Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
Už zabrali,chválabohu aj ked to nieje ešte ok,ale zjavne je to lepšie.
Ahojte baby,tak sme doma,bolo supeer,
@crazybabenka tie vaše hory,no proste paráda...aj v tej krajinke sme boli,krásne..
@sliver nesmúť moja,veď o chvíľku idete aj vy na výlet,nie?A tam tie smery ti dodajú energiu,neboj 😉
Aj som rada,že som vo svojej posteli,aj smutná,lebo bolo perfektne,foto dávam na FB.
@pohodacka no vidíš....a dnes sme tam chceli ísť....ale malá zaspala skôr....tak sme ju nechali spať pri svokre....a išli len s manželíkom sami dvaja rúčka v rúčke 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka a tá fazuľová polievka a tvarohové pirohy,mňaaaaaaaaaaaaaaaam 😀
@pohodacka úžasne tam varia 😀 😀 😀 😀
@pohodacka a páčilo sa tam Nelke? Pauluš to tam zbožňuje 😀 😀 😀
@crazybabenka jasné,v pohode,ale viedla Bešeňová..prvý krát v živote naše dieťa nemrnčalo-za ,mnou al.tatíkom,nahodila koleso,rukávniky a plávala sama vo veľkom bazéne..my máme doma veľkú vaňu,tak sa vždy hrá,učí sa velice plávať..no a konečne to mohla uplatniť 😀 😀 a vrchol šťastia keď ju tatík zobral na tobogán,no ledva sme odtiaľ o šiestej večer vypadli 🙂
@pohodacka - kde ste presne boli? kde dobre varia? nech aj my skočíme 😉
@crazybabenka - my sa musíme ešte dohodnúť 😉
@pohodacka - kráááásne fotky, teraz som ich kukla, Nelinka je iná fešanda, krásne ju obliekaš, fakt klobuk dole... to ja mojej navlečiem stále to isté dokola a aj tak všetko ničí, mne by bolo normálne luto jej obliecť také krásne vecičky...
kde ste boli čo su tam také kadejaké ozruty... ja neviem čo ideme robiť ked má byť škaredo, ideme akurát vymýšlať nejaké výlety, no neviem čo z toho bude....
@sliver ďakujem...ja mám slabosť na také všelijaké vecičky pre detičky..tatík ani nehovorím,niekedy mu šuškám v obchode,že to je drahé,alebo že to nie je nutné a má on veľký strach,hlavne,že je to pekné,čo tam po tom,že to bude malé 😀 😀
Zuzi,my sme boli v apartmáne Kamzík,vyhliadli sme si ho minulý rok,keď sme boli sánkovať,lebo je úúplne pri tom sky parku,z okna vidíš všetko..jedna nevýhoda,ktorá bola teraz..mali sme tretie poschodie,lebo sme chceli byť blízko s tými známymi ..no a to boli podkrovné izby,blbo rieč´šené schody,otras,nie len že som sa bálapo nich chodiť ja,decká to stále lákalo..inak super,absolútne útulné,čisté.Tiež som stresovala týždeň,že čo tam asi tak budeme robiť keď bude stále pršať..vo štvrtok,keď sme išli,lialo celú cestu,samozrejme aj tam,tak sme išli k tým známym doapartmánnu a varili guláš do večera.to sme mali v pláne už doma,keďže sme mali len raňajky.Ušlo to,kecali sme..ˇa čo bolo najlepšie,tri deti sa hrali,ani nemukli,takže sme boli spokojní všetci..v piatok po raňajkách nepršalo,tak sme išli pozrieť habakuky,to sútie ozruty čo si sa pýtala.Je to všetko blízko,v centre Donoval.To neprehliadneš..ony tam robia divadelné predstavenie,ale v zime nie,ale nám stačilo si to len okukať a hlavne bolo veľa trávnatého priestranstva,takže deti sa vyšantili,unavili,šli sme doapartm.,deti dali obedný spánok a po ňom Bešeňová,no raj pre našu Nelušu 🙂 ledva sme ju odtiaľ dostali..stále bola možnosť keď pršalo-harmanecká..demänovská jaskyňa,ale tam ma to mocnelákalo.No a v sobotu po raňajkách Vlkolínec,tam to bolo nádherné,tie staré domčeky,ja to mám veľmi rada,odtiaľ už tá spomínaná Krajinka,paádny obed a domov..ešte sme chceli priplatiť do nedele,ale tatíkovia sú pracovne vyťažení,takže chceli už radšej domov.Zajtra ešte musímena hroby.A ozaj,ešte odporúčam papať-tam sme boli v piatok večerať v hoteli Galileo,také bryndzové halušky som ešte nejedla..celkovo mal ten hotel úroveň..neboj,bude vám super,je tam krásne,už len to prostredie ťa ukľudní..nasneží a ideme zase 😉 idete budúci víkend?
