icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
12. okt 2012

@pohodacka - parádička, iba slepo závidím 😒
my sme mali naplánovaný koncert v ZA a zase sa nedohodli tak je zrušený ☹ oni u nás asi nebudú 😒

pohodacka
12. okt 2012

@sliver hej?bože,to nevedia tým deťom spraviť radosť?☹ veď tie normálne pistali,tak sa strašne tesili..neboj,urcite raz pridu,alebo aspon nikam do okolia

sliver
13. okt 2012

@pohodacka - a o mesiac idete zase?

pohodacka
13. okt 2012

@sliver noo,neviem ako rozhodne zvyšok partie,ale predpokladám,že 99% hej 😀

crazybabenka
autor
13. okt 2012

babule moje....aby ste ma nehľadali .....včera v noci mi zomrel starký....tak máme behačky.....nakuknem ale nestíham

pohodacka
13. okt 2012

@crazybabenka úprimnú sústrasť celej rodinke Zuzi ☹

buba78
13. okt 2012

@lenrom krasne dievcatko..vsetko naj...pekne od Teba,ze si sa ozvala

buba78
13. okt 2012

@crazybabenka uprimnu sustrast

buba78
13. okt 2012

baby mala isla doobeda k babke a dedkovi na cely den a uvidi sa ci bude chciet spat....rozlucka bola s malym placom.......predstavte si, ze babke zaspala v pohode.....ja som prisla zo stretka o 21h a neviem ci zaspim........naposledy som bola bez nej ,ked som bola v nemocnici......rano hned makam po nu

pohodacka
13. okt 2012

@buba78 fúúha,tak to je iný úspech,že nespí doma..to j môžem len snívať.

Baby,odkiaľ a aké máte pre krpane zimné topky?Ja mám pre Nelku síce dvoje čižmy,ale to sú tak n suchú zimu,lebo jedny sú chlpaté,druhé semišový povrch.Ja zoháňam klasické snehule s tým gumeným predkom..bože už sme obehli snáď všetko..síce kadejaké pekné čižmičky,ale ja potrebujem do ridnehu snehu snehule..ešte zajtra posledná záchrana tí naši známi mjú baťu predajňu,inak už neviem..to je des..

crazybabenka
autor
14. okt 2012

@pohodacka
@buba78 Ďakujem baby
@pohodacka v deichmane sme kúpili....majú aj snehulky....aj také nepremokavé čo udržia neviem aký vodný stĺpec 😉

crazybabenka
autor
14. okt 2012

@lenrom jeee krásna babulka....všetko najlepšie prajeme

buba78
14. okt 2012

@pohodacka myslis si,ze Tvoja nebude sama u rodicov a opak.......neboj lepilo mi celyy den co bude..........zaspala osm o 22h a zobudila sa o 5h..uz som nemohla spat a zrazu ma budi muz o pol deviatej,ze uz je tolko.....tak som potom zaspala

pohodacka
14. okt 2012

@buba78 viem,že bude raz,ale keďže v noci cecká ešte niekoľko krát,tak tak skoro určite nie..
Včera nás známi volali do Zvolena na Gotta.On je super,vraj robí úžasnú atmosféru,šou..že si oddýchneme,vypneme..malá by išla bbke..nedali sme,ja by som z Gotta nemala nič nech by robil čokolvek.Myslela by som len na ňu,či neplače,či je všetko ok..to by nebolo odreagovanie,ale stres..mm tak isto,ani počuť o tom,že by niekam mala ísť okrem nášho domu 😀 ..sme proste takí,nemôžem za to,už som milión krát počula,to nerobíš dobre,musí i zvykať a blá blá blá..nič nemusí!!!!Keď budem vidieť,že sa prehrá bezo mňa,budem mať istotu,že je v pohode,aby som v tej pohode mohla byť aj ja,potom ju dám.Švgriná mala s malou to isté,začala ju dávať až mesiac pred školkou k babke,na hodinku,potom dve a tak..potom celý deň..malá je v školke njlepšia,najodvážnejšia,ostatné deti ukludnuje,aby neplakali..Každé dieťa je iné..ja ako jej mama najlepšie budwem vidieť,že je čas 🙂
@crazybabenka včera som bola v NR v Deichmane,len som nejak nezohnala.Pôjdem to tam ešte raz preskenovať,diki za radu 😉

