icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
20. sep 2012

@crazybabenka moja to Ti da alergolog...myslim hydrokortizon a syntophylin.....mne by sa nechcelo latkovat
@pohodacka mna nik nepresvedci o inych.tiez som sa dala nahovorit z tesca a z lidla,ze su ako pampers.....hovno....pampers su najtensie co mi potrebujeme,aby sme navliekli nohavice prislusnej velkosti......a fakt su jemne a makke a nie tvrde a vyplnene bunicitou vatou........a este aj pampers trosku vonaju a ostatne mi tak smrdeli,ze ma nadrapovalo...a kamoske sa maly tak vyhodil z lidlackych....ja jej varim od 11mesiacov ako pre nas......my celkovo menej solime a korenime......staci nam to,ale ked pride mamina hned ci nemame na sol

sliver
21. sep 2012

ahojte kočeny, aké UM používate? a ak už nepoužívate tak dokedy ste dávali?

pohodacka
21. sep 2012

@sliver už si odstavila úplne?

sliver
21. sep 2012

@pohodacka - nie, stále plánujem 😀 😀 😀 len to už plánujem asi dva mesiace....

pohodacka
21. sep 2012

@sliver ja si to teda pri apetíte mojej dcérušky a hlavne v noci neviem predstaviť 🙂 ,ale na druhej strane mi to vyhovuje a veľa krát ma to aj zachránilo..ona síce ani veľmi nepapá,ale si len dudluje a tak zaspáva..keďže od narodenia dudel nemáme-nechcela.

zuzu100
21. sep 2012

Ahojte...mala by som otázocku...ako mám obliect 6 mesacného syna v prechodnom obdobi a potom aj v zime? Co vsetko mám kupit? Musime kazdé ráno ist von - dcérku musime odprevaditdo skolky - 20 min. do skolky a 20 min naspat...a to aj ked bude -15 -20 stupnov celzia... teraz je u nás 12C, co máme obliect?

sliver
21. sep 2012

@zuzu100 😉 si zlatá 😉
hned na začiatok ti poviem že aj v tomto sa líšia názory ako asi vo všetkom 😀
na zimu isto dobrý fusak!!! a teraz by som možno tiež kupila nejaký prechodný alebo deku, ja dávam teraz deku ked nechodí lebo sa mi už neoplatí kupovať prechodný fusak lebo na jar už bude bez kočíka tak zopár mesiacov vydrží s dekou... ked ti ešte nechodí tak to nemáš moc náročné, riadne ho obleč a zabambuš v kočíku... horšie to mám napr. ja ked mi krpec už behá a potom je ešte aj veľa v kočíku, ked ju naobliekam ked behá tak potom v kočíku jej je teplo...

vymyslela som včera fintu 😀
doteraz mala detské dečky v kočíku a naprd, skopávala ju a to bolo aj na šnurky priviazaná no naprd... zobrala som velku deku, dala ju naspodok, na nu posadila Soňu a prekryja nou, fest super, má teplo aj zospodu aj zhora... som rada

crazybabenka
autor
21. sep 2012

@sliver my sunar nutradefence.....chcela som už prejsť na normálne mlieko....ale ešte počkáme cez zimu kvôli vitamínom 😀 😀
@zuzu100 hovorí sa...že jednu vrstvu viac ako máš ty.....ja by som dala....bodynko....hrubšiu mikinku....a na to...buď tie vestičky....alebo tenšiu bundičku.....na nožičky pančušky a gaťuše.....a určite deku

buba78
21. sep 2012

@sliver my od roka sunar od 10 mesiacov do teraz.......uz sa chystam prejst na kravske,ale nejako sa bojim

pohodacka
21. sep 2012

@crazybabenka už ste doma?

crazybabenka
autor
23. sep 2012

@pohodacka ešte nie...od zajtra 😉

buba78
23. sep 2012

@crazybabenka super a uz len naplanovat navstevu

buba78
23. sep 2012

baby dala som nove fotky

crazybabenka
autor
24. sep 2012

@buba78 veru veru....tešíme sa 😀 len ešte upratať treba 😀 😀 😀 😀 😀

sliver
24. sep 2012

@crazybabenka - nedrží nám bordúra ☹ ☹ ☹
normálne nechápem, ten istý druh ako tá predtým... prvú som nalepila a drží úplne v poho a v sobotu sme nalepili tu čo sme doobjednávali lebo sme mali málo a vôbec nedrží, ráno prídem do detskej a z bokov odlepená 😒
ide ma prcnúť, budem ju musieť prilepiť lepidlom na tapety, hlavná vec že som si priplatila aby som mala samolepiacu a naprd, keby som vedela mohla som kúpim obyč a lepiť sama....

