Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka moja zlatá,skoré vyzdravenia všetkým..črevná je hnusná pliaga 😠 .Paulínka zlatá,starosltlivá,ja tiež milujem keď tak niečo prinesie..včera kvacla jogurt na vankúš a rozbehla sa,prišla z kuchyne s utierkou a velice to utrela..mmm sa išiel pošť..ť a ja nervy,že mi zašpinila čistú utierku,ale tak bola zlatá.Rýchlo sa uzdravte!!
@sliver,ja mám tiež stále fusák a nehodlám predať,práve naopak,určite využijem,s kočíkom ešte behýám pomerne často,mám ten,čo da spodok dá celý odzipsovať,takže keď aj akokoľvek vyrastie,bude v ńom sedieť a ešte prikryjem dekou..ve´d zima býva hnusná..a ona keď bude sedieť v kočiari a nehýbať sa,bude jej ešte viac,tak budem mať istotu,že sedí v teplom a ešte ju dekou zakryjem.Tiež netrávi v kočíku hodiny,ale ak prejdeme do obcodu,do mesta,alebo ak sme aj s mm na výlete a prechádzame sa..určite sa fusak zíde..som rada,že som nepredala.
@crazybabenka @pohodacka
tak nepredám ešte 😉
zuzi skoré uzdravenie!
jaj baby....skoro som zomrela s toho môjho kvietku.....na obed som jej a mne varila len suché zemiaky...volám ju papať ...dobehla ako víchor....asi bola hladná.....pozerá na mňa ...na tanierik....potom zase na mňa.....a len mi zapíli...."mami šápka? beee mäso....a buchla pästičkou do stola....som nevedela kde je sever :D (pre vysvetlenie....zemiaky sú na Liptove švápka :D)
@sliver ja to idem tuto zimu praktizovat,lebo sme mali fusak od sestry a teraz ho potrebuje......
@crazybabenka moja to je teda riadna katastrofa........my sme uz ok....prave dnes mi volala kamoska,ze vracala celu noc....nech nas to obchadza...rychlo nech ste ok
@buba78 na malej keby nemala riedke v plienke.....tak chvála bohu nič nevidieť....ale ja som jak keby ma bili ☹
@crazybabenka no čo,ako vám je rodinka?Ono to väčšinou trvá 24 hodín,tak dúfam,že je lepšie..
@pohodacka ďakujem, že na nás myslíš.....tatino a Palka v pohode....teda...Pauluš ešte dnes nekakošila.....len ja som stále na figu
@crazybabenka chú´da moje..to je otras,radšej tri angíny ako tú hnusnú črevnú:(
Daj si smectu či ako sa to volá a probiotiká ..
@pohodacka dala som si....len smecta skôr "brzdí" riedke prehánky búrkovej tendencie....a mňa len stále naťahuje na vracanie....keby mi neprišla včera, aby mi ľúto nebolo do toho všetkého mrcha....tak mm je presvedčený, že som tehu
@crazybabenka to by bol ten lepší prípad,čo ? 😉
Ja som tento mesiac,už normálne myslela,ms mi meškala presne mesiac aj dva dni..už som si namýšľala,že mi je zle..nemala som odvahu testovať..mm sa len smial,že Neluška bude mať brata ochrancu,reku nie ,ja ešte nechcem..ke´d vidím maminku s kočíkom a malulinkým bábom,tak straaaaašne chcem,som hotová z neho..potom si to spätne vrátim,tie prebdené noci,koliky,náreky,proste teraz to už je také lepšie,vie povedať ,že chce piť,papať,že bolí,proste už je radny parťák🙂
veľa krát sa strašne pobavíme ke´d niečo povie,urobí..aj ke´d samozrejme aj ako bábenko sme ju milovali a malo to aj veľa krásnych stránok,ale teraz si chcem naplno užiť a vychutnať toto rozväzovanie jazyka a tak..verím,že keby tu ležkí malé bábo,nestíham sa jej toľko venovať ako teraz..chcem druhé,ale ešte počkť🙂
@pohodacka ja mám tie isté pocity....jáááj tak by som chcela druhé....ale tie noci...bruškobolenia....fuuu
ešte počkajte kočky... užívajte si princezné... ja to vidím na kamoške, každý den som s nou von a má chlapca 2r5m a dievčatko 8m a je to o dušu.... ako doteraz to nejak zvládala lebo malá nepotrebovala veľa pozornosti, iba spala v kočíku a nepotrebovala ju, no teraz ked sa začína stavať tak nevie čo skôr, samozrejme aj ten chlapček si začal uvedomovať že malá si dožaduje pozornosti a zrazu ju chce aj on... nevie ktorému dieťatku sa má venovať skôr....
ja som tento mesiac mala prvýkrát menzes, presne po dvoch rokoch.... ja idem riešiť opak, čo urobiť aby som tehu nebola...
