Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
jáááj baby....dnes som sa rozhodla, že si spravím taký deň pre seba....vybavila som OPERA 😀 😀 😀 k malej príde svokor...a ja idem budúcu stredu na kozmetiku....kaderníčke a na nechty.....no mne bude fajn :D
jáááj baby....dnes som sa rozhodla, že si spravím taký deň pre seba....vybavila som OPERA 😀 😀 😀 k malej príde svokor...a ja idem budúcu stredu na kozmetiku....kaderníčke a na nechty.....no mne bude fajn 😀 😀 😀
@sliver zdá sa,že spievankovo s čistením zúbkov zaberá zatiaľ na 1*.Uvidíme do kedy.Včera večer do desiatej seedela za PC,dokola išla tá pesnička,musela som jej dať kefku do ruky a umývala o sto tristo..ani nedýchala 😀 😀
Ráno,ešte len oči rozlepím a už mi ušla v pyžame,postavila sa pri stôl ,mama patac-patač je počítač,to z ničoho nič začala predvčerom,tak mama zapla patač,pýtala lala-tojespievankovo a ukázala mi na zuby,tak sme mali hneď aj ranné umývanie 😀
no ako fajiiiin,nech ju to len drží ešte 😉
@crazybabenka jáááj dobre ti je,keby to moje dieťa vydržalo..musím už aj ja skúsiť..v centre sa zase hrala aj dnes super,len tam som ja..potom tu boli dedkovci,hrali sa..skúsim tak,že sa nenápadne vytratím a uvidíme.Kaderníčka by sa bodla,po melíre nemám ani stopy a to som ho nosila vo veeeľkom množstve..nechty ja jedine krátke a kozmetiku-vizážistiku si absolvujem sama,keďže som školená 😉
@pohodacka ja idem tak....že ráno mám nechty....vrátim sa domov....na obed malú uspím....a pôjdem absolvovať ďalšie kolo 😀 😀 😀
@crazybabenka a ako sa ideš dať ostrihať?
@crazybabenka ty co provokujes a este to tu das dva krat,aby sme to dobre videli.......ja si tu citam a rezance rozvarim..mat takeho svokra
@pohodacka ty si kozmeticka?.........ako Ti je dobre.........uz sa odviaz aj ty od malej,lebo sa zblaznis
@pohodacka to ešte nemám vymyslené....ale nie veľmi na krátko...aby som zase nevyzerala ako nasratý dirigent 😀 😀 😀
@buba78 ale vieš ako to potrebujem ...ako soľ....veď obočko už mám ako Brežnev.....vlasy hrôza....a geláče sú rozmar 😀 😀 😀
@crazybabenka odpadnem z tých tvojích prirovnaní 😀 😀 😀 😀
@buba78 áno,kozmetička,vizážistka+pedikérstvo a manikúra..obočie si robím sa,dnes som si akurát farbila,trhala,vizážistiku-no namalujem sa len občas,aj to trochu linka,mihalnice-skôr sem tam nejakú nevestu...a pedikúra,manikúra,to tak rodinne..ale pritomzamestnanie mám absolútne odlišné.sedím za PC,riešim obchody,faktúry at´d..
Ahojte, má niekto z Vás fusak EMITEX? AKé máte skusenosti?
@pohodacka - super, ďakujeeeeem za info, hned som povedala mm a dokonca to stihol ešte teraz pred tým než vyrážame, takže bude chatovanie-spievankovanie 😀 😀 😀 😀
@zuzu100 - priamo fusak nemám ale mám dečky a som s nimi maximálne spokojná, je to fakt kvalita!!!!
@crazybabenka - moja viem že som sa mala včera ozvať no nedalo sa, fakt som nevedela kde bol sever ☹ ale nedela platí, tešíme sa a zavolám ti v sobotu alebo napíšem sms ked budem vedieť viac čo a ako....
vyrážame, kočky pekný víkend
@sliver Ok moja...tešíme sa
@sliver supeer,užite si..oddýchni si a zrelaxuj poriadne !!!!
