Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
babule moje....aby ste ma nehľadali .....včera v noci mi zomrel starký....tak máme behačky.....nakuknem ale nestíham
@crazybabenka úprimnú sústrasť celej rodinke Zuzi ☹
@crazybabenka uprimnu sustrast
baby mala isla doobeda k babke a dedkovi na cely den a uvidi sa ci bude chciet spat....rozlucka bola s malym placom.......predstavte si, ze babke zaspala v pohode.....ja som prisla zo stretka o 21h a neviem ci zaspim........naposledy som bola bez nej ,ked som bola v nemocnici......rano hned makam po nu
@buba78 fúúha,tak to je iný úspech,že nespí doma..to j môžem len snívať.
Baby,odkiaľ a aké máte pre krpane zimné topky?Ja mám pre Nelku síce dvoje čižmy,ale to sú tak n suchú zimu,lebo jedny sú chlpaté,druhé semišový povrch.Ja zoháňam klasické snehule s tým gumeným predkom..bože už sme obehli snáď všetko..síce kadejaké pekné čižmičky,ale ja potrebujem do ridnehu snehu snehule..ešte zajtra posledná záchrana tí naši známi mjú baťu predajňu,inak už neviem..to je des..
@lenrom jeee krásna babulka....všetko najlepšie prajeme
@buba78 viem,že bude raz,ale keďže v noci cecká ešte niekoľko krát,tak tak skoro určite nie..
Včera nás známi volali do Zvolena na Gotta.On je super,vraj robí úžasnú atmosféru,šou..že si oddýchneme,vypneme..malá by išla bbke..nedali sme,ja by som z Gotta nemala nič nech by robil čokolvek.Myslela by som len na ňu,či neplače,či je všetko ok..to by nebolo odreagovanie,ale stres..mm tak isto,ani počuť o tom,že by niekam mala ísť okrem nášho domu 😀 ..sme proste takí,nemôžem za to,už som milión krát počula,to nerobíš dobre,musí i zvykať a blá blá blá..nič nemusí!!!!Keď budem vidieť,že sa prehrá bezo mňa,budem mať istotu,že je v pohode,aby som v tej pohode mohla byť aj ja,potom ju dám.Švgriná mala s malou to isté,začala ju dávať až mesiac pred školkou k babke,na hodinku,potom dve a tak..potom celý deň..malá je v školke njlepšia,najodvážnejšia,ostatné deti ukludnuje,aby neplakali..Každé dieťa je iné..ja ako jej mama najlepšie budwem vidieť,že je čas 🙂
@crazybabenka včera som bola v NR v Deichmane,len som nejak nezohnala.Pôjdem to tam ešte raz preskenovať,diki za radu 😉
@crazybabenka 😒 úprimnú sústrasť 😒
takže som sa konečne dočkala
Sonka dnes ráno objavila slovíčko MAMA...
ešte počkať aby ho adresovala aj mne 😉 lebo dnes celý deň dookola vkuse opakuje mamamammamamama... hádam si čoskoro uvedomí čo to slovíčko znamena 😉
ako také udžavotané dieťa som ešte nevidela len džavoce stále niečo od veci... no keď sa jej jazyk rozviaže správnym smerom tak to bude "pohroma" 😀 😀 😀
@pohodacka - neponáhlaj sa nikam... mamička vždy vie čo je NAJ
mňa sa kamoška pýta na veľa vecí (kedy začať prikrmovať, akú obuv dávať a kedy...) a ja jej vždy len poviem urob to ako ty cítiš, lebo je 1000 ludí a 1000 názorov... maminka vždy cíti podľa seba čo je najlepšie a ked je aj maminka spokojná tak aj dieťatko je kludnejšie
ozi už pozeráte darčeky na vianoce?
ja som už začala 😀
Dakujeme za priania 🙂
@pohodacka vieš čo...u nás mali pekné....také "pogumované" dole....a hore pekná kožušinka.....len už nemali naše číslo....tak sme kúpili....také čo sú teraz v aktuálnom letáku....ale povedala nám....že v pondelok im príde nový tovar tak máme prísť pozrieť
@pohodacka http://www.deichmann.com/SK/sk/shop/dievcata/di...
my sme teraz kúpili tieto http://www.deichmann.com/SK/sk/shop/dievcata/di...
@crazybabenka jééj,no ty si zlato,ďakujem,musím to tento týždeň už poriešiť 😉
@crazybabenka - kráááásne sú tie čižmičky čo si kupila
normálne začínam zvažovať druhé boty pre nu ;)
ja som kupila tieto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12493205&tab=0 ale teraz som začala rozmýšlať či nám budú stačiť jedny....
budú nám stačiť jedny čižmy na zimu?
@pohodacka nasa sa doteraz nehra sama.......stale ma doma strazi.....a ked je s muzom vraj je v pohode a ked pridem ja,uz sa neodlepi.......nemylsim,ze tak skoro sa odlepi......ale osm rada,ze tam bola v pohode....keby sme nevyskusali,nevedeli by sme.........a hlavne,ze mam na rodicov 100% spolah...takze neboj sa...kamoska dojci uz 2 roky malu...po 15mesiacoch isla do porodnice a 5 dni mala bola s otcom a prezila bez cici......ona si myslela,ze urcite bude cele dni plakat a ked sa vratila pokracuje v dojceni dvoch deti doteraz....je to zazrak ako dieta vie vycitit,ked to nejde.......ked si spomeniem ako ma mala v noci vydierala...skoro kazde dve hodiny na cicke a teraz jej staci raz flasa mlieka 180ml alebo trosku caju
@sliver pekne...takze verna protetike
@crazybabenka my sme mali minulu zimu tie druhe,ale v hnedom...tym,ze mi nechodila,neviem preco mala studene nohy....teraz ich mame tiez po sestrinej a druhe take snehule z tesca
@sliver
@crazybabenka kráásne sú obidvoje botky..jáj,no naše dieťa má troje čižmy a ja stres či stačia 😀
Veď keď bude riadne snehu,premoknú,ja viem,že sú nepremokavé,ale pri dieťati človek nikdy nevie 😀 😀
Podľa mňa aspon dvoje..
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=15044893&tab=1 jééé,aké miléé,že?

@pohodacka - parádička, iba slepo závidím 😒
my sme mali naplánovaný koncert v ZA a zase sa nedohodli tak je zrušený ☹ oni u nás asi nebudú 😒