Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@buba78 máme doma 23 také na zips spredu a veru ich ledva obuje a zapnuť ich nezapne vôbec,takže nenositeľné.
@pohodacka ja ked som jej obkreslovala nôžku pred cca 2 mesiacmi mala 13,5cm a nato sme kupili 21 také papučky boli jej kus väčšie a teraz jej trčia palčeky,má ich nadoraz 😖 Strašne jej narástla noha za posledné 2-3 mesiace.Jedny tenisky som jej skúšala 21,5 boli jej veľke a cca o meisac ich ledva obula.
@crazybabenka veru aj ja som zabudla...hlavne,ze bol v taske...mne sa zdalo,ze osm bola hodinu u Vas a to 4hodiny...Paulinka je riadne podarena ako je hrozila...proste si chrani svoje...stavte sa ,ked pojdete do Mt......tu je dnes kao koniec sveta...fuka...neboli sme von,ale spala na balkone,lebo bola mensia uprava v spalni...presuvali sme zastrcku
@buba78 ale naozaj som to nechápala....prvý raz to spravila.....vonku si nechá "aj po hlave skákať" a tu aká dračiča s nej.... 😀 😀 😀 ale aj tak boli najpodarenejšie....keď ležali obe na tej podložke....zlaté babulky naše 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka vobec sa koli tomu netrap..aspon vies,ze si strazi v izbicke co je jej
Čaute babyy,tak konečne aj u nás snežíííí,jak ja to milujeeem,je síce len tak miniatúrne,ale tak je 🙂
MM ma ráno budí,že snežíííí,no už som ani nespala,bože ja som jak decko v tomto 😀 😀 už nech dorobím polievku a ideme von ,aj keď na sánky to ešte nie je,ale tak aspoň očku ulahodiť 😉
u vás ako?Myslím,že sneží všade,či?
@pohodacka tak u nás je to už aj na sánky....len nech sa deti dospia 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka uááááu,supeeer,to je iná nádielkaaaaa,Pauluška je krááááásna ,krááásne oblečená,,,jéééj,hotová so z toho snehu..m& sme mali len trolinku,začalo pršať.tak je po ňom :(
Stihla som aj ja niečo odfotiť,hodím do albumu,vraj ho neuvidí njikto len priatelia..tak dúfam,že to admini spravili dobre..
my sme boli teraz von doobeda a Sonka natešenááááá zo snehu, sa škerila ako blázon 😀 😀 😀
http://vas.cas.sk/clanok/6942/slovensko-pod-bie...
Sme na titulke....ako celebrity 😀 😀 😀
@crazybabenka odpadnem z vás
@crazybabenka len ešte to krásne počasie vybav aj na víkend na tých vašich stranách...od štvrtka už samý dážď ☹
@pohodacka no tak sneh už určite nebude ☹ od rána slniečko slniečkuje a sneh mizne
@crazybabenka to by bolo celkom fajn,slniečko je tiež super a snehu bude ešte dosť..ale celé dni dážď..to je tragééédia 😒
@pohodacka veď pozerám, že pekne má byť len v sobotu 😒
@crazybabenka veď to..
neviem co sa deje,ale uz 2 tyzden vstava o 6h....asi si mam zvykat,ked budem zas vstavat do prace denne...uz o 11h je hotova a pyta sa spat.......rano o 7h uz chce ist von...dookola to pocuvam...ideme o 9h vymrznut na 2 hodiny v kociku....pol hodinu si pobeha a poobede zas...snad takymto otuzovanim budeme mat imunitu na jednotku
No a malá je zase chorá 😖 A to je zajtra sviatok,snád sa nič neskomplikuje ,ako naposledy.A to som si pochvaľovala,že sme nebola ešte chorá 😔
@crazybabenka že aké hviezdy 😀
ahojte kočky, ako sa máte? niečo nového?
u nás dokopy nič len včera poobede som jej KONECNE vobec neutierala nos, dnes doobeda iba raz...hádam sme po dva a pol týždni vyhrali boj so soplami....
som akási zdeprimovaná, netuším prečo... možno preto že sme dva víkendy presedeli doma a už ma to nebaví byť len stále doma alebo von okolo domu... no ked jej vkuse išli sople tak som nechcela s nou niekam chodiť, lebo niekto to nerád 😒 no a najbližší víkend vyzerá že budeme zase doma, musím rýchlo niečo vymyslieť...
@sliver no môj kvietok malinký.....my neplánujeme nič...uvidíme čo ráno skrsne tatinkovi v hlavičke 😀 😀 😀
Tak my sme zase marodi 😖 znova ATB a to sme dobrali pred mesiacom 😔 Ale radšej ATB a byť doma ako v nemocnici.

@pohodacka tak horkoťažko som odmerala a to nadoraz cca 14,5-15cm topánočka a nakoľko malá už spí tak som jej odmerala len tak voľne nôžku a je to cca 13,5cm takže ked na nej stojí,može to byť 14cm.Inak má jedny papučky ,kde vložka má 13,5 cm a pršteky jej už pretrčajú z tej vložky.Snád som pomohla.