baby,spievankovo 3 má zazračnééé účinky.nechápem z nášho dieťata.Dnes v akom kľude som si upratala,prach utrela,podlahy umyla,to ani nepamätám,vždy to robíme spolu,takže sa to predĺži.Dnes jej pustím spievankovo,predtým si pýtala také zvieratká,čo má takú farmu...zvieratka chytila do ruky,pustila som spievank.a jak ich chytila,pozerala na tv,ani nedýchala,zvieratká držala ešte v polke spievank.v ruke,tak sa zamyslene dívala na tv,žiadne okolie ju nezaujímalo..tak som upratala,reku no pod,ideme von,ona nie-tuto lala..tak som popomínala všetky deti čo bývame spolu vonku,vôbec nezájem,ani zrak na mňa neotočila,tak jej hovorím,tak ahoj,ja idem sama von,ona ahoj.Som sa robila,že som buchla dverami,kt.sa ide von,ona nič,ani sa neráčila zdvihnúť,či som odišla,sedela ´dalej a sledovala.Tak som prišla za ňou,mrnčiacu ju obliekla von,prídeme,to vždy ideme rovno spať,tak si cucla,ušla mi..no a tri krát hádajte..sedí pri spievankove...som zvedavá kedy zaspí 😀 😀 😀
@pohodacka
@sliver
@crazybabenka
@janemari baby pomyslite si,ze mi sibe,co nespim..........nebola som tu od piatku...nemohla som pisat....v utorok Olivia poobede vracala..nejaka neohlasena navsteva prisla..nastastie len raz...ale do vecera lezala...vo stvrtok mala 4 krat hnacku a v piatok 2 krat....no a ja od piatku rana som mala bolesti zaludka..ty kokso keby som sa aspon vyvracala.......striedmo som jedla....v sobotu som myslela,ze zrusim oslavu.celu noc som nespala......nejako som sa pozbierala a do vecera mi bolo ok......oslava super,len keby tie nase baby sa uz hrlai a neplakali pre vsetko.skoro bola bitka.ledva sme ich oddelili......ja uz tomu nehcapem.......fotky su na FB...dodam aj dalsie,len treba upravit a to som uz vcera nevladala.uplne stacila 4hodinova navsteva....inac sa zle fotilo ako ked mala rok.aspon bola na mieste a teraz sa uz hanbila a mala asistentku Nikolku,ktora vsetky darceky podavala a tesila sa s nou......najkrajsie bolo ,kde jej spievala Vela stastia mila Ola......uzite si zvysok vikendu
@buba78 moje zlaté,čo vás chytilo za pliagu?Nelka zase v noci stále mrnčala,už som mala nervy..ráno vstanem a hlavu mi išlo roztrhať,bachla som si paralen..
O fotení mi hovor,ja ju vnútri nemám šancu fotiť,vytrhne mi foťák z ruky,kričí nieeeee,tak len vonku,vymyslím si aha,havo alebo cica,hocičo,nech sa sekundu pozerá a hlavne stojí a rýchlo cvakám..aj to je čast problém.
Teším sa na fotky,držte sa,nech ste zase fit 🙂
@sliver ďakujeme za príjemnú návštevu.....tak ako pri Ľubke s Oli....tiež sme zabudli fotiť 😀 😀 😀 Palka ešte hodinku plakala za Sonkou....kým sa mi ju podarilo uspať....rovnako ako keď hľadala Oli 😀 😀 😀
@crazybabenka Zuzi,ty si bola u nássssss?Len Nelka je vo vedľajšej izbe,ale inak tak isto 😀
@sliver,no čo,páčilo sa??My už vymyšľame,že tam pôjdeme aj na Silvestra,len asi sme sa neskoro zobudili..zatiaľ čo som kontaktovala hotely,všetko obsadené ☹
tak u nás spievankovo 3 absolútny prepadák.....po piatich minútach bolo mami dosť....daj peč.....takže zase išlo 1 a 2 dookola.....
@sliver ale zase madagaskar....ten sme už videli dnes 2x 😀 😀 😀 😀
@janemari dik uz sme fit
@crazybabenka a nam sa paci.........esteze to nasa nerobi..pekne sa rozluci a je spokojna z navstevy
@crazybabenka - to som rada že aspon niečo sa páči 😉 bolo perfiš, Palka je krásna a celú cestu sme boli takí natešení z nej že úžas...
víkend bol úplne úžasný, bolo krásne, decká hotové, unavené a my ešte viac 😀 iba Sonka bola trošku viac mamičkovská, mm mal nervy lebo s ním nikam nechcela ísť, všade iba ja ale potom som doma prišla na to že to bolo asi prostredím, asi sa bála že ju tam nechám alebo čo lebo prišli sme domov a normálne sa s mm išla hrať a ja som varila a robila čo potrebovala... divné...
@pohodacka - no zohnať tam niečo na silvestra bude asi ťažké :( tam kde sme my boli je obsadené od marca 😒
@crazybabenka to fakt?No ja som ju zase mala dnes problém dostať do vane,lebo sedela za mm notebookom pri spievankove..neboj,možno to chce zvyk na nové pesničky 🙂

@buba78 tak super 🙂