spálne,,chvíĺu sme kecali s mm,prídem späť pre ńu a ona potichu sedí na gauči..až som sa naľakala..

sliver
18. sep 2012

@pohodacka - som tu neboj 😉 len ja víkend úplne fulll ako vždy a včera prišla segra a až dnes odišla tak som nemala čas na net...
hnusný zážitok, nezávidím...
my sme boli v sobotu na grilovačke u kamošov, bolo perfiš, oni maju dve detičky 5r a 3r a oni sa s nou hrali tak že normálne som polhodinu na nu nevidela a netušila čo s nou je, dali na nu pozor a my sme si s mm vklude sedeli na teraske a popíjali vínko s kamošmi, bolo senzačne

@buba78 - ja punčošky ešte nedávam, som kdesi čítala že až ked bude max. teplota 10° a to ešte vobec nie je... je ešte stále chorá? by som zajtra doobeda prišla do mesta? večer sa dohodneme?

@crazybabenka - ako prerábka?

pohodacka
18. sep 2012

@sliver no vitaj,vitaj 🙂
Ja tiež ešte pančušky nedávam,dnes som kúpila také zlaté už teplé tepláčky na traky,tie som chcela,aby jej nefúkalo na kríže.My máme dnes ešte fajn,na krátky rukáv,ale zajtra má celý deň pršať,potom ochladenie len na 14 stupňov.Kokos,to inak vždy tak býva,že z krátkych rukávov rovno do zimných búnd..
jáj,no veru,netopiersky zážitok,strašnýýý.Mm si to ta nahrával na video do telefónu,ani nie som schopná si to pozrieť.
Ale inak zvieratká kráása.Normálne zážitok keď kŕmili tulene..super..aj som sa to snažila odfotiť,čo mám na facebooku,ale ony skákali horšie jak srnky,tak som ledva stíhala fotiť..a ešte jedna malá srnka mi tam na schody utekala,tak potom foť niečo 😀

crazybabenka
autor
18. sep 2012

@sliver dnes začíname maľovať.....zajtra prídu montovať predel do izby.....príde naša posteľ.....a mali by sme ísť po detskú.....dúfam, že sa cez víkend sťahujeme

sliver
18. sep 2012

@crazybabenka - tak to máte ešte čo robiť...

@pohodacka - ja mám pre nu dvoje nohavice na traky aby jej nefukalo na chrbát lebo ona stále čupí a čupí a to vidím iba bodyčko lebo bunda sa jej vždy vyhrnie, tak gate na traky su užasné... ked vkuse cvičí drepy hore dole hore dole....

pohodacka
18. sep 2012

@sliver presne,ja má rada aj rifle na traky,toto som teraz kupovala tepláky na doma,ale fakt najlepšie asi pre tie deťuše..

pohodacka
18. sep 2012

Teraz mám zase "straašný" problém zohnať detský ružový opasok 😀 😀
Sme pozvaní na oslavu,Neluša bude mať ružové chlpaté čižmičky,minisukňu,tak do tej treba doladiť ružový opasok..hmm.to sú problémy,čo?? 😀

sliver
18. sep 2012

@pohodacka 😀 😀 😀 😀

sliver
18. sep 2012

@pohodacka - ináč zajtra má byť ešte poobede 20°, no v štvrtok 10° (doobeda iba 7°) a má zajtra začať pršať...

pohodacka
18. sep 2012

@sliver no,ja som tu pozerala u nás-na aktualitách a celý deň dážď,takže keď aj bude 20,von sa nebude dať ísť..a to už je zatiahnuté teraz a počujem zvonka ,že sa dvíha riadny vietor..tak možno ešte večer dorazí dáž´d..ozaj v Paneláku ako sme aj hovorili,jedna scéna s Radkom a viac ho tam jednuducho neukázali..

sliver
18. sep 2012

@pohodacka - nie? neukázali ho? a ako to vlastne bolo? on tam prišiel za ním a čo? ja som nevidela už dve časti 😒

crazybabenka
autor
18. sep 2012

@pohodacka v C&A majú krásny.....už ho máme aj v zbierke 😀 😀 😀

pohodacka
18. sep 2012

@crazybabenka má aj nejaké ornamenty?Ja potrebujem skôr čisto ružový..

@sliver no jednoducho ukázali úplne iné postavy a bolo..

crazybabenka
autor
18. sep 2012

čisto ružový s kittynkou 😀 ale myslím, že mali aj bez kitty....zajtra ti cvaknem....a dám foto

crazybabenka
autor
18. sep 2012

tak my sme mali dnes "úraz" malú ďobla osa do palčeka.....hneď jej opuchla ručička po zápästie, akoby jej ju niekto nafúkol....ale našťastie zabral ocot a po pol hodine už ukazovala, že má bóooo na druhej ručičke....ale revala jak tur

buba78
18. sep 2012

@sliver ved tu uz bolo 10st rano vcas,preto som dala...este soplikujeme
@crazybabenka radsej si to mala ukazat doktorke,aku mala reakciu.....chuda to je strasna bolest......tych os je strasne vela....neboj raz sa prestahujete

pohodacka
18. sep 2012

@crazybabenka bože chúďa moje..to sa nečudujem,veď aj dospelého to bolí,nie ešte dieťa.Ja som tiež mala presne takú reakciu,opuchnuté jak hovado.Naše dieťa sa zaháňa na ňu,kričí mucha,to povedať nevie,volá to nieččo medzi muja a mija 😀 ale už vieme,že to je mucha..