sliver
14. okt 2012

@crazybabenka 😒 úprimnú sústrasť 😒

sliver
14. okt 2012

takže som sa konečne dočkala
Sonka dnes ráno objavila slovíčko MAMA...
ešte počkať aby ho adresovala aj mne 😉 lebo dnes celý deň dookola vkuse opakuje mamamammamamama... hádam si čoskoro uvedomí čo to slovíčko znamena 😉
ako také udžavotané dieťa som ešte nevidela len džavoce stále niečo od veci... no keď sa jej jazyk rozviaže správnym smerom tak to bude "pohroma" 😀 😀 😀

sliver
14. okt 2012

@pohodacka - neponáhlaj sa nikam... mamička vždy vie čo je NAJ
mňa sa kamoška pýta na veľa vecí (kedy začať prikrmovať, akú obuv dávať a kedy...) a ja jej vždy len poviem urob to ako ty cítiš, lebo je 1000 ludí a 1000 názorov... maminka vždy cíti podľa seba čo je najlepšie a ked je aj maminka spokojná tak aj dieťatko je kludnejšie

sliver
14. okt 2012

ozi už pozeráte darčeky na vianoce?
ja som už začala 😀

pohodacka
14. okt 2012

@sliver presne tak..no vidíš,super,šikulka,neboj ,o chvíľku ťa už bude z toho aj hlava bolieť 😀 😀 mama toto,mama tamto..ale jasné,že v dobrom,je to milé a nič krajšie nie je..Bože darčeky 😨 ja nemá nič..

lenrom
14. okt 2012

Dakujeme za priania 🙂

sliver
14. okt 2012

@pohodacka - ved ani ja nemám ešte nič ale už začínam uvažovať a plánovať, teda kukať na nete 😉
asi ešte nejdem kupovať lebo by som to nevydržala jej to nedať...

crazybabenka
autor
14. okt 2012

@pohodacka vieš čo...u nás mali pekné....také "pogumované" dole....a hore pekná kožušinka.....len už nemali naše číslo....tak sme kúpili....také čo sú teraz v aktuálnom letáku....ale povedala nám....že v pondelok im príde nový tovar tak máme prísť pozrieť

pohodacka
14. okt 2012

@crazybabenka jééj,no ty si zlato,ďakujem,musím to tento týždeň už poriešiť 😉

sliver
14. okt 2012

@crazybabenka - kráááásne sú tie čižmičky čo si kupila
normálne začínam zvažovať druhé boty pre nu ;)
ja som kupila tieto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12493205&tab=0 ale teraz som začala rozmýšlať či nám budú stačiť jedny....
budú nám stačiť jedny čižmy na zimu?

buba78
14. okt 2012

@pohodacka nasa sa doteraz nehra sama.......stale ma doma strazi.....a ked je s muzom vraj je v pohode a ked pridem ja,uz sa neodlepi.......nemylsim,ze tak skoro sa odlepi......ale osm rada,ze tam bola v pohode....keby sme nevyskusali,nevedeli by sme.........a hlavne,ze mam na rodicov 100% spolah...takze neboj sa...kamoska dojci uz 2 roky malu...po 15mesiacoch isla do porodnice a 5 dni mala bola s otcom a prezila bez cici......ona si myslela,ze urcite bude cele dni plakat a ked sa vratila pokracuje v dojceni dvoch deti doteraz....je to zazrak ako dieta vie vycitit,ked to nejde.......ked si spomeniem ako ma mala v noci vydierala...skoro kazde dve hodiny na cicke a teraz jej staci raz flasa mlieka 180ml alebo trosku caju

buba78
14. okt 2012

@sliver pekne...takze verna protetike
@crazybabenka my sme mali minulu zimu tie druhe,ale v hnedom...tym,ze mi nechodila,neviem preco mala studene nohy....teraz ich mame tiez po sestrinej a druhe take snehule z tesca

pohodacka
14. okt 2012

@sliver
@crazybabenka kráásne sú obidvoje botky..jáj,no naše dieťa má troje čižmy a ja stres či stačia 😀
Veď keď bude riadne snehu,premoknú,ja viem,že sú nepremokavé,ale pri dieťati človek nikdy nevie 😀 😀
Podľa mňa aspon dvoje..

sliver
14. okt 2012

@pohodacka - no mne mm hovoril že isto dvoje že ked premoknú a ja som mu nato povedala že ich dám uschnúť 😀 ale teraz mám chrobáka v hlave 😉 asi kúpim ešte jedny nejaké obyč....

@buba78 - však ma poznáš 😉
ozi teraz máš volno v práci? nepôjdeme von streda, štvrtok alebo piatok? kedy ti to vyhovuje?

pohodacka
14. okt 2012