Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
Tak rezance s tvarohom neuspeli,pokus aj na sladko aj na slano,čo už ju budem štopať 😖
@sliver no kráááááááááásne 😀 😀 😀 😀 😀 mama sadistka 🙂
@crazybabenka tak to je iná vegetáčka pohoda,klídek 🙂 Inak baby čo si dávať na herpes?
@sliver určite hneď ako cíti to svrbenie....tak nasadiť b-komplex....a ja natieram alpou v ktorej mám aloe vera
@crazybabenka zlatá a pohotová ako vždy 😉 no pýtala sa @janemari
ozi Zuzi 9-11.10. sme u Vás v okolí 😉 ideme s kamošmi a ich detskami na chatu http://www.liptovskadrevenica.sk/ubytovanie.php
@crazybabenka alpou áááá,ja si dávam ked začínam citiť,že sa vyhodí to ružové vajíčko s Oriflame.Ale už to nepotláčam,aby sa nevyhodil,lebo po mojej skúsenosti,že potlačím to a zakrátko sa mi vyhodí viacej a horších,tak nechávam,nech vybehne,len aby mi to rýchlo zmizlo.
@sliver jáj bože...vidíš aká som slepá....stárnem 😀
@crazybabenka - ja asi tiež lebo som pototo dátum 😉 9.-11.11.
@sliver a že by ste ma došli kuk? 😉
@crazybabenka a žeby hej 😉
@crazybabenka my sme tam od 1.11.do 3.11.len to je blbý čas,keˇd sa chodí po hroboch,ale preto sme si dali štvrtok až sobota a v nedelu na hroby.Inokedy tatík nie je volný,maká ešte aj soboty.Ale my sme na Donovaloch,aj ked máme s tými známymi,s kt.ideme tolko plánov,že neviem či stíhame,Vysoké tatry,demanovská jaskyna,Vlkolinec,Tatralandia-ak to bude otvorené..teším sa tam..lebo Zuzi,normálne ti závidím,kde bývaš..minule,ani neviem kde to ukazovali Liptov,bože náááádhera,normálne cez TV som cítila ten čistý vzuch,tie hory,bože až to človeka ukˇludní..krása..to keby prídeš sem,zamorené územie,samé výpary,smrad,nečistoty z okolitých fabrík..ale u vás fakt že KR´ASA!!Ale chystáme sa tam zaseprespať potom,ak budeme chodiť na vaše smery zase sánkovať,tak potom ťa ,resp.Paulušku pozývam na preteky v sánkach 😀 😀 😀 😀
@sliver uááááááááááu,milujem takéto chaty,perfektnééééééééééééééééééé.
@pohodacka no vidíš ....tak ma dojdi kuk 😉
@crazybabenka no,ak by sme stíhali,tak ja by som aj teraz čo ideme,len no,ked asi budete po hroboch.To je taký termín..a ešte aj taká rýchlovka...vo štvrtok prídeme,ubytovať sa,porozhliadať,o chvílu večer,piatok celý den výletovať a v sobotu o 10 doobeda už musíme vyrážať,dovtedy treba vypratať apartmán,takže dosť narýchlo bude asi všetko,ale lepšie ako nič.
Ale ak tam pôjdeme sánkovať,tato povedal,že nebudeme behať ako minulý rok 2,5 hodiny tak,2,5 naspäť ako blbí,že tamm minimálne víkend zostaneme.To už len tak bez výletov,čisto sánkovať,vyblázniť a prespať..to už by som bola za stretko veˇlmi rada 😉
@pohodacka my "hroby" vybavíme raz dva.....tu dookola pobeháme rýchlo....potom na otočku dole do Hodruši....a je pokoj....radšej využijeme víkendík na výletík
@crazybabenka a ako je u Vás?Tu už je o chvílu na zimnú bundu,to k vám na ten víkend už môžem minimálne Nelke zobraž zimnú bundu a baranicu,či?
som vám zabudla napísať....včera nám volala doktorka výsledky s krvičky čo nás uštipla tá osa sú čisté....žiadna alergia 😉
@pohodacka chladno....auto máme v tieni....a ešte je na ňom stále mráz.....aj keď sa má na budúci týždeň otepliť a v noci nemá mrznúť ale neviem.....ja už dávam Palke zimnú bundu
@crazybabenka super,chválabohu,že nie je alergická 😉 😉
@sliver dávam prechodnú..ale ona je taká zvláštna..páperová,ale pritom vnútro také tenké..ja som ju ani nechcela kupovať.bola na prechodnú strašne drahá,dokonca o dosť ako zimná...len mm sa zamiloval ke´d ju zbadal a predavačka nás presviedčala,že ona drží teplo.Tak kúpil.A neverila by som kým som nevyskúšala,ruky má Neluša ako ˇlad a vyzlečiiem ju z nej a chrbát mokrý,aj body,tričko,úplne teplé telo..tak to je asi nejaká zázračná prechodná čo má nejaké vykurovanie prilepené 😀 😀 😀 😀
Zimnú má na takú tuhú zimu,takú kabátovú až pod kolená,tak ešte počkám do snehu.
No baby,spievankovo parááááda,úplne iné ko pred rokom,vtedy bol Nelka nervózna,nevydržala,teraz?Spievala,tancovala,keď spievali ...za ním skáču opice,drzé sú jak ploštice..tak si začl buchť po hlvičke,sama od seba,zapamatala si to z DVD čka,taká bola zlatá,chcela ísť tancovať na pódium,mm aj cchcel,že ju dá,ale bála som sa,bolo tm už vela starších detičiek,aby ju nezhodili alebo čo.Ale super,fakt,tá hodinka tak ušla,normálne som aj ja hopsla 😀 😀

@pohodacka - vychválila ju, že vôbec nebýva chorá... výška neviem, to ju nemeraju ale váha 10,7kg