dnes ma moja princezná pobavila 😀 v predsieni máme zrkadlo a ja sa tam vždy češem ked idem von, dnes sa postavila predo mňa a strašne si upravovala vlasky aj ona, no zlatááááá bola
@sliver veru..chcem si ju užiť naplni,nie len potom na ňu vrčať,nech je ticho,lebo bábo spí at´d,atď..aj ke´d jasné,každé dieťa je dar..ale viem o čom hovoríš..čo sme s nimi boli na dovolenke,tak ony majú jedného 2r +8 mesiacov a druhý 9 mesačný,ktorý sa stavia na nohy,teda potrebuje,aby bola mamina stále pri ňom.Keď mrnčal jeden,začal druhý,je to fakt náročné.Nemám rada,keď mi niekto povie a načo čakáš?kedy druhé,už je čas,nech nie je rozdiel a podobné.To mi príde totálna blbosť.Kde je napísané,že musím mať viac ako jedno dieťa?Že už už musím porodiť čo najskôr..to je podľa mňa blbosť..treba si naplno užiť,nie byť potom nervózna na oboch,keďže keď nebude mrnčať jedno,bude druhé a tak dokola.Veď aj ďalšia kámoška má dve s dvoj ročným rozdielom a hovorí,že niekedy je z toho na prášky..nie som nejaká cicka,nejaká mantaňa,ktorá nezvláda dieťa,len si to dieťa chcem proste čo najviac vychutnať..keď bude jedináčik,tak bude:D
Nebude prvá,ani posledná..svet sa nezrúti 😉
@crazybabenka moja teda by som bola aj ja presdvedcena,ze si tehu
@pohodacka presne aj ja mam taku myslienku...........sestra ma 5 mesacne a hned by som ho zobrala......dnes Olivia u nich sedela na nocniku a pytala si ho na kolena.....ako ho stiskala........a vcera som ho mala na rukach a ona prisla ku mne a smutne povedala MAMI a divala sa na mna.......jasne chcela tiez na ruky....ale osm rada,ze ho toleruje a neodstrkuje,ked ho mam.......veru teraz su deti okolo 1,5 roka riadny partaci
@sliver davaj pozor co robis.....tak kopiruje,ze nechapem ,kde to zobrala a potom si spomeniem,ze ved som to robila ja....juj ako Ti bolo dobre bez menzesu.......co si uz prestala dojcit?......neries antikoncepciu.......ty kokso co by osm dala za to,kebyze otehotniem z fleku
Sonku hnevaju asi zuby, teda prvý krát, doteraz jej všetky vyšli ani som nevedela ako... no druhý deň nie a nie zaspať, včera až o 21,30 zaspala a to doteraz krásne zaspávala o ôsmej, poobede mi tiež nechcela spať až som musela ísť von kočíkom, položila som ju doň a odpadla... včera mala aj hnačku a ruku si pchá pomaly do krku 😒
U nás zase dnes neviem po akom čase normálne šokujúca noc,ale v dobrom 😉
Zaspala už o ôsmej,ešte sa napila ký som ja išla spať,potom som zalahla aj ja a naše dieťa sa zobudilo až nad ránom,zase cucla,spala ďalej do pól 9,jááájtakto som sa už dllllho nevyspala 🙂
@sliver idú jej očné?
ja nemôžem s toho môjho táradielka....na obed som jej spravila....v rámci ešte našej diety.....kuracie prsia na vode a zeleninku..../podobné sme mali včera/.......a ona na mňa pozrie...a že "mami zaše???? bééé :D
@pohodacka - ja netuším ktoré... tie za očnými už má von teda až na jeden, čiže má iba tri... tak neviem či ju hnevá ten štvrtý alebo očné... no je to straaaach... už by mohlo byť potom
večer zaspala na rukách, normálne ked ju dáme do postele tak protestuje, unavená, zvalí sa raz na jednu stranu, potom na druhu a nie a nie zaspať...
teraz zaspala našťastie krásne ako vždy... uvidíme čo bude zase večer 😒
Len nahodou som natrafila na tuto temicku,..a poviem vam, super sa to cita. Stano Tomas (ak je to teda on, o kom tu je rec) je moja rodina. "Nastastie" som jeho skuzby nikdy nepotrebovala, ale verim ze to co robi, robi na najlepsie ako vie. A tym urobil vela zien a parov happy 😀
@slagy áno o ňom je reč 😀
baby moje....ja sa neviem dorevať.....moje dievčatko mi povedalo MAMINKÁAAAAAAAAAAA.....doteraz len mama, mami.....a teraz prišla za mnou...doniesla mi telefón čo zvonil....a že páči halllllllll MAMINKA...... ja sa asi zbláznim 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka - krásna moja malá, šikovná
slzy radosti sú najkrajšie na svete
@crazybabenka ja som stále mama,alebo mami,ale najnovšie čo robí ,to vždy tiež dojme,príde,len tak z ničoho nič a že móóój,nie moja,ale moj a objima ma okolo krku,dá pusu a to isté za tatom a hrá sa ´dalej,,to je strašne zlaté.A tiež sa mi ráta keď si pekne pýta-pocim-prosím,keď aj pozabudne a povie daj toto..tak ju opravím a poviem,dám,ale ako sa pekne vypýta?
Pocíím 🙂 ,jááj zlaté sú tie krpany naše🙂
aj Palka robí moooj....aj postíska pohladká.....prosím ešte nevieme.... 😀
@crazybabenka aj teraz buva,drži ma ako kliešť,lebo som v poloľahu pri nej s tabletom na kolenách..už umieram od hladu,no ale odí´d od nej 😀
@pohodacka je na case,aby som ju naucila povedat prosim..vobec som si to neuvedomila.......ona hovori namiesto tho paci,lebo ked sme jej podali,vzdy sme hned paci a ona si to tak spojila
@crazybabenka ja som mami-ka
@sliver my si odzivame kazdy zub a riadne

@sliver ja by som fusak nepredávala.....ja som malú mala v oteplovákoch a aj vo fusaku....a ak bude taká zima ako min. rok.....tak nie je o čom