icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
14. okt 2012
sliver
15. okt 2012

@pohodacka - tie prvé su najkrajšie 😉

buba78
15. okt 2012

@pohodacka tak tie snehule su prekrasne..zase ma provokujes?

pohodacka
15. okt 2012

@buba78
@sliver nooo,kráásne sú,mne sa najviac pozdávajú tie bielo ružové,lebo Nelka má ružovú cyklam.vetrovku,tak by ladila 😀

zuzu100
16. okt 2012

Od včera teplotkujeme - vcera vecer do 37,8...teraz už 38...dala som mu Panadol....

buba78
16. okt 2012

@zuzu100 skore uzdravenie...je vela viroz

sliver
16. okt 2012

@zuzu100 - neboj možno to nebude nič hrozné
isto to skoro prejde
držím prsty!!!

zuzu100
16. okt 2012

@buba78
@sliver dufam ze iba od zubky má tu teplotu...Panadol nezaberá 😒 este stále 38 C...

pohodacka
16. okt 2012

No,tak sa pridávame..asi budeme prvý krát chorí:(
Nelka má riaadny soplík,kýcha..uvidím ako sa to do zajtra vyvinie,podla toho pôjdem k dr.
Ešte som aj bez netu,Neluša ho dala na "poriadok",tak je v oprave..tak len takto sem behnem,keď mi tato požičia svoj.

sliver
17. okt 2012

@pohodacka - držkajte sa, možno to bude len taká mierna nádcha...

crazybabenka
autor
17. okt 2012

tak som s5....včera sme si poplakali....akurát včera by mala naša Neluša 4 roky....ako ten čas letí....teraz nás stráži z neba 😔

crazybabenka
autor
17. okt 2012

@sliver akurát som našla tú našu kuchynku....čo vydáva zvuky http://www.mall.sk/detske-kuchynky/alltoys-moje...

sliver
17. okt 2012

@crazybabenka a presne tuto máte?
ja ešte stále netuším ktorú kúpim 😒 na nete som tiež kukala a je ich velaaaaaaaaaaa
keby boli len dve tak by to bolo jednoduché, takto neviem 😒

crazybabenka
autor
17. okt 2012

@sliver áno prese túto.....však uvidíš keď prídeš 😉 malú najviac bavia tie zvuky čo to vydáva

buba78
17. okt 2012

@pohodacka drzte sa ...ako dnes? sikovnica je v uradovani s pc

sliver
17. okt 2012

@crazybabenka - 😒 a ja by som najradšej bez zvukov 😀

pohodacka
17. okt 2012

@sliver
@buba78 ´dakujem babule..dnes tak rovnako,myslím,že je to len nejaká nádcha..len soplík,zatiaľ bez teploty,bez kašla..veľa detičiek vraj má teraz soplík.Tak hádam to nebude choroba.No to veru je expert,už drhý pc pokazila 😖
Tatík zlatý mi našťastie zabezpečil dočasný,tak fičím 🙂

crazybabenka
autor
17. okt 2012

@sliver to tak bubloce ako keď sa voda varí....alebo keď sa vysmáža.....zase to nereve na celý byt 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
17. okt 2012

@pohodacka no teda.....malá bude hackerka alebo IT frajerka 😀 😀 😀 😀

pohodacka
17. okt 2012

@crazybabenka noo,tatik sa na nás chvílku hneval,že troj mesačný tablet,že si pekne vážim veci ked jej to dám na hranie.. ☹
ale už sa nehnevá,ved Nelka môže všetko 😉

zuzu100
17. okt 2012

😒 uz treti den teplotkujeme - cely den do 38, pred 20 min 38,3 - uz som dalej necakala dala som mu Panadol...dufam ze rychlejsie zaberá ako vcera...zajtra ráno ideme este raz ku Dr....Dnes vecer aj dcérka má 37,8 😒

buba78
17. okt 2012

@zuzu100 3 dni teploty nad 38 mozu byt pri viroze,ale ak este o den viac je to bakteria....nech doktorka urobi CRP z prsta a odhali ci je zapal alebo virus

zuzu100
17. okt 2012

@buba78 vcera urobila CRP - 7,3.....ale chcem aby to zajtra urobila este raz....máme zobrat zo sebou aj moc...

buba78
17. okt 2012

@zuzu100 za par hodin sa CRP moze zvysit...jasne moc je velmi dolezity

crazybabenka
autor
18. okt 2012

@zuzu100 fúúú rýchle uzdravenie

crazybabenka
autor
18. okt 2012

@pohodacka my sme teraz v tescu malej kúpili ten detský notebook....ale 0 bodov.....stále keď tatino pracuje na svojom notebooku tak Pauluš je na ňom nalepená....resp. dotiahne tašku do obývačky, aby jej ho pustil

zuzu100
18. okt 2012

Ahojte...boli sme u Dr...hrdlo trošku červené...aj dnes urobila CRP, hodnota v norme...povedala ze je to viroza, nedostali sme na to nic 😒 ze vraj ani zubky este nechcu von...

crazybabenka
autor
18. okt 2012

@zuzu100 ja by som dala preventívne cebion multi...na zvýšenie imunity

sliver
18. okt 2012

@zuzu100 - aj ja by som nejaké vitamínky dala na imunitu...