crazybabenka
autor
24. sep 2012

@sliver ježkovi voči ani nestraš.....ja som mala včera tiež trošku na jednej strane koniec odškerený.....ale teraz pekne drží....no hádam bude držať

sliver
24. sep 2012

@crazybabenka - ja ju pritláčam stále ale to počuť že nedrží, tak ako keby šuchorila, cítim ked ju pritláčam že ju prilepujem, tu predtým chodím po nej prstom a nic, drží...
idem ma poraziť z toho, neviem v čom to je, či bola stará alebo čo že ten lep nie je OK

crazybabenka
autor
25. sep 2012

@sliver neviem....možno záleží aj od povrchu....čím hladší....tým lepšie

crazybabenka
autor
25. sep 2012

tak baby ....prvá noc v novej posteli bola v pohodke.....zaspávanie trošku horšie...ale spala lepšie ako ja.... 😀

buba78
25. sep 2012

@crazybabenka to tak bolo aj u nas.....a mate zabranu na celu postel?............spala sama v izbe?.....daj foto izbicky......my dva mesiace spime v posteli a od nedele uz dva krat spadla z postele....neviem co tam dam a to jej nechavam odostretu zaluziu,aby mala svetlo

crazybabenka
autor
25. sep 2012

@buba78 máme zábranu skoro cez celú posteľ.....pofotím keď upracem 😀 😀 😀 spala sama....resp. delí nás len ten predel izby....takže je "stále s nami"

pohodacka
25. sep 2012

@crazybabenka zááávidímmm spánok.U nás sa ale dva týždne spí hrozne,každú chvíľku je hore,mrnčí,musím dať cici,potom sa ukľudní..som zvedavá do kedy to takto bude ☹

crazybabenka
autor
25. sep 2012

@pohodacka u nás to tak bolo celý čas ako sme boli u svokrovcov a vstávala o 5,30-6,00

pohodacka
25. sep 2012

@crazybabenka ona si zase pospí,aj dnes ,skoro do pól 9,ledva som potom stíhala variť a poštu..ale tá noc otras,ja neviem či tie očné stále,ale veď už ich má vonku,tak ja neviem čo sústavne mrnčí.Cez deň je v pohode,aj jesť jej chutí,všetko ok,len tie noci hrúza..

crazybabenka
autor
25. sep 2012

@pohodacka tak potom už len vydržať 😒

sliver
25. sep 2012

@crazybabenka - no ale chápeš že na dvoch stenách tá stará bordura drží v poho a len tá nová čo sme dokupili nedrží vobec, dnes som prišla zvonka a pol steny odlepenej...
parádička že už spinká vo svojom, ja si neviem vynachváliť, ona spí lepšie a ja taktiež... konečne mám trošku život aj s mm 😉

crazybabenka
autor
25. sep 2012

@sliver to naozaj bude tým lepom....ja som skúšala po našej prejsť...tiež to tak "puká a šuští" ale chvála bohu klop klop 😀 drží

crazybabenka
autor
27. sep 2012

bambulky čo nové....len len upratuje a upratujem....a stále je tu bordel ako v tanku

pohodacka
27. sep 2012

@crazybabenka to ti verím,to je na nervy také prerábky..ale potom tá radosť keď je už všetko pekne upravené 😉
U nás všetko po starom,v noci ,teda ráno naše dieťa vstalo o pól 4,hodinu a pol si tu kecala,nikto si ju nevšímal,tak zaspala 🙂
potom spala až do pol 10,ja už som makala v kuchyni.Som myslela,že už hádam ani nepôjde cez obed,ae práve zaspala,tak sa idem naládovať rybou-som zvedavá či jej bude chutiť,naposledy jej nejak extra nebrala.

a ozaj,aj u vás tak fučí?Bože celú noc to tu trieskalo jak koniec sveta keby ide 😀
@janemari a ty úplne,ale že úplne serinkášna nás?Ako sa máte,Laurinka už čo bľaboce?

sliver
27. sep 2012

@crazybabenka - nezávidím....
na tej fotke na FB čo má tatíno maju na chrbte, tak on tam čo robí? nejak som to nepochopila z tej fotky, to tam je nejaký karton či čo tam montuje?
ja som bola včera out celý den, dnes s Lubkou doobeda, fajne fajne 😉 poobede klasika budeme tu von na ihrisku a zajtra idem k rodičom a prídem až v nedelu večer...
@janemari - jojo už tu vobec nechodíš.... ☹ ☹ ☹

kočeny a čo to stretko, zišlo z toho?