Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka - vitaj v klube 😉
@buba78 Lubi,prosíííííííííííím Ťa..potrebujem radu...Nelke asi 3 dni pozorujem v pupku také dosť veľké začerenanie.Nie na povrchu,ale tak jemne keď ho idem akoby roztvoriť,,keď výjde z vane,má to totálne červené,teraz ráno to nie je také intenzívne,ale červené to je.Neviem či ju dovnútra niečo poštípalo,alebo čo to má byť..ale nemení sa to už tri dni,ani menej,ani viac a keď výjde z vane,je to fakt dosť červené..na dotyk nereaguje,ani ju to vrj nebolí..aspoň tak tvrdí ☹ 😒
babule...čo idete kupovať princeznám pod stromček....dajte inšpiráciu.....
@sliver máš ešte ten link na tú podložku na kreslenie?
@crazybabenka ja netuším,veď ona má milión hračiek,kočiare,motorku,trojkolku,ani sa s tým nehrá..mamina dostala za úlohu detskú kuchynku..inak neviem..moja úchylka je oblečenie,to kupujem stále,možno nejaké knižky,tie začína rada pozerať v poseldnej dobe..no fakt ma nenapadá..hlavne sa teším na stromčeeeeek a na tú atmosféru..len ako sme sa báli minulý rok,že zvalí stromček,nevšímala si ho a teraz sme v sobotu behali po jednom nákup.centre,bol tam krásne vyzdobený stromček a Nelka gól (na gule) a už aj išla dočahovať,že si budeme kopať 😀 😀 no paráda,tak sa teším čo bude..a ja neviem ani čo manželíkovi..akú voňavku používajú vaši chlopi?Môj už mal hádam všetky..ktorá ešte tak pekne vonia?Nemám rada korenisté,skôr svieže,oceánske.
@pohodacka presne moja dilema....ona má všetko...aj čo nepotrebuje.......rozmýšľam že kúpime niečo na kreslenie....skicárov nikdy nie je dosť....a ešte sa mi páči ten macko pu...čo teraz ide v reklame s tou knižkou....čo rozpráva a spieva.....Palka keď vidí reklamu....hneď kričí...moj pu moj pu.......a so stromčekom detto 😀 😀 😀 asi ho budeme musieť prizvárať 😀 😀 😀 s parfumom neporadím mne od tehotenstva všetky smrdia 😀
@crazybabenka aky Macko Pu knizka..mas link?......
@pohodacka baby dajte si slamene ozdoby a mate po starosti..........my sme to mali uz minuly rok,aby sa neporezala.....no idem ja pekne zehlit aj ked som hotova
@buba78 http://www.medvidek-pu.cz/sk/uvod-2.html len sa ho bojím tu kúpiť....lebo ho chcem v slovenčine....musíme pozrieť v alltoys alebo v dráčiku
@crazybabenka jééééé,to je akééé milééé 😉
Dnes Barnušovi vyšiel prvý zúbok - hore P2 🙂
@crazybabenka juj boze............teda tolko dat za knihu,to by mi urcite preskocilo
@buba78 no neviem.....asi spravíme tak....že miesto 3 darčekov bude mať jeden 😀 😀 😀
@crazybabenka - to by som ani ja nedala za hračku ktorá bude možno stáť v kute.... keby to bola nejaká rozvojovka, ktorá jej niečo dá, alebo hračka ktorá jej vydrží dlhšie tak možno ale asi ťažko...
som malej chcela kúpiť taký veľký sedací vak, no keď som prišla na to že stojí minimálne 50 tak som hladala inú alternatívu a to je vec na pár rokov, nie hračka na mesiac...
ako krásna je to teda hej, nádherná ale zase Sonka až toľko nežerie Pu a ked vidí reklamu tak čumí ako puk na všetko a všetko sa jej páči... pištole Blejd, zubné pasty, legá, banky 😀 😀 😀
@crazybabenka - podložka: pôvodne som chcela objednať túto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=14926516&tab=2 ale potom som našla túto väčšiu tak som zobrala tu http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11877404&tab=1 no nie je taká veľká ako na obrázku, ten zavádza... v podstate to je jedno ale asi táto väčšia je lepšia ;) no možno by stačila aj tá menšia... len má to dosť veľký lem okolo s obrázkami tak tam nie je až toľko plochy na kreslenie preto som vcelku rada že som zobrala tú väčšiu....
babeny zase nič nestíham, mám akosi plno, stále niekde som....
včera večer som prišla od rodičov, rýchlo upratovala a varila alebo teraz príde kamoška a ráno by som to nestíhala... tak bude návšteva celý deň a poobede ideme na lampiony ešte aj s detskami čo sme boli na chate a fest sa teším....
http://www.sdetmi.com/2012/11/vecer-tisicov-zel...