crazybabenka
autor
19. sep 2012

@pohodacka no Pauluš už vie povedať od včera osa....príde ukáže palček a že osa...booooooo

crazybabenka
autor
19. sep 2012

@buba78 veď som rozmýšľala či neskočiť dnes ráno.....ale nemá tam už nič.....len takú malú bodočku.....aj som rozmýšľala či neskočiť hneď ako sa to stalo na pohotovosť....ale ocot zabral....a keď som kvapla fenistil....tak odpuchlo úplne

sliver
19. sep 2012

@crazybabenka - no super bojovnica, telíčko zabojovalo samo a nemusíš sa trápiť návštevou dr.
niekedy "domáce" lieky (ako ocot) sú o moc lepšie ako od dr.

crazybabenka
autor
19. sep 2012

@sliver volala som teraz doktorke....máme prísť zajtra pre istotu na krv....lebo že keď jej tak opuchla ručička....tak by to mohla byť alergická reakcia...tak aby to nabudúce horšie neskončilo

pohodacka
19. sep 2012

@crazybabenka áno,áno,radšej treba zistiť,či nemá alergiu..ja som tiež alerg.a v rámci toho mám štipace spuchnuté jak..ono je to nebezpečné keby ju nebodaj štipla napr na jazyk,alebo tak,opuchlo by jej to vnútri a ...no nebudem ani privilávať takéto scenáre..to už sú krajné prípady..držíme palce..

buba78
19. sep 2012

@crazybabenka presne som to tak myslela,aby mala zaznacene,ze mala taku reakciu a radsej mat pri sebe ako ja v penazenke pohotovostny balicek.......

crazybabenka
autor
20. sep 2012

@buba78 a čo máš v pohotovostnom balíčku?

pohodacka
20. sep 2012

@buba78 no pohotovostný balíček aj mna zaujíma 😉
@crazybabenka krvička zobratá?

Baby moje,dnes robím riadny test 😀
Nelka od narodenia používa plienky pampers active baby,ale kámoška ma presviedča,že oveľa viac sucha vedia udržať obyčajné,lacné toujours al.ako sa to píše ,proste z lídla za 8,90 €.
Jedná vec je istá,že nie všetko z reklamy a najdrahšie je aj najvalitnejšie,druhá,že Nelka má niekedy ráno po celej noci pampersku,kt.od cikania váži hádam 5 kg
Ale aby som im len nekrivdila,podĺa mňa sú zase také najohybnejsšie,také jemné proste,teraz som bola kúpiť v lídli tie,dala som jej teraz na spanie a také tvrdé,papierové sa mi zdajú keď to porovnám..no uvidíme aká bude savosť 😉

crazybabenka
autor
20. sep 2012

@pohodacka zobratá....modrina cez celú ručičku a ručala viac ako keď ju ďobla osa ☹ výsledky nám zavolajú
tie lídlovské poznám....sú dobré....ale neviem prečo....vždy sa vrátime k pamperskám.....teda cez deň látkujeme....v noci pamperska

sliver
20. sep 2012

aj kamoška používa lídlovské a nedá na ne dopustiť (pri oboch deťoch - 2r. a 8m) ja som ich ešte nemala
látkujem a ked idem na návštevu tak mám z DMky jednorazovky
ono su tie pampersky také najjemnšie ale vždy si hovorím ked tie lacnejšie nikomu neuškodili a používa ich kooopec tak prečo najdrahšie...
ináč u nás ked je akcia v Lidli tak odtial ludia odchádzaju so 6 balíkmi a viac...

pohodacka
20. sep 2012

@crazybabenka chúďa moje,viem si predtstaviť,naša by ručala tiež,raz na tej detskej endokrinológii čo jej brali..no to bol horor.Koncom augusta sme tam mali ísť na kontrolu,radšej ani nejdem,keď si predstvaím zase krv brať.Veď hľuzka jej vtedy hneď zmizla..
@sliver..no možno "na staré kolená" prejdeme na lídlovské 🙂

pohodacka
20. sep 2012

A ozaj baby,vy ešte robíte jedenie pre malé zvlášť?Lebo ja vôbec,včera som jej normálne dala guláš a tak jedla,že som nechápala.Ešte si pýtala,no ale klasika kým som zohriala,tak už nechcela..ale svoj tanier zjedla komplet.Už sa pekne rozjedla.Dnes len také ľahšie zase,ryžu a dusím kuracie stehná,nech si oddýchne po tom guláši,ale normálne dávam bujón,vegetu,proste všetko..tak zase nehovorím,že klobásku a slaninku 😀

sliver
20. sep 2012

@pohodacka - podla mna isto môžeš vklude variť... ved ja dávam malej to čo nám... včera mala dokonca cestoviny so syrom cottage 😀 lebo my to fest radi 😀 tak nech si zvyká 😀
ináč kamoška bola u svojej dr. na poradni a v 8 mesiaci jej povedali že už môže pomali jesť to čo oni tak jej dieťa je o tri mesiace mladšie od mojej a už dávno jedáva všetko ako keby nič....