Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka si ma teraz pobavila...tak, že som jej to rukou "pricapla" k hlave a trochu potiahla do bokov....ale jednu stranu nad uchom nižšie a druhú vyššie 😀 😀
@crazybabenka no musím vyskúšať-teraz sa močí v aviváži,ja všetky tak dávam nech sú mäkšie..ešte aj ona sa zľakla,hovorím jej daj ,dáme čiapku a pozri sa do zrkadla a ona neteem toto a šlahla o zem..no bože,dúfam,že to nejako nastavíme..Palke tak pekne sedela..
@sliver to hej,aj ja som rada chodila s mm do kina,keď sme ešte nemali hviezdu našu,vždy som skonzumovala kýbel pukancov až kým som nemala vyžraté ústa od soli a bolo 😀 😀 😀
baby čo riešite? akosi som sa stratila...
@sliver háčkovanú baretku od Lucky čo majú Palka a Nelka
@pohodacka Palka ju zase zbožňuje...a ešte baraničku túto http://www.hm.com/sk/product/04011?article=04011-A ja sa smejem....že je ako malá tankistka.....ale aspoň máme zababušené tie naše boľavé líčka nešťastné
@crazybabenka my máme podobnú,možno trošku cyklámenovejšiu a kožušinka je hnedá,náhodou,to je krásne na deťoch,Nelka je v nej bohová,len už čakám na tie lavíny snehu 😀 😀
@crazybabenka ozaj a foto ešte nemáš?
@pohodacka včera mi posielala....hádam dnes dojde 😀 😀 😀
@crazybabenka jáj,to na CD má prísť?Tak ptoom šup šup,sm.Paulínka ako pózovala?Naša moc nerada 😎
@pohodacka áno cd
@crazybabenka - božinku ja ju spapááááááám
baby akurát Spievankvo dalo koncerty na budúci rok a konečne po dvoch rokoch prídu do Žiliny, bude ruka horeeeeeeeeeee
večer spravím album 😉
@crazybabenka uááááu,náááádhernéééééé fotky,aké ste všetky krááásne baby x-*
@crazybabenka perfektne spravila tie fotky,úúžas ako pohladnice,šikulka fotografka a krásne modelky 😉
@crazybabenka - fakt krásne fotky a táto posledná je bombová, tam má Palka krásny kukuč, normálne naspapanie... ako dlho vás fotila ked máte tak veľa fotiek? my sme boli minulý rok že polhodka a mám asi tak 20 ale to rátam aj nepoužitelné 😒
@sliver asi hoďku.....fotiek máme vyše 200 😀 😀 😀 😀
@buba78 kde si sa stratila?
@crazybabenka nikde,tu som,krasne fotky,citam Vas pravidelne,niekedy sa mi nechce pisat,nejako byvam hotova tak radsej idem spat
@sliver Zuzi,tá podložka..idem ju objednať,nelka si častejšie a častejšie pýta pasetelky a kreslí po papier,takže myslím,že ju zaujme..chem sa ale opýtať..to je ako pri vodových farbách?Že celá špinavá,ruky,oblečko,proste všetko špinavé?Aj keď sa oprie o tú podložku oblečením,tak sa to poobtiera či je to nejaký iný princíp?
@sliver ok,super,ukázala som tatovi,ten hovorí,jasné,objednaj,tak som písala na MMB.
A inak baby moje,sme si s mm povedali,žiadne ceremónie len preto,že sú Vianoce..bude mať túto podložku,mamina vravela,že už kúpili kuchynku,že má 88 cm,vyhráva,normálne akože voda syčí keď sa varí..takže hádam bude dobrá,nejaké knižky a oblečko a hotovo.Veď ona sa s tým pohrá 5 minút a je to..kočíky má,motorku,bicykel,odrážadlo,bábiky,len z Bulharska si doniesla tri bárbiny,lebo to tam pýtala a odtvedy je to hodené ,ani sa po nich neotočí.Stále sa hrá s jednou bábikou,dostala ju ako prvú,možno preto ju ma najviac obľúbenú.Dohodli sme sa,že radšej spravíme ešte nejaé 3-4 dňové Tatry keď bude riadne snehu,to bude mať vacsiu radosť..sánkovaťsa,blázniť ako sedieť celé sviatky doma a aj tak sa nehrať s bábikami alebo čo všeličo dostane.Kupujeme jej priebežne stále,takže fakt,nemienim robiť nejaké ceremónie s tý,..zopár vecí tam dám,zabalím do papiera,nech má radosť pri rozbalovaní a bude to..
@pohodacka - jojo presne, pekne si to napísala...
už teraz zvažujem že jej niečo odložím na meniny v marci, teda asi bábiku odložím... ale zase je pravda že tam má kopec drobností, všetko čo som teraz kupila jej už nedávam že až pod stromček, tak tam má ceruzky, kriedy, magnetky na ladničku, knižky, sedací vak, tu podložku, lego a ešte maju prísť dve skladačky... ale zase je pravda ež toto všetko idem ešte podeliť medzi mojich rodičov a segru, tak od nás toho ani nebude vela... takže skladačky a lego pôjde k nim a od nás ostane tiež len podložka, vak a drobnosti...
@pohodacka - inšpirácia pre teba 😉 alebo su aj také striešky...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015136...

@pohodacka - bolo parááádne, úžasný film, fakt odporúčam a tá atmoška kina, už som aj zabudla aké to je super, sa mi ani moc nechcelo lebo 10e viem vyhodiť aj inak ale fakt to stálo zato... raz za čas si treba urobiť radosť, to ozvučenie a všetko okolo toho, no parádička...