icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
15. okt 2012

@pohodacka - tie prvé su najkrajšie 😉

buba78
15. okt 2012

@pohodacka tak tie snehule su prekrasne..zase ma provokujes?

pohodacka
15. okt 2012

@buba78
@sliver nooo,kráásne sú,mne sa najviac pozdávajú tie bielo ružové,lebo Nelka má ružovú cyklam.vetrovku,tak by ladila 😀

zuzu100
16. okt 2012

Od včera teplotkujeme - vcera vecer do 37,8...teraz už 38...dala som mu Panadol....

buba78
16. okt 2012

@zuzu100 skore uzdravenie...je vela viroz

sliver
16. okt 2012

@zuzu100 - neboj možno to nebude nič hrozné
isto to skoro prejde
držím prsty!!!

zuzu100
16. okt 2012

@buba78
@sliver dufam ze iba od zubky má tu teplotu...Panadol nezaberá 😒 este stále 38 C...

pohodacka
16. okt 2012

No,tak sa pridávame..asi budeme prvý krát chorí:(
Nelka má riaadny soplík,kýcha..uvidím ako sa to do zajtra vyvinie,podla toho pôjdem k dr.
Ešte som aj bez netu,Neluša ho dala na "poriadok",tak je v oprave..tak len takto sem behnem,keď mi tato požičia svoj.

sliver
17. okt 2012

@pohodacka - držkajte sa, možno to bude len taká mierna nádcha...

crazybabenka
autor
17. okt 2012

tak som s5....včera sme si poplakali....akurát včera by mala naša Neluša 4 roky....ako ten čas letí....teraz nás stráži z neba 😔

crazybabenka
autor
17. okt 2012

@sliver akurát som našla tú našu kuchynku....čo vydáva zvuky http://www.mall.sk/detske-kuchynky/alltoys-moje...

sliver
17. okt 2012

@crazybabenka a presne tuto máte?
ja ešte stále netuším ktorú kúpim 😒 na nete som tiež kukala a je ich velaaaaaaaaaaa
keby boli len dve tak by to bolo jednoduché, takto neviem 😒

crazybabenka
autor
17. okt 2012

@sliver áno prese túto.....však uvidíš keď prídeš 😉 malú najviac bavia tie zvuky čo to vydáva

buba78
17. okt 2012

@pohodacka drzte sa ...ako dnes? sikovnica je v uradovani s pc

sliver
17. okt 2012

@crazybabenka - 😒 a ja by som najradšej bez zvukov 😀

pohodacka
17. okt 2012

@sliver
@buba78 ´dakujem babule..dnes tak rovnako,myslím,že je to len nejaká nádcha..len soplík,zatiaľ bez teploty,bez kašla..veľa detičiek vraj má teraz soplík.Tak hádam to nebude choroba.No to veru je expert,už drhý pc pokazila 😖
Tatík zlatý mi našťastie zabezpečil dočasný,tak fičím 🙂

crazybabenka
autor
17. okt 2012

@sliver to tak bubloce ako keď sa voda varí....alebo keď sa vysmáža.....zase to nereve na celý byt 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
17. okt 2012

@pohodacka no teda.....malá bude hackerka alebo IT frajerka 😀 😀 😀 😀

pohodacka
17. okt 2012

@crazybabenka noo,tatik sa na nás chvílku hneval,že troj mesačný tablet,že si pekne vážim veci ked jej to dám na hranie.. ☹
ale už sa nehnevá,ved Nelka môže všetko 😉

zuzu100
17. okt 2012

😒 uz treti den teplotkujeme - cely den do 38, pred 20 min 38,3 - uz som dalej necakala dala som mu Panadol...dufam ze rychlejsie zaberá ako vcera...zajtra ráno ideme este raz ku Dr....Dnes vecer aj dcérka má 37,8 😒

buba78
17. okt 2012

@zuzu100 3 dni teploty nad 38 mozu byt pri viroze,ale ak este o den viac je to bakteria....nech doktorka urobi CRP z prsta a odhali ci je zapal alebo virus

zuzu100
17. okt 2012

@buba78 vcera urobila CRP - 7,3.....ale chcem aby to zajtra urobila este raz....máme zobrat zo sebou aj moc...

buba78
17. okt 2012

@zuzu100 za par hodin sa CRP moze zvysit...jasne moc je velmi dolezity

crazybabenka
autor
18. okt 2012

@zuzu100 fúúú rýchle uzdravenie

crazybabenka
autor
18. okt 2012

@pohodacka my sme teraz v tescu malej kúpili ten detský notebook....ale 0 bodov.....stále keď tatino pracuje na svojom notebooku tak Pauluš je na ňom nalepená....resp. dotiahne tašku do obývačky, aby jej ho pustil

zuzu100
18. okt 2012

Ahojte...boli sme u Dr...hrdlo trošku červené...aj dnes urobila CRP, hodnota v norme...povedala ze je to viroza, nedostali sme na to nic 😒 ze vraj ani zubky este nechcu von...

crazybabenka
autor
18. okt 2012

@zuzu100 ja by som dala preventívne cebion multi...na zvýšenie imunity

sliver
18. okt 2012

@zuzu100 - aj ja by som nejaké vitamínky dala na imunitu...