Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
Od včera teplotkujeme - vcera vecer do 37,8...teraz už 38...dala som mu Panadol....
No,tak sa pridávame..asi budeme prvý krát chorí:(
Nelka má riaadny soplík,kýcha..uvidím ako sa to do zajtra vyvinie,podla toho pôjdem k dr.
Ešte som aj bez netu,Neluša ho dala na "poriadok",tak je v oprave..tak len takto sem behnem,keď mi tato požičia svoj.
tak som s5....včera sme si poplakali....akurát včera by mala naša Neluša 4 roky....ako ten čas letí....teraz nás stráži z neba 😔
@sliver akurát som našla tú našu kuchynku....čo vydáva zvuky http://www.mall.sk/detske-kuchynky/alltoys-moje...
@crazybabenka a presne tuto máte?
ja ešte stále netuším ktorú kúpim 😒 na nete som tiež kukala a je ich velaaaaaaaaaaa
keby boli len dve tak by to bolo jednoduché, takto neviem 😒
@sliver áno prese túto.....však uvidíš keď prídeš 😉 malú najviac bavia tie zvuky čo to vydáva
@crazybabenka - 😒 a ja by som najradšej bez zvukov 😀
@sliver to tak bubloce ako keď sa voda varí....alebo keď sa vysmáža.....zase to nereve na celý byt 😀 😀 😀 😀
@pohodacka no teda.....malá bude hackerka alebo IT frajerka 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka noo,tatik sa na nás chvílku hneval,že troj mesačný tablet,že si pekne vážim veci ked jej to dám na hranie.. ☹
ale už sa nehnevá,ved Nelka môže všetko 😉
😒 uz treti den teplotkujeme - cely den do 38, pred 20 min 38,3 - uz som dalej necakala dala som mu Panadol...dufam ze rychlejsie zaberá ako vcera...zajtra ráno ideme este raz ku Dr....Dnes vecer aj dcérka má 37,8 😒
@zuzu100 fúúú rýchle uzdravenie
@pohodacka my sme teraz v tescu malej kúpili ten detský notebook....ale 0 bodov.....stále keď tatino pracuje na svojom notebooku tak Pauluš je na ňom nalepená....resp. dotiahne tašku do obývačky, aby jej ho pustil
Ahojte...boli sme u Dr...hrdlo trošku červené...aj dnes urobila CRP, hodnota v norme...povedala ze je to viroza, nedostali sme na to nic 😒 ze vraj ani zubky este nechcu von...
@zuzu100 ja by som dala preventívne cebion multi...na zvýšenie imunity

alebo tieto,?? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=15042458&tab=3