@pohodacka - áno ideme tento piatok do nedele, Krajinku poznám 😉 tam je super a Habakuky som odovzdala info mm tak že si to vygoogli 😉 ja by som sa išla kúpať hned a viem že ten môj vydný živočích by bol úplne happy a ešte máme jenakú možnosť že k ubytovaniu máme 50% zlavu no tí čo idú s nami moc nechcú 😒 lebo majú predčasniatko v 7m (síce teraz už má 5rokov) a neradi chodia na verejné kúpania, dávajú trošku viac bacha na takéto veci lebo on je stále viac náchylný na kadečo.... no hádam vymyslíme niečo 😉 ďakujem za tipy....
@sliver neni zač..len si oddýchni a užite si..ja som dokonca v bešeňovej vyskúšala aj bazén vonku..paráda,ani náznak zimy a to som si myslela,že ma bude neviem ako drklovať od zimy,supeer,železitý bazén..keďže dieťa ma nepotrebovalo,s tatíkom sa bavili vnútri,lebo ju by om von nedala a ja som sa bavklala vonku 🙂
@pohodacka - akurát dnes som hovorila mm žeby som potrebovala dovolenku týždeň 😀 úplne sama, vyspatá a oddýchnutá... no potom mi došlo že by mi bolo hned na druhý deň smutno za malou a mm že čo na druhý deň, ešte v ten deň ale aj tak by som prijala relax 😀
jojo kúpať som sa chodila do turčianskych a tam sme sa kúpali vnutry aj von, snežilo, všetci chodili okolo v kožuchoch a ja s mm vo vode, iná parádička, mne sa to fest páčilo 😉 no ako máme Sonku tak na takéto relax vecičky spolu nemáme čas 😒
@sliver potom by si sa zase nudila keby ti nikto stále nedžavoce pri ušiach 😀
Možno hodinku by ťa to bavilo,ale potom by si ju chcela mať pri sebe..ja tiež už niekedy keď som unavená,by som najradšej spala aspoň pól dňa,ale na to príde tá naša krpaňa,zahlodá niečo a už sa zase smejeme..teraz jej poviem keď vystrája,Nela,chceš dostať:Ona ánooooooo a my a kde??Ona tuto-prehne sa,otrčí zadok a ja reku a čo je toto,kde chceš dostať,ako sa to volá?A ona diť...(riť) 😀 😀 😀 my sa ideme na nej doš.ať keď torobí 😀
@pohodacka presne ako pises...aj nasa v tom veku pritakavala,ze chce dostat a aj ukazala,ale teraz je to uz ine..uz vie co je to a protestuje...
@sliver moja to mame obcas vsetky..to je tym,ze mas stale dookola to iste a bola si zvyknuta kazdy vikend chodit niekam s mm...z vela veci musi clovek upustit...mne stacilo,ze raz doma nespala a bola som hotova...mm hovori,ze konecne mame noc pre seba..to vies,hned som protestovala a rozpravala mu,ze co ked bude v noci plakat....takze chudak zase nic...vobec som sa nevedela odreagovat...a dnes rano sme mali zase budicek...kricala Tato meko...ako som sa potesila,ze on a nie ja...a veru by som prijala,keby sme boli sami a polezali si a zaspominali na stare vikendy v posteli....mm sa ku mne pritulil a to chuda na nas pozeralo ci nam sibe...hned bezala po knizku a musela medzi nas a citat 🙂 ...........su to najkrajsie rana,ked sme vsetci spolu v posteli....