@sliver supeeer,ja tiež milujemm takéto akcie pre deti...dnes som mala od rána nervy,Nelka v noci zle spala,mňa bolela ráno hnusne hlava..potom mi spadla,vyšplhala sa na stacionárny bicykel a rovno na hlavu,normálne centimetrová krvavá ryha a okolo celé červené..a to včera sa vykotila z motorky na chrbátik a rovno do ostrej hrany úchytky čo máme na komode..keď som večer zbadala chrbátik keď išla do vane,bolo mi do plaču.Aj som sa ju bála kúpať,nech ju to neštípe,ale ona vodumiluje,hneď začala plávať a vystrájať,tak hádam nebolelo.Bože,ako nešťastne vedia tie deti spadnúť ☹ V centre bola dnes taká zlatá,pekne cvičila,všetko opakovala,či už s fit loptou,kruhom,proste normálne mi zdvihla náladu..bola som bez nálady..teraz unavená ako vždy po cvičení spinká,tak mi jej je ľúto,moje bolavé 😢
@pohodacka - chúdatko, ja bývam taká unavená na obed... ked ideme domov pred obedom zvonka tak ledva žijem, ona ešte čulá a to sa vždy vonku hráme a vystrájame, ja KO, prídeme domov, najem sa a dám si kafé, ona ide spať a ja sa vždy nejak vzchopím na další poobedný boj.... ale to sa mi už aj kamoška smeje ked ideme domov a ja ticho, tak ona že zase útlm? a potom som ešte večer tak KO 😀
tie lampiony boli uúúúúúžasné, detičky kukali ako puci 😀 vlastne aj dospelí 😀
No čo baby,víkend zase tu,straaašne to letí...čo chystáte?Keby už bol aspoň sneh..u nás cez obed pomaly na jarnú bundu..ja už sa teším na sneh,vianočné trhy,tento rok hádam aj pár glgov punču ochutnám 😉
@pohodacka my ideme zajtra absolvovať "vianočné" fotenie ......tak teraz vyberáme čo si obliecť 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka veď nahoďte také tie vianočné overalčeky čo to bývajú...Neluša mala minulý rok pekný,škoda,že už ho nenavlečie..my tento rok ani nerobíme vianočné foto..teda také profi,čo doma mama urobí 😀 😀 😀
@pohodacka joj moja....keď toho je veľa....a chceme aj vianočné.....ale aj normálne v "civile" takže prehadzujeme garderóbu hore dole a vyberáme 😀 😀 😀
@crazybabenka - ked má Palka kopec krásnych vecí tak to je jasné že nevieš čo jej dať... ja by som mojej musela asi kupiť nejaké šatôčky 😀 lebo my samé nohavice...
cez víkend asi nič, relax, dnes príde kamoš ku nám spať tak sa trošku popije... a mm ide vykonať povinnu návštevu svojich rodičov aby im ukázal vnučku - ja budem relaxovaaaať
ozi @crazybabenka ako si dopadla u kaderníčky a kozmetičky? aj ja som bola 😉 ale úplne nečakane tak som na teba myslela že aj ty plánuješ 🙂
@sliver jaj dobre moja....tak som si už dávno neoddýchla....výsledok uvidíš na foto s dnešného fototermínu 😀 😀 😀 😀
inak rozhodli sme sa....že nejdeme kupovať toho macka pu.....kúpili sme radšej knižky macka pu....enciklopedia na pokračovanie.....je to plné zvieratiek....a macko pu "hovori" všetko o tých zvieratkach.....a ešte takú sadu macko pu na kreslenie 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka - perfišne ste nakupili, to bolo fakt vela a knižky sú úžasné a super vec
to si mala parádne naplánované že ku kaderníčke a potom na fotenie, no som fest zvedavá...
@crazybabenka no to som aj ja zvedavá aké budete fešandy,dnes už bude aj hotové foto??Tak to sa nevieme dočkať 😉
no všetky tie umelecké fotky sú také krásne, že sa človek na ne nemôže vynadívať... stále by také chcel len keď to je také drahé 😒 ja keby som mala veľa prachov tak si dám urobiť tak dve fotky na každý sviatok 😉 na narodeniny, vianoce, velká noc a zakladala by som jej to do albumu, no to môžem fakt iba snívať....

jaj bože baby...tak sa mi nič nechce....a toľko roboty..... 😒 asi to vidím len na to...že ideme s Pauluš von.....a "pracovať" sa bude až keď pôjde Palka spať 😎