@sliver tuto sobotu...taky maly vlacik s mini skladackami..stale hovori vlacik....mikinku,tielko,tricko,pyzamko,knizku....od babky a dedka tortu a obliecky macka pu a od sestry macka Pu z DM ,knizku a riadiky..budeme varit..mam volno mesiac...idem 13.11 do prace...neozivala som sa,ked ste boli chore..tiez potrebujes oddychovat a mne to rychlo ubehlo...
Pekne,raz vakcína,potom toto ☹
od stredy sme úplne OK, dnes sa jej ústa nezatvorili, vkuse ale vkuse džavotala.... a objavuje sa konečne 4tá stolička po dvoch mesiacoch čakania...
baby idem sa posťažovať lebo ma roztrhá od nervov....
objednávala som malej bábiku pod stromček a ešte podložku na maľovanie... najprv mi pani napísala že má všetko k odberu, vypýtala prachy, zaplatila som a deň nato mi napísala že bábiky sú vypredané že mi pošle prachy naspäť že či chcem ib atu podložku, ja že oki, čo už... písala som iným predávajúcim a fakt ju mali všetky vypredanú... ale načo brala prachy??? potom dva dni nato že ju už môže objednať a o 7 dní mi ju pošle... ja som jej napísala že už som sa aj zmierila s tým že ju mať nebude ale teda oki, že počkám, ona že ked prídu prachy tak objedná, ja že aké prachy ž e ich už isto má, ona že TERAZ skontrolovala účet a akurát prišli (klamstvo - mala ich už dva dni, zamestnanca banky neoklame 😉 ) a že zajtra mi ju pošle, zrazu ju už hned mala, že ZAJTRA??? však ju mala poslať až o 7 dní... ja som to už neriešila, nech je už potom, tak aj urobila, balík dnes prišiel, ja happy že príbeh okolo bábiky končí a prd.... skoro ma roztrhalo, v inzeráte že podložka rozmer 95*80, no mne čuduj sa svete prišla podložka o rozmere 75*75......... ide ma roztrahť od nervov, ako môže niekto takto KLAMAŤ ???
@sliver dobre jej vynadaj ťave blbej a povyhrážaj sa,inšpekciou,právnikom a také veci.Že máš takých ľudí v rodine.To vždy zaberie.Ja sa s takýmito vecami neserem.Náš zákazník,náš pán!!!Minule sme nabehli s mm do replay-u,mm chcel rifle.Dve predavačky mali veeeľmi vážny rozhovor,ledva odzdravili a debatovali ďalej,ani len pohľadom sa námnevenovali.MM potom na jednu zazreaona "Aj vám niečo dám?" a ja že No ďakujeme,ale už ani keby sa mi neviem ako páčilo,tak nechcem.Naučte sa predávať,ak vôjde zákazník,najprv ho obslúžim,potom vykecávam!!!!To si mala vidieť,tá jedna vykoktala ospravedlňujeme sa Vám,tá druhá sa nezmohla ani na slovo.MM sa vonku aj smial,ale že mala som byť jemnejšia,no určite!MŇa to vie vytočiť,keď som v obchode a predavačka buď číta noviny,alebo hodinu vybavuje súkrommné telefóny a ešte sapritom smeje jak pridrbaná,A inak,keďže je to internetový obchod,môžeš do 10 dní vrátiť tovar bez akéhokoľvek udania dôvodu a predávajúcaje povinná ti vrátiť €!!!

@janemari toto je najhorsie pocasie na choroby...nech Vam to rychlo prejde..chudatko